2010. április 22. csütörtök

ápr. 22
0:48
Még nyomoznak Rubint Réka ügyében (Habostorta)
A fitneszedző feljelentést tett a go-go táncos hirdetések miatt
ápr. 22
2:51
Egy profi edző a futáshoz (Blikk)
A jó időben egyre többen járnak futni a szabadba. Fontos a kényelmes cipő, és jól jön egy MP3-lejátszó is, de a modern technika egyéb vívmányai is segíthetik a futókat edzéseik során.
ápr. 22
3:09
Mourinho leckéje (Blikk)
MILÁNÓ —  Győztes hadvezérként ünneplik José Mourinhót (47) Olaszországban. A portugál edző 3-1-es győzelemre vezette az Internazionale labdarúgócsapatát a Barcelona elleni Bajnokok Ligájaelődöntő első mérkőzésén.
ápr. 22
3:27
Dzsudzsáknál jártak a nyírlugosiak (Blikk)
EINDHOVEN — Dzsudzsák Balázs (23), a PSV futballistája már megszokta, hogy gyakran ünneplik Eindhovenben. Az elmúlt két és fél évben a nagy múltú holland csapat alapemberévé nőtte ki magát, parádés góljaival, hatalmas bom báival, remek cseleivel időről időre tapsra ragadtatja a nagyérdeműt.
ápr. 22
3:31
Tovább üldözi a Loki a Videotont (Blikk)
DEBRECEN — Négy pontra csökkentette hátrányát a címvédő Debrecen NB I-es futballcsapata az éllovas Videotonnal szemben, miután a 21. fordulóból elhalasztott keddi meccsen 3-0-ra nyert Nyíregyházán.
ápr. 22
3:35
Geráék busszal mentek Hamburgba (Blikk)
LONDON — Fárasztó mérkőzések várnak az angol futballcsapatokra az Európa-ligában.
ápr. 22
3:45
Már csak egy lépés az A csoport (Blikk)
Több ezer magyar hokifanatikus vár arra, hogy pénteken elinduljon Szlovéniába és kiszurkolja az A csoportos szereplést a jégkorongválogatottnak. Ahhoz azonban, hogy a divízió I-es világbajnokságon tétje legyen a házigazdák elleni (záró)találkozónak, és szurkolóink megtölthessék a csarnokot, a jégkorongozóinknak tegnap le kellett győzniük Nagy-Britanniát.
ápr. 22
4:21
Felesleges volt a légtérzár? (Blikk)
LONDON — Eltúlzottnak és feleslegesnek ítéli a fél Európát egy hete megbénító légtérzárat a brit légitársaság, a British Airways igazgatója, aki már kedden több gépét elindította az akkor még zárva tartó Heathrow és Gatwick repterek felé, arra kényszerítve a repülési hatóságot, hogy engedélyezze leszállásukat.
ápr. 22
4:25
Szélesebb a bicikliút az autósokénál (Blikk)
POOLE — A kerékpárosok ujjonganak, de az autósoknak komoly fejfájást okoz a Dorset melletti kisvárosban felfestett új útjelzés.
ápr. 22
4:29
A Föld napját ünnepejük! (Blikk)
MAGYARORSZÁG —  Immár harmincadik alkalommal ünnepeljük a Föld napját. A világméretű környezetvédelmi kezdeményezés egy amerikai egyetemistának, Denis Hayesnek köszönhető, aki 1970-ben hívta életre bolygónk ünnepét.
ápr. 22
4:39
Anyjaként neveli a kismajmot Anna (Blikk)
MISKOLC — Árván maradt Meru, a karácsony után született gerezakölyök, de Sallai Anna (37) anyja helyett is anyja lett, és sikerült megmenteni a kismajmot!
ápr. 22
4:43
A Blikk segítségével versenyezhet Gyula (Blikk)
PÜSPÖKSZILÁGY — Óriási volt a sürgés-forgás kedd délután Inzsöléknél. Bőröndök és táskák hevertek a földön, szülők és gyerekek ki-be rohan. Egyedül Gyuszi (15) erőltetett némi nyugalmat magára pedig talán neki volt a legtöbb oka az izgalomra.
