2010. március 31. szerda

márc. 31
2:30
Henry szíve az Arsenalé (Blikk)
LONDON – Thierry Henry (32), a Barcelona világ- és Európa-bajnok francia labdarúgója a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az Arsenal ellen készül, amelynek színeiben nyolc esztendő alatt két bajnoki címet, három FA-kupát és két angol Szuperkupát nyert, négyszer volt gólkirály, és kétszer érdemelte ki az európai Aranycipőt.
márc. 31
2:34
Eto'o a harmadik BL-sikerére készül (Blikk)
MILÁNÓ – Négy év után játszhat újra negyeddöntőt a Bajnokok Ligájában az Internazionale focicsapata. A milánói kék-feketék legutóbb 2006-ban, a Villarreal ellen csatáztak a nyolc között, azóta mindig elbúcsúztak az egyenes kieséses szakasz első fordulójában.
márc. 31
2:48
Talmácsi Jerezben tesztelt (Blikk)
márc. 31
2:52
Medencében készülnek a birkózók (Blikk)
TATA – Medencében készülnek a két hét múlva kezdődő azerbajdzsáni Európa-bajnokságra a kötöttfogású birkózóválogatott tagjai. Struhács György (51) szövetségi kapitány heti három alkalommal tart vizes edzéseket Fodor Zoltánnak (24) és társainak, hogy a kontinensviadalra hadra fogható állapotban legyenek.
márc. 31
3:42
Gyerekjáték elkészíteni a húsvéti füzéreket (Blikk)
A kedves húsvéti papírdekorációk gyorsan „összeollózhatók". Az ablakba és az ünnepi asztalra való díszek elkészítéséhez tehát még mindig nem késő hozzáfogni!
márc. 31
4:36
Hosszú, csúnya válása lesz Tőkésnek (Blikk)
BUDAPEST–NAGYVÁRAD – Újabb  részleteket  tudott meg a Blikk Tőkés László válási botrányáról! A királyhágómelléki református püspök akkor került sikamlós helyzetbe, amikor nyilvánosságra került a felesége által a bíróságon benyújtott válókereset.
márc. 31
4:40
Mesterházy: Csak az MSZP nézett szembe a korrupcióval (Blikk)
A szocialisták miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila interjújában beszélt Gyurcsány szerepéről, sikerekről, kudarcokról és a párt jövőjéről.
márc. 31
4:44
Alpolgármesternek készült a kettősgyilkosság bűnsegédje (Blikk)
BUDAPEST – Politikai szálai is vannak a csepeli kettős gyilkosságnak! Császár Mihály, a volt csepeli főkapitány tanúvallomása szerint az iskolai gyilkosság miatt bűnsegédlettel gyanúsított gazdasági igazgató, Deme Gábor vezető MSZP-s politikusokkal tartotta a kapcsolatot.
márc. 31
4:51
Réka megúszta a moszkvai véres robbantást! (Blikk)
MOSZKVA – Pusztán a véletlennek köszönheti a jelenleg Moszkvában turistáskodó Domokos Réka (33), hogy nem ugyanazon a metróvonalon utazott, ahol a hétfő reggeli terrortámadások történtek.
márc. 31
4:55
Reménykedhetnek Máté szülei (Blikk)
BUDAPEST – Ha nem lenne ez a kórház, a gyermekem lehet, hogy már nem élne. A nagyobbik fiamat, Tibit (†8) azért vesztettük el, mert még nem volt gyermek-szívtranszplantáció Magyarországon. Most azonban már van remény – bizakodott Máté (5) ágya mellett Kispál Istvánné Márti (45).
márc. 31
5:27
Pálinka után nem volt nehéz a meztelenkedés (Blikk)
BUDAPEST – Régóta vágyott arra mai címlaplányunk, Szabó Emese (18), hogy megmutassa magát. A kozmetikusnak tanuló lány büszke alakjára, főleg a mellére, hogy szilikon nélkül is ilyen formás. Ezért is jelentkezett a Blikk szépe 2010 versenyünkre, ahol a legszebb félmeztelen magyar hölgyet keressük, és ahol a fődíj a nyuszis magazin fotózása és egymillió forint.
