2010. március 29. hétfő

márc. 29
1:24
Kigyulladt Gyurcsány Ferenc villája! (Habostorta)
A volt miniszterelnök fiát kellett ellátni a "háztartási tűz" miatt
márc. 29
5:18
Íme az idei fehérneműdivat (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Színesben hódítanak a nők a hálószobában is. A férfiakat megvadító fehérneműnek már rég nem kell fehérnek lennie, a hölgyek belebújhatnak színes, mintás, feltűnőbb darabokba is. Sokan még az öltözékükkel is összehangolják fehérneműiket, ruhájukhoz színben és mintában egyező darabokat választanak.
márc. 29
5:20
Cozmáért nyert a Veszprém (Blikk)
BUZAU –  Megható és felkavaró pillanatokat éltek át az MKB Veszprém kézilabdázói, valamint szurkolói a Costanta ellen 27-23-ra megnyert Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt.
márc. 29
5:22
Jenson Button újra a csúcson (Blikk)
MELBOURNE — Jenson Button (30) több mint nyolc hónap után ismét futamot nyert. A Forma–1 világbajnoki címvédője 2009. június 7-én a Török Nagydíjon érezte utoljára a győzelem ízét.
márc. 29
5:24
Előny a Vidinél (Blikk)
DEBRECEN — Egyre komolyabb küzdelem zajlik a bajnoki címért a labdarúgó-NB I-ben a Videoton és a DVSC-TEVA között.
márc. 29
5:36
Retteg a börtönben Josef Fritzl (Blikk)
KREMS — Perújrafelvételt kér a vérfertőzésért és emberölésért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Josef Fritzl (75), mindeközben egy boldog, együtt töltött szép jövővel biztatja nejét. Hosszú leveleket ír neki, hogy nemsokára újra boldogan élhetnek együtt.
márc. 29
5:38
Műszív tartja életben Zsoltit (Blikk)
BUDAPEST — Úgy érte Szabó Zsolti (4) szüleit fiuk betegsége, mint a villámcsapás. A vidám, életerős kisfiú egyik nap az óvodában hányni kezdett, fájt a hasa, pedig még aznap is játszott társaival. Egy hónap alatt állapota annyira leromlott, hogy február 17én műszívkezelésre szorult.
márc. 29
5:54
Hernádi lányát tanítja énekelni Eszményi (Blikk)
BUDAPEST — Hamarosan édesanyjával, Hernádi Judittal áll egy színpadra Tarján Zsófi (24), ahol egy az apát kereső anyát és a lányát alakítják.
márc. 29
5:56
Uma Thurman nagyott bukott (Blikk)
LOS ANGELES — Hatalmasat bukott Uma Thurman új filmje, az Anyaság (Motherhood) Nagy-Britanniában, ahol az első vetítési napon egy ember látta.
márc. 29
5:56
Kibérelték Rákosi atombunkerét (Blikk)
BUDAPEST — Egy távközlési cég bérelte ki a főváros egykor legtitkosabb objektumát, a 2-es metró szintje alatti „Rákosi-bunkert".
márc. 29
5:58
Fresh Andi volt párja visszavág (Blikk)
BUDAPEST — Kitálal Fresh Andi (28) volt párjának édesanyja! A csinos énekes lány a Reflektor magazinban sírta el bánatát, miszerint gyűrűs vőlegénye csúnyán elbánt vele, szó nélkül kitette a szűrét, amikor hazaérkezett egy külföldi útról.
márc. 29
5:58
Kirúgták a tapizó tűzoltókat (Blikk)
BUDAPEST — Kirúgtak azt a két tűzoltót, Sz. Sándort (32) és K. Pétert (29), akik a gyanú szerint szexuálisan molesztálták egyik kollégájukat.
márc. 29
6:00
Tiltott fotókon a kormányfő jelöltje (Blikk)
LONDON —  Úgy látszik, Gordon Brown brit miniszterelnök megirigyelte Silvio Berlusconi olasz kormányfő hírnevét, akit gyakran kapnak lencsevégre aktmodellek társaságában!
márc. 29
6:02
Presser újra a Megasztár zsűrijében (Blikk)
BUDAPEST — Összeállt a Megazsűri! Most már biztos, hogy Eszenyi Enikő (49), Friderikusz Sándor (51) és Mester Tamás (39) mellett Presser Gábor (61) foglal helyet a tehetségkutató ötödik szériájának ítészei között.
márc. 29
6:12
Bajor Imre fergeteges visszatérése - videó (Blikk)
Fergetegesre sikeredett Bajor Imre (52) visszatérése! A művész egy hónapja közvetlenül előadás előtt még lemondta fellépését, úgy ítélte meg, nem elég erős a Mágnás Miska főszerepéhez, ő viszont csak százszázalékos teljesítményre hajlandó. Jól tette, hiszen szombat este dupla előadásban, fergeteges sikerrel tért vissza három hónapos kényszerpihenője után az Operettszínházba.