ápr. 22
4:47
Újabb eltűnt milliárdok (Blikk)
BUDAPEST — Hűtlen kezelés miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság az FKF-üggyel kapcsolatban, miután Bielek Péter, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) vezérigazgatója Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettesre és Mesterházy Ernő egykori főpolgármesteri főtanácsadóra vallott.
ápr. 22
4:57
Egyre több jut a főnöknek (Blikk)
MAGYARORSZÁG  —  Jól van-e ez így? Elkészült a Merces.hu internetes fizetési portál legfrissebb felmérése, s kiderült: 2010 első három hónapjában kik és mennyi jutalomban, juttatásban részesültek az egy évvel korábbihoz képest.
ápr. 22
5:01
Lopják a mangalicát! (Blikk)
MAGYARORSZÁG —  Valószínűleg hazánkból csempészték Ausztriába azokat a mangalicákat, amelyeket most Nagy-Britanniában, az essexi állatkertben kihalófélben lévő osztrák– magyar fajtaként mutogatnak.
ápr. 22
5:05
Milliókkal lépnek le a kormánytagok (Blikk)
BUDAPEST — Így azért könynyebb lesz állás nélkül is! Busás „jutalmat" kapnak munkájukért a Bajnai-kormány távozó miniszterei;  többségük 3–6 havi fizetésének megfelelő juttatást kap. A kormánytagoknak összesen 57,3 millió forintot fizetnek ki távozásukkor, annak megfelelően, hogy ki mennyi ideig vezette a tárcáját.
ápr. 22
5:15
Hortenzia: A nagyimnak is tetszett! (Blikk)
GYŐR — Hajnal hatkor kelt szerdán Németh Hortenzia (21), mert korán kelő barátai már látták a Blikk címlapján, és gratuláló SMS-ek tömkelegét küldték el neki.
ápr. 22
5:17
Vajon hazaér időben Zséda? (Blikk)
BUDAPEST — Zséda Varsóban rekedt. Az énekesnő nem tudott a tervezett időben hazaindulni, pedig péntek este az olasz szupersztárral, Al Banóval koncertezik.
ápr. 22
5:33
Trükkös úton jutott milliós festményhez Fridi (Blikk)
BUDAPEST — Fondorlatos módon jutott hozzá egy egymillióra taksált festményhez Friderikusz Sándor: megvárta, amíg kikerül a kiállításról a kép, majd máshol megvette.
ápr. 22
5:35
Iskolásokat daloltat Pici (Blikk)
BUDAPEST — Össznépi zenélésre hívja az általános és középiskolásokat Presser Gábor (61). A Hangfoglaló Hétfő névre keresztelt verseny lényege, hogy a résztvevőknek  a szerző Neked írom a dalt című művét egy időben, azaz május 10-én, hétfőn 11 órakor elő kell adni, rögzíteni, és feltölteni a netre.
ápr. 22
6:09
Tolószékben vitték kórházba Camillát (Blikk)
ABERDEEN —  Ágyhoz, illetve tolószékhez köti gipsze Camillát, a brit trónörökös, Károly herceg felesége még egy hónapig nem kaphat járógipszet lábtörése miatt.
ápr. 22
6:27
Harmincmillióért ölték meg Daróczit? (BorsOnline)
– Nem betegeskedett, volt pénze, és nem ölte meg magát – mondta Terry Black a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor fevételén. A Borsnak pedig elárulta: Daróczi Dávidnak még vannak titkai.
ápr. 22
6:45
Molnár Anikó kint ragad Amerikában (BorsOnline)
Az izlandi vulkán kitörése miatt lehetséges, hogy Molnár Anikó is az Egyesült Államokban ragad, pedig az egykori Nagy Ő-nek nyolc napon belül lejár a vízuma.
ápr. 22
6:47
Hajdú levelez gyalázójával (BorsOnline)
Hajdú Péter levélben vonta kérdőre azt a férfit, aki a gyalázásra hozott létre klubot a legnagyobb közösségi portálon. Az alapító azonban nem kért bocsánatot, és kitért a találkozó elől Hajdúval, aki így nem kapott választ a miértekre.
