2010. április 8. csütörtök

ápr. 8
2:39
José Mourinho újabb bosszúja (Blikk)
MOSZKVA — José Mourinho (47) újra borsot tört Roman Abramovics (43) orra alá. A portugál edző által irányított Internazionale futballcsapata Wesley Sneijder (25) góljával 1-0-ra idegenben is legyőzte a CSZKA Moszkvát, s kettős győzelemmel lépett a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.
ápr. 8
2:57
Kásás csak az Euroligában játszik (Blikk)
BUDAPEST — Itthon készültek az olasz Pro Recco vízilabdacsapatának magyar klasszisai. A világ egyik legjobb együttese Kásás Tamással (33), Benedek Tiborral (37) és Madaras Norberttel (31) a soraiban két nap alatt játszott edzőmeccset a Vasassal, az Egerrel és a Honvéddal.
ápr. 8
3:01
Ilyen lesz a Loki új stadionja (Blikk)
DEBRECEN — Tizenötezer férőhelyes új stadiont kaphat a DVSC-TEVA focicsapata. A magyar bajnok hivatalos honlapján megjelent látványtervek szerint az aréna a nagyerdei stadion helyére épülhetne, igaz, végleges döntés még nem született az ügyben.
ápr. 8
3:33
73 dekával született a fiam (Blikk)
BUDAPEST — Édesapja tenyerében elfért volna a 23. hétre született Mádai Erik (1,5). A koraszülött baba 73 dekagrammal és 31 centiméteresen jött a világra 2008. október 12-én. Bár az életben maradásra nem sok esélye volt, a csöppnyi kisfi ú bátran küzdött. Édesanyja szerint a babája igazi Superman.
ápr. 8
3:51
Claudiáért a kezelést is vállalta Daróczi (Blikk)
BUDAPEST — Claudia (36) miatt meg akart gyógyulni Daróczi Dávid (†37)! A péntek éjjel öngyilkosságot elkövető volt kormányszóvivő évek óta súlyos depresszióban szenvedett, de öt hónappal ezelőtt megtörtént az, amire talán már ő sem számított.
ápr. 8
4:09
Nyugdíjából tartja el fiát Uhrin Benedek (Blikk)
GYOMAENDRŐD — Kórházban töltötte be 79. életévét Uhrin Benedek, akinek majd belehasadt a szíve, hogy nagybeteg fi a sem lehetett mellette az évfordulón.
ápr. 8
4:09
Gazdaságos akkuk és töltők (Blikk)
Így rengeteg gyermekjáték, a távirányítók vagy éppen a fényképezőgép. Hosszú távon jóval takarékosabb és ráadásul környezetbarát megoldás is a tölthető akkumulátorok használata. Érdemes közvetlenül a használat előtt fel-, illetve újratölteni ezeket. Manapság már rengeteg töltő és akku van forgalomban, ezek között szeretnénk megkönnyíteni a választást.
ápr. 8
4:13
Jobb elkerülni a belvárost! (Blikk)
Szerdán már sokan elkerülték Budapest szívét, a helyiek sem ismerik ki magukat.
ápr. 8
4:27
Mit keresett Fábry a TV2-nél? (Blikk)
BUDAPEST — Csak véletlen lenne? Fábry Sándor (54) a konkurens csatornánál múlatta az időt! A showmant olvasóriporterünk, T. Johanna (29) örökítette meg a TV2 büféjében, ahova elmondása szerint a humorista jól megtömött aktatáskával érkezett, kávézott, majd néhány úriemberrel találkozott a csatorna épületének udvarán.
ápr. 8
4:31
Melinda hódított (Blikk)
TATA — Elárasztották ismerkedési ajánlatokkal és gratulációkkal Tóth Kerepesi Melindát (29), miután tegnap megjelentek félaktképei a Blikk címlapján. A roppant csinos fitneszlady hatalmasakat kacagott a hol burkolt, hol nyílt üzeneteken, amelyeket ismeretlen férfiaktól kapott; a férje véleménye volt a legfontosabb a számára, aki boldogan vitte kollégáinak is a lapot.
ápr. 8
4:35
Winslet nem egy hárpia (Blikk)
MANHATTAN — A tévhittel ellentétben jó kapcsolatot ápol válófélben lévő férjével Kate Winslet (34). A színésznő és Sam Mendes (48) a múlt hónapban jelentette be, hogy elválnak útjaik, és már külön is költöztek.
