2010. március 23. kedd

márc. 23
0:00
Chelsea: fogynak a szélsőhátvédek, Ivanovics is kidőlt a sorból (She)
Újabb sérültje van a Chelsea labdarúgócsapatának: a szerb Braniszlav Ivanovics térdszalagsérülés miatt hagy ki egy hónapot.
márc. 23
0:00
Betiltották a CSZKA Szófia stadionját (Behaviour)
A Bolgár Labdarúgó Szövetség három mérkőzésre betiltotta a CSZKA Szófia stadionját, miután a csapat szurkolói berohantak a pályára a Lokomotiv Mezdra elleni idegenbeli találkozón a bajnokság hétvégi fordulójában.
márc. 23
0:18
Jégre tett világ (Behaviour)
Ma a jégtáncosok kötelező, és a párosok rövidprogramjával kezdődik Torinóban a műkorcsolya világbajnokság.
márc. 23
3:36
Rooney repíti a Manchestert - A csatár a tabella élére lőtte csapatát (Blikk)
Wayne Rooney ontja a gólokat, a támadó az elmúlt 13 meccsén 17 találatot ért el.
márc. 23
6:54
Sochaux: ismét edzésben a kis híján halálos balesetet szenvedő légiós (She)
Kevesebb mint fél évvel kis híján végzetes kimenetelű autóbalesete után ismét edzésbe állt Charlie Davies, a Sochaux labdarúgócsapatának amerikai válogatott labdarúgója.
márc. 23
6:54
Beindult teniszben a Balkán-expressz (Behaviour)
Az év egyik legnagyobb, nem Grand Slam-tornája mindkét nem versengésében hatalmas meglepetéssel zárult. A nőknél az egykori világelső szerb Jelena Jankovics, míg a férfiaknál a lassan "hajlott korú" horvát Ivan Ljubicic lett a győztes. Mindketten egy méretes hullámvölgynek vetettek véget a sikerükkel, ráadásul a tar horvát élete első mesterversenyét nyerte.
márc. 23
6:56
Csillagok háborúja (Behaviour)
Az egyikük 33, a másikuk 34 gólnál jár. Az egyikük az ősszel lesz 25 éves, a másik a nyáron tölti be a 23-at. Az egyiküket Maradonához hasonlítják, a másik senkivel össze nem vethető. Az egyiket Rooneynak, a másika Messinek hívják. Manapság nincs náluk jobb formában lévő futballista a földön. Most még csak virtuálisan küzdenek egymás ellen. De ha így folytatják, a BL-döntőben ténylegesen össze is…
márc. 23
7:12
NHL: hiába a drámai egyenlítés, kikapott az Avalanche a Kingstől (She)
Hiába szerzett a meccs utolsó pillanatában egyenlítő gólt T. J. Galiardi, Drew Doughty hosszabbításban lőtt találatával a Los Angeles Kings 4–3-ra megverte a Colorado Avalanche-t az NHL alapszakaszának 150. játéknapján.
márc. 23
7:14
NBA: Wade vezetésével továbbra is jó formában a Miami Heat (She)
A Miami Heat a 27 pontot szerző és 12 asszisztot adó Dwyane Wade, valamint a 25 pontig jutó Jermaine O'Neal vezetésével 99–89-re megverte a New Jersey Netst az NBA alapszakaszának 141. játéknapján. A Heat jó formában: ebben a hónapban nyolc meccséből ötöt megnyert.
márc. 23
7:16
Vb 2014: brazil céggel szerződött a FIFA a világbajnokságra (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szponzori szerződést kötött a legnagyobb brazil telekommunikációs vállalattal a 2014-es világbajnokságra.
márc. 23
7:48
Euro 2012: felújítják a lengyel pályaudvarokat a torna miatt (She)
A Lengyel Vasúti Társaság (PKP) mintegy 170 millió euróért épít új pályaudvarokat, illetve renoválja a régieket, hogy a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra érkező szurkolók minden igényt kielégítően utazhassanak a vonatokon.
márc. 23
8:06
Hollandia: 1998 után érheti el ismét a százgólos határt az Ajax (She)
Már csak 15 gól kell a 2009–2010-es holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Ajax együttesének ahhoz, hogy elérje a bűvös százast – ez utoljára 1997–1998-ban sikerült az amszterdami nagycsapatnak.
