2010. április 29. csütörtök

ápr. 29
5:18
Jeges kisbolygókról származhat Földünk vize (168 Óra Online)
Csillagászok először bukkantak jeget, és szerves anyagot tartalmazó aszteroidára - állítja két szerdán nyilvánosságra hozott kutatói jelentés.
ápr. 29
16:24
A NASA nem fél a földönkívüliektől (Infostart)
A NASA és más intézetek is sugároztak már üzeneteket a világűrbe, hogy felvegyék a kapcsolatot az idegenekkel. Az amerikai űrhivatal szerdán telekonferencián ismertette a földöntúli élet keresésére vonatkozó stratégiáját.
ápr. 29
19:06
Túl sokat dohányzik? Ez génhiba! (Infostart)
Azok a dohányosok, akiknek nagy nehézséggel jár a leszokás vagy akár csak a napi adag csökkentése, lehet, hogy genetikailag függők - bizonyítják az új kutatási eredmények.
ápr. 29
20:18
Félelmetes dolgokat produkál az izlandi vulkán - videó (Infostart)
Hihetetlen látvány, amint egy újabb jeges ár (jökulhlaup) indul meg az Eyjafjallajökull-ről, olvasható és látható a Tűzhányó blogon.
ápr. 29
23:54
Készítheti a kalodát a házasságtörőknek a kormány (168 Óra Online)
Mik a férfiasság változó eszményei? Melyek azok a normák, szokások és viselkedésmódok, amelyek a férfiak cselekedeteit befolyásolják, életüket irányítják, megszabják ízlésüket, behatárolják párválasztási szokásaikat? Ezeket a kérdéseket járja körül Hadas Miklós szociológus most megjelent könyvében, a férfiasság kódjaiban. A szerzővel beszélgettünk.

Keresés