2010. április 21. szerda

ápr. 21
0:00
Bajnokok Ligája: Guardioláékat először verték meg legalább két góllal (She)
A Barcelona az Inter ellen kapott ki először több mint egy góllal azóta, hogy Josep Guardiola átvette a csapat irányítását. A fiatal szakember az ezt megelőző 114 mérkőzésén legfeljebb egygólos vereséget szenvedett el a katalán csapat edzőjeként.
ápr. 21
0:04
Póker: San Remóban duplázásra készül az alpesi bajnok (She)
Az EPT sorozatának olasz állomásán Allan Baekke vezeti a mezőnyt, a dán kedden a döntőasztalért küzd.
ápr. 21
2:06
Videoton: Sitku Illés egy plusz egy évvel hosszabbított (She)
Sitku Illés kedd délután egy plusz egyéves szerződéshosszabbítást írt alá a Videoton labdarúgócsapatával – tudatta a klub honlapja.
ápr. 21
6:48
Beveszik-e Bécs büszke várát? (Behaviour)
Holnaptól egészen vasárnapig a császárvárosra figyel a judo színe és világa, ugyanis most rendezik Bécsben a sportág Európa-bajnokságát. A magyar csapat számos éremesélyes versenyzővel indul, kérdés, nyögni fogja-e az "Ungvárik hadát" Bécsnek büszke vára?
ápr. 21
6:50
Telki nem riasztja el Csányi Sándort (Behaviour)
Czuppon Péter, a telki edzőcentrum ügyvezető igazgatója szerint Csányi Sándor, az MLSZ-t átvilágító OTP Bank-vezér elégedett lesz a - hivatalos nevén - Globall Football Park and Sporthotel - pénzügyi kimutatásaival.
ápr. 21
6:52
Magyar átmozgató edzés horvát részvétellel a hoki vb-n (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott az előzetes várakozásoknak megfelelően leiskolázta a szlovéniai divízió I-es világbajnokság egyik leggyengébb csapatát, Horvátországot, és kiütéses, 8-0-s győzelmet aratott. A koreaiak és a lengyelek legyőzése után továbbra is százszázalékos a magyar válogatott.
ápr. 21
7:06
A Barcelona busszal utazott Milánóba (Behaviour)
Húsz éve egyetlen csapatnak sem jön össze a címvédés Európa első számú labdarúgó klubsorozatában, a Barcelona most arra készül, hogy megismételje az AC Milan még a Bajnokcsapatok Európa Kupájában véghezvitt bravúrját.
ápr. 21
7:24
BL - Inter-Barca 3:1 (Behaviour)
A címvédő FC Barcelona 3-1-es vereséget szenvedett az Internazionale ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, kedden a milánói Giuseppe Meazza Stadionban.
ápr. 21
8:03
Robbentől és Ribérytől tart a Lyon edzője (Infostart)
A német sajtó szerint a Bayern München egyértelmű esélyesként lép pályára szerdán hazai pályán az Olympique Lyon ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, különösen az után, hogy a csapat a hétvégén a Hannover felett aratott 7-0-ás bajnoki sikerrel "melegített" a BL-csatára.
ápr. 21
8:21
Kosárlabda: Ruttner György nem indul az elnökválasztáson (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének ügyvivő elnöke, Ruttner György bejelentette, nem indul a májusi elnökválasztáson.
ápr. 21
9:12
Nadal a bizonyítványát magyarázza (Metropol)
A címvédő és sorozatban ötször győztes Rafael Nadal azért mondta le a barcelonai tenisztornát, mert nem szerette volna elkövetni ugyanazt a hibát, mint tavaly.
ápr. 21
9:15
Mourinho kontra Barça: a Különleges legyőzte a különleges csapatot (Infostart)
Elsősorban a portugál játékvezetőt, Olegário Benquerençát okolják a katalánok az Intertől elszenvedett vereség miatt. Az Inter a Bajnokok Ligája első elődöntőjének első mérkőzésén 3-1-re legyőzte a címvédőt. Amióta Pep Guardiola irányítja a Barçát, a csapat most először szenvedett egygólosnál súlyosabb vereséget. Nézzük a meccsel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket!