márc. 23
8:06
Megismételné a tavalyi diadalt Hamilton (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája abban bízik, hogy a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon megismétli két évvel ezelőtti diadalát.
márc. 23
8:42
Ausztrália: Thompson után újabb vb-jelölt dőlt ki a sorból (She)
Egyre nőnek a nyári labdarúgó-világbajnokság után leköszönő ausztrál szövetségi kapitány, Pat Verbeek gondjai: a szakember Archie Thompson sérülése után egy újabb vb-jelöltről mondhat le sérülés miatt.
márc. 23
9:18
Guardiola Lionel Messiről: "amatőr" - videó (Infostart)
Újabb mesterhármast szerzett a Barcelonában Lionel Messi, ami után edzője azt mondta, már kifogyott a dicséretekből.
márc. 23
9:18
Pécsi MFC: Stark Péter már felépült a hirtelen jött rosszullét után (She)
Elmúlt Stark Péter hirtelen jött betegsége. A Pécsi MFC 31 esztendős hátvédje szombaton, a BFC Siófok elleni bajnokin rosszulléte miatt nem léphetett pályára, ám a betegségére magyarázatot az orvosok sem találtak.
márc. 23
9:36
Férfi kézilabda: a Barcelona nyerte a spanyol Király-kupát (She)
Hosszabbításban nyerte meg a Barcelona a spanyol Király-kupa antequerai döntőjét az Ademar León ellen (38–35).
márc. 23
9:38
Gyorstollaslabda: a svéd ranglistavezető igazolta a papírformát (She)
Kilenc ország, 88 versenyzőjének a részvételével rangos gyorstollaslabda versenyt rendeztek Budapesten. A férfiaknál a papírformát igazolandó a nemzetközi ranglista első helyén álló svéd Per Hjalmarson végzett az első, míg a ranglistán második német Daniel Gossen pedig az ezüstérmes helyen.
márc. 23
9:54
Sportlövészet: Sidi Péter ötödik lett Sydneyben a légpuskások között (She)
Sidi Péter  másodikként jutott be a légpuskások között a sydneyi vk-verseny döntőjébe, amelyben azonban az első sorozatban hibázott, s ez elég volt ahhoz, hogy lecsússzon a dobogóról.
márc. 23
9:56
Vízilabda: Hárai Balázs ott lehet a Partizan elleni szerdai meccsen (She)
A ZF-Eger vízilabdacsapatának válogatott játékosa, Hárai Balázs minden bizonnyal játszhat a szerb Partizan Beograd elleni szerdai Euroliga-negyeddöntőn.
márc. 23
9:58
Kajak-kenu: Fábiánné kétszeresen is kerüli a nyilvánosságot (She)
Kerüli a nyilvánosságot Fábiánné Rozsnyói Katalin, aki tanítványaival hétfőn érkezett haza a sevillai edzőtáborból, ahol kilencfős csoportja több mint 400 kilométert lapátolt.
márc. 23
10:12
Videoton: Goran Vujovicsra külföldi rehabilitáció vár (She)
Az ulmi rehabilitációs központba utazott Goran Vujovics, aki lábközépcsonttörését követően egy éven belül másodszor vesz részt a német regenerációs programban.
márc. 23
10:14
Chelsea: az UEFA nem bünteti meg a bírókat kritizáló John Terryt (She)
Nem indít vizsgálatot John Terry ügyében az Európai Labdarúgó-szövetség, noha a Chelsea védője az Internazionale ellen 1–0-ra elveszített Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után nyilvánosan bírálta Wolfgang Stark játékvezető tevékenységét.
márc. 23
10:30
Női kézilabda: Hornyák számított arra, hogy nem hívják a válogatottba (She)
A női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Mátéfi Eszter hétfőn kijelölte 28 fős keretét az áprilisi, Svédország elleni Eb-selejtezőkre. A bő keretben nem szerepel Hornyák Ágnes, a győriek átlövője, aki tavaly ősszel a tanulmányai miatt lemondta a vb-szereplést és az arra való felkészülést.
márc. 23
10:32
Formula-1: az Epsilon Euskadi jövőre indulna a száguldó cirkuszban (She)
Az Epsilon Euskadi megerősítette, nem tett le arról, hogy jövőre elinduljon a Formula–1-es világbajnokságon. A spanyol istálló tavaly nem kapott rajtengedélyt a Nemzetközi Automobil-szövetségtől (FIA).
