2010. április 13. kedd

ápr. 13
0:06
DVTK: Bajzát Péter sérülése után már a csapattal edzett (She)
A Pápa elleni szombati bajnoki mérkőzést kihagyta Bajzát Péter, aki hétfőn már együtt edzett a csapat többi futballistájával. Erről a dvtk.eu adott tájékoztatást.
ápr. 13
1:18
Tenisz: Balázs Attila nem tudta megismételni bogotái eredményét (She)
A bogotái tornán ugyan megverte, ezúttal azonban nem bírt Balázs Attila a francia Jonathan Dasnieres de Veigytel, és három szettben vereséget szenvedett riválisától a pereirai ATP-challengertornán.
ápr. 13
6:48
Döbbent reakciók a tragédia után (Behaviour)
Előző pénteken újabb fájdalmas veszteség érte az egyetemes magyar futballt. A Danubia-pályán egy öregfiúk-meccs közben rosszul lett, és életét vesztette a Ferencváros legendás játékosa, Varga Zoltán. A 65 éves olimpiai bajnok mezben, egy focipályán adta vissza lelkét a teremtőnek. A sokkból azóta sem tért magához a futballtársadalom, mindenkit mélyen megérintett a tragédia.
ápr. 13
6:50
Sikeres főpróbán van túl a magyar hokiválogatott (Behaviour)
Mind szervezési, mind szakmai szempontból sikeresnek tekinthető a hét végén rendezett Pannon Hoki Gála, mely a szombaton kezdődő Divízió I-es világbajnokság főpróbája volt. Az osztrákoktól ugyan kikapott a házigazda (2-3), ám a norvégok legyőzése (2-1) kellő lökést adhat a szlovéniai seregszemléhez.
ápr. 13
7:54
Ghána: nem kapott pénzt a csapat a bundából, feljelentette a vezetőket (She)
A Tano Bofoakwa ghánai labdarúgócsapat játékosai „felnyomták" a klub vezetőit a szövetségnél – miután nem kaptak részesedést az Union Rovers ellen eladott bajnokiért járó pénzből.
ápr. 13
8:12
Norvégia: Kovács Péter agresszívabb játékra biztatja csapattársait (She)
Bár gólt szerzett a Rosenborg ellen, a meccs eredményével (1–3) mégsem lehet elégedett Kovács Péter, az Odd Grenland magyar légiósa. A középcsatár úgy véli, csapatának sokkal agresszívebben kellene játszania.
ápr. 13
8:18
Charlestoni tenisztorna - Czink este kezd (Metropol)
Czink Melinda magyar idő szerint 19 óra körül játszik kedden a holland Michaella Krajicekkel a 700 ezer dollár összdíjazású, charlestoni salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 13
8:48
Manchester United: Ferdinand szerint Tévez lusta volt az edzéseken (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United középhátvédje elárulta, hogy Carlos Tévez, a „vörös ördögöktől" a városi rivális Cityhez igazolt argentin klasszis finoman fogalmazva sem hajtotta agyon magát az edzéseken.
ápr. 13
9:06
Nyíregyháza: a kivitelező szakemberei sem találják a világítás hibáját (She)
Elsőre a kivitelező szakemberei sem tudták megjavítani a világítóberendezésben keletkezett hibát, amely miatt április 2-án elmaradt a Nyíregyháza Spartacus–DVSC-TEVA élvonalbeli labdarúgó-bajnoki mérkőzésre.
ápr. 13
9:24
Manchester United: Ferdinand szerint Tévez nem hajtott az edzéseken (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United középhátvédje elárulta, hogy Carlos Tévez, a „vörös ördögöktől" a városi rivális Cityhez igazolt argentin klasszis finoman fogalmazva sem hajtotta agyon magát az edzéseken.
ápr. 13
9:26
Kaposvári KK: Matija Ceskovic és Larry Welton is távozott a csapattól (She)
Miután nem jutott a legjobb nyolc közé a Kaposvári KK élvonalbeli férfi kosárcsapata, a klub, élve szerződésben biztosított jogával, megvált horvát irányítójától, Matija Ceskovictól.
