2010. március 2. kedd

márc. 2
0:03
Oroszország: Danko Lazovicsot akarja Huszti Szabolcs csapata? (She)
Holland sajtóértesülések szerint Oroszországba, egészen pontosan a Zenithez szerződhet Danko Lazovics, a PSV labdarúgója.
márc. 2
0:39
Tenisz: Wozniaknak egy szettet sem kellett a pályán töltenie Monterreyben (She)
Hamar bejutott a Monterreyben zajló női tenisztorna második fordulójában a hetedik helyen kiemelt Aleksandra Wozniak.
márc. 2
0:43
Ligue 1: életveszélyes sérüléseket szenvedett az egyik PSG-szurkoló (She)
Életveszélyes sérüléseket szenvedett a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain egyik szurkolója csapata vasárnapi meccse után.
márc. 2
0:57
Írország: Robbie Keane mégis pályára léphet Brazília ellen? (She)
Bár korábban úgy tűnt, hogy a sérüléssel bajlódó Robbie Keane kihagyja az Írország–Brazília meccset, mégis van esély a labdarúgó játékára.
márc. 2
1:15
NBA - O,Neal nyolc hétig nem játszhat (Behaviour)
Nyolc hetet kell kihagynia ujjsérülése miatt Shaquille O,Nealnek, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) legjobb mérleggel rendelkező Cleveland Cavaliers tapasztalt centerének.
márc. 2
2:27
50 km sífutás után 0,3 mp döntött (Blikk)
Whistler — Félelmetes hajrájának köszönhetően lett a sífutás királya Petter Northug (24).
márc. 2
2:31
Crosby Kanada hőse - videó (Blikk)
Vancouver — Nem igazán szárnyalt hazai közönség előtt Sidney Crosby (22) a vancouveri téli olimpia jégkorongtornáján.
márc. 2
2:45
Sokat ért Franck Ribéry győztes gólja (Blikk)
München — Ünnepelnek a Bayern München szurkolói, kedvenc focicsapatuk ugyanis ismét vezeti a német élvonalbeli bajnokságot.
márc. 2
4:33
Meg kell állítani Arsavint! (Blikk)
London — Több világhírű labdarúgóval érkezik ma az orosz válogatott, ám közülük kétségkívül Andrej Arsavin (28) a legnagyobb sztár.
márc. 2
6:57
Nemzetközi sajtóvisszhang a téli olimpiáról (Behaviour)
A NOB elégedett, a résztvevő országok kevésbé.
márc. 2
6:59
Hópelyhek (Behaviour)
Molnár Zoltán csapatvezető szerint a magyar válogatott a várt eredményt hozta Vancouverben: "Elégedettek lehetünk.
márc. 2
7:01
J(o)ó döntés volt a váltás (Behaviour)
Alig másfél hónappal ezelőtt döntött úgy a hetven kilóban vitézkedő Joó Abigél edzőjével egyetértésben, hogy a fiatal versenyző felmegy 78 kg-ba. Nos, Abigél és edzője, Pánczél Gábor jól döntött: előbb 5. lett a Hungária Kupán a 20 éves dzsudoka, majd a hétvégén már aranyérmet szerzett a varsói Világkupán. A KSI trénere elmondta, úgy tűnik, maradnak ebben a súlycsoportban.
márc. 2
7:15
NHL: Nicklas Lidström góljával nyert a Detroit a Colorado ellen (She)
A Detroit Red Wings Nicklas Lidström kilenc perccel a találkozó vége előtt, emberelőnyből szerzett góljával 3–2-re megverte a Colorado Avalanche-t idegenben az NHL alapszakaszának 129. játéknapján.
márc. 2
7:17
Tenisz: két kiemelt is búcsúzott az első körben Monterreyben (She)
A hatodik helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues és a nyolcadik helyen rangsorolt cseh Lucie Safarová is kiesett a Monterreyben zajló WTA-torna első fordulójában. Előbbi a cseh Klara Zakopalovától, utóbbi a francia Julie Contól kapott ki.
