2010. március 26. péntek

márc. 26
8:24
A nők döntenek az autóvásárlásban (NLC)
Hosszú évtizedek sztereotípiáit dönti le a Ford által készített tanulmány. E szerint a nőknek döntő szerep van az autóvásárlásban. A nők és férfiak gyakran ugyanazokat a jellemzőket keresik egy új autóban, ám eltérő módon fogalmazzák meg elvárásaikat.
márc. 26
8:26
0:23-nál leesik az állad (NLC)
Húsz másodperc alatt bicikliből babakocsi, öt dollár a semmiért, egy izgalmas online kiállítás és egy elbűvölő gyerekkórus. Összegyűjtöttünk néhány inspiráló, szemet gyönyörködtető és meghökkentő újdonságot a netről.
márc. 26
8:42
Hogyan legyek jó kolléga? - 10 tipp (NLC)
Tíz tipp, amiket érdemes megfogadni a munkahelyen.
márc. 26
9:36
17 nyulas kiegészítő - nem csak húsvétra! (NLC)
Bár a trendészek azt jósolják, hogy ősszel már Bambi hódíthat, azért az idei év első fele még a nyúlé. A nagy divatházak nyúlfület idéző fejpántjai mellett azért találhatunk néhány kevésbé feltűnő darabot is, amelyeket ideje kiugrasztani a bokorból! Körbejártuk az üzleteket, hogy megmutassuk nektek a legszebb nyuszis darabokat!
márc. 26
9:38
A láz önmagában nem veszélyes? (NLC)
Ha beírjuk az internetes keresőbe a lázcsillapítás szót, oldalakon keresztül olvashatunk a különböző trükkökről, a leghatékonyabb klasszikus és alternatív gyógyszerekről és módszerekről.
márc. 26
10:48
Hétvégi horoszkóp (március 26-28.) (NLC)
Balesetveszély és spórolás – nagyjából ez lesz a hétvége jelszava. Tavasz ide vagy oda, vigyázzunk magunkra és a pénztárcánkra!
márc. 26
11:06
Orális lények vagyunk (NLC)
Mind többet tudunk arról, hogyan is kellene étkeznünk: számoljuk a kalóriákat, gyűjtjük a diétákat, vesszük a csodabogyókat, gazdagítjuk a fitneszgurukat. Ehhez képest egyre többen, egyre fiatalabban egyre kövérebbek.
márc. 26
13:30
Karmahoroszkóp (március 27. - április 2.) (NLC)
A Vénusz a Bika jegyében kezdi meg útját, és nehéz fényszöggel kapcsolódik a Marshoz, ami arra utal, hogy néhány kapcsolat most fejeződik be.
márc. 26
14:42
Jubileumi gálára készülnek a zenetévések (NLC)
Tizedik születésnapját ünnepli az egyik legnagyobb magyar zenei gála, a VIVA Comet.
márc. 26
16:12
Robbie Williams életet mentett (NLC)
Geri Halliwell elárulta: az énekes nélkül valószínűleg belehalt volna a bulimiába.
márc. 26
16:14
Őrjöngött Bullock hűtlen férje - VIDEÓVAL (NLC)
Feszült, sőt ingerlékeny Jesse James, pedig csak néhány paparazzi próbálta megörökíteni egy hétköznapi reggelen.
márc. 26
17:42
Mellékállásban jótevő: "Utcagyerekek tanítottak kitartásra" (NLC)
Kalandvágy, nyelvtanulás és szociális érzék. Ennyi kellett ahhoz, hogy Marton Gergő fogja magát és külföldre menjen utcagyerekeket nevelni, tanítani. Először Németország, majd Litvánia következett.
márc. 26
18:36
Eladó a királynő autója (NLC)
Első pillantásra csak egy használt luxusautónak tűnik, de ez a Daimler bizony bővelkedik az olyan különleges felszereltségekben, mint a közvetlen rádiós összeköttetés a miniszterelnökkel. A kocsi ugyanis II. Erzsébet brit királynőé volt, de most új gazdát keres.
márc. 26
18:38
Dobd fel az ünnepi terítéket: húsvéti ültetőkártya sablonnal (NLC)
Minden ünnepi asztal üde színfoltja lehet ez a két bájos, könnyen elkészíthető kiegészítő.

Keresés