márc. 23
10:48
Labdarúgás: Torghelléék a Német Kupában, MK-elődöntő - a program (She)
Torghelle Sándor és Szabics Imre labdarúgócsapata, az Augsburg a Werder Bremennel a Német, míg a Honvéd és a DVSC a Magyar Kupa elődöntőjében mérkőzik meg ma este. Tekintse meg a programot!
márc. 23
11:06
Vb 2010: Lars Lagerbäck kihagyhatja a nigériai vb-keretből Nwankwo Kanut (She)
Emblematikus alakja a nigériai labdarúgásának Nwankwo Kanu, aki tervei szerint a nyári világbajnokság után vonulna vissza a válogatottságtól. Az afrikai együttes svéd szövetségi kapitánya, Lars Lagerbäck azonban meggyorsíthatja ezt a folyamatot: hivatalosan meg nem erősített információk szerint ugyanis még nem döntötte el, hogy Kanut nevezi-e a vb-re vagy sem.
márc. 23
11:08
Németország: korábbi magyar kapitányjelölt az Unterhaching edzője (She)
Az 1990-ben játékosként világbajnoki címet szerző Klaus Augenthaler vette át a német harmadosztályban szereplő Unterhaching szakmai munkájának irányítását. Ezt kedden reggel jelentette be a labdarúgóklub.
márc. 23
11:24
Arsenal: P. Diddy után Jay-Z is befektetne az angol futballba (She)
A Mirror értesülései szerint a híres amerikai rapper és producer, Jay-Z szeretne részesedést vásárolni az Arsenal labdarúgóklubban.
márc. 23
11:24
Woods lenyűgözte edzőtársait (Metropol)
Remek formában van Tiger Woods, legalábbis ezt állítják azok a játékosok, aki az elmúlt napokban együtt edzhettek a szexbotrányba keveredett világelső golfozóval.
márc. 23
11:26
NHL: hosszú hetekre kidőlt a Philadelphia gólvágója (She)
Legalább három-négy hétig nem léphet pályára Jeff Carter, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Philadelphia Flyers egyik legjobbja.
márc. 23
11:42
Autósport: Ralf Schumacher még egy évet marad a DTM-ben (She)
Ralf Schumacher nem hagy fel a versenyzéssel, és továbbra is a német túraautó-bajnokságban (DTM) folytatja a pályafutását.
márc. 23
12:00
Póker: Kamarás Péter 4. lett az olasz körversenyen (She)
Az Italian Poker Tour Nova Gorica-i, szlovéniai versenyén a döntő egyetlen nem olasz résztvevője 57 ezer euróval gazdagodott.
márc. 23
12:02
NAC Breda: Fehérrel szerződést hosszabbítottak, még egy évig játszhat (She)
Egybehangzó holland lapértesülések szerint a NAC Breda egy évvel meghosszabbította Fehér Csaba szerződését, aki így még egy évig biztosan a holland labdarúgócsapatban folytatja.
márc. 23
12:04
Debrecen: Dombi Tibor nem utazik el a Magyar Kupa-elődöntőre (She)
Dombi Tibor és Bernáth Csaba sem utazott el a Debrecen labdarúgócsapatával Budapestre, a Honvéd elleni Magyar Kupa-elődöntőre – olvasható a magyar bajnok hivatalos honlapján.
márc. 23
12:18
Póker: három magyar az EPT Snowfest második napján (She)
A sítúrával egybekötött ausztriai pókerversenyen három magyar kvalifikálta magát a keddi folytatásra.
márc. 23
12:20
Vb 2010: Eriksson három hónapra 500 ezer euró kapna az elefántcsontpartiaktól (She)
Amint arról a L'Équipe információira hivatkozva a Nemzeti Sport Online már vasárnap beszámolt: Sven-Göran Eriksson lehet a vb-résztvevő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A svéd Expressen című lap már azt is tudni véli, hogy a három hónapra 500 ezer euró lenne a szakember járandósága.
márc. 23
12:22
Női kézilabda BL: április 11-én és 18-án játssza az elődöntőt a Győr (She)
Április 11-én és 18-án játszik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a Győri Audi ETO KC a román Oltchim Valcea ellen.
