2010. április 28. szerda

ápr. 28
0:09
Tenisz: Suárez Navarro döntő szettben jutott a második fordulóba (She)
A fezi női tenisztorna 1. fordulójában az első helyen kiemelt spanyol Carla Suárez Navarro kétórás mérkőzésen, döntő szettben győzte le az olasz Anna Florist.
ápr. 28
0:27
Bajnokok Ligája: Puel nem kritizálja játékosait a sima kiesés után (She)
Claude Puel, az Olympique Lyon vezetőedzője természetesen csalódottan nyilatkozott a Bayern Münchentől elszenvedett 3–0-s vereség után, ám játékosait nem kritizálta.
ápr. 28
0:31
Bajnokok Ligája: a Bayern csatára, Olic az Intert várja a döntőbe (She)
A Bayern München kedden este 3–0-ra győzött Lyonban a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. A bajorok mindhárom gólját a horvát Ivica Olic szerezte, aki a találkozót követően elmondta, a másik ágról az Intert várja a fináléba.
ápr. 28
0:45
Bajnokok Ligája: Néhány hónapja senki sem hitt bennünk - Rummenigge (She)
A Lyon elleni BL-elődöntő visszavágóján elért 3–0-s siker után a Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge elmondta, néhány hónapja még senki sem hitt abban, hogy döntőbe jutnak, most mégis készülhetnek a madridi fináléba, ahol reményeik szerint az Inter lesz az ellenfelük.
ápr. 28
2:15
Erdei hajt a vb-ért (Blikk)
BUDAPEST — Tétlenül várja klubja, az Universum Box-Promotion ajánlatát Erdei Zsolt (35) profi ökölvívó. A Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú, illetve a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú világbajnokának július 31-én jár le szerződése a hamburgi istállóval, s kíváncsi, kap-e addig lehetőséget.
ápr. 28
2:51
Beckham biztosan nem játszik a vb-n (Blikk)
ápr. 28
3:45
Csodát várnak Messitől Barcelonában (Blikk)
Félhet az Inter: az argentin támadó a Bajnokok Ligája-szezon legeredményesebb focistája
ápr. 28
6:45
Lyon- Bayern München 0-3, a bajrok a döntőben (Behaviour)
Európa legértékesebb labdarúgó klubtrófeáját eleddig négyszer elhódító (1974-76, 2001) Bayern München kilenc éve nem szerepelt a fináléban. Most ott van a kapujában, de nem biztos, hogy bebocsátást nyer: az első meccsen csupán 1-0-ás előnyt szerzett az Olympique Lyon ellen, amely története során először szerepel ilyen magasságban, márpedig ekkora lehetőséget kár volna elszalasztani...Mégsem…
ápr. 28
6:47
Az év meccse, vagy annál is több (Behaviour)
Az év meccseként harangozzák be sok helyütt a Barcelona-Internazionale Bajnokok Ligája elődöntő visszavágót, de nem Katalónia fővárosában: ott a ma esti mérkőzés sokkal több annál!
ápr. 28
6:49
Májustól Csányi az elnök? (Behaviour)
Noha a Magyar Labdarúgó Szövetséghez tegnap délutánig nem érkezett meg Csányi Sándor azon állásfoglalása, mely szerint vállalja-e a szervezet elnöki tisztét, lapunk információja szerint az OTP-bankvezér megnyugvással konstatálta az MLSZ működéséről készített vizsgálatok eredményét: igent mond a felkérésre!
ápr. 28
7:03
Premjer-liga: fiatal szerb edzőt neveztek ki a Dinamo Moszkva élére (She)
A kedden menesztett Andrej Kolobjov helyére Miodrag Bozovicsot nevezték ki vezetőedzőnek a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának klubvezetői.
ápr. 28
7:05
NHL: továbbjutást ért a Detroit ötgólos sikere a Phoenix ellen (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság rájátszásában a Detroit Red Wings Phoenixban verte 6–1-re a Phoenix Coyotes együttesét, így 4-3-ra nyerte az egyik fél negyedik győzelméig tartó versenyfutást.