ápr. 22
6:48
Harrach: a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata (hirado.hu)
Ha felhatalmazást kap kormányzásra a Fidesz, visszavonja az új polgári törvénykönyvet - derül ki Harrach Péter szavaiból. Azt is leszögezte, hogy a házasság egy férfi és egy nő hosszú távú kapcsolata. Az egyneműek kapcsolatát szabályozni kell, de nem a házasság intézményével kapcsolatosan - tette hozzá Harrach
ápr. 22
6:50
Fogászok adtak tanácsot a HM-nek (hirado.hu)
Adószakértői, jogi, informatikai tanácsokat adott egy fogászati cég a honvédelmi tárcának évi 4 millió forintért - tudta meg a Magyar Nemzet. A szaktárca szerint a közpénz jó helyre került, a szóban forgó cég ugyanis a Tubesre tervezett radar sugár-egészségügyi hatásairól adott tanácsokat, és Állami Egészségügyi Központ létrehozásakor koordinációs feladatokat látott el
ápr. 22
7:03
Judy Nero férjét bilincsben vitték el a kommandósok (BorsOnline)
Fiatalon pornósztár lett, de nagy árat fizetett: barátait, szerelmeit is elveszítette. Judy Neróról szóló sorozatunk negyedik részében házasságáról mesél.
ápr. 22
7:05
Horváth Éva lesz Till Attila párja? (BorsOnline)
Könnyen lehet, hogy a TV2-nél vigasztalódhat Horváth Éva, akit a közelmúltban rúgtak ki az RTL Klubtól. Úgy tudjuk, a szépségkirálynő esélyes a Megasztár 5 női műsorvezetőjének helyére.
ápr. 22
7:06
Schiffer: kínos ma vállalni az MSZP-t (hirado.hu)
Az MSZP-t minősíti a módszere - állítja a Lehet más a politika listavezetője annak kapcsán, hogy a pártjáéhoz hasonló kampányelemeket is használnak a szocialisták. Schiffer András reményét fejezte ki, hogy mindez visszahullik az MSZP fejére
ápr. 22
7:07
Adósságban úszott a pécsi robbantó (BorsOnline)
Tönkrement a párkapcsolata, s mint a Bors megtudta, tetemes adósságot is felhalmozott J. Zoltán, aki összeszurkálta élettársát, majd felrobbantotta magát Pécsett.
ápr. 22
7:08
Idén már nem drágul az áram? (hirado.hu)
A Magyar Villamos Művek (MVM) idén már nem emeli a lakossági áram nagykereskedelmi árát, erre a szabályok szerint 2011-ben lesz elehetősége. . Ez azonban még nem biztosíték arra, hogy a lakossági tarifa sem emelkedik - mondta Mártha Imre, a vállalat vezérigazgatója a Népszabadságnak
ápr. 22
7:10
Brutális vízdíj szakadhat a nyakunkba (hirado.hu)
A költségvetésben szereplő vízdíj-támogatási keret további jelentős megnyirbálását tervezik. Ez brutális víz- és csatornadíj-emelést eredményezhet 727 kistelepülésen - írja a Magyar Nemzet
ápr. 22
7:12
Új repülő békát fedeztek fel Borneón (hirado.hu)
A borneói "Mulu-repülőbéka" ujjai között repülőhártya van, ezek segítségével képes arra, hogy rövid siklórepülésekkel jusson el egyik fáról a másikra
ápr. 22
7:24
Közel-Keletre folyik a magyar tej (hirado.hu)
A Közel-Kelet óriási lehetőségeket kínál a gyártóknak
ápr. 22
7:26
Alig csurran vagyonadóból (hirado.hu)
Március végéig 153,6 millió forint folyt be vagyonadóból, az összeg nagy részét az érintett autótulajdonosok fizették
ápr. 22
7:28
Vietnami kézben a budapesti drogpiac (hirado.hu)
A fővárosi drogpiac kétharmada a vietnamiak kezében van, megjelenésük óta marihuánából jelentősen megnőtt a kínálat, s ennek hatására csökkentek az utcai árak
ápr. 22
7:39
Ellenség a kapuknál (Blikk)
Budapest — Peller Ma­riann (26) és Horváth Éva (31, képünkön) is esélyes lehet arra, hogy Tilla (38) mellett vezesse a Megasztár 5. show-műsorát.
