2010. március 10. szerda

márc. 10
0:00
Bajnokok Ligája: Játékosaimnak nem szabad csalódottnak lenniük - Prandelli (She)
Cesare Prandelli, a Fiorentina vezetőedzője a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után elmondta, büszke játékosaira, annak ellenére, hogy idegenben szerzett több góllal a német együttes jutott tovább.
márc. 10
0:04
Videó: így ütötte ki az Arsenal a Porto csapatát - a BL-ből is! (She)
Nicklas Bendtner volt a főszereplője az Arsenal–Porto BL-nyolcaddöntőnek, a dán csatár triplájával oroszlánrészt vállalt az 5–0-ás hazai sikerben, azaz a portugálok kiejtésében (6–2). Nézze meg videón a találkozó góljait!
márc. 10
0:18
Bajnokok Ligája: a mesterhármast szerző Bendtner a végső sikerre hajt (She)
Nicklas Bendtner, az Arsenal Porto elleni BL-győzelme során mesterhármast szerző futballista elmondta, csapata mindent megtesz, hogy megszerezze a Bajnokok Ligája-trófeát.
márc. 10
0:22
Bajnokok Ligája: Wenger az MU vagy a Chelsea ellen szeretne játszani (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Porto elleni továbbjutást követően elmondta: szeretne angol csapattal összekerülni a folytatásban, mert a Manchester United és a Chelsea ellen is lenne mit bizonyítania csapatának.
márc. 10
0:26
Bajnokok Ligája: Az Arsenal nem volt öt góllal jobb nálunk - Ferreira (She)
Jesualdo Ferreira, a Porto vezetőedzője úgy érzi, hogy az Arsenal nem érdemelt ötgólos győzelmet csapata ellen a kedd esti Bajnokok Ligája-visszavágón.
márc. 10
0:36
Bajnokok Ligája: Megmutattuk, hogy erősebbek vagyunk - Schweinsteiger (She)
Bastian Schweinsteiger, a Bayern München futballistája a Fiorentina elleni BL-visszavágó után úgy nyilatkozott, megmutatták, hogy erősebbek az olasz csapatnál.
márc. 10
0:54
DVTK: Huszák Tamás felépült sérüléséből, kész a visszatérésre (She)
Huszák Tamás, a Diósgyőr középpályása kedd délután már teljes értékű edzésmunkát végzett, és az utóbbi meccseket sérülés miatt kihagyó játékos készen áll a visszatérésre – adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.
márc. 10
6:54
Labdarúgás: Romário nem volt hajlandó megfújni a szondát (She)
Romário, a brazilok volt futballklasszisa nem volt hajlandó alávetni magát az alkohol-ellenőrzésnek Rio de Janeiróban.
márc. 10
6:57
Bahreinben dől el a szárnyvita (Behaviour)
Korábban az FIA-hoz fordult a Red Bull és a Ferrari, hogy a szervezet szakértői vizsgálják meg a McLaren teszteken használt hátsó bemetszett légterelőjét.
márc. 10
6:59
New Yorkban is figyelnek a sakk-királyfira (Behaviour)
A honi és a nemzetközi sakkszaksajtó érdeklődése mellett igazi szenzáció, hogy a New York Times is nagy teret szentelt hazánk legfiatalabb nemzetközi nagymesterének, a 14. születésnapját március 25-én ünneplő Rapport Richárdnak. A cikkből nem hiányzik a Szentgotthárdon rendezett Gotth'Art-kupa utolsó fordulójában játszott Rapport-Portisch parti kritikus állásának elemzése sem.
márc. 10
7:12
NHL: a Canucks háromgólos hátrányból állt fel a Colorado ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 137. játéknapján a Vancouver Canucks háromgólos hátrányból állt fel a Colorado Avalanche ellen, és végül 6–4-re legyőzte riválisát.
márc. 10
7:15
Constantában kötött ki a Veszprém (Behaviour)
Nem panaszkodhatnak a veszprémi kézisek Fortunára: a szerencse istenasszonya ugyanis a tegnapi, Bécsben megrendezett Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolásán a román bajnokot rendelte ellenfélnek. A Constanta verhető rivális, ráadásul a Mocsai Lajos által vezetett magyar csapat csoprotelsőségének köszönhetően a visszavágót hazai pályán játszhatja. A rivalizálásnak különös hangulatot fog…
márc. 10
7:30
NBA: meccs közben mondott le a Clippers menedzsere, nyert a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 129. játéknapján a Los Angeles Clippers 113–87-re kikapott az Orlando Magic otthonában, ráadásul a mérkőzés közben lemondott az együttes általános menedzsere, Mike Dunleavy. A városi rivális Lakers szebb emlékekkel zárja a napot, ugyanis kiélezett meccsen 109–107-re legyőzte a Toronto Raptorst.
