2010. április 16. péntek

ápr. 16
0:12
Charlie Sheen álbajusszal osont a prostijához (BorsOnline)
Újabb botrány teszi próbára az amúgy is törékeny Charlie Sheen-Brooke Mueller párost. A színészt egy amerikai magazin lesifotósai álbajusszal kapták le, amint egy prostituálthoz igyekezett.
ápr. 16
1:06
Gregor Bernadettet bombázták olvasóink (Blikk)
ápr. 16
2:18
Mel Gibson újra egyedül (Blikk)
LOS ANGELES — Mel Gibson (54) szakított orosz barátnőjével, Okszana Grigorjevával (39) alig néhány hónappal közös kislányuk, Lucia születése után.
ápr. 16
2:22
Leszállt a lila köd (Blikk)
ZALAEGERSZEG — Balhéztak az újpesti focidrukkerek szerda este a zalaegerszegi stadionban, miután kedvenceik 1-0-s összesítéssel elveszítették a ZTE elleni Magyar Kupaelődöntős párharcot.
ápr. 16
2:26
Mark Webber reklámember lett: Tejben utazik (Blikk)
SANGHAJ — Rövid időre foglalkozást váltott Mark Webber (33), a Red Bull Racing Forma– 1-es pilótája. A mai szabadedzésekkel kezdődő kínai versenyhét végére készülő ausztrál sztár éneklő „tejesember" lett – főszerepet vállalt a Canberra Milk Kid reklámjában.
ápr. 16
2:36
Tiger Woods felesége megint elköltözött (Blikk)
ORLANDO — Nem tartott sokáig a családi béke, faképnél hagyta a felesége Tiger Woodsot (34). Az egymilliárd dolláros (195 milliárd Ft) összkeresetével a világ leggazdagabb sportolója – aki legalább tizenöt nővel csalta meg nejét – ezúttal nem újabb félrelépéssel bőszítette fel Elin Nordegrent (30).
ápr. 16
2:36
"Zoli örökké hiányozni fog" (Blikk)
BUDAPEST — Varga Zoltán (†65) a halála előtti utolsó pillanatokban is hű maradt önmagához, csak a győzelemre gondolt, biztatta társait – mesélte Horváth József (56), az FTC olimpiai bajnok egykori labdarúgójának közeli barátja, játékostársa.
ápr. 16
2:40
Látni se bírta a vacsorájukat (Blikk)
BUDAPEST — Képtelen volt lenyelni a szájába vett kagylót Kiki (53), amikor az RTL Klub Vacsoracsatájában Józsa Imre (56) látta vendégül a csapatot.
ápr. 16
3:12
Édes, zárt vagy testes? - Így kóstolja a bort! (Blikk)
Összeállításunkból megismerheti a borkóstolás alapjait! Töltsön ki magának egy negyedpohárnyi  bort. Fogja meg a poharat a száránál, lehetőleg megfelelő világítás mellett, fehér alátétet használva. Döntse meg 45 fokban!
ápr. 16
3:30
Gregor Bernadettet bombázták olvasóink (Blikk)
Gregor Bernadett színésznő a Blikk szerkesztőségében, az olvasók kérdéseire válaszolt, beszélt családjáról, a munkájáról, és arról, hogyan érzi magát manapság.
ápr. 16
3:49
Világvége ellen: vegyen atombunkert! (Blikk)
BARSTOW — Már csak 981-et kell aludni, és itt a világvége! Legalábbis a maja naptárban hívők szerint, akik ebben látják a magyarázatát annak, hogy a legendás naptár egyszerűen véget ér 2012. december 21-én.
ápr. 16
3:53
Zsuzsa a legszebb vadangyal (Blikk)
MAGYARORSZÁG  —  Hiába nyert szépségversenyt, a szíve mélyén nem a siker és  a  csillogás  élteti Tánczos Zsuzsát (25).
