2010. április 9. péntek

ápr. 9
2:39
Robben a Bayern megmentője (Blikk)
MANCHESTER — Ismét Arjen Robben (26) segített a Bayern München focicsapatán. A német gárda a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben a hazai 2-1-es siker után 3-2-re kapott ki Angliában, és idegenben lőtt több góllal jutott tovább.
ápr. 9
2:57
Harc az NB I-ért (Blikk)
MISKOLC — Csodát várnak Tóth Lászlótól (41), a DVTK frissen kinevezett vezetőedzőjétől a kieséstől fenyegetett focicsapat szurkolói. A korábbi sportigazgató tudja, nehéz feladat vár rá és NB I-es együttesére, de hisz a sikerben.
ápr. 9
3:15
Ezzel megyek a Himalájára (Blikk)
BUDAPEST — Némi feszültséggel az arcán, de izgatottan várta tegnap Erőss Zsolt (41), hogy végre megkapja végleges lábprotézisét.
ápr. 9
3:33
Victoria napi 5 szexet követel (Blikk)
LOS ANGELES — Állandóan szexelni akar férjével, David Beckhammel (34) neje, Victoria (35). A nemrég lesérült sztárfocistának napi öt alkalommal kell újabban helytállnia az ágyban. Ez alapjában még nem lenne baj, de Achilles-ín-szakadása után orvosai 3 hónapra eltiltották a szextől mielőbbi gyógyulása érdekében.
ápr. 9
3:37
Börtönben ülő párja veséjére vár Sarolta (Blikk)
BUDAPEST — Létezik-e annál nagyobb szerelem, mint amikor egy fiatal, kockáztatva saját egészségét, felajánlja az egyik veséjét szerelmének, hogy megmenthesse az életét? A műtét azonban veszélybe került, ugyanis a szerelmes fiatalt letartóztatták, mert részt vett egy gyilkosságban. Ha nem segítenek rajta, az autoimmun beteg kislányra a biztos halál vár.
ápr. 9
3:41
Íme Orbánék csúcstárcái (Blikk)
BUDAPEST ‒ Túl nagy vízfejnek tartja a közigazgatást a Fidesz, ezért kormányra kerülése esetén alaposan megtizedelné a minisztériumokat. A választási kampány egyik kedvenc témája a mostani bürokrácia csökkentése: Kövér László, a párt választmányi elnöke pedig azt árulta el, a kormányzati apparátust csúcsminisztériumok létrehozásával nyirbálják majd meg.
ápr. 9
3:45
Itt jó élni Budapesten (Blikk)
BUDAPEST ‒ Nem lehet egyenlő minden ember. Elég, ha ránézünk arra a térképre, amely a főváros különböző kerületeiben születettek várható élettartamát mutatja. A Központi Statisztikai Hivatal szakemberei szigorúan a halálozási statisztikák alapján számoltak.
ápr. 9
3:51
Vérében volt az erőszak (Blikk)
BUDAPEST — Nem volt hajlandó vallomást tenni a rendőröknek, de egy pszichiáternek megszólalt Kun Tamás (52), a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottja. A Blikk birtokába került jegyzőkönyvben a gondnok őszintén vall gyerekkoráról, veszélyes munkáiról és a csepeli általános és szakközépiskolában történtekről egészen a gyilkosság napjáig, amiről azonban nem volt hajlandó egy szót sem mondani.
ápr. 9
4:09
Tabáni Istvánt meglestük próba közben (Blikk)
BUDAPEST — Megkezdte a visszaszámlálást Tabáni István (32). A Csillag születik győztese először próbált azokkal a zenészekkel, akikkel május 13-án a Syma csarnok színpadára lép majd. Az énekes úgy koordinálta az eseményeket, mintha világéletében ezt csinálta volna.
ápr. 9
4:27
Összetörte magát Dennis Hopper (Blikk)
LOS ANGELES — Arcra esett a nyílt utcán Dennis Hopper (73), a végstádiumú rákbeteg színészt az asszisztense segítette fel. Szerencsére a Szelíd motorosok sztárja nem sérült meg súlyosan, csak a homlokán szakadt fel a bőr. A csúnya baleset még két hete történt, de a képeket csak tegnap hozta nyilvánosságra a Bild című német napilap.
ápr. 9
4:45
Kirúgások az RTL-nél (Blikk)
BUDAPEST ‒ Helycserés támadás az RTL Klub Reggelijében! A csatorna vezetősége ugyanis úgy döntött, Horváth Évát (31) és Peller Mariannt (26) egy korábbi és egy mostani RTL-es nagyágyúra cseréli, így nemsokára visszatér a képernyőre Lilu (33) és Erdélyi Mónika (37).
ápr. 9
4:45
Átverték a szépséget (Blikk)
BUDAPEST ‒ Hiába terelné szívesen jogi útra az aktképeivel való visszaélést a CKM áprilisi címlaplánya, nem tehet semmit.
