2010. március 1. hétfő

márc. 1
8:06
Bankot robbantott tavaly a U2 (est.hu)
Az ír zenekar 2009-es bevételét még megközelíteni sem tudta más a tavalyi évben, Bonóék 109 millió dolláros nyereséget könyvelhettek el.
márc. 1
8:08
Akik az Oscart adják (est.hu)
Sacha Baron Cohent, Steve Carellt és Tina Feyt is ott találjuk az idei Oscar-gála díjátadói közt. A 82. Oscar-gálára - két házigazda vezetésével - most vasárnap, azaz március 7-én kerül sor, helyi idő szerint este 8 órai kezdettel.
márc. 1
8:10
Újraindul a Pázmány Filmklub (est.hu)
Március 2-án immár másodjára indul útjára a Pázmány Filmklub a fővárosi Odeon-Lloyd moziban. A vetítések érdekessége, hogy a filmcsokrot a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció szakos hallgatói és tanáraik állították össze.
márc. 1
8:15
A színésznő a botox betiltását követeli (NLCafé)
Rachel Weisz abszurdnak találja a film fővárosában tomboló botoxlázat.
márc. 1
8:33
Vége az édes életnek? - 6 dolog, amivel helyettesítheted a cukrot! (NLCafé)
Felfalja a szervezet tápanyagait, le-föl ugráltatva a vércukorszintet, túlpörgős állapotot vagy ingerlékenységet előidézve. Kell ez neked? Persze hogy nem! Cseréld le a cukrot, eláruljuk, mire!
márc. 1
10:30
A sikersztori (est.hu)
Ez itt, kérem, egy tipikus színtelen, szagtalan délutáni vígjáték a non-stop üzemmódban szerencsétlen lúzert alakító Paul Giamatti közreműködésével. Azért, ha nagyon nincs más dolguk, unaloműzőnek megteszi.
márc. 1
10:39
Segítség! Nem tudom elfelejteni a volt férjem illatát (NLCafé)
Nekem még most is rettenetesen hiányzik a férjem. A szexuális életünk, ha nem is tökéletes, de kielégítő volt sok éven át. Ám nem is maga a szex, hanem az illata az, amit nem tudok elfelejteni.
márc. 1
10:41
Halolajjal a szájüregi megbetegedések ellen (NLCafé)
Egy új vizsgálat szerint a halak húsában található omega-3 zsírsavak az ínygyulladás és hasonló, szájüregi folyamatok megelőzése szempontjából is fontosak.
márc. 1
10:48
Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron (est.hu)
Szegezzük le: a Tudom, mit tettél tavaly nyáron egy ordas nagy kliségyűjtemény volt, mely aktívan részt vett a tinihorror műfaj 90-es évekbeli reneszánszában. Nagyobb sérelmem azonban, hogy Freddie Prinz Jr. nem zsigerelődött ki.
márc. 1
10:50
A majom (est.hu)
Dögöljek meg, ha összefoglaló sztori alapján ezt nem valami Cronenberg - Lynch koprodukciónak gondoltam volna. Holott a szóban forgó film egy hálivúdi viccesember fejéből pattant ki, feltehetőleg egy dézsa koksz felszippantása után.
márc. 1
10:52
Szilveszteri durranások (est.hu)
Egy összeesküvés-elméletem szerint minden kereskedelmi televíziónál akad egy alkalmazott, aki munkaköri kötelesség gyanánt minden, szemernyit is nézhető filmet eltol a vámpírok és az inszomniások által preferált műsorsávba.
márc. 1
10:54
Képarchitektúra - Képobjekt (est.hu)
Egy festménynek nem csak mondanivalója vagy színei vannak, illetve képessége különböző érzelmek és gondolatok kiváltására - hanem teste is. Malevics lengyel származású orosz absztrakt festő...
márc. 1
11:06
Képzelj el egy új világot! (est.hu)
Az Európai Bizottság a Kreativitás és az Innováció Európai Éve 2009 keretében indított fotópályázatának résztvevői elképzelték a maguk "új világát".
márc. 1
11:08
Te is lehetsz Királynő! Jelentkezz! (est.hu)
Az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft 2008-ban, hosszú évek után először újra egy nagyszabású, egész estés show-műsor keretében választotta meg hazánk legszebb lányait, három koronát is kiosztva. Ez idén sem lesz másként...
márc. 1
11:10
Ingo Schulze: Adam és Evelyn (est.hu)
Egy igazi közép-kelet-európai mese közvetlenül a rendszerváltás előttről, fontos magyar vonatkozással. A szerző jól ismeri a korabeli magyar viszonyokat és kedveli az 1989-90-es témát: korábban Új életek címmel jelent meg 1990 Kelet-Németországában játszódó regénye.
márc. 1
11:24
Dzsudzsák Balázs kedvenc könyvei (est.hu)
- Van kedvenc könyved? - Nagyon sok könyvet szeretek, leginkább a sporthoz kapcsolódó, főleg focistákról szólóakat. Nemrég olvastam Maradona és David Beckham önéletrajzi könyveit, mindkettő kifejezetten tetszett. Régebben meg a kedvenc színészeim önéletrajzi könyveit forgattam sűrűn.
márc. 1
11:26
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala (est.hu)
Izgalmas disztópia egy kegyetlen túlélőjátékkal a középpontban - Amerika válasza a japán Battle Royale-ra. Suzanne Collins pályáját tévés gyerekműsorok írásával kezdte. Ezúttal valami sokkal durvábbal jelentkezett.
