2010. április 29. csütörtök

ápr. 29
6:45
A vágyakozás napjai sikere (Spa Trend Online)
Magyar sikerrel zárult a tizedik GoEast! filmfesztivál Wiesbadenben.
ápr. 29
6:47
Új évad előtt a Fesztiválzenekar (Spa Trend Online)
Hagyományainkhoz híven ősszel a Mahler-napokkal kezdjük az új évadunkat, ezúttal a Mahler-koncerteket elvisszük vidéki nagyvárosokba is, Pécsre, Győrbe, Szombathelyre - mondotta szerdai tájékoztatóján a Budapesti Fesztiválzenekar világhírű karnagya, Fischer Iván.
ápr. 29
6:49
Pontozott paprikáskrumpli (Spa Trend Online)
Mindig is elbámultam azon, mit esznek a népek ezen a vacsorán. Összeül néhány ismert vagy nem annyira ismert arc, és először mindenki egyenként megsaccolja, mit jelenthet egy celeb kiszerelésében egy adag paprikáskrumpli.
ápr. 29
8:21
100 év repülés a PeCsában (Metropol)
4000 négyzetméteren újra várja látogatóit a megújult Repüléstörténeti és Űrhajózási Kiállítás a budapesti Petőfi Csarnokban.
ápr. 29
11:33
Sir lett a rendező (Spa Trend Online)
A hagyományokhoz híven egy kard lapjával a vállát megérintve ütötte lovaggá Peter Jackson Oscar-díjas filmrendezőt az új-zélandi főkormányzó.
ápr. 29
11:51
Tócsni és Flódni (Spa Trend Online)
Pozsonyban két alkalommal is koncertet ad május elsején a Tócsni és Flódni elnevezésű szlovák-magyar zenekar.
ápr. 29
12:27
A gyermeki kíváncsiság szikrája (Spa Trend Online)
Ladjánszki Márta táncművész, koreográfus szerint a kortárs tánc ma még kevéssé elfogatott idehaza, mert nem vagyunk elég nyitottak, hogy akár saját magunkkal szembesüljünk az előadáson. A jövő héten kezdődő L1 Kortárs Táncfesztivál megalapítójával beszélgettünk a Tánc Világnapja kapcsán , melyet 1982-óta ünnepel a világ.
ápr. 29
14:15
Elképesztő összeg egy Lennon-dal kéziratáért (Spa Trend Online)
Félmillió és hétszáz ezer dollár (100-140 millió forint) közötti áron kelhet el a becslések szerint egy júniusi New York-i árverésen John Lennon egyik Beatles-dalszövege.
ápr. 29
14:21
Katie Holmes játssza Jackie Kennedyt (Metropol)
Katie Holmes játssza Jackie Kennedyt, a first ladyt a John F. Kennedy elnök életéről készülő amerikai minisorozatban. A nyolcórás filmsorozatot a History kábelcsatorna sugározza majd 2011-ben.
ápr. 29
15:09
Eszenyi: "Tele vagyunk tettvággyal és sikerélménnyel" (Spa Trend Online)
A női szerzők jegyében telik, és a generációk harcáról szól majd a Vígszínház 2010-2011-es évada, melynek során a teátrum három játszóhelyén összesen nyolc saját bemutatót tart - mondta el a társulat sajtótájékoztatóján Eszenyi Enikő igazgató.
ápr. 29
15:45
"Strandszínház" Balatonfüreden (Spa Trend Online)
Színházi fesztivált rendez május 7. és 16. között Balatonfüreden a veszprémi Pannon Várszínház; újdonságként az idei főszezonban "strandszínházat" is működtetnek majd Alsóörsön vagy Balatonalmádiban - mondta Vándorfi László, a színház igazgatója.
ápr. 29
16:03
Katie Holmes mint Jackie Kennedy (Spa Trend Online)
Katie Holmes játssza Jackie Kennedyt, a first ladyt a John F. Kennedy elnök életéről készülő amerikai minisorozatban.
ápr. 29
16:27
Ma van a tánc világnapja (Metropol)
A tánc világnapja alkalmából Bretus Mária Liszt Ferenc-díjas táncművész, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára és Orosz Adél Kossuth-díjas balettművész, a Magyar Állami Operaház örökös tagja, mesterművésze kapja a Magyar Táncművészek Szövetségének életműdíját.
ápr. 29
17:15
Cirkuszi sátorban lesz a Circus Hungaricus bemutatója (Spa Trend Online)
Egy cirkuszi sátorban mutatja be Hobo (Földes László) Circus Hungaricus című lemezének színházi verzióját pénteken a Békés Megyei Jókai Színház - közölte a teátrum igazgatója.
ápr. 29
17:21
Cirkuszi sátorban Hobo Circus Hungaricus-a (Metropol)
Egy cirkuszi sátorban mutatja be Hobo (Földes László) Circus Hungaricus című lemezének színházi verzióját pénteken a Békés Megyei Jókai Színház.
ápr. 29
17:39
Schwajda Györgytől búcsúzott a Nemzeti Színház (Metropol)
Schwajda Györgytől, a Nemzeti Színház múlt héten elhunyt egykori igazgatójától búcsúzott csütörtökön a társulat a főbejárat előtti Hajóorrban.
ápr. 29
17:57
Rév Lívia Chopin-műveket játszik a Müpában (Metropol)
A Chopin-évben tér vissza - öt év után - a Művészetek Palotája pódiumára Rév Lívia Párizsban élő magyar zongorista.
ápr. 29
18:33
Susan Boyle albuma volt a legkelendőbb 2009-ben (Metropol)
Susan Boyle lemeze fogyott legjobban 2009-ben: a skót énekesnő még úgy is 8,3 millió albumot adott el világszerte, hogy a zenei piac forgalma 7 százalékkal és 17 milliárd dollárral csökkent.
ápr. 29
19:27
Gothár Péter fotói a Fugában (Metropol)
Új oldaláról mutatkozik be Gothár Péter: a Fuga Budapesti Építészeti Központ pénteken nyíló kiállításán a neves film- és színházi rendező fotóival találkozhat a közönség.
ápr. 29
20:12
Híresek és egzotikusok a Mediawave-n (Spa Trend Online)
Ha lenne szépségverseny Szombathelyen, a Mediawave április 30-án kezdődő sokszínű zenei programjának kiegészítéseként, a portugál Terrakota zenekar egzotikus megjelenésű énekesnője, a káprázatos Romi nagy eséllyel indulhatna a koronáért.
ápr. 29
21:15
A cég hangja (Metropol)
Seres Attila a Viasat3 vasárnap este hétkor induló A cég hangja című műsorának koreográfusa.

Keresés