2010. április 21. szerda

ápr. 21
8:51
A békák túl lassúak a klímaváltozáshoz (Infostart)
Megtizedelődhetnek a békapopulációk, mert a kétéltűek nem tudnak a megfelelő gyorsasággal alkalmazkodni a klímaváltozáshoz - állítják brit szakértők.
ápr. 21
9:45
Kiszivárgott az új IPhone - részletek a tűkön ülőknek! (168 Óra Online)
Az Apple mérnöke részegen elhagyta az új iPhone prototípusát - kiszivárgott, milyen lesz az új Apple telefon. Valójában nem is arról beszél most a sajtó, hogy milyen lesz az új okostelefon, hanem arról, hogy mennyire volt etikus a népszerű szaklap eljárása.
ápr. 21
10:51
Pécsen kitört a robotháború (168 Óra Online)
Önműködő robotokat programozó fiatalok versenyeztek a Dunaújvárosi Főiskolán április 19-20-án, a magyar robotika legrangosabb hazai versenyén. A szingapúri RoboCup-on Pécs város, míg a Londonban megrendezésre kerülő, középiskolásoknak szóló világversenyen Hódmezővásárhely csapata képviseli hazánkat. A futurisztikus rendezvényen egy 1000 liter héliummal töltött, levegőben úszó óriásmedúzával…
ápr. 21
19:00
Jó hír a hímnek, hogy kétszer is szexelhet életében (Infostart)
A jó hír a hímnek, hogy akár kétszer is szexelhet életében. A rossz hír: ha ez tovább tart tíz másodpercnél, akkor az életébe kerül, mert felfalja partnere.
ápr. 21
19:54
Kérjen bocsánatot a feleségétől, így meghosszabbíthatja az életét! (Infostart)
Bocsánatot kérni talán a világ egyik legnehezebb dolga, de a tudósok szerint az egyik legegészségesebb is.
ápr. 21
20:45
Mégsem népszerűtlen a pedagógusképzés? (168 Óra Online)
Nem változott tavalyhoz képest az egyes tudományterületek népszerűségi listája, a nappali, alap és osztatlan képzésre jelentkezők között továbbra is a gazdaságtudományi terület áll az első helyen, azt a műszaki és bölcsészettudományi képzések követik - derült ki az Educatio Kft. legfrissebb elemzéséből. Annak ellenére azonban, hogy a jelentkezői preferenciák tudományterületi eloszlása változatlan…

Keresés