márc. 1
11:28
Fryderyk Chopin tematikus nap a Duna Televízióban (est.hu)
2010. március 1-jén ünnepeljük a romantika korának egyik legnagyobb hatású zeneszerzőjének, Fryderyk Chopin születésének 200. évfordulóját. A Duna Televízió tematikus nappal emlékezik meg a kerek évfordulóról.
márc. 1
11:51
Unalmas pólóból dögös nyári top? Megmutatjuk, hogyan csináld! (NLCafé)
Felesleges göncei mindenkinek vannak, unalmas ruhákkal is tele a szekrény. Pedig néhány egyszerű lépéssel hordható, divatos, mégis egyedi darabot varázsolhatunk. Sorozatunk első részében egy unalmas pólót alakítottunk át.
márc. 1
12:18
Retteghetnek a sztárok: MC DC a Kész átverés új arca (Graffiti.hu)
A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tűréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: ő lesz a műsorvezetője az RTL Klub műsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.
márc. 1
12:20
Exkluzív premier: itt az új Digitális Rubik kocka! (Graffiti.hu)
A logikai és ügyességi játékok királyának tartott Rubik kocka legújabb változata Magyarországra érkezett, de a digitális termék még nem kapható boltokban.
márc. 1
12:27
Március havi horoszkóp (NLCafé)
márc. 1
12:54
Arculatot vált a Comedy Central (est.hu)
Márciustól 1-jétől pirosra vált a magyar humorcsatorna, a logó színe is átalakul. Az arculatváltás mellett a műsorrend is megváltozik, a sorozatfüggőknek tehát érdemes előre felkészülniük, nehogy lemaradjanak kedvenc szériáikról.
márc. 1
13:21
Retteghetnek a sztárok: MC DC a Kész átverés új arca (Graffiti.hu)
A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tűréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: ő lesz a műsorvezetője az RTL Klub műsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.
márc. 1
13:23
Exkluzív premier: itt az új Digitális Rubik kocka! (Graffiti.hu)
A logikai és ügyességi játékok királyának tartott Rubik kocka legújabb változata Magyarországra érkezett, de a digitális termék még nem kapható boltokban.
márc. 1
13:30
Továbbra is élen a Viharsziget (est.hu)
Második hete az első az észak-amerikai jegybevételi toplistán a Scorsese-thriller, a Viharsziget. A Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Dennis Lehane-adaptáció az elmúlt hétvégén 22,2 millió dolláros eredményt ért el a kasszáknál.
márc. 1
14:33
Böjtölj velünk! Rucolapestós spagetti (NLCafé)
Könnyen gyorsan elkészül, és a kevéssé közismert borsmustár névre is hallgató ruccola igazán pikáns ízt ad a spagettinek.
márc. 1
15:16
VI. Nemzetiségi Filmszemle (est.hu)
A Magyar Televízió Kisebbségi Műsorok Szerkesztősége idén is megrendezi a nemzetiségi filmszemlét, hogy a többségi társadalom tagjai megismerjék a hazánkban élő kisebbségek, illetve a szomszédos országokban élők történelmét, jeles személyiségeit, mindennapjait.
márc. 1
15:18
Olimpiai himnuszt írnának a brit sztárok (est.hu)
Több előadó is jelezte: szívesen megírnák a 2012-es londoni olimpia hivatalos dalát. A Horrors és a Muse már rendelkezik is megfelelő szerzeménnyel.
márc. 1
15:20
Kómába esett Guru (est.hu)
A Jazzmatazz sorozatáról ismert, tavaly Magyarországon is fellépő rapper szívinfarktust kapott és kómába esett. New Yorkban kezelik, műtét vár rá.
márc. 1
16:57
Tanácsok a nyaralás megtervezéséhez (NLCafé)
A kellemetlenségek elkerülése érdekében jó tanácsokkal segíti a nyári szabadságukat idehaza vagy külföldön töltőket a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE).
márc. 1
18:09
Súlyos allergiás rohamot okozhat a húsfogyasztás (NLCafé)
Gyakrabban okoz súlyos allergiás rohamot, anafilaxiás sokkot a hús, mint eddig feltételezték - közölték vasárnap amerikai kutatók.
márc. 1
19:21
Ötven éve jött létre az első Playboy Klub (NLCafé)
Kerek évfordulóra készül az idén a Playboy-birodalom: ötven évvel ezelőtt, 1960. február 29-én hozta létre Chicagóban a cégalapító, Hugh Hefner az első Playboy Klubot.
márc. 1
20:00
Fun Lovin' Criminals: Classic Fantastic (est.hu)
A new york-i fószerek öt évvel legutóbbi lemezük megjelenése után jelentkeznek újra, és hozzák a tőlük megszokott hűvös lazaságot a Nap felé fordított arcéllel, zűrös-zajos éjszakákat beindító funkba telepített hiphoppal és azzal a nemtörődöm eleganciával, amitől a Fun Lovin' Criminals egyből felismerhető, rögtön oldódó vagy éppen (ritkábban) megkerülhetetlenül tenyérbemászó élmény lesz.
márc. 1
20:15
Tavaszi közösségi fürdővízparti: szombaton újra Cinetrip (NLCafé)
2010 harmadik havában - ha fúj, ha szakad, ha rügyezik - biztos kikapcsolódást és tavaszi fáradtság-űző feltöltődést kínál a Cinetrip Milne-hangulatú vízi cirkusza.
márc. 1
20:36
A Fine Frenzy: Bomb In A Birdcage (est.hu)
Semmi baj azzal, ha egy csaj bájosan énekel, szenvelgően pillantgat szexin tekergő vörös tincsei alól, és mindeközben szép zongoraballadákat énekelget, ártatlanul, szelíden. Esetleg csak annyi, hogy megunjuk.

Keresés