2010. március 26. péntek

márc. 26
1:03
Erős Antónia és Szellő István: Nem csábítanak el bennünket (Blikk)
márc. 26
2:33
Edzőbunyó Angliában (Blikk)
MANCHESTER — A menedzserek okoztak botrányt a Manchester City–Everton (0-2) angol futballbajnokin. A hazaiak szakvezetője, Roberto Mancini (45) és a vendégek edzője, David Moyes (46) a hosszabbítás pillanataiban összeverekedett az oldalvonal mellett.
márc. 26
2:37
Erdei ajánlatra vár (Blikk)
Június végén lejár a szerződése az Universum BoxPromotionnél a Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú, illetve a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú világbajnokának, ám a magyar bokszoló hónapok óta tétlenül vár munkaadója újabb ajánlatára.
márc. 26
2:51
Rapport Richárd, a sakkzseni (Blikk)
SÉ — Boldog napokat él Rapport Richárd (14). Az ifjú sakkzseni tegnap ünnepelte születésnapját, de nem csak ezért lehet feldobott hangulatban. A közelmúltban óriási sikert ért el, 13 évesen 11 hónaposan és 5 naposan teljesítette a nemzetközi nagymesteri normát – ilyen fiatalon erre idehaza még senki sem volt képes.
márc. 26
2:55
Most nem hibázhat a Videoton (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR — Nem estek pánikba a Videoton labdarúgói. A székesfehérváriak tavaly november 1-jétől vezették a tabellát az NB I-ben, ám múlt héten lecsúsztak a második helyre.
márc. 26
3:45
Így készül a húsvéti kalács (Blikk)
Egy recept, s mellé tucatnyi jó tanács az ünnepi finomsághoz. Tojással együtt remek asztaldísz.
márc. 26
4:21
Erős Antónia és Szellő István csak barátok (Blikk)
BUDAPEST – „Barátok vagyunk, kollégák, ez is egy tartalmas kapcsolat. Soha nem merült fel, hogy egy pár lehetnénk!" – mondta Szellő István a kérdésre, hogy miért nem jöttek össze Erős Antóniával. Az RTL Klub két híradósa tegnap a Blikk szerkesztőségében járt, s válaszolt olvasóink folyamatosan érkező kérdéseire, de azért arra is szakítottak időt, hogy a képernyőre a héten visszatért Antónia…
márc. 26
4:25
BKV-botrány: nincs felelős (Blikk)
BUDAPEST – Eredménytelenül zárult a BKV-s botrányokat vizsgáló városházi bizottság működése. Százhúsz nap után a testület végül nem határozott arról, hogy ki a felelős a BKV szervezett szétlopásáért, a végkielégítésekért, a mulatságos tanácsadói szerződésekért és az állítólagos kenőpénzekért.
márc. 26
4:57
Tilosban ragaszt plakátot Szabó Zoltán (Blikk)
BUDAPEST – Valószínűleg a régi „Szedd magad!" mozgalom filozófiáját tette magáévá Szabó Zoltán MSZP-s képviselő, aki éjszakánként saját kezűleg ragasztgatja választási plakátjait „tilosban".
márc. 26
5:33
Tóth Gabi retteg nővérétől (Blikk)
BUDAPEST – Tóth Gabi (21) retteg nővérétől, Verától. Az énekesnő nem mer beülni Vera mellé az anyósülésre, mert szerinte testvére vezetési stílusa életveszélyes. Ha a lányok közös programot szerveznek vagy vidékre utaznak rokonaikhoz, az utazás lebonyolítása hosszú órák kérdése, Gabi ugyanis nem hajlandó beülni Vera mellé.
márc. 26
5:35
Kállai Ferenc már a telefonokra sem válaszol (Blikk)
BUDAPEST – Nagyon rossz állapotban van Kállai Ferenc (84), a Nemzet Színészét már telefonon sem lehet elérni – állítja a Magyar Színház új igazgatója, Őze Áron.