márc. 2
7:33
Manchester United: Gary Neville nem kapott új szerződést, távozhat a klubtól (She)
Könnyen lehet, hogy 18 év után kénytelen lesz távozni a Manchester United labdarúgócsapatától Gary Neville. A rutinos védőnek ugyanis lejár a szerződése, és egyelőre nem kapott új ajánlatot.
márc. 2
7:35
NBA: a Cavaliers a sérült O'Neal nélkül is simán megverte a Knickst (She)
A Cleveland Cavaliers az ujját törő Shaquille O'Neal nélkül is nagyon magabiztosan verte meg a New York Knickst hazai pályán: a 22 pontig, hét lepattanóig és hét asszisztig jutó LeBron James vezette csapat 124–93-ra győzött az NBA alapszakaszának 121. játéknapján.
márc. 2
8:09
Tenisz: négy párosspecialista került be a Hírességek Csarnokába (She)
Négy volt párosspecialistát választottak be a teniszező Hírességek Csarnokába: Todd Woodbridge-t, Mark Woodforde-ot, Gigi Fernandezt és Natasa Zverevát júliusban iktatják be.
márc. 2
8:09
Zidane nem kér bocsánatot Materazzitól (Metropol)
Soha nem fog bocsánatot kérni Marco Materazzitól Zinedine Zidane, a franciák korábbi klasszis futballistája, aki a 2006-os világbajnoki döntőben lefejelte olasz ellenfelét, s tulajdonképpen ezzel a mozdulattal fejezte be profi karrierjét.
márc. 2
8:27
Real Madrid: C. Ronaldót nem a gólkirályi cím, hanem a csapat sikerei érdeklik (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája a spanyol As napilapnak adott interjújában elmondta, nem érdekli a spanyol gólkirályi cím, mert számára az a fontos, hogy a csapattal nyerjen trófeákat.
márc. 2
9:03
Férfi kézilabda: Laluska Balázs az MKB Veszprémbe tart (She)
Ahogy közeledik az évad vége, a színfalak mögött folyó átigazolási tárgyalások eredményei közül egyre több kerül nyilvánosságra. Az első jelentősebb magyar vonatkozású hírünk, hogy Laluska Balázs két évre a Veszprémé lehet.
márc. 2
9:05
Vb 2010: Shearer szerint Bridge bánja majd, ha kihagyja a tornát (She)
Alan Shearer szerint Wayne Bridge-nek meg kellene gondolnia még egyszer, hogy nemet mond-e a válogatottságra, tíz év múlva ugyanis bánni fogja, hogy lemaradt a világbajnokságról.
márc. 2
9:07
Spanyol válogatott: Del Bosque szerint Guardiola jó szövetségi kapitány lenne (She)
Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy szerinte Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője jó munkát végezne, ha az utódja lenne a selección élén.
márc. 2
9:21
Szabadon engedték a letartóztatott magyar szurkolókat (Metropol)
Már szabadon engedték azt a két magyar állampolgárságú szurkolót, akit a szombati Slovan—DAC élvonalbeli labdarúgó- mérkőzés után tartóztattak le Pozsonyban - jelentette kedden az Új Szó című szlovákiai magyar napilap.
márc. 2
9:21
Szabadon engedték a Pozsonyban letartóztatott két magyar szurkolót (Behaviour)
Már szabadon engedték azt a két magyar állampolgárságú szurkolót, akit a szombati Slovan-DAC élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés után tartóztattak le Pozsonyban - jelentette kedden az Új Szó című szlovákiai magyar napilap.
márc. 2
9:57
Kína: a korábbi interes támadó lett a legdrágább légiós az ázsiai országban (She)
A korábban az olasz Internazionaléban is megforduló Mohamed Kallon a kínai élvonalban szereplő Sanhsziba igazolt, és ezzel a legdrágább légiós lett az ázsiai országban játszó labdarúgók között.
márc. 2
9:57
Sorozatban nyolcadszor nyert a Dallas - NBA eredmények! (Behaviour)
Tovább menetel a Dallas Mavericks az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a texasi alakulat sorozatban nyolcadszor győzött, a hétfői játéknapon a Charlotte Bobcatset verve idegenben.