ápr. 13
9:30
Stoner elbukta, Rossi behúzta a győzelmet (Metropol)
A ducatis Casey Stoner csak a szombati időmérő után érezhette magát a királynak a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában az idei első, Katari Nagydíjon a hétvégén.
ápr. 13
9:42
Tottenham: Lennon és Kranjcar is lemaradhat az Arsenal elleni derbiről (She)
A Daily Mail információi szerint a Tottenham Hotspur szélsője, Aaron Lennon sérülése miatt nem léphet pályára az Arsenal elleni észak-londoni derbin.
ápr. 13
9:44
Manchester City: Tévez elégedetlen Roberto Mancini edzésmódszereivel (She)
Carlos Tévez, a Manchester City argentin labdarúgója közölte: a csapat nem elégedett Roberto Mancini menedzser edzésmódszereivel.
ápr. 13
9:46
NBA: Bryant kihagyja az alapszakasz utolsó két meccsét (She)
Kobe Bryant, a címvédő Los Angeles Lakers sztárja kisebb sérülés miatt kihagyja csapata utolsó két alapszakasz-mérkőzését az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
ápr. 13
10:00
DVSC-TEVA: Coulibaly átesett a holtponton, úgy érzi, jobb formában van (She)
Adamo Coulibaly, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA csatára úgy véli, kisebb krízis után egyre jobb formába lendül. A középcsatár a hétvégi bajnoki fordulóban kétszer talált be a Paksi FC hálójába, így már 11 gólos a Soproni Ligában.
ápr. 13
10:02
Vasas: Vancsát bosszantja az angyalföldi támadójáték gyatrasága (She)
Elsősorban a támadók gyenge játékát kritizálta Vancsa Miklós, a Vasas labdarúgócsapatának ügyvezetője az együttes hivatalos honlapjának adott interjújában. A piros-kékek Kaposváron maradtak alul – pedig a Rákóczi Vancsa szerint „semmi különös dolgot nem művelt a pályán".
ápr. 13
10:36
Profi ökölvívás: a kubai szupertehetség leszólta Antonio Tarvert (She)
Danny Pérez ellen egy nagyon sima, de kevéssé látványos meccset vívott a nagyváltósúly legnagyobb reménységének kikiáltott Erislandy Lara. A kubai bunyós a mérkőzést követően éles kritikát kapott a televíziós szakértőként dolgozó Antonio Tarvertől, aki szerint Larának sokkal többet kell nyújtania ahhoz, hogy igazi sztár legyen.
ápr. 13
10:38
AS Roma: Ranieri milliókat kaszál, ha duplázik a „farkasokkal" (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Claudio Ranieri akár nyolcvan százalékkal több fizetést kaphat, ha olasz bajnoki és kupagyőzelemre vezeti az AS Romát.
ápr. 13
10:54
Benedek Tibor edzőként segíti a válogatottat (Infostart)
A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor a nyártól edzőként segíti Kemény Dénes munkáját - olvasható a vlv.hu-n, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos honlapján.
ápr. 13
10:54
Vízilabda: Benedek nyártól edzőként segíti Kemény Dénest (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor a nyártól edzőként segíti Kemény Dénes munkáját – adta hírül kedden a www.vlv.hu, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos honlapja.
ápr. 13
11:00
Benedek Tibor a nyártól edző is lesz (Behaviour)
A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor a nyártól edzőként segíti Kemény Dénes munkáját - adta tudtul kedden a www.vlv.hu, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos honlapja.
ápr. 13
11:12
Birkózó Eb: Szabó Emese nem utazott el a kontinestornára (She)
Ma reggel Szabó Emese nélkül kelt útra a magyar női birkózóválogatott – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
ápr. 13
11:18
Birkózó Eb - Szabó Emese nem utazott el (Metropol)
Az év elején sokat betegeskedő Szabó Emese nem utazhatott el kedden társaival, így kihagyja a bakui birkózó Európa-bajnokságot.