márc. 26
5:37
Rippelék lovon mutatják meg tudásukat (Blikk)
SZIGETHALOM – Szombaton újra ringbe szállnak a Rippel fivérek. A világbajnok duó több más sztárral együtt fogathajtásban méri össze tudását.
márc. 26
5:51
Harmincmilliót bukhat Hajdú Péter (Blikk)
BUDAPEST  – Nem sikerült pontot tenni a Hajdú Péter (34) és a Story Tv között zajló vitára tegnap délelőtt a Fővárosi Bíróságon. A producer-műsorvezetőt azért perelte be egykori munkaadója, mert állításuk szerint Hajdú üzleti titoksértést követett el, valamint a csatorna jó hírnevét is megsértette korábbi nyilatkozataival.
márc. 26
5:53
Schwarzenegger kitüntette Stallonét (Blikk)
COLUMBUS – Különleges élményben volt része az Egyesült Államokban olvasónknak, B. Ildikónak. A négynapos Arnold Sports elnevezésű rendezvényen ugyanis azt láthatta, hogy a verseny névadója, a híres színész, Kalifornia kormányzója, Arnold Schwarzenegger életműdíjban részesíti Sylvester Stallonét.
márc. 26
6:09
Pénz miatt háborognak a zenészek (Blikk)
BUDAPEST – Felháborodtak a rock „régi motorosai", és nem véletlenül! Míg a Csillag születik friss felfedezettjei százezreket kaszálnak egy félórás fellépésért – mint azt megírtuk, MC DC 160 ezret kér és kap, Tabáni István pedig 180 ezerért énekel 30 percig – addig például Zalatnay Sarolta (62)  vagy Somló Tamás (63)   fellépti díja épp hogy megközelíti ezeket a gázsikat.
márc. 26
6:27
Elásta Sándort a móri mészáros (BorsOnline)
Szörnyű titkokat vitt magával a sírba Nagy László, a móri mészáros. Az Erste Bankban nyolc emberrel végzett, agyonlőtt egy veszprémi postást, s a nyomozók most újabb holttestet keresnek a Mátrában.
márc. 26
6:29
Majmok rabolták el Joshi bátyját (BorsOnline)
Gyermekrablás sötét emléke árnyékolta be Joshi Bharat gyermekkorát. Bátyját ugyanis egy csapat majom elrabolta. A sorselemző ma is beleborzong, ha felidézi a történteket.
márc. 26
6:36
Nem vállalja be a repülőbotrányt az NKH exvezére (hirado.hu)
A repülőgépek légtérhasználati jogáról szóló törvény alkalmazhatatlan - állítja a Nemzeti Közlekedési Hatóság az izraeli felderítőgépek berepülése kapcsán kipattant botrány miatt felmentett légügyi igazgatója, aki szerint többször is jelezték ezt a szaktárcáknak, mindhiába
márc. 26
6:45
Nagykanállal falja a nőket (BorsOnline)
Az egyik legismertebb amerikai komikus, de a magánéletben csöppet sem vicces figura Eddie Murphy. Sorozatunk utolsó részében válásáról és csajozásairól olvashatnak.
márc. 26
6:54
Alaposan kigombolta az MSZP (hirado.hu)
Számítások szerint eddig a szocialisták 584 millió forintot költöttek magukra, a Fidesz pedig 327-et. Utóbbi párt még a törvényes sávban van, előbbi már kilépett abból. A pártok összesen 1,2 milliárd forintért kampányoltak eddig
márc. 26
6:56
Mégsem lesz képviselőjelölt a hazai ScienNet-vezér? (hirado.hu)
Debrecenben akart indulni a ScienNet rendszert itthon működtető cég vezetője, ám az illetékes választási bizottság nem vette nyilvántartásba Leinemannt - állítja a Magyar Nemzet
márc. 26
7:03
Bors-recept - e heti ajánlat: sajtos rakott csirke - videóval (BorsOnline)
Az ebédet készítők gyakran nehéz helyzetben vannak, ugyanis minden alkalommal valami újjal szeretnék meglepni szeretteiket. Péntekenként jelentkező sorozatunkban ebben nyújtunk segítséget.