márc. 29
6:30
Erkélyen át mentették ki Gyurcsány családját - exkluzív fotóval (BorsOnline)
Kigyulladt tegnap kora este Gyurcsány Ferenc volt miniszerelnök villája a II. kerületben. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, senki sem sérült meg.
márc. 29
6:32
Vérfürdő: Zsolt elvágta a neje torkát (BorsOnline)
A nyílt utcán tört felesége életére B. Zsolt. Tettét Ágnes testvére, Anikó is végignézte. Zsolt később rosszul lett, a kiérkező mentőknek csak annyit mondott: „elvágtam a feleségem torkát”.
márc. 29
6:42
Oszkó: nem lesznek csontvázak (hirado.hu)
Lehet tárgyalni új konvergenciaprogramról, csakhogy ahhoz az új kormánynak fel kell vállalnia legalább az önkormányzati és az egészségügyi reformot - véli a pénzügyminiszter, aki szerint a kemény meccset majd nem az IMF-fel, hanem az EU-val kell megvívni
márc. 29
6:44
Kirúgták a szexuálisan zaklató tűzoltókat (hirado.hu)
Felfüggesztették a szolgálati viszonyát annak a három tűzoltónak, akik egy pálinkafesztivál után molesztálták kollegájukat, korábban pedig egy újonnan felszerelő társukat megalázó módon avatták be
márc. 29
6:48
Bódi Margó 48 évesen szülni akar (BorsOnline)
Noha Bódi Margó már nagymama, mégis szívesen megajándékozná urát egy kisbabával. Álma beteljesülésének nincs is biológiai akadálya, hiszen testileg fiatal, és egészséges, mint a makk.
márc. 29
6:50
Lady Gagátkirúgták az iskolából (BorsOnline)
Szépsége vitatható, de tehetsége nem. Lady GaGa szende kóristalányból vált világhírű botrányhőssé. Sorozatunk első részéből kiderül, Lady GaGa az iskolában még rendes, szorgalmas lány volt.
márc. 29
7:00
Beköltözött az aluljárókba a nagy testvér (hirado.hu)
Három év alatt 33 forgalmas alul járóban 374 kamerából álló rendszert épít ki a fővárosi önkormányzat. A beruházás 500 millió forint, az aluljárók teljes rekonstrukciójára szánt 3,5 milliárdos keret hetedét a térfigyelő rendszer viszi el
márc. 29
7:02
Akadémiai tag lenne a Zrínyi volt rektora is (hirado.hu)
Az MTA honlapján száznegyven, levelező tagságra érdemesnek tartott kutató neve szerepel
márc. 29
7:06
Bencsik Tamara száguldó autóben szexelt - lebukott (BorsOnline)
Eddig csak erotikusan búgó énekhangjáról ismertük Bencsik Tamarát, aki betekintést enged intim titkaiba. Ebből kiderül, hogy szexuális szokásai összhangban vannak orgánumával.
márc. 29
7:08
Ma temetik a tényői családirtót (BorsOnline)
Ma kísérik utolsó útjára Sz. Kolost, aki két hete lemészárolta feleségét és kislányait. A családirtó nem nyugodhat egy sírban áldozataival. A család barátja, Tánczosné Oláh Izabella szerint Kolos nem gyilkos, nem ezt érdemelné.
márc. 29
7:18
Olcsó utazásokkal csábítanak a zugirodák (hirado.hu)
Egyre több csaló utazásszervező jelenik meg csábítóan olcsó hirdetésekkel az interneten vagy az újságokban
márc. 29
7:20
Öngyilkos merénylet a moszkvai metróban: több tucatnyi halott (folyamatosan frissítve) (hirado.hu)
A Reuters 34, a BBC 37, az MTI 43 halottról beszél a moszkvai metróban történt terrorcselekmény kapcsán. Hírek szerint két robbantás történt és öngyilkos merényletről van szó. A metró érintett vonalán és a földfelszínen is leállt a forgalom, az orosz főváros gyakorlatilag megbénult
márc. 29
7:36
Pokolgép ölt meg egy 15 éves fiút (hirado.hu)
Egy 15 éves afgán fiú meghalt, húgasúlyosan, édesanyja könnyebben megsérült, amikor egy zsákot kinyitottak, melybe pokolgépet rejtettek. A bevándorló család minden este átkutatta a szemeteseket
márc. 29
7:38
Családi adózás: drága és bonyolult? (hirado.hu)
Az egyik napilapnak nyilatkozó szakemberek a családi pótlék vagy a személyi jövedelemadó gyermekkedvezményének emelését szorgalmaznák inkább
márc. 29
7:42
Robbanások a metróban – legalább 26 halott (BorsOnline)
Robbanás történt hétfő reggel Moszkva belvárosában, a Lubjanka metróállomáson. Az egyik kocsiban 26 ember életét vesztette.