márc. 10
8:06
Beckham kiejtené kedvenc csapatát a BL-ből (Infostart)
Európa legeredményesebb futballcsapatai közül három - Real Madrid, Manchester United, Milan - is pályára lép a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek szerdai visszavágós programjában. A tavalyi döntős angol alakulat előnyből várja a Milant, míg a királyi gárdának egy gólos hátrányt kell ledolgoznia, hogy megszakítson egy 6 éve húzódó sorozatot.
márc. 10
8:06
Vb 2010: éhbérért gyártották a kabalákat, bezárták a gyárat (She)
A rossz munkafeltételek miatt leállt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kabalafigurájának gyártása egy kínai üzemben.
márc. 10
8:06
Lőtávolban a sportlövészet szigorítása hazánkban (Metropol)
Ma elfogadhatja a kormány a fegyvertartásról szóló jogszabály módosítását, amelyről hétfőn egyeztetett a kabinet a civil szervezetekkel.
márc. 10
8:24
FIFA: hivatalosan is beiktatták a jogi bizottságba Bienerth Gusztávot (She)
Beiktatási ceremónia keretében a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség aranyjelvényét is átvehette Bienerth Gusztáv Zürichben, miután az MLSZ nemzetközi igazgatóját beválasztották a FIFA jogi bizottságába.
márc. 10
8:26
Birkózás: elhunyt az olimpiai arany- és ezüstérmes versenyző (She)
Kilencvenegy éves korában elhunyt Henry Wittenberg amerikai birkózó, aki két olimpián is éremig jutott.
márc. 10
9:18
Kaposvár: a csapat megoperált nigériai támadója speciális maszkra vár (She)
Megoperálták Egejuru Godslove Ukwuoma eltört arccsontját, aki még a Szombathelyi Haladás elleni labdarúgó-mérkőzésen sérült meg.
márc. 10
9:20
Davis-kupa: a macedónokkal játszunk júliusban a bentmaradásért (She)
Az Észtországban elszenvedett kínos vereséget követően Magyarország a bentmaradásért kell játsszon következő meccsén a Davis-kupában az euro-afrikai zóna II. csoportjában, és az is kiderült, ki ellen: a macedónokat fogadjuk, akik a bosnyákoktól kaptak ki 3:2-re.
márc. 10
9:21
Kobe Bryant kihúzta a Lakerst a gödörből (Behaviour)
Kobe Bryant 1,9 másodperccel a vége előtt dobott duplájával a címvédő Los Angeles Lakers legyőzte a vendég Toronto Raptorst, s ezzel megszakította három meccse tartó nyeretlenségi sorozatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
márc. 10
9:36
Kerékpár: Armstrong még nem döntött a 2011-es folytatásról (She)
Egyelőre bizonytalan, hogy Lance Armstrong 2011-ben is folytatja-e pályafutását.
márc. 10
9:38
Szombathelyi Haladás: újabb vizsgálat vár a sérült Molnár Balázsra (She)
Beigazolódott az elsődleges diagnózis, Molnár Balázst, a Szombathelyi Haladás labdarúgóját combhajlítóizom-húzódása akadályozza a futballban.
márc. 10
9:54
REAC: megkérték Szili játékengedélyét, aki a Vác ellen már játszana (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő REAC kikéri Szili Attila játékengedélyét, s ha a 31 esztendős középpályás korábbi klubja, a ciprusi APEP vezetői faxfordultával eleget tesznek a kérésnek, a fél évre szerződést kapó játékos vasárnap futballozhat a Dunakanyar-Vác ellen.
márc. 10
9:56
Labdarúgás: jószolgálati nagykövet lesz a barcelonás Lionel Messi (She)
Igent mondott a UNICEF-nek, így az ENSZ Gyermekalapjának jószolgálati nagykövete lesz az argentin Lionel Messi.
márc. 10
9:58
Bajnokok Ligája: Bendtner az első dán, aki három gólt szerzett egy meccsen (She)
A három gólt szerző Nicklas Bendtner főszerepet vállalt abban, hogy az Arsenal 5–0-ra kiütötte a Portót a labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének visszavágóján. A fiatal csatár tettét még különlegesebbé teszi, hogy ő az első dán játékos, aki három gólt szerzett egy meccsen a sorozatban.
