2010. április 13. kedd

ápr. 13
1:00
Kiszel Tünde és Sarka Kata a bíróságon csap össze! (Habostorta)
Kiszel Tünde feljelentette Sarka Katát, mert...
ápr. 13
1:18
Czipper Ágota: 144 ártatlan nap (Habostorta)
"1971. Makó. Felsírtam, és ezzel be is fejeztem az önsajnálatot..."
ápr. 13
2:30
Megdöbbentett Varga halála (Blikk)
BUDAPEST — Friss sportorvosi engedély birtokában érte a halál Varga Zoltánt (†65), a Ferencváros olimpiai bajnok futballistáját. Az egykori csatárklasszis pénteken a zuglói Danuvia-pályán, a Merkapt–Skála öregfiúk meccsen lett rosszul, s a mentők már nem tudták megmenteni az életét.
ápr. 13
2:48
Kis váltja Gelleit Pakson (Blikk)
PAKS — Gellei Imre (60) távozik a paksi focicsapat éléről. Az NB I 14. helyén álló gárda vezetőedzője maga kérte felmentését, de nem szakad el végleg az együttestől.
ápr. 13
2:52
Katonák lepték el a kiállítást (Blikk)
SZEGED ‒ Amerikai katonák szállták meg a szegedi Móra Ferenc Múzeumot a hét végén. Na persze nem ellenséges szándékkal jöttek, hanem azért, hogy megidézzék a múltat, amikor a II. Világháborús Amerikai Katonai Hagyományőrző Egyesület bemutatót tartott a Capa-kiállításon.
ápr. 13
3:06
Orbán: Nehéz lesz a dolgunk (Blikk)
BUDAPEST ‒ A Fidesz elnöke szerint nincs szükség újabb megszorításra, a munkanélküliség visszaszorításával inkább be akarják indítani a gazdasági növekedést.
ápr. 13
3:24
A Roma vezeti az olasz focibajnokságot - 927 nap után az élen (Blikk)
RÓMA  —  Amíg  az  olasz  futball szerelmesei a két milánói sztárcsapat, a bajnoki címvédő Internazionale és az AC Milan versengését figyelték az itáliai pontvadászat élén, a Roma a "surranópályán" előzött, és a kiesőjelölt Atalanta elleni 2-1es győzelemmel a tabella élére ugrott.
ápr. 13
3:42
Párra várok! De hol keressem? (Blikk)
MAGYARORSZÁG  — Még  a nyilvánosságot  is  vállalják, hogy végre megtalálhassák párjukat azok a szinglik, akik a tévében keresik igaz szerelmüket. Hazánkban ugyanis rohamosan nő a magányosan élők száma.
ápr. 13
3:42
Nyomja el végleg a cigarettát! (Blikk)
Ha egy nő mindennap rágyújt legalább egy cigire, átlagosan 21, míg egy férfi 120 nap alatt lesz függő.
ápr. 13
3:46
Segítünk lefogyni, Mónika! (Blikk)
Fitneszedzők és az 50 kilót leadott Galambos Lajos is ellátta jó tanácsokkal az RTL Klub Reggeli műsorvezetőjét
ápr. 13
3:46
Kérem, mentsék meg az életem! (Blikk)
BUDAPEST — "Mentsék meg az életem" – ezért könyörög mindenkinek a vesére váró Sarolta (17), akin egy jogszabály miatt nem tudják végrehajtani az életmentő műtétet. A lány vőlegénye még januárban felajánlotta egyik veséjét szerelmének, azonban Pétert (25) április elsején letartóztatták.
ápr. 13
4:00
Plüssmacikat ért az első magyar hokigól (Blikk)
BUDAPEST —  Szinte felrobbant a Papp László Budapest Sportaréna lelátója. Huszonnégy perc telt a Magyarország-Norvégia férfijégkorong-mérkőzésből, amikor Ladányi Balázs (34) lövése után a vendégek kapujába került a pakk.
ápr. 13
4:04
Maga előtt tolja a műszívét Zsolt (Blikk)
Másfél órát tornázik naponta Zsolti, akinek a nap fénypontja, amikor elhagyhatja a sterilszobát
ápr. 13
4:08
Tűzjelzőt kapott a kiégett panelház (Blikk)
MISKOLC — A tavalyi miskolci tragikus paneltűz helyszínén tűzriasztó berendezést szereltek fel minden emeleten, tudta meg a Blikk. – Bárcsak egy évvel ezelőtt szerelték volna be – kesergett az épülettömbben lakó Illés Tünde (42).
ápr. 13
4:18
Talmácsi Gábor már bizakodó (Blikk)
LOSAIL — Kilencedik lett első Moto2-es futamán Talmácsi Gábor (28). A magyar pilóta negyven vetélytársával együtt a Katari Nagydíjon kóstolt bele először igazán, milyen érzés a 600 köbcentis Hondával száguldani.