márc. 31
5:29
Demjén már újabb lemezre készül (Blikk)
Még csak pár hónapja került a boltokba legújabb lemeze, máris a következőt tervezi Demjén Ferenc (63).
márc. 31
5:45
Vásáry Andrénak alakul egy kapcsolata (Blikk)
BUDAPEST – Vásáry André (29) nyitott egy új szerelemre. A Csillag születik felfedezettje szerint csak akkor lehet teljes egy ember élete, ha megtalálja a lelki társát. A különleges hangú énekes is vágyik már erre, szerinte a hangja is majd csak akkor fog igazán kiteljesedni.
márc. 31
5:47
Tananyag lett a Bëlga (Blikk)
BUDAPEST – Oktatási segédanyag lett a Bëlga. A Szerelmes vagyok című dal előadója Magyarországon először érettségi tételekből készített nagylemezt. A fiúk albuma holnap a Bravo újság ingyenes mellékleteként kapható.
márc. 31
5:49
Londonban adta férjhez édesanyját Bálizs Anett (Blikk)
BUDAPEST – A brit fővárosig kellett utaznia Bálizs Anettnek (25), hogy férjhez adja édesanyját. A Jóban Rosszban sztárjának szülei már több mint tíz éve elváltak, anyukájára  nagyon  hosszú ideig nem talált rá a szerelem.
márc. 31
6:03
Segalt megint lecsukták (Blikk)
MISKOLC – Alig három hónapig élvezhette a szabadságot Segal (38), néhány napja ugyanis megint letartóztatták. Az egykori villalakó harmadszor került börtönbe, bár ezúttal  újabb  bűnt  nem  követett el. Egy korábbi ügye, a drogcsempészés miatt hol kiengedik, hol beviszik a fegyintézetekbe.
márc. 31
6:05
Ők észreveszik, ha hamis A cég hangja (Blikk)
BUDAPEST – Először nemet mondott a Viasat3 felkérésére Soma Mamagésa, akit zsűritagnak kértek fel A cég hangja műsorhoz. A szórakoztató produkcióba olyan csapatokat keresnek, amelyek tagjai egy munkahelyen dolgoznak, és imádnak külön-külön és együtt is énekelni.
márc. 31
6:21
Megfenyegette Tőkést a neje: kitálal a mocskos nőügyekről (BorsOnline)
Évek óta csak e-mailben érintkezik családjával Tőkés László. Ha a püspök válópere első tárgyalásán nem fogadja el neje feltételeit, nyilvánosságra kerülnek az elmúlt húsz év nőügyei a bizonyítékokkal együtt.
márc. 31
6:39
Kórházba került Hajdú és Sarka (BorsOnline)
Súlyos ételmérgezéssel mentő szállította kórházba az Egyiptomban vakációzó Hajdú Pétert és Sarka Katát – értesült a Bors. A producer és felesége leginkább születendő gyermekéért aggódik.
márc. 31
6:41
Szépségkirálynőnek jelentkezett Jimmy unokahúga (BorsOnline)
A Zámbó família újabb tagja kacsingat a sztárság felé: Jimmy keresztlánya ugyanis jelentkezett A Királynő című műsorba. A húszéves lány úgy érzi: van helye a szépségiparban.
márc. 31
6:42
Rágalmazó videóval akarták lejáratni Kósát (hirado.hu)
Valótlan állításokat tartalmaz és kényszer hatása alatt született az az interneten közzétett videófelvétel, amelyben egy férfi vesztegetéssel vádolja Kósa Lajos debreceni polgármestert és a város vagyonkezelő cégét
márc. 31
6:57
Nőkkel is imád vadul szexelni Lady GaGa (BorsOnline)
Szépsége vitatható, de tehetsége nem. Lady GaGa szende kóristalányból vált botrányhőssé és világsztárrá. A harmadik részből csillapíthatatlan szexuális étvágyáról olvashatnak.