ápr. 9
4:49
Uma Thurmanre órákig várt a stáb (Blikk)
BUDAPEST — Világsztárok csapatával találkozhatott bárki tegnap, miután szerda délután Uma Thurman (39) is megérkezett Magyarországra, hogy elkezdje az Alkonyat sztárjával, Robert Pattinsonnal (23) közös filmjének forgatását. Thurman szerepét eredetileg Nicole Kidman játszotta volna, ám őt rengeteg plasztikai műtétje miatt több alkotásban is mással helyettesítik.
ápr. 9
5:03
Tajvani csillag születik (Blikk)
TAJVAN — Újabb gyöngyszemmel gyarapodott a világ. Pedig a tajvani születésű Lin Yu Chun bizony nem sztáralkat: alacsony, duci, bilifrizurát visel, és mindezt piros csokornyakkendővel koronázza.
ápr. 9
6:33
Mónika miatt kirúgták Horváth Évát (BorsOnline)
Két műsorvezetőjétől búcsúzik az RTL Klub Reggeli csapata. Lilu és Mónika miatt Horváth Éva és Peller Mariann tűnik el a képernyőről.
ápr. 9
6:35
Kivégezte kedvesét Sándor (BorsOnline)
Újabb megdöbbentő családi dráma: ezúttal egy tatabányai férfi ölte meg élettársát. S. Sándort négy hónapja már feljelentette asszonya, a férfi mégis szabadlábon maradhatott.
ápr. 9
6:42
Mesterházy: minimális együttműködést! (hirado.hu)
Nem lehet mindig a revánsvágyra építeni a politikát - nyilatkozta az MSZP miniszterelnök-jelöltje
ápr. 9
6:51
Álruhás rendőrrel akart fajtalankodni George Michael (BorsOnline)
Millió szív tört darabokra, mikor George Michael bevallotta: saját neméhez vonzódik. Karrierjének azonban ez sem ártott. A negyedik részből legdurvább szexbotrányáról olvashatnak.
ápr. 9
6:53
Bors recept – e heti ajánlat: Gombás kacsamell - videóval (BorsOnline)
Az ebédet készítők gyakran nehéz helyzetben vannak, ugyanis minden alkalommal valami újjal szeretnék meglepni szeretteiket. Péntekenként jelentkező sorozatunkban ebben nyújtunk segítséget.
ápr. 9
7:09
Hírneve lett Daróczi végzete (BorsOnline)
A depresszió nem elég indok Daróczi Dávid öngyilkosságára, kellett történnie egy eseménynek, amely miatt eldobta az életét. Volt munkatársa szerint kétségbeeséséhez a mellőzés is hozzájárult.
ápr. 9
7:11
Uma elrejti ráncait a pestiek elől (BorsOnline)
Uma Thurman nincs megelégedve külsejével, ezért bujkál Pesten, s legfeljebb napszemüvegben lép utcára. A színésznő egyébként királyi bánásmódban részesül nálunk is.
ápr. 9
7:36
Orbán:üres a kassza és a padlást is lesöpörték (hirado.hu)
Elképzelhetőnek nevezte a Fidesz elnöke, hogy a két választási forduló között kiáll egy miniszterelnök-jelölti vitára, most azonban szerinte még nem tudni, melyik az az erő, melynek vezetőjével meg kellene mérkőznie
ápr. 9
7:38
Százmillióból szépül a Blaha (hirado.hu)
Az új terv lényege a teljesen nyitott térszerkezet, amitől az egész terület jóval nagyobbnak tűnik, mint most
ápr. 9
7:45
Hajdú Pétert meglepték a szülinapján (BorsOnline)
Hajdú Pétert azzal csalták tegnap a Symbolba, hogy üzleti vacsorára várják a TV2 vezetői, ám legnagyobb meglepetésére az este nem a munkáról szólt.
ápr. 9
7:45
Koltai Róbert festékes lett (Blikk)
Meglepő arcot fedeztünk fel egy új festékcsaládot reklámozó cég bemutatóján. Az egyik díszvendég a színész-humorista Koltai Róbert (66) volt.
ápr. 9
7:47
Bearanyozták Kustánczi Liát (Blikk)
Budapest – Huszonkét karátos arannyal kényezteti bőrét Kustánczi Lia (26).
ápr. 9
7:49
Ütött a divat órája! (Blikk)
Budapest — Most, hogy itt a tavasz, és a szekrény mélyéről előkerülnek az ujjatlan ruhák, a karórák is jobban érvényesülhetnek.
ápr. 9
7:54
Nyáron indul a GYSEV Cargo (hirado.hu)
Tavaly 8 millió forintos alaptőkével a GYSEV, hogy kiszervezze az áruszállítást
ápr. 9
8:03
Széles Iza szemérmesen vetkőzött (BorsOnline)
Széles Iza eddig csak a hangjával kápráztatta el közönségét, most a testét is megcsodálhatjuk egy új férfimagazinban. Az énekesnő konzervatív neveltetése ellenére vállalta a pikáns fotósorozatot.