ápr. 13
4:36
Így lehet Fidesz-kétharmad (Blikk)
BUDAPEST  ‒ Még  a  legelszántabb  MSZP-s  kampányhajrá sem állhat a Fidesz útjába: Orbán Viktor pártja szinte százszázalékos biztossággal kétharmados többséget szerez a parlamentben a második forduló után.
ápr. 13
4:40
Újabb vizsgálat indul a Malévnál (Blikk)
MAGYARORSZÁG —  Egy az egész vállalatra kiterjedő belső vizsgálat derített fényt a Malév gyanús tanácsadói szerződéseire.
ápr. 13
4:54
Poligráfba ül a pártért rabló férfi (Blikk)
BUDAPEST —  Úgy tudjuk, a hazugságvizsgálatot is vállalta az a bankrabló, aki vallomásában azt állította, azért rabolt, hogy a megszerzett pénzzel a Jobbikot támogassa.
ápr. 13
4:58
–20 fokon fotózza a sarki fényt (Blikk)
MANITOBA — Linda Drake (kis képünkön) minden évben napokig dacol a mínusz húszfokos hideggel, hogy elkészíthesse a világ legtökéletesebb fotóit az északi fényről.
ápr. 13
5:12
Feleségét védi Banderas (Blikk)
LOS ANGELES —  Már nem gyógyszerfüggő a feleségem!  –  kürtölte  világgá örömmel Antonio Banderas (45), miután nejét kiengedték a drogelvonó klinikáról.
ápr. 13
5:12
Voksturisták szavaztak? (Blikk)
Botrányos választás: ezrek álltak órákig sorban az urnáknál. Volt olyan kerület, ahol az igazolással szavazók fordították meg az állást.
ápr. 13
5:14
Könnyezve ölelte Orbán a feleségét (Blikk)
Orbán Viktor soha nem titkolta: felesége, Anikó támogatása nélkül félember.
ápr. 13
5:30
Beatles: a Vatikán most megbocsát (Blikk)
RÓMA — Feloszlásuk negyvenedik évfordulóján a Vatikán hivatalosan is megbocsátott a Beatlesnek.
ápr. 13
5:32
Somló, a pancsoló (Blikk)
GALYATETő — Nem családjával, hanem kutyáival érkezett az egyik galyatetői szállodába Somló Tamás (62).
ápr. 13
5:32
Rettegésben tartotta a pilótáját (Blikk)
SZMOLENSZK —  Úgy tűnik, hogy a lengyel államfőtől való félelmében döntött rosszul a kormánygép pilótája, s emiatt szombaton 97 embernek kellett meghalnia. Arkadiusz Protasiuk háromszor próbált  leszállni a  ködben  Szmolenszk  repülőterén  a  Tu–154-es kormánygéppel – a negyedik alkalommal lezuhant.
ápr. 13
5:48
Drogbuliból vitték el Pákót (Blikk)
Gyorstesztet végeztek rajta a zsaruk. Nagyon megalázó volt az egész – mondta a didikirály. Reméli, soha többet nem él át hasonló helyzetet.
ápr. 13
6:24
Nagyapja mellé temetik Daróczit (BorsOnline)
Bár végső nyughelyét még nem készítették elő, biztos, hogy a nagyapja melletti sírhelyben temetik el a nagypénteken öngyilkos lett Dávidot. A volt kormányszóvivőt komoly biztonsági intézkedések mellett kísérik utolsó útjára
ápr. 13
6:30
Pártelnök lehet Mesterházy? (hirado.hu)
Laphír szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje bírja a párt befolyásos embereinek támogatását. Így Mesterházy a baloldal meghatározó vezetője lehet a következő négy évben
ápr. 13
6:42
Százak emlékeztek Vargára (BorsOnline)
Hétfőn kora este az Üllői úton gyertyás megemlékezést tartottak a pénteken váratlanul elhunyt Varga Zoltán tiszteletére.
ápr. 13
6:44
Ördög Nóra sikert árul (BorsOnline)
Másodállásban pótbarátnőként dolgozik Ördög Nóri. Az RTL Klub műsorvezetőjének vállalkozása önbizalom-hiányos nőkből farag olyan sikeres dívákat, amilyen ő maga.
ápr. 13
6:48
Mezei MDF-tag lett Dávid Ibolya (hirado.hu)
Harminc napon belül új elnököt választ az MDF, addig is Herényi Károly elnökhelyettes vezeti a pártot
ápr. 13
6:50
Lendvai ajánlatot tett (hirado.hu)
A nyitott körzetekben harcolnak a választókért a szocialisták, akik szövetségesüknek szeretnék tudni az LMP-t. Csakhogy a kis párt nem akar sem jobbra, sem balra csapódni, legfeljebb akkor léptetné vissza jelöltjeit, ha azzal a Jobbik térnyerését megakadályozhatná. Csakhogy ilyen körzet nincs
ápr. 13
7:00
Kim Basinger undorral szexelt Mickey Rourke-kal (BorsOnline)
Szexszimbólumként robbant be Kim Basinger, és csak karrierje csúcsán ismerték el tehetségét. A második részből kiderül: állandóan kollégáival csalta első férjét.