márc. 23
12:36
Vb 2010: Eriksson három hónapra 500 ezer eurót kapna Elefántcsontparton (She)
Amint arról a L'Équipe információira hivatkozva a Nemzeti Sport Online már vasárnap beszámolt: Sven-Göran Eriksson lehet a vb-résztvevő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az Expressen című svéd lap már azt is tudni véli, hogy a három hónapra 500 ezer euró lenne a szakember járandósága.
márc. 23
12:36
Április 11-én és 18-án játszik elődöntőt a Győr (Metropol)
Április 11-én és 18-án játssza a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjét a Győri Audi ETO KC a román Oltchim Valcea ellen.
márc. 23
12:36
Remek formában edz Tiger Woods (Behaviour)
Remek formában van Tiger Woods, legalábbis ezt állítják azok a játékosok, aki az elmúlt napokban együtt edzhettek a szexbotrányba keveredett világelső golfozóval.
márc. 23
12:38
Autósport: Button vezeti a világranglistát, Webber előrelépett (She)
Továbbra is a Formula–1-es világbajnok Jenson Button vezeti a pilóták nem hivatalos világranglistáját. Az ausztrál Mark Webber annak ellenére lépett előre egy helyet, hogy a hétvégén nem rendeztek Formula–1-es futamot – a Red Bull pilótája Dario Franchitti visszaesésének köszönheti a hetedik pozíciót.
márc. 23
12:40
Tottenham: fiatal brazillal erősít a következő szezontól a csapat (She)
A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur megegyezett az Internacionallal Sandro átigazolásáról. Ezt a brazil labdarúgóklub hivatalos honlapja adta hírül.
márc. 23
12:54
Videó: hetven méterről szerzett csodagólt a kapus Argentínában (She)
Az argentin másodosztályban rendezett CAI–Gimnasia de Jujuy találkozón (1–1), a 91. percben szerezte meg a vezetést a vendégcsapat, majd a lefújás előtt közvetlenül egy csodagóllal egyenlítettek a hazaiak. Kapusuk, Dario Capogrosso 70 méteres szabadrúgásgóllal tette emlékezetessé a meccset. Nézze meg a csodagólt videón!
márc. 23
12:54
Button szeretné megvédeni világbajnoki címét (Behaviour)
Az első, bahreini futamon csupán statisztaszerephez jutott Forma-1-es világbajnok, Jenson Button címe megvédésében reménykedik.
márc. 23
13:12
Newcastle: Kádár Tamás két csapattársa törésig verte egymást (She)
A Daily Mail értesülései szerint edzésen összeverekedett egymással a Newcastle United két futballistája, Steven Taylor és Andy Carroll. Az újság úgy tudja, hogy az összecsapásban Taylornak az állkapcsa, míg Carrollnak a keze tört el.
márc. 23
13:12
A címvédésről ábrándozik Button (Metropol)
Az első, bahreini futamon csupán statisztaszerephez jutott Forma-1-es világbajnok, Jenson Button címe megvédésében reménykedik.
márc. 23
13:30
Lovassport: több mint 13 millió forint talál gazdára az évadnyitón (She)
Péntektől vasárnapig rendezik meg a hagyományos honi évadnyitónak számító Mesterek Tornája nemzetközi díjugrató-viadalt a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A 13 millió forint összdíjazású versenyre hét nemzet lovasait várják, és ezúttal is eljön a teljes hazai élmezőny.
márc. 23
13:30
Nyakig vannak a vízben (Behaviour)
Vízilabdában mi vagyunk a királyok - és ezt már tudja a világ is! Legalábbis a Nemzetközi Úszó Szövetség januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine szerint, miután megválasztotta az elmúlt évtized legjobbjait a különféle vizes sportágakban: a pólósoknál Kásás Tamás nyert, a második pedig Biros Péter lett, ráadásul Benedek Tibor is kapott jelölést. Az úszóknál persze, hogy a…
márc. 23
13:48
Labdarúgás: bojkottra szólít fel a DAC-szurkolók csoportja (She)
A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapatának három szurkolói csoportja az elmúlt hónapok gyenge eredményei miatt bojkottálni fogja a csapat soron következő hazai mérkőzéseit - írta a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál kedden.

Keresés