ápr. 9
8:03
Szemrevaló teszt (Blikk)
Magyarország — Nagy árat kell fizetni a szépségért!
ápr. 9
8:05
Csak festék fedi Mihalik Enikő testét (Blikk)
Magyarország — Újra megmutatja bájait Mihalik Enikő (22), a magyar modell ezúttal festékbe „öltözve" pózolt.
ápr. 9
8:07
Vizsgálják Kubatov beszédét (Blikk)
Budapest ‒ Vizsgálatot indított a pártok által vezetett nyilvántartások felmérésére Jóri András adatvédelmi biztos Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának tulajdonított kijelentések miatt.
ápr. 9
8:12
Csolyóspálosi baleset: meghalt a sofőr (hirado.hu)
Egy 38 éves férfi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött egy személygépkocsival
ápr. 9
8:21
Daróczi Dávid (†37) eltitkolta gondjait édesapja és szerettei elől (Blikk)
BUDAPEST — Igenis voltak titkai Daróczi Dávidnak (†37). A Blikk információi szerint édesapja előtt biztosan. De lehet, hogy önmagát is becsapta, amikor talán túlzottan is nagy lábon élt; úgy tudjuk, elegánsan és drágán öltözködött, naponta étterembe járt, miközben nem volt saját lakása, mert egy szerencsétlen befektetésen elúszott.
ápr. 9
8:21
Másgépp érkeztek Prágába (Blikk)
Prága ‒ Micsoda különbség! Barack Obama amerikai elnök különgépével, az Air ­Force One-nal érkezett a prágai csúcstalálkozóra, míg Bajnai Gordon magyar kormányfő egy kiszuperált katonai repülőgéppel landolt a cseh fővárosban.
ápr. 9
8:23
Húzódik a Magyarok Nyilai-ügy: 15-en még szabadlábon (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Komoly veszélyben van minden politikus, amíg szabadon lófrálhatnak a Magyarok Nyilai terrorszervezet tagjai – véli a szervezetbe beépült Benkő György, aki az általa készített hangfelvételekkel komoly segítséget nyújtott a nyomozóknak.
ápr. 9
8:30
Kipróbáltuk! A JOY Nyári Nagy Körömlakk Teszt! (Joy)
A JOY szerkesztősége körömlakkokat tesztelt - természetesen a nyár legtrendibb színeiben.
ápr. 9
8:30
A fő kormánypárt nyerte a parlamenti választásokat Srí Lankán (hirado.hu)
A Népi Szabadság Egyesült Szövetségének valószínűleg nem sikerült megszerezni a kétharamdos többséget
ápr. 9
8:32
Kissé gyanús... (Joy)
Idén februárban jelent meg Amanda Quick Kissé gyanús című könyvének második kiadása - az írónő és a történelmi romantika rajongóinak nagy örömére.
ápr. 9
8:32
Félrelépett a brit trónörökösné (hirado.hu)
Kamilla ragaszkodik ahhoz, hogy minden hivatalos programjának eleget tegyen a következő hetekben is
ápr. 9
8:34
Friss hír! Eljegyezték Rihannát! (Joy)
Meglepő, ám az ismert amerikai sztárblogger, Perez Hilton úgy tudja, hogy eljegyezték Rihannát.
ápr. 9
8:34
Megnyúlt spirálgalaxist fényképezett a Hubble (hirado.hu)
A közel 20 éves Hubble teleszkóp 1990 áprilisi indulása óta készíti ikonikus fotóit az univerzumról
ápr. 9
8:36
Ne féljetek kísérletezni! Íme 6 dolog, amire titkon vágynak a pasik! (Joy)
Mi, nők készen állunk rá az ágyban, hogy bármilyen izgalmas dolgot kipróbáljunk. De mi van a pasikkal?
ápr. 9
8:38
Narancsra fel! (Joy)
Az idei nyár trendszíne a narancssárga, ez már nem vitás! Legyen kiegészítő, cipő, táska vagy ruha, ha narancssárga akkor idén nagyon menő!
ápr. 9
8:39
Füvet nevelt a kópházi drognagyi (BorsOnline)
Több mint száznegyven tő marihuánát találtak a rendőrök egy 58 éves kópházi asszonynál. O. Ilona családi házának melléképületében meglepő szakszerűséggel termesztette a kábítószert.
ápr. 9
8:39
Talmácsival indul a motorosvébé (Blikk)
ápr. 9
8:48
Netanjahu kihagyja a washingtoni atomcsúcsot (hirado.hu)
A találkozón több mint negyven ország vezetői nukleáris biztonsági kérdéseket vitatnak meg
ápr. 9
8:50
Villamos és busz ütközött a Kálvin téren (hirado.hu)
A Móricz Zsigmond körtér és a Deák Ferenc tér között jelenleg villamospótló buszok szállítják az utasokat
ápr. 9
8:52
Márai-évforduló: rendezvények Budapesten és Kassán (hirado.hu)
Az író születésének 110. évfordulójára emlékeznek
ápr. 9
8:57
Urbányi hazatért (Blikk)

Keresés