ápr. 13
7:02
Cozmáért állnak véres bosszút? (BorsOnline)
Több olyan házról került fel kép az internetre, amelynek lakói állítólag rokonságban állnak a kézilabdázó gyilkosaival. Három épületet a közelmúltban felgyújtottak, három ártatlan meghalt.
ápr. 13
7:18
Rovarirtóval mérgez a marokkói paprika (BorsOnline)
Rovarölő szert, ráadásul az egészségügyi határérték 45-szeresét mutatták ki a hazánkban is kapható marokkói paprikában. A méreg teljesen tönkreteheti az ember hormonháztartását.
ápr. 13
7:24
Öreg járgányokon szeli az eget a politikai elit (hirado.hu)
Harminc éves matuzsálem, egy Antonov 26-os szállítja a magyar kormány mindenkori tagjait. Szakértők szerint a repülő kiváló műszaki állapotban van. Különben sem a gép életkora számít, hanem annak műszaki állapota
ápr. 13
7:26
Felborult egy autó a Lánchídon (hirado.hu)
Felborult egy autó, másik kettő pedig összeütközött a Lánchídon. Személyi sérülés nem történt
ápr. 13
7:36
30 éve együtt vannak jóban és rosszban (Blikk)
Budapest — Miközben a híradásokban sorra szakításokról és válásokról hallani, Juszt László (58) és Kővári Katalin harminc éve kitart egymás mellett.
ápr. 13
7:38
Mi történt a Top Gun gyönyörű sztárjával? (Blikk)
Colchester — Korábbi önmagához képest hátborzongatóan néz ki a Top Gun egykori szexbombája, Kelly McGillis (52) – állítják a brit lapok, pedig a szexi sztár posztere annak idején nem hiányzott egyetlen kamasz hálószobájából sem.
ápr. 13
7:42
Vége a "magyar" Ladának (hirado.hu)
Tavaly már csak négy alkalmazott dolgozott a HungaroLadánál, mely egész évben mindössze 33 autót értékesített
ápr. 13
7:42
A pszichológus szerint Claudia magában omlik össze (NLC)
Nem biztos, hogy jó módszer, hogy Liptai Claudia nem sokkal szerelme, Daróczi Dávid elvesztése után máris visszamegy dolgozni – állítja a pszichiáter. A szakember szerint egy szeretett ember elvesztése esetén a fájdalmat meg kell élni.
ápr. 13
7:44
A BMW 13,8 százalékkal növelte első negyedévi eladásait (hirado.hu)
A cég összesen 265.809 autót értékesített az idei első három hónapban
ápr. 13
7:54
Színésznek állt a zsaru (Blikk)
Miskolc ‒ Napközben gyilkosokat üldöz, este pedig színpadon énekel Albert Tamás (39), aki főállásban a miskolci rendőrkapitányság nyomozója.
ápr. 13
7:56
Megmutatta magát a törpekenguru! (Blikk)
Debrecen — Kíváncsian kémleli a nagyvilágot anyja erszényéből az a törpekenguru-bébi, amely a télen látta meg a napvilágot a Debreceni Állatkertben.
ápr. 13
8:00
Paks: elvágták a vasúti menekülőutat (hirado.hu)
A Mezőfalva-Paks vonalszakaszon keresztül kapcsolódhat be az atomváros belső vasúti rendszere az országos hálózatba, csakhogy itt a MÁV leállította a közlekedést, ráadásul az elhagyott pályát nem is őrzik, a fémtolvajok bármikor felszedhetik a síneket - írja a Magyar Nemzet
ápr. 13
8:02
Fertőzött méz a polcokon (hirado.hu)
A boltokból találomra 12 üveg terméket választottak ki, amelyek közül 6 bizonyult szennyezettnek
ápr. 13
8:09
Testével ütötte ki a pasiját Judy (BorsOnline)
Ájulás kerülgette Judy új fiúját első randijukon. A szexis modell friss udvarlója ugyanis álmában sem gondolta, hogy új barátnőjét előbb látja meztelenül, mint hogy megcsókolhatná.
ápr. 13
8:09
Choli bácsi: Derítsék ki, mi történt a fiammal! (Blikk)
Budapest — Egyre meg-gyötörtebb a tragikusan elhunyt volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid (†37) édesapja.
ápr. 13
8:18
A GM nem Európában gyártja elektromos modellje európai verzióját (hirado.hu)
A GM mindkét modell, a Volt és az Ampera értékesítését is tervezi Európában
ápr. 13
8:20
Kiszabadították a Nagy-korallzátonynál zátonyra futott hajót (hirado.hu)
A mentési munkálatok végzői nagy nehézségekkel küzdenek, mivel rossz idővel járó front közeledik a terület felé

Keresés