ápr. 28
7:21
NHL: továbbjutást ért a Detroit ötgólos idegenbeli sikere a Phoenix ellen (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság rájátszásában a Detroit Red Wings Phoenixben verte 6–1-re a házigazda Coyotes együttesét, így 4–3-ra nyerte az egyik fél negyedik győzelméig tartó versenyfutást. Ellenfele a Nyugati főcsoport elődöntőjében a San Jose Sharks lesz.
ápr. 28
7:23
NBA: kiejtette a Boston a Miamit, a Cleveland a Chicagót (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Keleti főcsoportban hazai pályán győzte le a Boston Celtics a Miami Heat, míg a Cleveland Cavaliers a Chicago Bulls együttesét, így a nyertesek 4–1-gyel hozták az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot és jutottak tovább az elődöntőbe, ahol éppen egymással mérkőzhetnek majd meg.
ápr. 28
7:39
NBA: kiejtette a Boston a Miamit, a Cleveland a Chicagót, szépített a Dallas (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Keleti főcsoportban hazai pályán győzte le a Boston Celtics a Miami Heat, míg a Cleveland Cavaliers a Chicago Bulls együttesét, így a nyertesek 4–1-gyel hozták az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot, és jutottak tovább az elődöntőbe, ahol éppen egymással mérkőznek meg.
ápr. 28
7:57
MLSZ: Csányi Sándor elvállalja az elnökséget - lapértesülés (She)
A Népszava szerdai számában arról ír, hogy információi szerint Csányi Sándor elvállalja a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöki tisztségét.
ápr. 28
8:33
Premjer-liga: montenegrói edzőt neveztek ki a Dinamo Moszkva élére (She)
A kedden menesztett Andrej Kobelev helyére Miodrag Bozsovicsot nevezték ki vezetőedzőnek a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának klubvezetői.
ápr. 28
8:51
Bajnokok Ligája: Luís Figo a kispadon fog ülni a Camp Nouban (She)
A spanyol Mundo Deportivo beszámolója szerint Luís Figo is megérkezett Barcelonába, hogy a helyszínen tekintse meg az Inter Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntőjének visszavágóját.
ápr. 28
8:51
Kocabringások figyelem! Versenysorozat indul amatőröknek (Behaviour)
Három fordulóból álló, amatőröknek szóló versenysorozattal bővül a hazai kerékpáros versenynaptár, a fődíj egy 840 ezer forintos profi kerékpár.
ápr. 28
8:53
Bajnokok Ligája: Mourinho elmondta, Sneijder játszik a Barcelona ellen (She)
José Mourinho, az Inter vezetőedzője a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatón elmondta, a hétvégén megsérült Wesley Sneijder már jól van, és biztos, hogy pályára lép ma este.
ápr. 28
8:53
NBA - Bírókritika 35 ezer dollárért (Behaviour)
A játékvezető nyilvános kritizálása miatt 35 ezer dolláros büntetést kapott Erick Dampier, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Dallas Mavericks centere.
ápr. 28
9:27
Kihagyni a kihagyhatatlant - videón a futball legnagyobb rontásai (Infostart)
Mi a közös Cristiano Ronaldo aranylabdás labdarúgóban és Diana Ross énekesnőben? Mindketten kihagyhatatlannak tűnő helyzetben rontottak a futballpályán. A Daily Mirror alapján összegyűjtöttük a legelképesztőbb hibákat a kapu előtt.
ápr. 28
9:27
Vívás: Benkó Réka kardezüstje az U23-as Eb nyitó napján (She)
Benkó Réka ezüstérmet szerzett a női kardozók versenyében a 23 éven aluli vívók lengyelországi Európa-bajnokságán.
ápr. 28
9:27
Fülöp Márton nagy lehetőség előtt áll (Blikk)
Nagy lehetőség előtt áll Fülöp Márton (26). A magyar válogatott és az angol élvonalbeli Sunderland játékosát a bajnokság utolsó két fordulójára kölcsönveheti a Bajnokok Ligája-helyezésért harcoló Manchester City együttese.
ápr. 28
9:29
Női labdarúgás: az FTC borítaná az MTK elleni papírformát az MK-döntőben (She)
A labdarúgó Ligakupa szerdai, kecskeméti döntője (Debreceni VSC–Paksi FC) előtt 15 órától rendezik meg a női Magyar Kupa fináléját. A találkozó esélyese az MTK, de aligha várják nyugodtan a kék-fehérek az FTC elleni összecsapást, főként semleges pályán.
