2010. március 22. hétfő

márc. 22
1:24
999 pasi jelentkezését várja a pornócsillag! (Habostorta)
Így kell hatásosan egy AIDS elleni kampányban részt venni...
márc. 22
2:36
Tovább szenved a DVTK (Blikk)
MISKOLC – Tovább tart az idén centenáriumát ünneplő diósgyőri futballcsapat vesszőfutása. Az élvonalban sereghajtó miskolciak szombaton 1-0-ra maradtak alul az éremért küzdő győriekkel szemben, így a kiesés ellen zajló versenyfutásban már hat ponttal vannak lemaradva a 14. helyezett Bp. Honvédhoz képest.
márc. 22
2:40
Gerendás György nem tart a szerb átoktól (Blikk)
Rangadókkal készült a szezon egyik legfontosabb meccsére az Eger férfi vízilabdacsapata. A szakember együttese a Vasas és a Ferencváros legyőzése után szinte biztosan megnyerte az alapszakaszt, s az Euroliga negyeddöntőjében szerdán a világsztárokkal felálló belgrádi Partizan vár rá.
márc. 22
3:48
Önbizalomhiányos hetet jósol az asztrológia (Blikk)
Március 22-én, amikor a Nap szembenállásba kerül a Szaturnusszal, a dolgok elakadnak, hiányzik az önbizalom, az emberek úgy érzik, leküzdhetetlen akadályokba ütköznek. Nehéz ma főnökeink, vagy más tekintélyszemélyek kedvében járni, mégsem szabad kibújni a kötelezettségek alól. Az önérvényesítéshez le kell küzdenünk félelmeinket az elutasítástól.
márc. 22
4:24
A pápa is tudott a szexuális molesztálásról (Blikk)
RÓMA – Szökőárként söpör végig a katolikus egyházon a gyermekbántalmazási és szexuális molesztálási botrány. A pápa pár napja külön vizsgálóbizottságot állított fel a napról napra, százával kiderülő újabb esetek kivizsgálására – de a Daily Mail értesülése szerint lehet, hogy a szentatya is beleesik önnön csapdájába.
márc. 22
4:42
Nem találják az apróra darabolt néni maradványait (Blikk)
DEBRECEN – Akárcsak egy horrorfilmben, úgy darabolta fel első áldozatát R. Zsolt (35), aki a gyanú szerint először a szomszéd nénivel, majd a főbérlőjével végzett Debrecenben. A férfi  vallomásában rezzenéstelen arccal számolt be arról, milyen sebészi aprólékossággal darabolta fel K. Erzsébetet (†75).
márc. 22
4:46
Itt van Budapest bűntérképe (Blikk)
BUDAPEST – Tizenháromszor annyi bűncselekményt követnek el a főváros legveszélyesebb részén, mint a legbiztonságosabb kerületben. Budapest bűnügyi térképéből kiderül, hogy a belvárosban van legtöbb dolguk a rendőröknek, a kertvárosok pedig lényegesen veszélytelenebb részei Budapestnek.
márc. 22
5:00
Gyengülhet a forint a választások miatt (Blikk)
BUDAPEST – Bő egy éve nem volt ilyen kirobbanó formában a forint, mint a múlt héten: az euróért már csak 260 forintot kellett adni. A devizahitelesek százezrei lélegezhettek fel, hiszen egy éve még 320-as árfolyamszint mellett kellett kölcsöneiket törleszteni. Vagyis az erősödés miatt majd 20 százalékkal kúsztak lejjebb a tavaly márciusi törlesztőrészletek.
márc. 22
5:02
Rendbe teszik az öngyilkos rabló arcát (Blikk)
BUDAPEST – Hiába akarta saját halálával megpecsételni kudarcba fulladt bankrablási kísérletét T. Krisztián (29), a kétbalkezes rabló túl fogja élni sérüléseit.