ápr. 16
4:06
Megölték a volt focistát? - Felvett félmilliárdot az Eclipse átmosott pénzéből, majd eltűnt (Blikk)
BUDAPEST — Ahogy telik az idő, egyre kevesebb a remény arra, hogy Imrét élve láthatjuk újra – mondta Katzenbach Imre (45) volt NB 1-es labdarúgó egyik, a Blikket megkereső ismerőse. A férfi állítja: tavaly október végén kapott hírt utoljára a barátjától; akkor azt üzente, külföldre megy.
ápr. 16
4:24
Meglepő felmérés az egyetemistáknál: randi helyett csak szex (Blikk)
MAGYARORSZÁG  —  Nem válogatnak, rögtön a dolgok közepébe vágnak az egyetemisták, mármint amikor arról kell dönteni: randevúzzanak vagy inkább szexeljenek.
ápr. 16
4:28
Ügyvéd is harcol a vesére váró Saciért (Blikk)
BUDAPEST — Meghatódva olvasta a Blikkben a nagybeteg Sarolta (17), hogy szerelme Péter (25) a börtönből is azért küzd, hogy segítsen rajta a fél veséjével.
ápr. 16
4:42
Össztűz Révészre (Blikk)
BUDAPEST — Nemcsak Som Lajost (62), a Piramis együttes többi tagját is tönkretette Révész Sándor állandó hisztériájával és végtelen makacsságával – állítja a legendás zenekar szólógitárosa, Závodi János. A Zacskó néven ismert zseniális zenész addig, amíg Som nem beszélt, hallgatott, úgy gondolta, a régi szép idők emlékére maradjon minden az ő titkuk.
ápr. 16
4:42
Szabadlábon a késelő (Blikk)
DUNAÚJVÁROS —  Nem a rácsok mögül kell várnia az ítéletet V. Martinnak (16). A késelés gyanúsítottjának sorsáról tegnap döntött az ügyészség.
ápr. 16
4:46
Mary Zsuzsi fia, Klapka Dennis: Élvezni akarom az életet! (Blikk)
BUDAPEST — Klapka Dennis (22) kitálal! Mary Zsuzsi (61) és Klapka György (80) viszályának egyik „áldozata", közös fiuk leszögezte: mindenki azt csinál az életével, amit akar, éppen ezért az övébe se szóljon bele senki.
ápr. 16
4:46
Íme a Fidesz tervei! (Blikk)
BUDAPEST ‒ Mit csinálna a gazdaságban a Fidesz, amikor kormányra kerül? A Blikk szakértőket kérdezett a leendő kormánypárt eddig kiszivárgott elképzeléseiről.
ápr. 16
4:50
Szabó Erika a hangját adta (Blikk)
BUDAPEST — A két konkurens napi sorozat volt sztárjai együtt szinkronizálták a hamarosan itthon is induló Blue Mountain State amerikai szappanoperát.
ápr. 16
5:00
Visszaküldött a nagyi a túlvilágról! (Blikk)
BRANDENBURG —  Egy  hároméves német kisfiú lehet az első a világon, aki a túlvilágon járt, de újra él, és elmesélheti tapasztalatait.
ápr. 16
5:00
Masszázsszalonba vitte feleségét Benkő Dániel (Blikk)
BUDAPEST — Könnyíteni akart szerelme fájdalmain, ezért egy thai masszázst ajándékozott kedvesének Benkő Dániel (62). A lantművész felesége ugyanis egy ideje hátfájdalmakkal küzd, amire kiváló gyógyírt jelent a masszírozás, és mivel Dániel már jó ideje alkalmazza ezt a módszert, beavatta szerelmét is.
ápr. 16
5:02
Álruhában csajozott Sheen (Blikk)
LOS ANGELES — Álbajuszban és kapucniban jár hűtlenkedni Charlie Sheen (44) – állította egy igen érdekes fotóra hivatkozva az amerikai InTouch magazin.
ápr. 16
5:04
Foglalkozása: ovizsaru (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Ha piros a lámpa, meg kell állni, ha zöld, akkor át szabad menni a zebrán! – magyarázta Rendőr Robi Rosszcsont Ricsinek.
