2010. április 4. vasárnap

ápr. 4
7:27
„Bepöccentek” – Törölnék a térképről Spanyolországot (168 Óra Online)
A rendkívül magas kalózkodási arányszám miatt a Hollywoodi stúdiók a spanyol DVD-piacról történő kivonulás lehetőségét fontolgatják. A Sony képviselője szerint az illegális letöltési szokások elterjedtsége miatt az otthoni szórakoztatásra kiterjedő üzletág már nem életképes az országban.
ápr. 4
7:51
Indulásra kész a Discovery (Infostart)
Megadta az indítási engedélyt a földi irányítás a Discoverynek, így az amerikai űrrepülőgép helyi idő szerint holnap reggel elindulhat a Nemzetközi Űrállomásra - közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.
ápr. 4
12:03
Vízkeresés űrtechnológiával a Földön (Infostart)
Tudósok szerint a Marson jeget találó technológiával földi vízkészletek is felkutathatók. Az ENSZ Alexandriában tartott vízügyi konferenciáján az amerikai űrkutatási hivatal képviselője azt mondta: a berendezések segítségével megelőzhetők a konfliktusok a többi között a Közel-Kelet és Észak-Afrika kiszáradó térségeiben.
ápr. 4
15:42
Ford T-modell – Ki emlékszik a zseniális magyar tervezőre? (168 Óra Online)
A legendás T-modell magyar tervezőjének egyedülálló emléke található Makón egy épület falán: igaz, tán nem sokáig, hiszen megállíthatatlanul pusztulnak az egykori Ford márkakereskedés falképei – írja a műemlékem.hu.

Keresés