ápr. 21
10:06
Nem akarom kifacsarni a testem (Behaviour)
A címvédő és sorozatban ötször győztes Rafael Nadal azért mondta le a barcelonai tenisztornát, mert nem szerette volna elkövetni ugyanazt a hibát, mint tavaly.
ápr. 21
11:54
Az első tíz közé vágyódik Szávay Ági (Behaviour)
Az áttörésben, a jó játékban, újabb tornagyőzelmekben és abban reménykedik Szávay Ágnes, hogy a világranglistán az első tíz közé kerülhet. Az MTI-nek adott nyilatkozatában azt is hangsúlyozta: szeretné megvédeni címét a nyári budapesti tornán.
ápr. 21
12:33
Portsmouth: a becsültnél nagyobb, 119 millió fontos a klub adóssága (She)
A klub csődbiztosai friss jelentésükben felfedték, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth adósságállománya immár 119 millió font.
ápr. 21
13:27
Franciaország: Benzema a következő, akit kihallgatnak a prostibotrányban (She)
Immár bizonyos, hogy Franck Ribéry és Sidney Govou után Karim Benzema lesz a harmadik labdarúgó, akit a francia rendőrség kihallgat a napokban kirobbant prostituáltbotrány keretében.
ápr. 21
13:42
Büntetőper indult futballhuligánok ellen (Behaviour)
Büntetőper indult szerdán Belgrádban 15 szerb futballhuligánnal szemben, akik a vádhatóság szerint tavaly szeptemberben a szerb fővárosban olyan brutálisan megvertek egy francia futballszurkolót, hogy az belehalt sérüléseibe.
ápr. 21
14:00
Elhunyt Juan Antonio Samaranch, a NOB korábbi elnöke (Behaviour)
yolcvankilenc éves korában, szerdán elhunyt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábbi elnöke.
ápr. 21
14:03
Gyász: 89 éves korában elhunyt Juan Antonio Samaranch (She)
Szerdán kora délután 89 éves korában elhunyt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi elnöke.
ápr. 21
14:36
Van Gaal: "7-0 után jó a 0-0!" (Behaviour)
Egy Bajnokok Ligája elődöntőbeli szereplés vélhetően feledteti az egész idény fáradalmait, a keservesen hosszú busz utakat, de vajon mi a helyzet a rendőrségi ügyekkel? Miként hat a botrány a játékosokra? A mai Bayern München-Olympique Lyon találkozó - sok más mellett - erre a kérdésre is választ ad.
ápr. 21
14:39
Videó: Bud Spencer-filmre emlékeztető gólöröm a dán bajnokságban (She)
Különleges módon ünnepelte gólját Bajram Fetai, a dán Nordsjealland labdarúgója a Silkeborg elleni bajnokin. A támadó a találata után verekedést imitált csapattársaival, amelyet most videón is megmutatunk.
ápr. 21
14:54
A német focimezeken a legdrágább a reklám (Behaviour)
A német labdarúgó-bajnokság csapatainak fizetnek a legtöbb pénzt a szponzorok azért, hogy a mezükön megjelenhessenek.
ápr. 21
14:56
Box és foci egyszerre? - Bunyó az Inter-Barca után (Behaviour)
Üröm is vegyült az Internazionale kedd esti örömébe, amikor Materazzi nekitámadt a csapattárs Balotellinek azt követően, hogy az olasz együttes 3-1-re legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének milánói nyitányán.
ápr. 21
15:30
Hewitt kiesett Barcelonában (Metropol)
Kétszettes mérkőzésen kikapott a volt világelső Lleyton Hewitt a kétmillió euró összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztorna keddi játéknapján.
ápr. 21
15:33
Torna: 32 órás út után megérkezett a magyar csapat Birminghambe (She)
Szerencsésen megérkezett szerda hajnalban a birminghami férfi tornász Európa-bajnokságra a Berki Krisztián, Hídvégi Vid, Rácz Attila, Czingli László és Marján Péter alkotta férfi tornászválogatott, amely a légtérzár miatt hétfőn este busszal indult el a kontinensviadalra.