márc. 2
9:59
NBA: James lecseréli a 23-as mezszámát a Jordan iránti tiszteletből (She)
LeBron James, a Cleveland Cavaliers sztárja a 23-as mezszámát a 6-osra szeretné cserélni, amelyben az amerikai olimpiai csapat tagjaként is pályára lépett.
márc. 2
10:01
Autósport: továbbra is Jenson Button vezeti a világranglistát (She)
Továbbra is a Formula–1-es vb-címvédő brit Jenson Button vezeti a pilóták nem hivatalos világranglistáját. A hetente frissülő rangsor első tíz helyén nem történt változás. A listán szereplő magyarok közül egyedüliként a legjobb ezerben található Mayer Gábor három pozíciót javított, és a 748. helyen áll.
márc. 2
10:15
Asztalitenisz: javíthatnak a magyarok az Európai Nemzetek Ligájában (She)
Kedden rendezik az asztalitenisz Európai Nemzetek Ligája harmadik fordulóját: magyar részről a férfiak a franciákat fogadják az Ormai László Csarnokban, míg a nők a horvátok vendégeként Splitben szerepelnek.
márc. 2
10:15
NHL: Denverben győzött a Detroit (Behaviour)
A Detroit egy góllal jobbnak bizonyult a Coloradónál az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.
márc. 2
10:17
Gary Neville: ennyi volt? (Behaviour)
Könnyen elképzelhető, hogy a szezon végén befejezi pályafutását Gary Neville, a Manchester United labdarúgója.
márc. 2
10:33
Blog: okkal türelmetlenek a magyar szurkolók - Szalai Ádám írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám, a Mainz csatára. A magyar válogatott támadó ezúttal arról számol be, mit vár a nemzeti csapattól.
márc. 2
10:35
Labdarúgás: a Real Madrid bevétele volt a legnagyobb az előző szezonban (She)
A Deloitte könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cég felmérése szerint a 2008–2009-es szezonban a labdarúgóklubok közül a Real Madrid bevétele volt a legnagyobb. A rangsor második helyén a „királyi gárda" ősi riválisa, a Barcelona áll, több spanyol klub azonban nem található a húszas listán.
márc. 2
10:51
Belgium: Daniel Van Buyten sérülés miatt nem játszik a horvátok ellen (She)
Daniel Van Buyten sérülés miatt lemondta a szerdai szereplését a belga labdarúgó-válogatottban. Nemzeti együttese Horvátország ellen lép pályára felkészülési találkozón Brüsszelben.
márc. 2
10:53
Haladás: Kuttor Attila már csak csereként segít a szombathelyieknek (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Kuttor Attila az őszi idény befejezése után tudatta Róth Antal vezetőedzővel, hogy nem szeretne már teljes erőbedobással a futballra koncentrálni, készül a labdarúgás utáni életre, azonban edzésben marad, és ha a Haladásnak szüksége van a játékára, számíthat rá a szakmai stáb.
márc. 2
11:09
Vancouver 2010: „Egyedülálló téli olimpiát láthattunk” - Rogge (She)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint Vancouver rendkívüli és egyedülálló módon rendezte meg a XXI. téli játékokat, s ezt a későbbiekben nehéz lesz megismételnie a jövőbeni házigazdáknak.
márc. 2
11:09
A Real Madrid a leggazdagabb futballklub (Metropol)
Az elmúlt évekhez hasonlóan bevételei alapján továbbra is a Real Madrid a világ leggazdagabb labdarúgóklubja.
márc. 2
11:09
Zidane: inkább meghalnék, minthogy bocsánatot kérjek Materazzitól (Behaviour)
Soha nem fog bocsánatot kérni Marco Materazzitól Zinedine Zidane, a franciák korábbi klasszis futballistája, aki a 2006-os világbajnoki döntőben lefejelte olasz ellenfelét, s tulajdonképpen ezzel a mozdulattal fejezte be profi karrierjét.