ápr. 16
5:36
Autókat gyűjtenek Putyinék (Blikk)
MOSZKVA ‒ Autókat vesznek a pénzükből az orosz vezetők! Dmitrij Medvegyev elnök és Vlagyimir Putyin kormányfő egyaránt erre költik pénzüket – legalábbis annak egy részét, derült ki a Kreml által közzétett vagyonnyilatkozatokból.
ápr. 16
6:30
Mitől lett véres Daróczi inge? - Kiderítettük! (BorsOnline)
Súlyos gyanút fogalmazott meg Choli Daróczi József a Frizbi felvételén: fiát megölték. A gyászoló apát nem hagyja nyugodni a kérdés: hogyan szennyezhette vér Joci ingét. A Bors megtudta a választ.
ápr. 16
6:48
Fiatal modellfiúval vigasztalódott Kim Basinger (BorsOnline)
Szexszimbólumként robbant be Kim Basinger, és sokkal később ismerték csak el tehetségét. Sorozatunk utolsó része a szexi sztár válásáról, majd az utána következő párkeresésről szól. A sztárra ötven évesen, egy titokzatos fiatal modellfiú oldalán talált rá a boldogság.
ápr. 16
6:50
Bors-recept - e heti ajánlat: Kolbásszal sült makaróni (BorsOnline)
Az ebédet készítők gyakran nehéz helyzetben vannak, ugyanis minden alkalommal valami újjal szeretnék meglepni szeretteiket. Péntekenként jelentkező sorozatunkban ebben nyújtunk segítséget.
ápr. 16
7:06
Rabosították a móri ügy nyomravezetôjét (BorsOnline)
Mintegy harminc rendőr és tűzszerész tartott rajtaütésszerű házkutatást tegnap Szebenyi Istvánnál. A móri nyomravezetőt rabosították és eljárást indítottak ellene.
ápr. 16
7:08
Életmentő műtéten esett át Rózsa Gyuri (BorsOnline)
Megmentették a haláltól Rózsa Györgyöt. A legendás tévés nem foglalkozik betegségével, felgyógyulása után újra beleveti magát a munkába.
ápr. 16
7:42
Hargitai Bea, a domina (Blikk)
Budapest ‒ Bedühödött a profi pókerbajnok, Tóth Ricsi sztártanítvá­nyaira a TV2 Pokerstars.hu akadémiáján ügyetlenségük miatt, így mai órájukra egy hatalmas korbáccsal érkezett.
ápr. 16
7:44
Ságiék gyerekszobára költenék a nyereményt (Blikk)
Budapest — Gyerekszobát építene a pénzből Sági Szilárd (40), ha kedvesével, Soós Szilviával (30) megnyernék a TV2 Mr. és Mrs. sztárpárshow-jának ma esti döntőjét.
ápr. 16
7:46
Máté Péter titkos dalai kerültek elő (Blikk)
Budapest ‒ Akár milliókat is érhet az a régi, kopott kazetta, amelyen soha nem hallott Máté Péter (†37) -dalok hallhatóak.
ápr. 16
7:48
Jolie újra terhes (Blikk)
Velence ‒ Negyedik saját gyermekével terhes Angelina Jolie (34) – állítják olasz filmesek, akikkel a színésznő jelenleg Velencében forgat.
ápr. 16
7:50
Spigiboy sulibulija (Blikk)
Budapest — Középiskolásoknak szervez bulikat hazánk népszerű lemezlovasa, Spigiboy, aki a holnap induló országos programba 19 kollégáját elcsábította.
ápr. 16
8:00
Pálinkáznak Fásyék (Blikk)
Gyula — Egy jó kisüsti mellé mi passzolhatna jobban, mint a Fásy Mulató?
ápr. 16
8:00
Bűnszervezet prédája volt a BKV (Blikk)
Budapest ‒ Maffiaként rabolták ki a BKV-t a cég korábbi vezetői. Lényegében ezt jelenti, hogy BRFK bűnszervezetben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsította meg a BKV korábbi vezérigazgatóját, főosztályvezetőjét és Demszky Gábor főpolgármester főtanácsadóját.