ápr. 21
15:48
Japánban ragadtak a magyar aerobikosok (Metropol)
A tokiói Világkupán részt vett magyar aerobikosok a légtérzár miatt Japánban ragadtak. A Magyar Torna Szövetség szerdai tájékoztatása szerint a versenyen Roik Zsolt egyéniben a nyolcadik, vegyespárosban Lendvay Dórával az ötödik helyen végzett.
ápr. 21
16:24
Szamoránsky visszatér a Ferencvárosba (Metropol)
Egy év montenegrói kitérőt követően visszatér a Ferencváros női kézilabdacsapatába Szamoránsky Piroska, a magyar válogatott beállósa.
ápr. 21
16:27
U18-as válogatott: bombagóllal nyertünk ismét Románia ellen (She)
U18-as labdarúgó-válogatottunk a keddi, mátészalkai 2–0-ás győzelem után szerdán Szatmárnémetiben is megmérkőzött Románia korosztályos gárdájával, s ezúttal is győzött. Az őszi U19-es Eb-selejtezőkre formálódó csapat most 1-0-ra múlta felül ellenfelét, Zsivoczky Gyula együttesének gólját Farkas Márk szerezte.
ápr. 21
17:39
Hegyikerékpár: új versenyszám debütál a Balaton Bike Festen (She)
Idén új versenyszámmal, az olimpiai cross-countryval bővül a Balaton Bike Fest programja. Ez a szám a hegyikerékpár olimpiai szakága.
ápr. 21
17:57
Jégkorong: a vállsérülést szenvedő Tokaji számára véget ért a vb (She)
Rossz hír érkezett Ljubljanából, ugyanis a divízió 1-es jégkorong világbajnokságon Tokaji Viktor olyan súlyos vállsérülést szenvedett a Nagy-Britannia elleni mérkőzésen, hogy számára ezzel véget ért a vb.
ápr. 21
18:51
Egy lépésre a világelittől a hokiválogatott (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott 2-0-ra nyert Nagy-Britannia ellen a Szlovéniában zajló divízió I-es világbajnokság negyedik fordulójában.
ápr. 21
18:51
Premier League: Arsavin a hétvégén visszatérhet a pályára (She)
Az Arsenal orosz futballistája, Andrej Arsavin visszatérhet a Manchester City elleni, hétvégi labdarúgó bajnoki mérkőzésen.
ápr. 21
18:53
Női kézilabda: az edzőtől és három játékostól is elköszönnek Siófokon (She)
Varga József edzőnek a nyáron Siófokon lejáró szerződését nem kívánja meghosszabbítani a Balaton-parti női kézilabdaklub, amely már keresi az utódját.
ápr. 21
19:09
Skócia: elhunyt az 1958-as vb-n szereplő válogatott tagja (She)
Nyolcvanesztendős korában elhunyt Sammy Baird, az 1958-as labdarúgó-világbajnokságon szereplő skót válogatott tagja.
ápr. 21
19:24
Japánban ragadtak a magyar aerobikosok (Behaviour)
A tokiói Világkupán részt vett magyar aerobikosok a légtérzár miatt Japánban ragadtak.
ápr. 21
20:00
Vissza a Fradihoz (Behaviour)
Egy év montenegrói kitérőt követően visszatér a Ferencváros női kézilabdacsapatába Szamoránsky Piroska, a magyar válogatott beállósa.
ápr. 21
20:00
Hatalmas csatában győzelem a britek ellen (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott hatalmas csatában 2-0-ra győzött a brit csapat ellen a ljubljanai divízió I-es világbajnokság szerdai fordulójában, így pénteken a szlovénok elleni mérkőzésen dől el, hogy melyik gárda jut fel a világ legjobbjai közé.
ápr. 21
20:02
Kiskorú prostik és futballsztárok - Mi lesz ebből? (Behaviour)
A francia válogatott labdarúgók körül kialakult szexbotrányban érintett Franck Ribéry részben megnyugodhat, ugyanis a prostituált megerősítette történetét.