ápr. 13
11:30
Burnley: kéthetes eltiltás a klubot és az edzőt bíráló izlandinak (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Burnley két hétre eltiltotta Joey Gudjonssont, aki egy nyilatkozatában bírálta a klubot.
ápr. 13
11:48
Birkózó Eb: Ligeti Dániel nyert, Veréb István kikapott (She)
Győzelmének köszönhetően Ligeti Dániel a negyeddöntőben folytathatja szereplését a birkózó Európa-bajnokságon. Veréb István vereséget szenvedett – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
ápr. 13
11:50
AC Milan: Ronaldinho szóban megállapodott a hosszabbításról (She)
Ronaldinho szóban megállapodott az AC Milan vezetőivel szerződése meghosszabbításáról – írja a La Gazzetta dello Sport. A brazil klasszis 2014-ig kaphat új kontraktust, igaz, a fizetése valószínűleg csökken.
ápr. 13
11:52
Ausztrália: a Melbourne nem adja el kapusát a Dortmundnak (She)
Az ausztrál labdarúgó-bajnokságban szereplő Melbourne Victory visszautasította a Dortmund Mitchell Langerakért tett ajánlatát.
ápr. 13
12:06
Debrecen: Dombi Tibort gerincspecialista vizsgálja Pécsett (She)
Dombi Tibor Pécsre utazott, ahol egy gerincspecialista vizsgálja meg – adta hírül a Debrecen labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
ápr. 13
12:08
Póker: a WPT újabb franciaországi állomást iktat be (She)
A WPT pókeres sorozat ezúttal Észak-Franciaországban talált megfelelő versenyhelyszínt, így a sorozat novemberben Amneville-ben is megáll.
ápr. 13
12:10
Barcelona: Vidics-utódnak tartott 15 éves védőt figyelnek (She)
A Sport című katalán napilap értesülései szerint a Barcelona játékosmegfigyelői követik Mihajlo Milutinovicsnak, a Crvena zvezda mindössze 15 éves középhátvédjének teljesítményét.
ápr. 13
12:24
AC Milan: Paolo Maldinit a vezetőség felkérte a visszatérésre (She)
Olasz sajtóhírek szerint az AC Milan vezetői felkérték a 41 éves Paolo Maldinit, hogy térjen vissza a pályára.
ápr. 13
12:42
Birkózó Eb: Veréb István búcsúzott a további küzdelmektől (She)
Kiesett a Bakiban zajló birkózó Európa-bajnokságon a szabadfogású 84 kg-osok között induló Veréb István. Erről a szövetség hivatalos honlapja számolt be.
ápr. 13
12:44
Tenisz: Serena Williams szabadkártyát kapott a római tornára (She)
Serena Williams szabadkártyát kapott a kétmillió dollár összdíjazású római WTA-tenisztornára.
ápr. 13
13:00
Kerékpár: visszavonult a rekorder holland versenyző (She)
Bejelentette a visszavonulását Servais Knaven, aki pályafutása során 16 Paris–Roubaix kerékpárversenyt teljesített.
ápr. 13
13:02
Brazília: élelmiszeripari cég lett a selecao új szponzora a 2014-es vb-ig (She)
A Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2014-ig szóló szerződést kötött a Seara élelmiszeripari vállalattal, amely a Marfrig csoport tagja.
ápr. 13
13:18
Barcelona: Abidal előbb tért vissza, Ibra nem edzett, Puyolt ünnepelték (She)
Éric Abidal, a Barcelona francia védője a vártnál előbb, már ma visszatérhetett, és újra a csapattal edzett. A labdarúgó az Arsenal elleni meccsen sérült meg a Camp Nouban.
ápr. 13
13:36
Úszás: Alain Bernard a londoni olimpiáig biztosan folytatja (She)
Legalább a 2012-es londoni nyári játékokig folytatja pályafutását Alain Bernard, a 100 méteres gyorsúszás pekingi olimpiai bajnoka.
ápr. 13
13:38
Mexikó: Az ország történetének legjobb fiataljai utaznak a vb-re - Aguirre (She)
Javier Aguirre, a nyári dél-afrikai világbajnokságra készülő mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a jelenlegi keretben van az ország történetének legjobb fiatal generációja.