márc. 22
5:04
Ez az igazi trikolór (Blikk)
PÉCS – Először nem tudták mire vélni a járókelők, amikor Pécsett, az ifjúsági ház előtti téren színes festékkel bekent emberek tűntek fel.
márc. 22
5:36
Rippelnek nem elég egy feleség, a bigámia lenne ideális (Blikk)
BUDAPEST – Ha tehetné, egy igazi arab herceg lenne Rippel Ferenc (38), mégpedig mindennel, ami ehhez tartozik. Mint például egy hárem, hiszen, amint azt a TV2 Mr. és Mrs. műsorának felvételén bevallotta, ő hisz a többnejűségben.
márc. 22
5:36
Életfogytiglant is kaphat Jacko orvosa (Blikk)
LOS ANGELES – Akár gyilkosság is lehet a vád véletlen emberölés helyett dr. Conrad Murray ügyében.
márc. 22
5:38
Leégett a Roxfort (Blikk)
WATFORD – Leégett a Roxfort-kastélyt mintázó díszlet egy része, amikor egy pirotechnikai mutatvány váratlanul kicsúszott a technikusok kezei közül.
márc. 22
5:40
Rajongókkal neveztetné el lányát Fiennes (Blikk)
LOS ANGELES – Nagy gondban van a Szerelmes Shakespeare világsztárja, Joseph Fiennes (40), akinek múlt héten hozta világra első gyermekét felesége, Maria Dolores.
márc. 22
5:54
Seggre esett Hajós András zenéjére (Blikk)
BUDAPEST – Személyre szabott koktélokkal akarta elbűvölni vendégeit az ismert rádiós az RTL Klub Vacsoracsata forgatásán, de hiába keverte lelkesen az italokat, senki nem merte meginni a neki szánt nedűt.
márc. 22
5:56
Bagi és Nacsa kegyelmet kér Hajdútól (Blikk)
BUDAPEST – Peren kívül kötne egyezséget Hajdú Péterrel (34) a Bagi–Nacsa páros. A producer 52 millió forintot követel tőlük, miután a duó 2007-ben szerződést szegett azzal, hogy nem jelent meg a forgatáson.
márc. 22
5:58
Tóth Ricsit ünnepelték a szépségek (Blikk)
BUDAPEST – Elismeréssel vegyes irigységgel tekintenek a magyar pókerjátékosok Tóth Richárdra (30). A fiatalember elérte, amiről honfitársai egyelőre csak álmodozni mernek: szerződést kötött vele a legnagyobb online pókerterem.
márc. 22
6:30
Vad Kati: a pornózás tett munkanélkülivé (BorsOnline)
A felnőttfilmek sztárja évek óta nem fekszik kamerák elé, de a múltja kísérti: nem kap munkát. Újságírónak és színésznek sem tartják elég hitelesnek.
márc. 22
6:32
Éjszakánként zaklatta a mostohája Eddie Murphyt (BorsOnline)
A legismertebb színes bőrű komikus, a magánéletben azonban nem vicces figura Eddie Murphy. Beteges élvezete számos nőnek okozott fájdalmat. Sorozatunk első része sanyarú gyerekkoráról szól.
márc. 22
6:36
Számla nélkül akart dolgozni az APEH-nek (hirado.hu)
800 ezer forintért adómanókat gyártatna le az APEH. 15 babakészítőt meg is keresett, egyikük azonban állítólag csak feketén lett volna hajlandó dolgozni az adóhatóságnak...
márc. 22
6:48
Életéért küzd a Jimmy-ügy szemtanúja (BorsOnline)
Fél, hogy nem éri meg az esetlegesen újrainduló tárgyalást és könyve megjelenését Hulé Éva, a Jimmy-tragédia szemtanúja. Az asszony komoly betegen, infúziósüvegek között fekszik.