márc. 26
7:05
Claudia testén át jutott színpadra Katinka (BorsOnline)
Véresre verte egymást Cseke Katinka és Liptai Claudia, hogy bekerülhessen a Színművészeti Főiskolára – derült ki a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén.
márc. 26
7:07
Megcsonkított nőre bukkantak Balástyán (BorsOnline)
Gúzsba kötött, lefejezett, 35-39 év körüli nő testére bukkantak régészek Balástyán. Úgy vélik, szakrális csonkítást hajtottak végre rajta, mielőtt 1700 éve eltemették.
márc. 26
7:12
Elköltözik az Agila Esztergomból (hirado.hu)
Tavaly 60 ezer Agila készült Esztergomban. Az új generációt azonban már Németországban gyártják
márc. 26
7:14
Nekimentek a magánfuvarozók a Volánoknak (hirado.hu)
Nem volt jogszerű a Volán-cégek és a kormány között tavaly létrejött egyezség, miszerint a helyközi közszolgáltatási szerződéseket 2016-ig meghosszabbítják - állítják a magánfuvarozók, akik emiatt Brüsszelben terveznek indítani versenyjogi eljárást
márc. 26
7:30
BB: 12,96 milliárdos profit (hirado.hu)
A pénzintézet tavaly 5 százalékkal magasabb adózás utáni nyereséget ért el, mint az azt megelőző évben
márc. 26
7:30
Debreczeni Zita már nem plasztikáztatna (NLC)
A modell korábban a kajla fülei miatt feküdt volna kés alá.
márc. 26
7:32
Andor: nem lesz uniós minimálbér (hirado.hu)
Jó ideig még nemzeti hatáskörben marad a legkisebb bér megállapítása, ugyanakkor uniós körökben egyre gyakrabban esik szó a tagállamokban egységes alkalmazandó minimálbérről - nyilatkozta a területért felelős magyar európai uniós biztos
márc. 26
7:48
Gyorsítósáv: alig csurrant az uniós pénzekből (hirado.hu)
A leszerződött pénzek csupán 27 százaléka jut közvetlenül a vállalkozásoknak - áll egy tanulmányban
márc. 26
7:50
Topolánek lemondott a kormányfőjelöltségről (hirado.hu)
Maga helyett Petr Necas volt szociális és munkaügyi minisztert javasolta a cseh Polgári Demokratikus Párt (ODS) elnöke
márc. 26
7:57
Szilikonstop a hollywoodi sztároknak (Blikk)
LOS ANGELES — Retteghetnek a szilikonkeblű színésznők, Hollywood hadat üzen a plasztikázott szépségeknek. Martin Scorsese is tiltólistára tette őket. A bennfentesek szerint ez csak a kezdet.
márc. 26
7:59
Cseke Katinka véresre verte Liptai Claudiát (Blikk)
BUDAPEST — Cseke Katinkát nem kell félteni. A színésznő, úgy tűnik, bármit megtesz azért, hogy elérje célját.
márc. 26
8:06
Klapka kirúgta Fábryt (hirado.hu)
Trágár viccei, nyers stílusa miatt bocsátotta el a humoristát az "Aranyember", aki Fábryt annak idején licitvezetőként alkalmazta
márc. 26
8:15
Komár szexfüggősége vezetett a szakításhoz! (Habostorta)
"Táncolni vágyott, ahelyett, hogy az ágyamba bújt volna!"
márc. 26
8:15
Lagzi Lajcsi sztárjait kihajította Fásy Ádám (BorsOnline)
Fásy Ádám megharagudott azokra a sztárokra, akik elfogadva Galambos Lajos felkérését, szerepelnek az újrainduló Dáridóban. Ezért Komonyik Zsuzsit, Máriót és Csocseszt leszállította a Zeneexpresszről.