ápr. 13
13:54
Jégkorong: keretet szűkítettek a szlovének, még négy ember marad ki (She)
A szlovén jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, John Harrington 27 fősre szűkítette keretét a szombaton kezdődő divízió 1-es világbajnokság előtt. A szakember most Robert Sabolictól és Anze Roprettől köszönt el, a vb előtt pedig még négy játékossal teszi majd ugyanezt.
ápr. 13
14:00
Elmaradhat a spanyol futballisták sztrájkja (Metropol)
Jaime Lissavetzky spanyol sportminiszter kedd délután tárgyal az elmaradt fizetésekről az országban játszó profi futballistákat tömörítő szervezettel (AFE), hogy elkerüljék a hétvégi, 33. fordulóra tervezett sztrájkot.
ápr. 13
14:12
Angol FA-kupa: Chris Foy vezeti a Chelsea-Portsmouth döntőt (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség Chris Foyra bízta az FA-kupa döntőjének dirigálását.
ápr. 13
14:14
Birkózó Eb: Ligeti Dániel elbúcsúzott a Bakiban zajló viadaltól (She)
Ligeti Dániel elbúcsúzott a Bakiban zajló Európa-bajnokságtól a szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájában.
ápr. 13
14:30
Barcelona: Andrés Iniesta sérülés miatt nem játszhat az Inter ellen (She)
Kihagyja az Internazionale elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt Andrés Iniesta, a Barcelona labdarúgója.
ápr. 13
14:32
Jégkorong: kijelölték vb-keretüket a britek, két légiós a csapatban (She)
Paul Thompson, a brit jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a szlovéniai divízió 1-es vb-re. A britek pénteken utaznak Szlovéniába, ahol az első meccsüket Horvátországgal játsszák.
ápr. 13
14:36
Papírforma és bombameglepetés Katarban (Behaviour)
Azt hiszem, nem kellett annak csalódnia, aki látta a 2010-es világbajnoki sorozat nyitóversenyét Katarban. Az éjszakai futam számos látványos csatát hozott mindhárom kategóriában. Két géposztályban végül is a papírforma diadalmaskodott - Terol és Rossi sikere -, míg a most bemutatkozó Moto2-ben hatalmas meglepetésre a japán Tomizawa nyert, míg Talmácsi Gábor pazar rajtot követően végül a 9. helyet…
ápr. 13
14:54
Elmaradhat a focistasztrájk (Behaviour)
Jaime Lissavetzky spanyol sportminiszter kedd délután tárgyal az elmaradt fizetésekről az országban játszó profi futballistákat tömörítő szervezettel (AFE), hogy elkerüljék a hétvégi, 33. fordulóra tervezett sztrájkot.
ápr. 13
14:56
Tévez szerint hibázott a Manchester City (Behaviour)
Carlos Tévez, a Manchester City argentin futballistája rossz döntésnek tartja, hogy a vezetők decemberben menesztették Mark Hughest az együttes éléről, és Roberto Mancinit ültették le a kispadra.
ápr. 13
15:12
Kézilabda: felkészülés a vb-selejtezőre (Behaviour)
Óriási a jelentősége a júniusi, szlovénok elleni világbajnoki selejtezőt illetően a péntektől vasárnapig tartó férfi kézilabda Pannon Kupának Mocsai Lajos, a válogatott szakmai igazgatója szerint.
ápr. 13
15:14
Vízilabda: Vasas-Szeged és Eger-FTC párharcok jönnek (Behaviour)
Azzal, hogy a Szeged a Vodafone férfi vízilabda ob I alapszakaszának utolsó rangadóján, hétfő este 5-4-re legyőzte a címvédő Vasast, az alapkérdés - egy fordulóval a zárás előtt - eldőlt: az április 24-én rajtoló rájátszásban a piros-kékek és a Tisza-partiak egymással játszanak a fináléba jutásért, míg a másik elődöntős párban az Eger a Ferencvárossal csap össze.

Keresés