márc. 22
6:50
Mennyből a pokolba hullt alá a kis Ádám (BorsOnline)
Miként veszik el egy gyermek a bürokrácia útvesztőjében? Ezt mi sem példázza jobban, mint Gerebenes Ádám története. A kisfiút a szabályok rideg világa megfosztotta a boldogságtól, jelenleg Romániában él, birkák között.
márc. 22
6:54
Csepeli kettős gyilkosság: a BRFK is beszállt (hirado.hu)
Az igazgató a csepeli rendőrkapitány irodájában járt. Visszament volna, hogy feljelentést tegyen, de addigra meggyilkolták
márc. 22
6:56
Álom marad az új győri városrész? (hirado.hu)
Félbemaradt a Dália-palota kivitelezése, az ingatlanon már hónapok nem dolgoznak, s kétséges, elkészül-e valaha is az épület
márc. 22
7:06
Barátnőjét vetkőztetné meztelenre Ramóna (BorsOnline)
Szabó Erikáé a legszebb női test – állítja Kiss Ramóna. A Barátok közt Zsófija ugyan visszautasítaná a Playboy felkérését, de kolléganője aktképeit örömmel megnézné.
márc. 22
7:08
Szétszedik a nők a szappanopera amorózóját (BorsOnline)
Mindenki Baronits Gábort akarja. A Jóban Rosszban huszonéves szívtiprója pedig élvezi a kiváltságos helyzetet, nagy kanállal falja az életet.
márc. 22
7:12
Dunát lehet rekeszteni az élményfürdőkkel? (hirado.hu)
Túlkínálat jellemzi a hazai piacot, lehetnek olyan fürdők, amelyek nem bírják majd a versenyt - vélik szakemberek
márc. 22
7:12
Heidi Klum félmeztelenül pózol (NLC)
A négygyermekes szupermodellnek nincs mit takargatnia.
márc. 22
7:14
Nyíri bevásárolja magát a Naturlandba (hirado.hu)
A cég tavaly 2,7 milliárd forintos árbevétel mellett mintegy 400 millió forint üzemi eredményt ért el
márc. 22
7:30
Lezuhant egy utasszállító Moszkva mellett (hirado.hu)
Utasok nem tartózkodtak azon a gépen, mely kényszerleszállás közben lezuhant Domogyedovo mellett. A nyolc főnyi személyzet azonban kórházba kerültek, kettejük állapota súlyos
márc. 22
7:32
Loptak a világ legnagyobb műkincsvásárán (hirado.hu)
Egy zafírgyűrű és egy gyémánt nyakék tűnt el az Európai Képzőművészeti Vásáron
márc. 22
7:34
Zapatero: összeomlik az ETA (hirado.hu)
Az ETA kész megtenni a szükséges lépéseket a politikai változás útján
márc. 22
7:42
Pápa-átok ül a lilákon (Blikk)
Megpecsételődni lát szik a bajnoki címről álmodozó Újpest élvonalbeli futballcsapatának sorsa. A lilák újabb meccset veszítettek el, ezúttal Pápán szenvedtek 1-0-s vereséget, így a harmadik helyen álló Győrtől négy ponttal vannak leszakadva, a Debrecen és a Videoton pedig  már 11-11 ponttal lépett meg tőlük.
márc. 22
8:00
Kirúgják a volt BKV-vezért? (Blikk)
BUDAPEST – Még ezen a héten kirúghatja a Vértes Volán Antal Attila vezérigazgatót, aki korábban a BKV vezérigazgatója volt, és most a BKV-ügy gyanúsítottjaként házi őrizetben van – tudta meg a Blikk.
