2010. március 10. szerda

márc. 10
6:57
A férfiak szervezni, a nők fizetni nem szeretnek (NLC)
A Hotels.com felmérése szerint a nők viselik a nadrágot, amikor a nyaralás tervezéséről van szó, ám a férfiak állják a költségeket. A hölgyek rendkívül bizalmatlanok partnerük szervezési képességeit illetően, bő harmaduk kizárólag önállóan kívánja ellátni ezt a feladatot.
márc. 10
7:33
Tyúkólba került az Oscar-szobor (NLC)
A korábbi nyertesek furcsa helyeken őrzik a becses trófeát.
márc. 10
7:35
Új divat: a digitális szakítás (NLC)
Egy brit felmérés szerint egyre több ember használja az e-mailt vagy a közösségi oldalak „családi állapot" rovatát, ha szakítani akar a kedvesével.
márc. 10
9:21
Meddig hat ránk a válság? (NLC)
Akik kutatják a jövőt, természetesen felteszik a kérdést maguknak: meddig tart a világgazdasági válság és milyen hatással lesz életünkre? Most megtudtuk a választ!
márc. 10
9:23
Gryllus Dorka szerelme: Berlin (NLC)
A pezsgő kulturális életű főváros hagyományosan kedvelt célpontja a magyar művészeknek. De vajon mi vonzza őket oda? Rendhagyó útikalauz 3 Berlinben élő magyar kedvencünktől.
márc. 10
9:57
Örömmámor a tv2-nél? Minden bejött nekik! (NLC)
Na, most van miért pezsgőt bontatni a kisebbik országos kereskedelmi csatornánál: a tévénéző hölgyek az elmúlt héten egálra hozták ki az RTL-t és a tv2-t.
márc. 10
9:59
4 könnyű étel 300 kalória alatt (NLC)
Az édesköményt eredetileg gyógynövényként használták, magjai fűszerként adnak különleges ízt, ám a gumójából ízletes vacsora készülhet. Íme, néhány könnyű étel receptje!
márc. 10
10:33
Ki tehet valójában a klímaváltozás ellen? (NLC)
Decemberben újabb nemzetközi konferencia ült össze, hogy a globális felmelegedés mérsékeléséről tárgyaljon. De vajon mit tehetünk mi, hétköznapi emberek a klímaváltozás ellen?
márc. 10
11:27
Vége a vezetés közbeni telefonálásnak? (NLC)
Szoftverrel próbálják megoldani a főleg a fiatalok körében elterjedt vezetés közbeni telefonálás, és szöveges üzenet írásának tiltását.
márc. 10
12:21
3 zseniális parfüm - tavaszi fuvallat (NLC)
A tavaszi bizsergésben te is új illatra vágysz? Bemutatunk hármat, de vigyázat, mert egyik sem ígérkezik futó kalandnak!
márc. 10
12:39
Matt Damon helyettesíti Brad Pittet (NLC)
A sztár kisebbségi érzéssel küzd.
márc. 10
13:33
Izzadásgátló pulóverek magyar tudósoktól (NLC)
Antibakteriális hatású, ennek köszönhetően izzadásgátló pulóverek állíthatók elő annak a technológiának köszönhetően, melyet a Szegedi Tudományegyetem kutatói egy fonalfeldolgozó céggel együttműködve fejlesztettek ki.
márc. 10
14:09
Csinálj mozisztárt apuból! A Disney csatorna magyar szinkronhangot keres a "Toy Story 3"-hoz (NLC)
Egy szerencsés gyerek apukája vagy nagykorú férfi hozzátartozója részese lehet a filmnek Magyarországon azáltal, hogy hangját adja az egyik filmszereplőnek, a zöld játékkatonának, akit így milliók hallhatnak országszerte a vásznon.
márc. 10
15:21
Hol van Claudia Schiffer pocakja? (NLC)
Claudia Schiffer hét hónapos terhes, de ezt senki nem mondaná meg róla.
márc. 10
15:57
Karcsúsító fogások tavaszra (NLC)
Folytatjuk a múlt héten elkezdett kímélő ételek sorát, elvégre a tavasz nemcsak a jó időt hozza el, hanem azt a dilemmát is, hogyan szabaduljunk meg a téli hideg ellen felszedett zsírrétegtől. Tamásnak szerencsére van néhány javaslata.
márc. 10
17:27
4 méteres rúzs? Nagyszerű innovációk köztéri tárlata (NLC)
A rendhagyó kiállításon olyan tárgyak gigantikus szobrait nézhetjük meg, amelyek manapság a női mindennapok észrevétlen kellékei, de a 20. században forradalmi újdonságként törtek be a nők életébe.
márc. 10
18:21
Kiállítással emlékeznek a divatcézárra (NLC)
Közel két évvel Yves Saint Laurent halála után nagyszabású kiállítással adózik a világhírű divattervező emlékének Párizs városa.
márc. 10
18:57
D. Tóth Kriszta: Buli helyett baj – 2. (NLC)
Nem lett tehát bárányhimlős, a gyanús pötty elmúlt. A tündérbulit kihagytuk, viszont édes kettesben töltöttünk egy tündéri napot. Eddig jól hangzik a történet – amelynek aztán rossz vége lett. Lola vírusos csípőízületi gyulladását megszenvedte az egész család.
márc. 10
20:09
Olcsó lesz az új Nissan Micra (NLC)
Megérkezett a Nissan Micra legújabb, negyedik generációja. A különösen takarékos kisautóról a jármű specialistája elárulta, hogy a kategória legolcsóbbja lehet.
márc. 10
22:33
Családbarát KIA terepjáró (NLC)
Lebukott a 2010-ben érkező vadi új KIA Sportage. Az előzetes várakozásoknak megfelelően itt is felfedezhetőek a márkára jellemző vonások.

Keresés