ápr. 28
9:45
Férfi vízilabda: Szécsi Zoltán szerdán akár már vízbe is mehet (She)
Az ZF-Eger vízilabdacsapata már a döntőbe juthat szerdán, amennyiben az elődöntő második összecsapásán, 7–1-es összesítésbeli vezetésnél a Népligetben legyőzi az FTC-Fisher Klímát. A vendégek háromszoros olimpiai bajnok kapusa, Szécsi Zoltán sérülés miatt biztosan nem lehet társaival a mérkőzésen.
ápr. 28
9:45
Továbbjutott a Cleveland és a Boston (Behaviour)
A Cleveland Cavaliers és a Boston Celtics is győzött kedden, így mindkét csapat továbbjutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójából.
ápr. 28
9:47
Sportpolitika: Czene Attila lehet a sportért felelős államtitkár - lapértesülés (She)
Az index.hu értesülései szerint az atlantai olimpián aranyérmes úszó, Czene Attila lehet a hamarosan megalakuló, Orbán Viktor vezette kormány sportért felelős államtitkára.
ápr. 28
10:03
Atlétika: Jelena Iszinbajeva lesz az ifjúsági olimpia egyik nagykövete (She)
A kétszeres olimpiai bajnok rúdugró, Jelena Iszinbajeva lesz az egyik nagykövete az első ifjúsági olimpiának, amelyet az idén rendeznek Szingapúrban.
ápr. 28
10:03
NHL: továbbjutott a tavalyi döntős (Behaviour)
A tavalyi döntős Detroit Red Wings nagyon sima, 6-1-es győzelmet aratott Phoenixben, a Coyotes elleni párharc hetedik mérkőzésén, így bejutott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának második körébe, a főcsoport-elődöntőbe.
ápr. 28
10:05
Bajnokok Ligája: Thiago Motta szerint a Barcelona játékosai színészkednek (She)
Thiago Motta, az Inter középpályása – aki korábban játszott a Barcelonában – úgy nyilatkozott a ma esti BL-elődöntő visszavágója előtt, hogy a katalán együttes játékosai színészkednek.
ápr. 28
10:39
Barcelona: Johan Cruyff szerint Zlatan Ibrahimovic nem elég technikás (She)
Éles kritikával illette az esti, Internazionale elleni labdarúgó BL-elődöntő visszavágójára készülő Barcelona svéd csatárklasszisát Johan Cruyff, a katalán klub tiszteletbeli elnöke, korábbi legendás játékosa, majd edzője.
ápr. 28
10:57
Hoffenheim: biztossá vált, hogy Timo Hildebrand mehet, amerre lát (She)
Amint arról a Kicker információja alapján a Nemzeti Sport Online már két napja beszámolt: a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim nem újítja meg kapusa, a válogatott Timo Hildebrand nyár végén lejáró szerződését. A hírt szerdán a klub is megerősítette.
ápr. 28
10:57
A dobogó is összejöhet Talmácsinak (Metropol)
Vasárnap a jerezi pályán bonyolítják le a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamát, a Spanyol Nagydíjat, amelyen a Moto2-ben rajtoló Talmácsi Gábor szeretne az első három között célba érni.
ápr. 28
11:15
Anglia: Kasper Schmeichel a szezon végén elhagyja a Notts Countyt (She)
Május 11-én, a szezon végén elhagyja a Notts County labdarúgócsapatát Kasper Schmeichel. A 23 éves kapus 2009-ben ötéves, de feltételekkel kiegészített szerződést kötött a nagy terveket szövögető együttessel, a váltás ideje gyorsan eljött.
ápr. 28
11:15
Úszás közben aludni és enni? (Behaviour)
Úszás közben aludna és enne a kínai Csang Csie (Zhang Jie), aki augusztusban vállalkozik egy maratoni rekordkísérletre.
ápr. 28
11:33
Tömegsport: világcsúcstartó ultra triatlonista indítja a keszthelyi futóversenyt (She)
A tavaly Mexikóban a Deca Ironman triatlonversenyt világcsúccsal megnyerő Szőnyi Ferenc indítja el a Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny mezőnyét május 30-án a város főterén – adta hírül Bedő Beáta, a viadal főszervezője. Az ultrafutó Szőnyi aktualitása, hogy április utolsó hétvégéjén megnyerte a sárvári, 24 órás országos bajnokságot.