márc. 31
6:59
Benkő: soha nem veszem el Andreát! (BorsOnline)
Bár Benkő Dániel kamerák előtt kimondta a boldogító igent Kovács Andreának a feleségkereső műsorban, a valóságban azonban esze ágában sincs elvenni. Pedig halálosan belehabarodott.
márc. 31
7:00
Áll a vizsgálatok elé a volt csepeli rendőrkapitány (hirado.hu)
Császár Mihály azt állítja: szakszerűen intézkedett, és szerepe volt abban, hogy a BRFK sikeresen felderítette a csepeli kettős gyilkosság elkövetőit
márc. 31
7:02
Mesterházy: nincs miért bocsánatot kérnem (hirado.hu)
Nehogy bárki azt gondolja, hogy akik bűncselekményeket követtek el, azok előtte a pártban jól megbeszélték, hogy ki milyen szabályokat fog megszegni - mondta egy lapinterjúban a szocialisták miniszterelnök-jelöltje
márc. 31
7:15
Gyilkossá tette Ágnest a kazán (BorsOnline)
Vízmelegítője juttatta Ágnest a vádlottak padjára, és ha bűnösnek találják, lehet, hogy több év börtönnel kell lakolnia, mert a fürdőszobájában gázmérgezést kapott az albérlője.
márc. 31
7:18
Erőszak a vámosok kiképzőbázisán (hirado.hu)
A VPOP drégelypalánki kiképzőközpontjában munkaidőn túl erőszakos cselekmény történt. Laphír szerint nemi erőszak, ezt azonban a hatóság cáfolta
márc. 31
7:20
Afrikában lehet a világ legnagyobb teleszkópja (hirado.hu)
A nemzetközi összefogással létesítendő teleszkóp évmilliárdokkal lesz képes "hátrapillantani" az időben
márc. 31
7:22
Harminc százalék Orbán 80-90 százaléka? (hirado.hu)
Vannak személyes és nem személyes jellegű kiadásaink. Utóbbiakat kevésbé befolyásolhatjuk. Ezek 30 százaléka jelenti a lakás- és háztartási költségeket. És ebben benn vannak a törlesztőrészletek is
márc. 31
7:36
Betelt a pohár: nekimegy a Bombardier-nek a MÁV? (hirado.hu)
Megelégelte a vasúttársaság, hogy a Bombardier-től vásárolt tíz Talentje garanciális javításának költségeit nem tudja bevasalni a kanadai-német gyártót, ezért vélhetően perre megy
márc. 31
7:38
Aláírást gyűjtenek a szabad vasárnapért (hirado.hu)
A kereskedők érdekvédői egymillió aláírást gyűjtenek, hogy a vasárnapi munkavégzést európai jogszabály szorítsa ésszerű korlátok közé
márc. 31
7:54
ABC: Amerikába szökött az eltűnt iráni atomtudós (hirado.hu)
Az ABC riportja szerint Amirit az Egyesült Államokba való szökése után alaposan kikérdezték
márc. 31
7:56
Washington: golyózápor a járókelőkre (hirado.hu)
Három emberrel végzett egy ámokfutó, aki valóságos golyózáport zúdított Washingtonban a járókelőkre
márc. 31
8:09
Kidobták Gergő fejfáját (BorsOnline)
Nem engedi Sándor Zsolt, hogy Szabadiék az ő hetényegyházi otthona előtt emlékezzenek autóbalesetben elhunyt fiukra. A férfi eltávolította az oda helyezett keresztet, de a gyászoló anya nem adja fel: mindenáron őrzi fia emlékét.
márc. 31
8:09
Ámokfutó! Autóból lőtt a járókelőkre (Blikk)
Egy gépjárműből lövöldöző ámokfutó három emberrel végzett, másik hatot pedig megsebesített az amerikai fővárosban.