márc. 2
11:27
Történelmi csúcson a Real Madrid (Infostart)
Az elmúlt évekhez hasonlóan bevételei alapján továbbra is a Real Madrid a világ leggazdagabb labdarúgóklubja a Deloitte könyvvizsgáló cég éves összesítése szerint. Az első húszban hét angol együttes található.
márc. 2
11:27
A Real a leggazdagabb focicsapat (Behaviour)
Az elmúlt évekhez hasonlóan bevételei alapján továbbra is a Real Madrid a világ leggazdagabb labdarúgóklubja.
márc. 2
11:45
U21-es válogatott: Rómában kiegészült az olaszok ellen készülő csapat (She)
A szerdai, Olaszország elleni U21-es Európa-bajnoki selejtezőre (Rieti, 18 óra) készülő olimpiai válogatottunk tagjai hétfő este érkeztek meg Rómába. Az olasz fővárosban Koman Vladimir, Gosztonyi András és Simon András is csatlakozott Egervári Sándor együtteséhez, azaz már teljes a keret, amelynek minden tagja egészséges.
márc. 2
11:45
Sorozatban nyolcadszor nyert a Dallas (Metropol)
Tovább menetel a Dallas Mavericks az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a texasi alakulat sorozatban nyolcadszor győzött, a hétfői játéknapon a Charlotte Bobcatset verve idegenben.
márc. 2
12:03
Világbajnoki címmeccs vár Bedák Zsoltra (Infostart)
Elrendelte a Boksz Világszervezet a veretlen Bedák Zsolt és Wilfredo Vazquez közötti kispehelysúlyú világbajnoki címmérkőzést.
márc. 2
12:03
Válogatott: Dárdai eredetileg ki akarta hagyni az oroszok elleni meccset (She)
Dárdai Pál eredetileg ki akarta hagyni a magyar válogatott Oroszország elleni, szerdai felkészülési mérkőzését, de végül mégis úgy döntött, hogy segíti a csapatot a győri találkozón.
márc. 2
12:03
Buharov nem tudta, hogy Huszti magyar (Metropol)
Alekszandr Buharov, az orosz labdarúgó-válogatott csatára eléggé középszerű csapatnak tartja a magyar nemzeti együttest, amelynek tagjai közül senkit sem ismer. 32 év óta nem vertük meg az orosz medvét. Összeállítás a null-tizenkettőtől a hat-nullig!
márc. 2
12:05
Labdarúgás: De La Hoya kiáll az Egyesült Államok vb-pályázata mellett (She)
Oscar De La Hoya profi ökölvívó támogatja az Egyesült Államok pályázatát a 2018-as és a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra.
márc. 2
12:07
Ökölvívás: hivatalosan is Bedák lesz a világbajnok következő ellenfele (She)
A várakozásoknak és a szabályoknak megfelelően a hivatalos kihívó ellen kell először megvédenie a szombaton megszerzett kispehelysúlyú WBO-világbajnoki címét Wilfredo Vázquez Jr-nak.
márc. 2
12:21
Vancouver 2010: 3.5 milliárdan nézték tv-n keresztül az olimpiát (She)
A 17 napon át tartó, s vasárnap zárult XXI. téli olimpián 15 sportág 86 versenyszámában avattak bajnokot Vancouverben. A szervezőbizottság statisztikái szerint 615 érmet és 1055 virágcsokrot osztottak ki a játékok ideje alatt.
márc. 2
12:21
Lesz Vazquez-Bedák vb-címmeccs (Metropol)
A Puerto Ricó-i El Nuevo Dia című lap korábbi értesüléseinek megfelelően a Boksz Világszervezet (WBO) hivatalosan is elrendelte a Wilfredo Velazquez és Bedák Zsolt közötti kispehelysúlyú világbajnoki címmérkőzést.
márc. 2
12:39
Válogatott: nem kért rendőri biztosítást az MLSZ, de felkészült (She)
Nem kért rendőri biztosítást a szerdán 19.30 órakor Győrben kezdődő magyar–orosz felkészülési válogatott mérkőzésre a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) – közölte kedden a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Az MLSZ jelezte, felkészülve várja a találkozót.

Keresés