ápr. 28
11:51
Tömegsport: világcsúcstartó ultra triatlonista indítja a keszthelyi versenyt (She)
A tavaly Mexikóban a Deca Ironman triatlonversenyt világcsúccsal megnyerő Szőnyi Ferenc indítja el a Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny mezőnyét május 30-án a város főterén – adta hírül Bedő Beáta, a viadal főszervezője. Az ultrafutó Szőnyi aktualitása, hogy április utolsó hétvégéjén megnyerte a sárvári, 24 órás országos bajnokságot.
ápr. 28
11:51
C. Ronaldo nem bánná, ha kiesne a Barca (Metropol)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál csatára a Barcelona vereségét reméli a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai párharcában.
ápr. 28
11:53
Labdarúgás: elődöntő a BL-ben, döntő a Ligakupában és a női MK-ban (She)
Tekintse meg az európai labdarúgó-porond szerdai mérkőzés-kínálatát, amelyből messze kiemelkedik a 3–1-es olasz előnyről induló Barcelona–Internazionale BL-elődöntő visszavágója.
ápr. 28
11:55
Libertadores-kupa: az Estudiantes és a Guadajara szerzett előnyt (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésein az Estudiantes idegenben győzött 1–0-ra a San Luis ellen, a Guadalajara pedig hazai pályán 3–0-ra verte a Vélez Sársfield együttesét.
ápr. 28
11:57
BL: A Barca bukásából a bajnokságban mi profitálhatunk - Cristiano Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál csatára a Barcelona vereségét reméli a Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai párharcában.
ápr. 28
12:09
Ollé, Olic - Mourinhóra vágynak a Bayernnél (Infostart)
Jobb és bal lábbal, valamint fejjel is eredményes volt Ivica Olic a Lyon ellen, így a Bayern München nyolcadik döntőjére készülhet a legrangosabb európai kupasorozatban. A horvát támadó élete meccsének nevezte a keddi találkozót, de kiemelte, hogy a mesterhármasához az egész csapat kellett. A bajor együttesnél többen is kijelentették, az Interrel szeretnének összecsapni a május 22-i döntőben.
ápr. 28
12:09
Libertadores-kupa: az Estudiantes és a Guadalajara szerzett előnyt (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésein az Estudiantes idegenben győzött 1–0-ra a San Luis ellen, a Guadalajara pedig hazai pályán 3–0-ra verte a Vélez Sársfield együttesét.
ápr. 28
12:09
A dobogó is összejöhet Talmácsinak (Behaviour)
Vasárnap a jerezi pályán bonyolítják le a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futamát, a Spanyol Nagydíjat, amelyen a Moto2-ben rajtoló Talmácsi Gábor szeretne az első három között célba érni.
ápr. 28
12:11
FIFA-világranglista: Brazília átvette az első helyet, hazánk 56. (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján Brazília átvette a vezetést Spanyolországtól, Magyarország négy helyet visszaesve az 56. pozíciót foglalja el.
ápr. 28
12:45
FIFA-világranglista: Brazília az élen, hazánk négy helyet visszaesve az 56. (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján Brazília átvette a vezetést Spanyolországtól, Magyarország négy helyet visszaesve az 56. pozíciót foglalja el.
ápr. 28
12:47
Vb 2010: a görög Joannisz Amanatidisz lemondta a vb-szereplést (She)
Nem vesz részt a nyári labdarúgó-világbajnokságon Joannisz Amanatidisz. Az Eintracht Frankfurt görög válogatott támadója szerdán jelentette be, hogy korábbi térdsérülése miatt kénytelen kihagyni a június 11-én kezdődő dél-afrikai tornát.
ápr. 28
13:03
Profi ökölvívás: Enzo Maccarinelli Európa-bajnoki címet szerzett (She)
Oroszországban, Szentpéterváron nyerte el az EBU címét az egykor a cirkálósúlyúak között WBO-világbajnok profi ökölvívó, Enzo Maccarinelli.
ápr. 28
13:03
Fülöp Márton kölcsönben a Manchester Citynél (Metropol)
Az angol labdarúgó-bajnokság negyedik helyéért küzdő Manchester City-ben fejezi be az idényt Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa.

Keresés