márc. 10
10:12
Labdarúgás: megkezdte munkáját az ürömi Mészöly Focisuli (She)
Megkezdte munkáját a február végén alakult Mészöly Focisuli Ürömön.
márc. 10
10:30
Bayern München: Gomeznek kettő vagy három hetet kell kihagynia (She)
Mario Gomez, a Bayern München labdarúgócsapatának játékosa a keddi, Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett izomszakadást, és a csapatorvos szerint kettő vagy három hét múlva térhet vissza a pályára.
márc. 10
10:32
Ferencváros: Short szerint legalább öt percig tartani kellett volna az előnyt (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott Pakson a Ligakupában. Craig Short menedzser a mérkőzés után a 100% Fradinak elmondta, ha még öt percig tudták volna tartani az előnyt, akkor valószínűleg megnyerik a találkozót.
márc. 10
10:34
Alpesi sí: Janka nyerte a lesiklást és már összetettben is vezet (She)
Szerdán a jövő évi világbajnokság helyszínén, a németországi Garmisch-Partenkirchenben megkezdődött az alpesi sízők világkupa-döntője. Első nap mindkét nem számára a lesiklást rendezték meg, s a férfiaknál a győzelmet a svájci Carlo Janka szerezte meg az osztrák Mario Scheiber előtt. A harmadik helyen holtversenyben a kanadai Erik Guay és a svájci Patrick Küng végzett. A szakági világkupát az…
márc. 10
10:48
MLSZ: mérsékelt érdeklődés a SZIE-vel való együttműködés iránt (She)
A MOB már sikeres Életút Programjának mintájára összefogott az MLSZ és a gödöllői Szent István Egyetem annak érdekében, hogy különböző kedvező és vonzó ajánlatokat dolgozzon ki azoknak a fiatal labdarúgóknak, akik tovább szeretnének tanulni. Összesen 18 akadémiának, utánpótlás-nevelési központnak szólt a meghívó a két kezdeményező első közös bemutatkozására a szövetség telki edzőközpontjába, de…
márc. 10
11:09
Nincs még jelölt az MLSZ elnöki posztjára (Behaviour)
Szerdai sajtóhírekkel ellentétben az MTI úgy értesült, hogy egyelőre még nincs jelölt a Magyar Labdarúgó Szövetségben a Kisteleki István távozásával megüresedett elnöki posztra.
márc. 10
11:24
Tottenham: Wilson Palacios a Real Madridba készül (She)
Wilson Palacios, a Tottenham labdarúgója elmondta, ugródeszkának tekinti a klubot, hogy a Real Madridban folytathassa pályafutását.
márc. 10
11:26
Hollandia: Babos Gábort bosszantja a hétvégi utrechti vereség (She)
Babos Gábor csapata, a NEC a hétvégén 1–0-ra kikapott az Utrechttől a holland labdarúgó-bajnokságban. A magyar kapus az Omroep Gelderlandnak nyilatkozva elmondta, rendkívül bosszantja a vereség.
márc. 10
11:28
MLSZ: Dr. Bordás György kérte munkaviszonya megszüntetését (She)
Dr. Bordás György, az MLSZ főtitkára – kérve a közös megegyezéshez az elnökség hozzájárulását a legközelebbi, március 19-i ülésen – benyújtotta felmondását, és arról tájékoztatta a szövetség honlapját, hogy csak április 15-ig szándékozik ellátni a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkári teendőit.
márc. 10
11:42
Profi ökölvívás: Mayweather nem menekülhet el Pacquiao elől (She)
Edzője, Freddie Roach elmondása szerint Manny Pacquiao igen dühös Floyd Mayweatherre, úgy érzi, hogy az amerikai bunyós megpróbálta lerombolni a hírnevét a drogteszt mizériával.
márc. 10
11:42
Schumacherrel indul a Forma-1 vasárnap (Metropol)
Vasárnap, magyar idő szerint 13 órakor felragyognak a jelzőfények a szahíri pályán, felbőgnek a 24 versenykocsi motorjai, és megkezdődik a sebesség megszállottjainak 19 futamos sorozata, a 61. Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei első versenye, Bahrein Nagydíjáért.
márc. 10
12:00
Távozik az MLSZ-ből Bordás György főtitkár (Infostart)
Távozik posztjáról a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára. Bordás György közös megegyezéssel kérte munkaviszonya megszüntetését. A sportvezető várhatóan a legközelebbi, március 19-ei ülésen nyújtja be felmondását.