márc. 22
8:06
A cápák megmentéséért is harc folyik Dohában (hirado.hu)
A szigorító intézkedések négy cápafajra vonatkoznának
márc. 22
8:08
Morvai: Budaházy nem adott megbízást Csintalan megveretésére (hirado.hu)
A Jobbik köztársaságielnök-jelöltje szerint nem Budaházy György ügyéről kellene beszélni, nem ő tette tönkre Magyarországot, hanem az elmúlt húsz év politikai bűnözői
márc. 22
8:18
Harmincmillió forintot ér Várkonyi Andrea élete (Blikk)
BUDAPEST – Harmincmilliós biztosítást kötöttek Várkonyi Andreára (35), aki első női pilótaként elindul a hét végi magyar tereprali-bajnokságon. A TV2 sztárjáról köztudott, hogy nagyon vagány, így amikor felmerült a lehetőség, a kereskedelmi csatorna egyből rá gondolt: ő biztosan vállalja a nem éppen veszélytelen kalandot.
márc. 22
8:18
Elsírta magát a műsorvezető (BorsOnline)
Idén júniusban tizedik alkalommal osztja ki a VIVA tévé a Comet gömböket a magyar könnyűzene krémjének.
márc. 22
8:24
Meglepően erős maradhat a forint (hirado.hu)
Elemzők szerint "nyoma sincs az egy évvel ezelőtti pániknak"
márc. 22
8:36
Mesterházy mindent kipakolt (Blikk)
MAGYARORSZÁG – Mesterházy Attila borított a Blikknek! Az MSZP miniszterelnök-jelöltje az utolsó darabig megmutatta, mi rejtőzik a táskájában, amelyet kampánykörútjára mindig magával visz.
márc. 22
8:36
Lopott (volna) Britney Spears? (Habostorta)
Lekapcsolták, mielőtt kisétált volna az áruházból a rajta maradt toppal
márc. 22
8:38
Lerombolta saját Guinness-rekordját (Blikk)
MAKAÓ — 44 napig épült, de alig pár perc alatt dőlt össze a világ eddigi legnagyobb kártyavára, amit az amerikai építész, Bryan Berg épített a makaói Venetia szálloda és kaszinó halljában.
márc. 22
8:42
Három kőkemény vallomást tettek Hagyó ellen? (hirado.hu)
Laphír szerint noha több terhelő vallomást is tettek már a volt főpolgármester-helyettesre, az ügyészség egyelőre nem tartja kellően megalapozottnak a vele szembeni gyanút. E mögött vélhetően az áll, hogy ebben a ciklusban már nem akarja felfüggesztetni a politikus mentelmi jogát
márc. 22
8:44
Homokvihar dúl Pekingben (hirado.hu)
A helyiek védőmaszkban és sálkendőkben tudnak csak az utcára menni
márc. 22
8:46
Lehűlt a Spirit, de még működik (hirado.hu)
A Spirit még mindig a „Trója” névre keresztelt homokcsapdában van, melybe majdnem egy évvel ezelőtt esett bele
márc. 22
8:54
29 évesen lett nagymama! (Blikk)
CHWäBISCH HALL — 29 évesen lett nagymama egy német nő. Az olasz származású Giulia Elia családjában úgy tűnik, szinte hagyomány a korai szülés.
márc. 22
8:54
Eladó II. Erzsébet spéci kocsija (Habostorta)
Az autó bővelkedik olyan különleges felszereltségekben, mint...
márc. 22
8:56
Ez igen! Majka múzeumban romantikázott (Blikk)
BUDAPEST – Igazán különleges ajándékkal lepte meg barátnőjét születésnapja alkalmából Majka (30). A rapper új, romantikus oldalát mutatta meg Katicának, és egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra.
márc. 22
8:56
Egy vasat se örököl Anna Nicole Smith lánya (Blikk)
LOS ANGELES ‒ Mintegy 300 millió dollárral, vagyis 58 milliárd forinttal lett szegényebb Anna Nicole Smith (†39) egyetlen, árván maradt kislánya, Dannielynn (3).
márc. 22
9:00
Elhunyt Liszt Ferenc dédunokája (hirado.hu)
Wolfgang Wagnert kilencvenéves korában érte a halál

Keresés