márc. 26
8:15
Klapka kirúgta Fábryt (Blikk)
BUDAPEST — Sokan megbotránkoztak Fábry Sándor (57) viselkedésén, amikor meghívott vendég létére a nézőtérről hangosan bekiabálva, káromkodva küldte el a kultuszminisztert a Müpa gáláján: „Meg az anyád p...ája!".
márc. 26
8:24
Az űrben sok milliárd csillaggal több van, mint eddig feltételezték (hirado.hu)
A világűr eddigi, az ultraibolya tartományában történő pásztázása félrevezető eredményeket nyújtott arról, valójában milyen objektumok csoportosulnak a galaxisokban
márc. 26
8:24
Férje 11 nővel csalta meg Sandra Bullockot (NLC)
Mennyit kell még Sandra Bullocknak elviselnie? A legújabb hírek szerint a férjének nem egy, hanem tizenegy nővel volt viszonya.
márc. 26
8:26
Morvai: ragaszkodtam ahhoz, hogy fizessek (hirado.hu)
Nem ő vetette fel, hogy hivatkozzon mentelmi jogára - állítja Morvai Krisztina, akinek egy tilosban parkolás miatt alakult ki afférja. Azt állítja: a parkolóőr egy provokátor volt
márc. 26
8:33
Kezdőkre cserélték Gregort és Csomort (BorsOnline)
Míg Őze Áron, a Magyar Színház igazgatója megszüntette Gregor Bernadett és Csomor Csilla státusát, addig a tegnapi színészgyűlésen nyolc új társulati tagot mutatott be.
márc. 26
8:33
Jó hír: Détár Enikő visszatér! (Habostorta)
Betegsége után hamarosan újra színpadon láthatjuk Détár Enikőt
márc. 26
8:42
Sárkánysuli (Metropol)
A DreamWorks legújabb animációs filmjében a főszereplő viking fiú, Hablaty képtelen a fenevadak elleni harcra, bármennyire is szeretné. Játsszon velünk!
márc. 26
8:42
770 forintot fizetne a Richter (hirado.hu)
Részvényenként 770 forint osztalék kifizetésére tett javaslatot a Richter Gedeon Nyrt.
márc. 26
8:44
Megtalálták a T. rex déli rokonát (hirado.hu)
A lelet egy három méter hosszú, mintegy 80 kilogrammos egyedtől származik
márc. 26
8:46
Lefelé csúszunk az IT-listán (hirado.hu)
Két éve még a 37. helyen álltunk, most a 46. helyet foglaljuk el az egyik információtechnológiai fejlettségi rangsorban
márc. 26
8:48
Görög döntés: a piacok megnyugvása jöhet (hirado.hu)
Nicolas Sarkozy francia elnök, aki Angela Merkel német kancellárral közösen véglegesítette a megállapodást elmondta, hogy tervek szerint kétharmad arányban a tagországok, egyharmadban pedig az IMF finanszírozza majd a támogatást
márc. 26
8:51
Ártatlanul ült 1994-től (Blikk)
RALEIGH – Egész testében reszketett, amikor levették róla a bilincset az az észak-karolinai férfi, aki 16 évig ült ártatlanul gyilkosságért, és most felmentették.
márc. 26
9:00
Sportkocsi, luxusóra, szuperdizájn Bázelben (Metropol)
A csillogó terem elsötétül, a TAG Heuer-vezér, Jean-Christophe Babin a kiválasztottaknak diadalittasan bemutatja: íme, a 150 éves svájci luxuscég legújabb büszkesége, az amerikai Teslával közösen megálmodott szuper elektromos sportautó.
márc. 26
9:00
Rácz megfiztettné a képzési díjat az orvosokat csábító országokkal (hirado.hu)
Egy évfolyamnyi szakorvos hiányzik a kórházakból, sok helyen részállású nyugdíjas orvosokkal tudják csak garantálni a munkát - hívta fel a figyelmet a Magyar Kórházszövetség elnöke

Keresés