ápr. 22
7:41
Szily Nóra: Minden nő legyen korszerű! (Blikk)
Korszerű szeretne lenni Szily Nóra, aki kedden töltötte be a 45. életévét. 13 éve azonban a családban már nem ő, hanem az egy nappal később a születésnapját ünneplő fia van ilyenkor a középpontban.
ápr. 22
7:42
Nem állt le az ügyészség: Vona ellen folytatja (hirado.hu)
Vona Gábort mentelmi jog védi, hiszen jelenleg képviselőjelölt, az országgyűlés megalakulása után pedig képviselő lesz. Az ügyészség gárdaügyben lezárta a nyomozást, de a Jobbik elnökére vonatkozó részt nem. A pártelnököt a tavaly augusztusi gárdaavatás miatt egyesülési joggal való visszaéléssel vádolják
ápr. 22
7:43
Volt nejével kavar Komár (Blikk)
Budapest — Kibékült harmadik nejével Komár László, és egyre több időt töltenek együtt!
ápr. 22
7:45
Sebestyén Balázs apja nem láthatja az unokáját (Blikk)
Budapest — Fél éve már, hogy megszületett Sebestyén Balázs (32) kisfia, Benett, de a nagypapa máig nem láthatta unokáját.
ápr. 22
7:47
Ilyen Laky Zsuzsi, a harcos szépség (Blikk)
Budapest — Második lett élete első dzsúdzsucuversenyén Laky Zsuzsi (26).
ápr. 22
7:57
Segítették Eva Rhodes gyilkosát (Blikk)
Győr — Nem ölhette meg egyedül Augusztinyi Csaba az édesanyámat.
ápr. 22
7:59
Alibit igazolt Balla telefonja a fiának (Blikk)
Debrecen — Minden nappal erősebb a gyanú, hogy ártatlan az anyagyilkossággal vádolt Schönstein Sándor (31).
ápr. 22
8:00
Bővít a Bosch (hirado.hu)
Miskolcon mintegy 400 új munkahelyet teremt, de a hatvani egységében is létszámot bővít a társaság
ápr. 22
8:01
Köddé vált a ScienNet pénze? (Blikk)
Budapest — Eltűnt a 400 ezer vásárló tagot és 11 ezer kiskereskedő partnert tömörítő ScienNet többmilliárdos vagyona.
ápr. 22
8:06
Ez nem vicc! Idén nyáron a szalma is trendi! Nézd csak! (Joy)
Idén nyáron a romantikus, virágos szettekhez hozzátartozik a szalma és a fonott kiegészítők varázsa is.
ápr. 22
8:15
Vészterhes időket jósol az izlandi vulkán (BorsOnline)
Kitörésre késztetheti az Eyjafjallajökull vulkán működése a tőle húsz kilométerre lévő Katla tűzhányót is, ami globális katasztrófát idézhet elő. A maják ősrégi jóslata szerint 2012 decemberében eljön a vég.
ápr. 22
8:15
Apjának kell fizetnie Daróczi adósságát (Blikk)
Budapest — Nem elég, hogy Choli Daróczi Józsefnek (70) fel kell dolgoznia a feldolgozhatatlant, imádott fia, Daróczi Dávid (†37) elvesztését, nagyon úgy tűnik, hogy még bajba is kerülhet a mérhetetlen gyászban.
ápr. 22
8:15
Kapós Nóri gyilkosának háza (Blikk)
Kiskunlacháza — Eladó P. József (26) háza, akit azzal vádol az ügyészség, hogy másfél évvel ezelőtt megerőszakolta és megfojtotta a H. Nórát (†14) – tudta meg a Blikk.

Keresés