2010. március 11. csütörtök

márc. 11
7:15
Erdőhegyi Brigi okosan szórja a pénzt (NLC)
Az énekesnő imád shoppingolni. Bár nem takarékoskodik, azért alaposan megfontolja, mire és hogyan költ.
márc. 11
8:27
Webpercesek - 5 perc kávészünet (NLC)
Hetente jelentkező összeállításunkban inspiráló, szemet gyönyörködtető vagy éppen meghökkentő újdonságokat, érdekességeket válogatunk össze. Mert egy kis lazítás neked is jár.
márc. 11
8:29
Szorcsik Viki ismét nővérszerepben domborít (NLC)
A színésznő újra infúziót állított, újraélesztett, és pulzust mért.
márc. 11
9:39
Tényleg jön a világvége? Mi lesz velünk akkor? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Olvastam a 2012-ben bekövetkező változásról. Akkor vége lesz az őrületes és végzetes emberi gátlástalanságnak, a természeti értékek szétzilálásának? Szerinted mi fog történni akkor valójában?
márc. 11
10:51
Véletlenül megnézett műsorok (NLC)
Egyes tévéműsoroknál elő nem fordulhat az, hogy „hú, anyus, már napokkal ezelőtt bekarikáztam a tévéújságban, gyere gyorsan, most kezdődik!”.
márc. 11
11:45
Segítség, már nem kívánom a párom - mit tegyek? (NLC)
Szeretem, tisztelem a férjemet, de azt hiszem, már nem nézek rá olyan csodálattal, mint amikor megismertem. Már szexuálisan sem vonzódom úgy hozzá, mint évekkel ezelőtt, helyette fiatal srácokról ábrándozom…
márc. 11
12:21
Giccs négy keréken (NLC)
Megnéztük élőben a Genfi Autószalon legfeltűnőbb autóját. Exhibicionistáknak készül a Mansory Rolls Royce Ghost.
márc. 11
12:23
A kismamák nem bírják internet nélkül (NLC)
Az átlagos magyar anyuka számítógépe napi 5 óra 48 percet van bekapcsolva, amiből 2 óra 42 percet tölt aktív internetezéssel - derült ki egy online aukciós portál legutóbbi kutatásából, amelyben arra keresték a választ, hogy az internet milyen hatással van a gyermekükkel otthon lévő anyukák életére.
márc. 11
13:33
12 elborult adathordozó (NLC)
Ma már nem a gigabyte-ok és a technikai bigyók tesznek egyéniséggé bennünket mások szemében, hanem a tetszetős vagy sokkal inkább az őrült dizájn. Merész pendrive-ok közül válogattunk.
márc. 11
14:09
Újra Paleolit klub Szendi Gáborral (NLC)
Szendi Gábor ez alkalommal a paleolit táplálkozás és a cukor fogyasztás, cukorbetegség kapcsolatát vizsgálja. Vendég: Hevesi Tamás.
márc. 11
15:21
Ahogy tetszik: Lencse gazdagon vagy olcsón (NLC)
Bereznay Tamás elkészítette a hasonló alapanyagokat tartalmazó fogások olcsóbb, illetve némileg költségesebb verzióját is. Kezdjük az első fogással, ami lehet egy forró leves vagy ínycsiklandó saláta.
márc. 11
16:15
Farrah Fawcett nem volt filmszínésznő (NLC)
A magyarázat szerint a színésznőt azért hagyták ki az Oscar-gála emlékműsorából, mert inkább tévés munkái voltak.
márc. 11
18:03
Provence-i borbalhé (NLC)
Hogy miről szól Peter Mayle legújabb könyve? Talán leginkább arról a tényről, hogy „a franciákat a borhoz valóságos szerelmi viszony fűzi". Persze, csakis a saját boraikhoz. És, hogy ebből mit lehet kikerekíteni? Természetesen egy izgalmakban bővelkedő, szórakoztató krimit.
márc. 11
23:45
Visszajön a hó (NLC)
Továbbra is szükség lesz a téli gumikra, hiszen a meteorológiai szolgálat jelentése szerint 20 centiméter friss hó is hullhat Magyarországon.
márc. 11
23:47
Üres parkolók, több millióért (NLC)
A nemrég felújított burkolatú Népfürdő utcában fekete fóliába burkolt totemoszlopok alusszák téli álmukat. Az év második negyedét várják, hogy végre őket is a kezünkből etessük. Pénzzel.

Keresés