ápr. 21
20:03
Olasz Kupa: bár kikapott a Roma Udinében, bejutott a fináléba (She)
Az Internazionale után az AS Roma is bejutott a labdarúgó Olasz Kupa döntőjébe, miután hazai pályán kiharcolt kétgólos előnyéből egyet megőrzött az Udinese ellen. Az udineiek későn kapták el a fonalat, és Sánchez gólja után hiába dolgoztak ki több helyzetet, nem tudták begyötörni a második találatot.
ápr. 21
20:18
Bajnai is gyászolja Samaranchot (Behaviour)
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint az egész sportvilágot hatalmas veszteség érte Juan Antonio Samaranchnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábbi elnökének halálával.
ápr. 21
20:20
Lenyomtuk a briteket (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott hatalmas csatában 2-0-ra győzött a brit csapat ellen a ljubljanai divízió I-es világbajnokság szerdai fordulójában, így pénteken a szlovénok elleni mérkőzésen dől el, hogy melyik gárda jut fel a világ legjobbjai közé.
ápr. 21
20:21
Roma-Inter csata lesz a kupáért is (Infostart)
Az Inter után a Roma is bejutott a labdarúgó Olasz Kupa döntőjébe.
ápr. 21
20:36
Női kosárlabda NB I - A Szegedé a bronzérem (Metropol)
A Szeviép-Szeged végzett a női kosárlabda NB I 2009/2010-es idényének harmadik helyén, miután szerdán idegenben is legyőzte a Győrt a bronzéremért rendezett párharc második mérkőzésén.
ápr. 21
20:39
Férfi kosárlabda NB I: a Szolnok, az Atom és a Körmend is győzött (She)
Az otthon játszó csapatok sikerét hozta a férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőinek első összecsapása. Az Atomerőmű SE komoly hátrányból fordított a Kecskemét ellen, a Szolnok a hajráig izgalmas összecsapáson nyert az Albacomppal szemben, míg a Körmend könnyedén győzte le a Falcót.
ápr. 21
20:57
Kiskorútól vásárolt szerelmet a sztárfocista (Infostart)
Elismerte Franck Ribéry, hogy szexért fizetett, de állítja: nem tudta, hogy a lány, akitől a szolgáltatást vásárolta, nem volt nagykorú. A francia válogatott futballista komoly gondban van, hiszen csapata, a Bayern München vezetése már nem biztos abban, hogy meghosszabbítja a szerződését, míg a Real Madridnál arról beszélnek, ezek után szóba sem kerül, hogy megvásárolják a játékjogát.
ápr. 21
20:57
Albánia: a Dinamo Tirana 18. alkalommal győzött a bajnokságban (She)
A Dinamo Tirana labdarúgócsapata 18. alkalommal szerezte meg az albán bajnoki aranyérmet, miután behozhatatlan előnybe került riválisával, a Besával szemben.
ápr. 21
21:33
NFL: érvágás a Steelersnek, hat meccsre eltiltották Ben Roethlisbergert (She)
Hat mérkőzésre eltiltották Ben Roethlisbergert, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers irányítóját.
ápr. 21
21:51
Videó: nézze meg, miért állította ki Ribéryt a játékvezető! (She)
Franck Ribéryt kiállította a játékvezető a Lyon elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén! A Bayern München francia légiósa durván odalépett Lisandro Lópeznek, Rosetti azonnal kiállította őt. Íme, a jelenet videón!
ápr. 21
22:27
Jégkorong: Szlovénia nem hibázott, pénteken „döntő" a feljutásért (She)
A szlovén jégkorong-válogatott magabiztos, 8–3-as győzelmet aratott Dél-Korea ellen a ljubljanai divízió 1-es világbajnokságon. Ezzel biztossá vált, hogy a feljutásról a pénteki (20 óra) Szlovénia–Magyarország találkozó dönt.
ápr. 21
22:42
Kikapott, de döntőben a Roma (Behaviour)
A bajnokságban 24 mérkőzés óta veretlen, egyúttal listavezető AS Roma ugyan egygólos vereséget szenvedett az Udinese vendégeként a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének szerdai visszavágóján, de mivel az első összecsapást 2-0-ra megnyerte, így döntőbe jutott.

Keresés