márc. 10
12:00
Ligakupa: a Honvéd mellett a DVSC is fiataljait játszatja a mai meccsen (She)
A Debrecen hivatalos honlapján tette közzé, hogy a mai, Budapest Honvéd elleni Ligakupa-mérkőzésen főként a fiatal játékosok kapnak szerepet az Oláh Gábor utcai műfüves pályán.
márc. 10
12:02
Győri ETO: Alekszidze szerint az NB I-ben nincs lefutott mérkőzés (She)
Rati Alekszidze, a Győr 28-szoros grúz válogatott csatára nem örült, hogy csak döntetlent játszottak a Vasas elleni bajnokin az elmúlt hétvégén, és komoly eredményt szeretne elérni az ETO-val.
márc. 10
12:03
F-1 - Rajt Bahreinben, Michael Schumacherrel (Behaviour)
Vasárnap, magyar idő szerint 13 órakor felragyognak a jelzőfények a szahíri pályán, felbőgnek a 24 versenykocsi motorjai, és megkezdődik a sebesség megszállottjainak 19 futamos sorozata, a 61. Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei első versenye, Bahrein Nagydíjáért.
márc. 10
12:04
Újpest: McStay elégedett a fiatalok Haladás ellen nyújtott teljesítményével (She)
William McStay, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedetten értékelte a Haladás ellen 2–0-ra megnyert Ligakupa-mérkőzést. A szakember szerint a fiatal játékosok jó teljesítményt nyújtottak.
márc. 10
12:18
Bayern München: Beckenbauer nem ért egyet Van Gaal reformötleteivel (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke nem ért egyet Louis van Gaal vezetőedző pár nappal ezelőtt elhangzott, technikai újítások bevezetését szorgalmazó reformötleteivel.
márc. 10
12:20
Póker: Tiger Woodsnak nem kell a pókeresek 75 millió dollárja (She)
A szexbotrányba keveredő golfozó visszautasította a Paddy Power online fogadóiroda és pókerterem által felajánlott 75 millió dolláros szerződést.
márc. 10
12:21
Beckham: lehetetlen nem létezik (Behaviour)
Már-már lehetetlenre készül a Manchester United otthonában vendégeskedő AC Milan, s a lehetetlen elfeledésével kísérletezik a Real Madrid, amely azt az Olympique Lyont fogadja, amelyet még soha nem tudott felülmúlni. Csillagok háborúja a Bajnokok Ligája mai játéknapján!
márc. 10
12:36
Alpesi sí: Maria Riesch lesiklásban győzte le Lindsey Vonnt (She)
Szerdán a jövő évi világbajnokság helyszínén, a németországi Garmisch-Partenkirchenben a női lesiklással folytatódott az alpesi sízők világkupa-döntője. A győzelmet a német Maria Riesch szerezte meg az amerikai Lindsey Vonn és a svéd Anja Pärson előtt. A német így faragott hátrányából az összetett világkupában.
márc. 10
12:38
Atlético Madrid: Huntelaar, Soldado és Giuseppe Rossi a klub célpontjai között (She)
A madridi Marca napilap szerdai számának beszámolója szerint az Atlético Madrid labdarúgócsapata komoly erősítéseket tervez a nyáron, és a lehetséges célpontjai között szerepel Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan), Roberto Soldado (Getafe) és Giuseppe Rossi (Villarreal).
márc. 10
12:39
Nem fújta meg a szondát a brazil focisztár (Behaviour)
Romário, a brazilok volt futballklasszisa nem volt hajlandó alávetni magát az alkohol-ellenőrzésnek Rio de Janeiróban.
márc. 10
12:40
Vívás: női tőr BEK- és világkupa-viadal az Angyalföldi Sportközpontban (She)
A negyedik – egyben az idei utolsó – hazai vívó világkupa-versenyt rendezik Budapesten a sportág felnőtt képviselői számára a hétvégén: szombaton és vasárnap 19 ország 102 női tőrözője lép pástra az Angyalföldi Sportközpontban.
márc. 10
12:54
Paralimpia: rekordlétszámú induló a vancouveri játékokon (She)
Részvételi csúcsot dönt a pénteken kezdődő vancouveri X. téli paralimpia. A szervezők 44 ország 507 sportolóját várják, akik 64 versenyszámban mérik össze tudásukat a közel két hétig tartó eseményen.

Keresés