2010. április 3. szombat

ápr. 3
7:03
U2 DVD és turné (Spa Trend Online)
Új U2 koncert-DVD jelenik meg június 7-én: a U2 360 At The Rose Bowl című anyagot a tavaly kiadott No Line on the Horizon albumhoz kapcsolódó turné Los Angeles-i állomásán rögzítették.
ápr. 3
7:21
Játssz újra, Jim! - interjú a világhírű filmrendezővel (Spa Trend Online)
Jim Sheridan arról híres, hogy nem dolgozik hozott anyagból. Most mégis kivételt tett, mert beleszeretett egy történetbe, ami nem hagyta nyugodni. Persze, nem maradt hűséges a dán eredetihez, különben nem hívnák Jim Sheridannek. Az ír származású rendező, aki soha nem adta meg magát Hollywoodnak, Los Angelesben adott interjút a Népszavának a "Testvérek" magyarországi bemutatója alkalmából.
ápr. 3
7:39
Húsvétkor nem borítanak (Spa Trend Online)
Karácsonykor ki se látunk a családi vígjátékokból, amikből egy-egy csatorna egy nap hármat, négyet is ránk ömleszt.
ápr. 3
7:41
Madonna-ábrázolások a kortárs képzőművészetben (Spa Trend Online)
A nagy érdeklődésre tekintettel jövő szerdáig meghosszabbították a Teréz körúti Forrás Galéria Boldogasszony című tárlatát. Így aki eddig elmulasztotta a húsvéti ünnepek után még megtekintheti a huszonhat kortárs képzőművész egy-egy alkotását felvonultató ingyenes tárlatot, melynek záró eseményeként április 7-én 18.00 órakor Erdélyi Zsuzsanna folklorista tart előadást "Boldogasszony alakja az…
ápr. 3
7:57
Zár a Budapesti Tavaszi Fesztivál (Spa Trend Online)
A harmincadik Budapesti Tavaszi Fesztivál hétfőn este a Művészetek Palotájában a Liszt Ferenc Kamarazenekar, Gyenyisz Macujev és Boldoczki Gábor koncertjével zárul.
ápr. 3
10:54
Alan Wilder: nem maradt bennünk tüske (Metropol)
A Depeche Mode egykori tagja áprilisban játszik a fővárosban Recoil nevű projektjével: blues, gospel, elektronika. Interjú!
ápr. 3
11:15
Most először! - Hammond orgona fesztivál Budpesten (Spa Trend Online)
Első alkalommal rendeznek Hammond orgona fesztivált Budapesten; április 8-án és 9-én a Take5 klub a helyszíne a hangszerbemutatóval is egybekötött eseménynek, amelyen fellép többek között Kaltenecker Zsolt, Fassang László és a Kéknyúl Hammond Band.
ápr. 3
13:03
Lovasi: Magyarországtól akarunk elbúcsúzni (Infostart)
Nincsen olyan antagonisztikus ellentét közöttünk, ami miatt ne tudnánk valaha újra együtt színpadra állni, de az biztos, hogy ez nem mostanában lesz - mondta az InfoRádiónak Lovasi András, a Kispál és a Borz énekese. A Kossuth-díjas zenész hozzátette: kizárólag akkor zenélnek majd ismét együtt, ha ismét lesz közlésre érdemes mondandójuk, nem akarnak nosztalgia-zenekar lenni.
ápr. 3
18:45
Depeche Mode és Recoil - Interjú Alan Wilderrel (Spa Trend Online)
Jó időszak a mostani a magyar Depeche Mode-rajongók életében: a brit zenekar fél éven belül kétszer is fellépett Budapesten, Alan Wilder, az együttes egykori tagja pedig áprilisban játszik a fővárosban Recoil nevű projektjével.

Keresés