márc. 29
7:42
Kovácsovics Fruzsina újra randizik (Blikk)
Kovácsovics Fruzsina (21) már javában készül az idei BRAVO Otto-díjátadóra, noha azt vallja, az esélytelenek nyugalmával indul.
márc. 29
7:44
Oláh Ibolya: Nem csinálnak belőlem hülyét! (Blikk)
Budapest — Nem hagyom, hogy még egyszer hülyét csináljanak belőlem, és ne fizessék ki a munkámért járó pénzt – kezdte Oláh Ibolya (32), akinek információink szerint több millió forintos kinnlevősége van, amely egy filmes munkából és elmaradt, át nem utalt fellépéspénzekből áll össze.
márc. 29
8:00
Otthon lábadozik a Kaláka sztárja (Blikk)
Budapest — Túl van első koncertjén szívműtétje után Becze Gábor, a legendás Kaláka együttes nagybőgőse.
márc. 29
8:00
Nők robbantottak a moszkvai metróban (Blikk)
Robbanás történt a moszkvai metróban, a Kreml közvetlen közelében lévő Lubljanka állomáson hétfő reggel. Nem sokkal később egy másik robbanás történt a Park Kulturi állomáson, ugyancsak egy metrókocsiban. A két robbanásban harmincnyolcan meghaltak és hatvannyolcan megsebesültek.
márc. 29
8:02
Kiderültek Elvis Presley szextitkai (Blikk)
Memphis — Az Elvis-rajongók nem fognak örülni az új híreknek, egy új életrajzi kötet szerint a „Király" hiába tüntette fel magát nőfaló csődörként, alig volt képes valamire az ágyban.
márc. 29
8:12
Irán két titkos atomdúsítót épít (hirado.hu)
Két új titkos dúsítót épít Irán a hegyekben, hogy azok védve legyenek az esetleges támadások ellen
márc. 29
8:14
Listavezetők választási programjukról - Mesterházy Attila (hirado.hu)
Bemutatkoznak a politikai szervezetek - a Magyar Televízió stúdiójában az MSZP miniszterelnök-jelöltje
márc. 29
8:16
Brutáladomány a Metropolitannek (hirado.hu)
30 millió dollárt (5,9 milliárd forintot) adományozott egy operarajongó a Metnek, ami épp pénzszűkében van, így igencsak jól jött az eddigi legnagyobb privát summa
márc. 29
8:18
Havas összecsap Hajdúval (BorsOnline)
Havas Henrikkel pótolják Hajdú Pétert a Story TV4-en. Azt remélik, hogy a vasárnap esti bulvár talk-show méltó ellenfele lesz a TV2 Frizbijének.
márc. 29
8:18
Lángolt Gyurcsányék villája (Blikk)
Budapest ‒ Lángokban állt tegnap délután a Gyurcsány-villa!
márc. 29
8:18
Eltűnőben az európai pillangók tizede (hirado.hu)
Sok pillangó eltűnéséért a táj, ezen belül is elsősorban a kultúrtáj átalakulása felelős
márc. 29
8:20
Mérget talált a Greenpeace? (Blikk)
Lillafüred — Vegyi szennyezés tizedelte meg a pisztrángokat a Szinva-patakban a Greenpeace szerint.
márc. 29
8:27
Carey Mulligan: „Nem tartok semmitől” (Metropol)
Sokan az új Audrey Hepburnnek tartják – ez nem is csoda, hiszen gyönyörű, kedves és igazán tehetséges is egyben. Nyerjen jegyet!
márc. 29
8:36
Nem lubickoltak, gyakoroltak (Blikk)
Budapest ‒ Már a nyárra készülnek a vízi mentők. Bár a szezon csak májusban kezdődik, már most gyakorolják az életmentést.
márc. 29
8:38
7 óráig bírta víz nélkül a hal (Blikk)
márc. 29
8:40
Ügyészségen a csepeli kettős gyilkosság (Blikk)
Budapest — A csepeli kettős gyilkosság újabb részletei kerültek napvilágra tegnap a TV2 Napló című műsorában.
márc. 29
8:48
Kalandparkban nyomul a magyar (hirado.hu)
Gombamód szaporodnak itthon a kalandparkok, a turisztikai ágazatban most ez tűnik a csodafegyvernek: 5-10 évre várnak tőle megtérülést
márc. 29
8:48
Csillagot kapott a haldokló sztár (NLC)
A prosztatarákban szenvedő Dennis Hopper csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán.
márc. 29
8:50
Lezuhant egy NATO-helikopter Afganisztánban (hirado.hu)
Az első jelenetések szerint senki sem vesztette életét
márc. 29
9:06
Testközelben a Kalüpszó (hirado.hu)
A legszélesebb részén, mindössze 21 kilométer átmérőjű, burgonya alakú hold meglepően sima felszínnel rendelkezik

Keresés