márc. 31
8:12
Féltonnás ólomkoporsót vizsgálnak régészek Olaszországban (hirado.hu)
Egyelőre nem tudják, kit rejt a koporsó
márc. 31
8:14
Már nem sztrájkol a British Airways (hirado.hu)
A légitársaság vezetője szerint a szakszervezetek szempontjából kudarcnak tekinthető a szombaton nulla órakor indult és szerdán nulla órakor végződő akció
márc. 31
8:16
Morvai Gyurcsányéknak is dolgozott volna (hirado.hu)
A Jobbik köztársaságielnök-jelöltje úgy véli: nem változott semmit, ugyanúgy a jogfosztott emberek jogaiért küzd, mint korábban
márc. 31
8:30
Somogyi: félnek, hogy Bokrosra is lehet szavazni (hirado.hu)
Sok támadást kapott az MDF kívülről, az elején nem teljesen ezzel számolt a párt kampánystábja. A stratéga szerint az MSZP, a Fidesz és a Jobbik fél attól, hogy a főrum miniszterelnök-jelöltjére is voksolhatnak az emberek, ezért gáncsolták el az MDF fővárosi listáját
márc. 31
8:30
Cameron Diaz szörny akar lenni (NLC)
A szőke színésznő újra Shrekné bőrébe akar bújni.
márc. 31
8:32
Híradó, 2010. március 31. 8:00 (hirado.hu)
Híradó reggel
márc. 31
8:45
Tabáni István 3 hónap alatt 10 milliót kaszál (Blikk)
BUDAPEST — Hatalmasat fordult Tabáni Istvánnal (32) a világ. A volt teremőr élete teljesen megváltozott a Csillag születik óta, amit valószínűleg nem bánt meg: hiszen elképesztően népszerű, s a népszerűség bizony sok pénzzel is jár!
márc. 31
8:47
Pihenünk, vazze? (Blikk)
Sydney — Nincs kényelmesebb kanapé egy szurikátánál.
márc. 31
8:48
Tankcsapda mérkőzhet meg a Quimbyvel Nyíregyházán (hirado.hu)
Pénteken 19 órakor biztosan zsúfolásig megtelik a Bujtosi Szabadidő Csarnok
márc. 31
8:49
Húsvéttól újra látható a Feszty-körkép (Blikk)
ÓPUSZTASZER — Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark első rendezvényén, a Szeri húsvéton már látogatható a megújult Feszty-körkép.
márc. 31
8:50
Kétezer adószámot függesztett fel az APEH (hirado.hu)
Tavaly 794, idén mintegy 2 ezer adószámot függesztett fel az adóhatóság, mert az adott cégek nem nyújtottak be mérleget
márc. 31
8:52
Drogháború: egy másféléves kislány az újabb áldozat (hirado.hu)
A helyi és az amerikai drogpiac ellenőrzéséért folyó kartellháború 2006 vége óta több mint 15 ezer halálos áldozatot követelt már
márc. 31
8:54
Iskolába járhatnak a politikusok? (hirado.hu)
Szabadon látogathatják a politikusok a tanintézményeket, de nem tanórán és nem tehetik kötelezővé a részvételt - foglalt állást az oktatási ombudsman, aki szerint az egyházi iskolákban akár az osztályfőnöki órákra is bemehetnek a pártok képviselői
márc. 31
9:03
Hibáztak a hatóságok Moszkvában- videóval (BorsOnline)
A hatóságok későn reagáltak és ezért hatalmasat hibáztak a 29-ei moszkvai metrórobbantás idején - állítják az utasok. Ködösítés folyik az áldozatokkal kapcsolatban is, hivatalos adatok szerint 39-en vesztették életüket, mások szerint 60 teljes holttestet, és 40 ember testrészeit találtak.
márc. 31
9:03
A királynő tesztelte a csokinyuszikat (Blikk)
MAGYARORSZÁG – Már megérkezett a húsvéti nyuszi a Blikkbe, ahol Papp Lili (24), a Balaton királynője tesztelte a csokifigurákat.

Keresés