2010. március 23. kedd

márc. 23
6:36
Elhunyt G. Szabó Judit írónő (Spa Trend Online)
G. Szabó Judit életének 85. évében hunyt el soproni otthonában. Kérésére családja csendben búcsúzik tőle.
márc. 23
6:38
A STOMP ismét Magyraországon (Spa Trend Online)
Holnap délután megérkeznek a STOMP ördögi táncosai, dobosai Magyarországra, hogy aztán a Budapest Kongresszusi Központban március 24-27-ig, szerdától szombatig összesen öt előadáson kápráztassák el a hazai közönséget új show-jukkal.
márc. 23
6:54
A lengyel dzsessz fénykora (Spa Trend Online)
Lemezborító kiállítás az Óbudai Múzeumban.
márc. 23
6:56
Pálfalusi Attila tárlata (Spa Trend Online)
A MissionArt Galériában (Budapest, V. ker. Falk Miksa u. 30.) ma este 6 órakor Konkoly Gyula festőművész nyitja meg Pálfalusi Attila tárlatát.
márc. 23
6:58
Művészetek határok nélkül - Tompa Gábor társulata Budapesten (Spa Trend Online)
Nagy sikerrel zajlott az alapításának 15. évfordulóját ünneplő Égtájak Iroda évadnyitó gálaestje a Vígszínházban tegnap este, az előadásra hét országból érkeztek táncosok, zenészek és színészek Magyarországra. Az Égtájak Iroda immár másfél évtizede épít a kultúra eszközeivel kapcsolatot Magyarország és a külhoni magyar területek között.
márc. 23
10:12
Mikkelsen: Olyanok az istenek, mint mi (Metropol)
Bonddal már vívott kártyacsatát, most pedig az isteneket készül legyőzni: a dán Mads Mikkelsen karrierje nagy fordulatot vett.
márc. 23
10:30
Két amerikai fesztiválra is meghívták a Kaméleont (Metropol)
Újabb két amerikai fesztiválra hívták meg Goda Krisztina Kaméleon című filmjét. A Hámori Gabriella és Nagy Ervin főszereplésével készült szélhámosfilmet szerdán a Cleveland Film Festival mutatja be programjában, majd a március 26-tól április 3-ig tartó Miami nemzetközi női filmfesztiválon vetítik.
márc. 23
11:06
Újabb amerikai fesztiválokon bukkan fel a Kaméleon (Spa Trend Online)
Újabb két amerikai fesztiválra hívták meg Goda Krisztina Kaméleon című filmjét.
márc. 23
11:06
A Time Warner lecsapott a Metro-Goldwyn-Mayerre (Metropol)
A Time Warner, a világ legnagyobb szórakoztatóipari társasága áll az élen a Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) megszerzéséért zajló versenyben - jelentette a Reuters a több mint 4.000 játékfilm jogaival rendelkező filmstúdió ügyeit ismerő forrásokra hivatkozva.
márc. 23
11:24
Muse és Iron Maiden a Szigeten (Metropol)
A tavasz első rügyfakadásával egy egész bokornyi STÁRzenekart jelentett be a Sziget Fesztivál. Augusztus második hetében is móka, kacagás az óbudai Hajógyári-szigeten.
márc. 23
12:15
Világsztárok és nagy visszatérők a Szigeten (Infostart)
Aktuális sztárok, nagy visszatérők és nagy ígéretek is fellépnek az idei Sziget Fesztiválon - jelentették be kedden a szervezők. A rendezvény augusztus második hetében lesz az óbudai Hajógyári-szigeten.
márc. 23
12:36
Dán író Szvjatoszlav Richterről (Spa Trend Online)
A magyar kiadást tegnap mutatták be, a Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmából, mivel az idei díszvendég Dánia.
márc. 23
12:54
Bartók zongoraverseny Szegeden (Spa Trend Online)
Nyolc országból huszonhét fiatal tehetség vesz részt a Szegeden zajló Nemzetközi Bartók Béla Zongoraversenyen.
márc. 23
15:00
Verdi Requiemje a Vasúttörténeti Parkban (Metropol)
Verdi Requiemjét nemzetközi előadói gárda szólaltatja meg május 9-én este a budapesti Vasúttörténeti Parkban.
márc. 23
16:30
Faithless, Iron Maiden, Muse - Gyűlnek a sztárok a Szigetre! (Spa Trend Online)
A Muse, az Iron Maiden, a Kasabian és a Faithless is fellép augusztus második hetében a tizennyolcadik Sziget fesztiválon az óbudai Hajógyári-szigeten - tájékoztatta Vető Viktória sajtófőnök kedden az MTI-t.
márc. 23
16:30
Sting mégsem lesz a pécsi EKF sztárvendége (Metropol)
Nem Sting lesz a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat idei sztárvendége, a fellépésre ugyanis nincs olyan időpont, amely a világhírű brit rockzenésznek és a szervezőknek is megfelelne.
márc. 23
16:32
Kigyulladt Harry Potter varázslóiskolája (Metropol)
Kigyulladtak Harry Potter varázslóiskolája, a Roxfort (Hogwarts) díszletei - a tűz tönkretette a Harry Potter és a Halál ereklyéi című film kulisszáinak és felszerelésének egy részét.
márc. 23
16:48
Nem lesz Sting-koncert Pécsett (Spa Trend Online)
Nem Sting lesz a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat idei sztárvendége, a fellépésre ugyanis nincs olyan időpont, amely a világhírű brit rockzenésznek és a szervezőknek is megfelelne.
márc. 23
17:06
Ismét retteghetünk - Jön a Sikoly 4! (Spa Trend Online)
A szokásos sztárszereposztással, Wes Craven rendezésében kezdik forgatni még tavasszal a Sikoly 4. című horrort, hogy a terveknek megfelelően egy év múlva a mozikba kerülhessen.
márc. 23
17:06
Kulka János másfél évtized után ismét lemezt készített (Metropol)
Klasszikus francia sanzonokat és más feldolgozásokat, valamint egy vadonatúj magyar dalt is énekel most megjelent albumán Kulka János; a színművész másfél évtizedet várt második, Akarod vagy nem című lemezének elkészítésével.
márc. 23
17:08
Magyar balettosok a táncsalátában (Spa Trend Online)
Houstonba, a híres Dance Salad Fesztiválra utaznak hétfőn a Magyar Nemzi Balett szólistái: Popova Aleszja, Pazár Krisztina, Bajári Levente és Arhangelszkij Vlagyimir. A fesztivál idei programjában március 31. és április 3. között a koreográfusok fórumát rendezik meg.
márc. 23
17:24
Speciális védelmet kap a Munkácsy-trilógia (Spa Trend Online)
Várhatóan két héten belül megérkezik a Munkácsy-trilógia Pécsre, ahol tulajdonképpen befejeződtek a képek fogadásának előkészületei.
márc. 23
21:18
Sacha Baron Cohen titokban megnősült (Metropol)
Sacha Baron Cohen titokban összeházasodott barátnőjével, Isla Fisher ausztrál színésznővel - adta hírül a Daily Mail című brit bulvárlap.

Keresés