2010. március 1. hétfő

márc. 1
8:15
A színésznő a botox betiltását követeli (NLC)
Rachel Weisz abszurdnak találja a film fővárosában tomboló botoxlázat.
márc. 1
8:33
Vége az édes életnek? - 6 dolog, amivel helyettesítheted a cukrot! (NLC)
Felfalja a szervezet tápanyagait, le-föl ugráltatva a vércukorszintet, túlpörgős állapotot vagy ingerlékenységet előidézve. Kell ez neked? Persze hogy nem! Cseréld le a cukrot, eláruljuk, mire!
márc. 1
10:39
Segítség! Nem tudom elfelejteni a volt férjem illatát (NLC)
Nekem még most is rettenetesen hiányzik a férjem. A szexuális életünk, ha nem is tökéletes, de kielégítő volt sok éven át. Ám nem is maga a szex, hanem az illata az, amit nem tudok elfelejteni.
márc. 1
10:41
Halolajjal a szájüregi megbetegedések ellen (NLC)
Egy új vizsgálat szerint a halak húsában található omega-3 zsírsavak az ínygyulladás és hasonló, szájüregi folyamatok megelőzése szempontjából is fontosak.
márc. 1
11:51
Unalmas pólóból dögös nyári top? Megmutatjuk, hogyan csináld! (NLC)
Felesleges göncei mindenkinek vannak, unalmas ruhákkal is tele a szekrény. Pedig néhány egyszerű lépéssel hordható, divatos, mégis egyedi darabot varázsolhatunk. Sorozatunk első részében egy unalmas pólót alakítottunk át.
márc. 1
12:27
Március havi horoszkóp (NLC)
márc. 1
14:33
Böjtölj velünk! Rucolapestós spagetti (NLC)
Könnyen gyorsan elkészül, és a kevéssé közismert borsmustár névre is hallgató ruccola igazán pikáns ízt ad a spagettinek.
márc. 1
16:57
Tanácsok a nyaralás megtervezéséhez (NLC)
A kellemetlenségek elkerülése érdekében jó tanácsokkal segíti a nyári szabadságukat idehaza vagy külföldön töltőket a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE).
márc. 1
18:09
Súlyos allergiás rohamot okozhat a húsfogyasztás (NLC)
Gyakrabban okoz súlyos allergiás rohamot, anafilaxiás sokkot a hús, mint eddig feltételezték - közölték vasárnap amerikai kutatók.
márc. 1
19:21
Ötven éve jött létre az első Playboy Klub (NLC)
Kerek évfordulóra készül az idén a Playboy-birodalom: ötven évvel ezelőtt, 1960. február 29-én hozta létre Chicagóban a cégalapító, Hugh Hefner az első Playboy Klubot.
márc. 1
20:15
Tavaszi közösségi fürdővízparti: szombaton újra Cinetrip (NLC)
2010 harmadik havában - ha fúj, ha szakad, ha rügyezik - biztos kikapcsolódást és tavaszi fáradtság-űző feltöltődést kínál a Cinetrip Milne-hangulatú vízi cirkusza.

Keresés