2010. március 31. szerda

márc. 31
6:33
Nem tudunk bálványok nélkül élni (Spa Trend Online)
Négy produkcióval is bemutatkozott a külföldön is folyamatos sikereket arató Kolozsvári Állami Magyar Színház a Vendégségben Budapesten előadássorozatának keretében. A III. Richárdot, Tompa Gábor igazgató-főrendező állította színpadra, aki úgy látja, hogy a média is bálvánnyá vált, erről is beszél Shakespeare segítségével.
márc. 31
6:51
A nappali otthont keres (Spa Trend Online)
Több mint nyolcvanöt kiállítás, legalább kétszázötven képzőművész, civileket is befogadó baráti kör, család. Ez a Boulevard és Brezsnyev Galéria eddigi három és fél éve, és sokan nem szeretnénk azt hinni, ezzel vége. Ma kényszerül ugyanis kiköltözni a fővárosi Király utcában bevett kiállítóterméből a BB. Akiknek ez idő alatt otthont, nappalit, esetenként még hálószobát is adott a Brezsnyev, most…
márc. 31
6:53
Fringe Fesztivál Pécsen (Spa Trend Online)
A Budapesti Tavaszi Fesztivál öt éve sikerrel zajló fringe sorozatát idén Európa Kulturális Fővárosában - azon belül is Pécs belvárosának kulturális intézményeiben és klubjaiban rendezik meg április 9. és 11. között.
márc. 31
6:55
Jazzmanuálok a palotában (Spa Trend Online)
Április 13-án a müncheni Barbara Dennerlein ad koncertet a Művészetek Palotájában.
márc. 31
6:57
Képtelen történet (Spa Trend Online)
A könyv címéhez híven, valóban Képtelen történet Hámori András riportregénye. A szerző maga határozta meg így regénye műfaját.
márc. 31
8:48
George Lucas A klónháborúról (Metropol)
A Star Wars: A klónok háborúja második évada április 8-ától látható a Cartoon Network műsorán. A sorozatról két alkotója, George Lucas és Dave Filoni mesélt.
márc. 31
10:27
Hetvenöt éves minden idők egyik legszexisebb tévésztárja (Spa Trend Online)
Március 31-én lesz hetvenöt éves Richard Chamberlain amerikai filmszínész, a Tövismadarak és a Sógun című tévésorozatok, a Monte Christo grófja és A három testőr című filmek főszereplője.
márc. 31
12:24
Sandra Bullock férje terápián (Metropol)
Terápiás szakember segítségét kéri Sandra Bullock hűtlenkedő férje, akinek sorra derülnek ki házasságon kívüli kapcsolatai.
márc. 31
12:33
Erkel újrafelfedezése (Spa Trend Online)
Idén Erkel Ferenc születésének 200., Gustav Mahler születésének 150. évfordulóját ünnepli Magyarország. Bombasztikus programokról nem számolhatunk be, de például a napokban is zajló Budapesti Tavaszi Fesztiválon felcsendül a Himnusz zeneszerzőjének összes operája, s elkészült a Bánk Bán kritikai kiadása.
márc. 31
12:51
Hálószoba a stúdióban (Spa Trend Online)
Nem lett a kedvencem a TV2-n jelentkező Mr. és Mrs. című, vetélkedőnek álcázott bulvárműsor.
márc. 31
13:09
Még nem volt példa ilyen koncertre Nyíregyen (Spa Trend Online)
A Mystery Gang, a Quimby és a Tankcsapda koncertezik pénteken Nyíregyházán, ahol ilyen nagyszabású koncertre még nem volt példa.
márc. 31
13:54
Isabelle Huppert egy amerikai krimisorozatban (Metropol)
A nagy sikerű Különleges ügyosztály: Meggyalázott áldozatok című amerikai krimisorozatban vállal vendégszerepet Isabelle Huppert francia színésznő.
márc. 31
14:03
Péter Hilda kapta a román Oscar-szobrocskát (Spa Trend Online)
Péter Hilda romániai magyar művész nyerte el a legjobb színésznőnek járó díjat a Varga Katalin balladája című filmben nyújtott alakításáért a román filmipar legrangosabb ünnepségén, a Gopo-gálán.
márc. 31
14:57
Egyszerűen és mai fejjel szólal meg Verdi Requiemje (Spa Trend Online)
Verdi Requiemjét szólaltatja meg szombat este az Óbudai Danubia Zenekar Silló István vezényletével a fővárosban, a Thália Színházban.
márc. 31
16:09
Krimiben vendégszerepel Isabelle Huppert (Spa Trend Online)
A nagy sikerű Különleges ügyosztály: Meggyalázott áldozatok című amerikai krimisorozatban vállal vendégszerepet Isabelle Huppert francia színésznő.
márc. 31
16:36
Sittesek táncoltatnak a Stadionoknál (Metropol)
A Prison Band különösen veszélyes rockabilly csapata most pénteken újabb rémtettre készül, ezúttal a Vadvirág Táncházban.
márc. 31
16:45
Rekordáron kelt el a Nolan-kép (Spa Trend Online)
Sydneybe került Ausztrália legdrágább festménye, a Ned Kelly banditát ábrázoló Sidney Nolan-kép, amely néhány napja 5,4 millió ausztrál dollárért (977,5 millió forintért) kelt el egy árverésen.
márc. 31
16:54
Motörhead és Roots Manuva Hegyalján (Metropol)
A Budapest Bártól kezdve, a Csík Zenekaron át egészen a Tankcsapdáig a hazaiak sem maradnak ki a július 14-től 18-ig tartó pörgésből.
márc. 31
17:12
Elhunyt Herb Ellis amerikai dzsesszgitáros (Metropol)
Elhunyt Herb Ellis amerikai dzsesszgitáros, Oscar Peterson zongorista triójának egykori tagja; az Alzheimer-kórban szenvedő zenészt Los Angeles-i otthonában 88 éves korában érte a halál.
márc. 31
19:18
Együttműködés a magyar-brit képzőművészetért (Metropol)
Csütörtökön kezdi meg működését a Londoni Magyar Kulturális Központ égisze alatt az Art Network Agency (ANA), amely kulturális hálózatot akar kiépíteni a kortárs képzőművészetben Magyarország és Nagy-Britannia között.

Keresés