ápr. 16
8:18
Balhéból szúrták le Marian Cozmát (BorsOnline)
Minden ok nélkül támadt az ittas társaság Marian Cozmára. Az ügyészség tegnap emelt vádat az ügyben, egyben megerősítették lapunk korábbi értesüléseit: R. Sándor döfte szíven Cozmát.
ápr. 16
8:18
Daróczi-rejtély: miért adósodott el? (Blikk)
Budapest ‒ Elképesztő dolgokat állít a tragikus körülmények között elhunyt Daróczi Dávid (†37) apja: Choli Daróczi József (70) nemhogy bizalmatlan a számára ismeretlen barátokkal szemben, de egyenesen úgy véli, fia egy öngyilkosságnak álcázott gyilkosság áldozata lett.
ápr. 16
8:20
Ezek a nyerő párizsik (Blikk)
Magyarország — A párizsi nem véletlenül tartozik a legnépszerűbb felvágottak közé, hiszen ez az egyik legolcsóbb húskészítmény, és még csak nem is hizlal.
ápr. 16
8:27
Két fős színházjegy egy áráért Szorcsik Viki előadására! (Joy)
Újabb játékra invitálunk Titeket, ezúttal a Merlin Színházba tudtok két jegyet egy áráért venni Szorcsik Viktória és Dobos Judit páros előadására, a Macskalépcsőre!
ápr. 16
8:36
Nem jár vérdíj a pedofil fejéért (BorsOnline)
Cáfolta az FBI, hogy vérdíjat fizetnének az elfogott John D. Clark kézre kerítőinek. Korábban több sajtóértesülés is napvilágot látott, miszerint a gyermekpornográfia terjesztése miatt körözött férfi fejéért tízezer dollár jutalom jár.
ápr. 16
8:36
Kábeltolvajok! Elég volt! (Blikk)
Budapest — Megbénították a budapesti tömegközlekedést a kábeltolvajok.
ápr. 16
8:38
Szepessy: Vissza a kocsimat! (Blikk)
Budapest ‒ Felháborítónak tartja Szepessy Zsolt, hogy a rendőrségen állították elő azért, mert késett autója törlesztőrészletének befizetésével.
ápr. 16
8:40
Ők felelnek Cozma haláláért (Blikk)
VESZPRÉM — Több mint egy év  nyomozás  után  a  Veszprém Megyei Főügyészség vádat emel a Marian Cozma román válogatott kézilabdázó meggyilkolásával gyanúsítottak ellen. Az ügyészség szerint hárman felelősek közvetlenül a sportoló haláláért, R. Sándor, N. Győző, Sz. Iván között kell keresni a gyilkost. De hogy pontosan kinek a kezében volt a gyilkos szerszám, még mindig nem nevezték meg a…
ápr. 16
8:54
Lebirkózták a kilókat (Blikk)
Koplalással teltek a kötöttfogású válogatott éremesélyeseinek hétköznapjai
ápr. 16
8:56
Héjával utazik a villamoson (Blikk)
BUDAPEST – Imád villamoson utazni Katrina (3), a harris héja. Gazdájával, Kisteleki Gergővel (23) együtt járnak dolgozni.
ápr. 16
9:12
Norbi: ártatlanul hurcoltak meg (BorsOnline)
Schobert Norbi visszaszerezte cége és saját becsületét. Egy nemzetközi kutatócég bebizonyította, hogy az általa forgalmazott péksütemények valóban fogyasztanak.
ápr. 16
9:48
Meghosszabbították a légtérzárlatot (BorsOnline)
Estig - közép-európai idő szerint 20 óráig - meghosszabbították a brit légtér zárlatát, amelyet az izlandi vulkán kitörése miatt rendeltek el. A hatóságok szerint az Izland felől a szigetország felé sodródott vulkáni hamu veszélyezteti a légi forgalom biztonságát.
ápr. 16
10:06
Egy nagyi is belövi a bünetőt, Norbi! (BorsOnline)
Tóth Norbert „hazaadta” Vlaszák Gézának a ZTE elleni kupameccsen az Újpest tizenegyesét, így a lila-fehérek kiestek. Éva néni és a Bors megmutatja Tóthnak, hogyan kellett volna lőni a büntetőt.

Keresés