ápr. 8
4:45
Novemberben hercegi esküvő! (Blikk)
LONDON — Teljesen titokban megkérte barátnője, Kate Middleton (28) kezét Vilmos herceg (27), az esküvő pedig előreláthatólag novemberben lesz – állítja egy bennfentes, aki a Buckingham-palota egyik alkalmazottjától tudta meg a hírt.
ápr. 8
4:49
A Barátok közt szárjai saját vállalkozást indítottak (Blikk)
BUDAPEST — Esküvőre készül Kiss Ramóna (25). A Barátok közt Zsófi ja még nem a saját lagziját szervezi, hanem új vállalkozása keretein belül bárkiét, aki csak felkéri erre. Ramóna egy saját céget alapított, mivel fontos számára, hogy a sorozat mellett más megélhetési forrása is legyen.
ápr. 8
5:03
Vége a NOX-nak (Blikk)
BRISBANE — Ausztráliában marad Péter Szabó Szilvia (27). A NOX énekesnője úgy döntött, folytatja a tanulást, ezért beadta a vízumhosszabbítási kérelmét. Ez pedig azt jelenti: a közel 10 éve fennálló, sikert sikerre halmozó, külföldön is népszerű zenekar, a NOX lehúzza a redőnyt – vége a NOX-életérzésnek.
ápr. 8
5:05
Ügyvédbojtárrá Serdült (Blikk)
BUDAPEST — „Ügyvédbojtár" lett Serdült Orsi (22). A szépségkirálynő egy ügyvédi irodában kapott állást, pár napon belül máris munkába áll. Orsi sportmenedzser szeretne lenni, ezért örül, hogy „testközelből" megismerkedhet a jog világával.
ápr. 8
6:33
Choli papa felöltöztette halott fiát (BorsOnline)
Sok a megválaszolatlan kérdés Daróczi Dávid öngyilkossága körül. Gyásztól megtört édesapja, Choli Daróczi József költő szerint fia nem volt depressziós, és nem érti, miért dobta el magától az életét.
ápr. 8
6:35
Amerikában sem boldogult Molnár Anikó (BorsOnline)
Amerikában akart új életet kezdeni Molnár Anikó, ám semmilyen munkát nem sikerült találnia a lehetőségek hazájában, ezért feladja álmait, hazaköltözik, és megpróbál itthon boldogulni.
ápr. 8
6:42
Mesterházy: túl a közvélemény-kutatási adatokon (hirado.hu)
A szocialisták miniszterelnök-jelöltje szerint a választások után már nem arra hivatkozva kérhetnek támogatást, hogy ők a legkisebb rossz, hanem azért szeretnék elnyerni a választók szimpátiáját, mert az MSZP a legjobb az adott választékból
ápr. 8
6:51
Mészárlás Szlovákiában: magyar gyilkost keresnek (BorsOnline)
Huszonhat késszúrással gyilkolták meg egy medvei fogadóiroda alkalmazottját 2008 decemberében. A szálak Magyarországra vezetnek, az áldozat családja 10 ezer eurót ajánlott fel a nyomravezetőnek.
ápr. 8
6:53
George Michael szerelme AIDS-ben halt meg (BorsOnline)
Millió szív tört darabokra, amikor George Michael bevallotta: saját neméhez vonzódik. Karrierjének azonban ez sem ártott. A harmadik részben George Michael első szerelméről olvashatnak.
ápr. 8
7:00
Benczét is feljelentették (hirado.hu)
Egy feljelentés szerint Bencze József országos rendőrfőkapitány is tudott a BRFK és a polgárőrség kötötte szerződésről, de nem tett ellene semmit
ápr. 8
7:02
Korrupciógyanú HM-cégeknél (hirado.hu)
Korrupció, hűtlen kezelés és okirat-hamisítás gyanújával vizsgálnak több HM-cégtől bekért iratanyagot
ápr. 8
7:09
Uma Thurman egy napig várakoztatta Pattinsont (BorsOnline)
Uma Thurman igazi világsztár, az ezzel járó allűrökkel: kedden lekéste repülőjét, ezért Bécsbe vitték, onnan azonban fáradtságra hivatkozva nem volt hajlandó továbbutazni Budapestre.
ápr. 8
7:11
Krumplival ették a lányt (BorsOnline)
Rosszul lett a bíró két kannibál ügyének tárgyalásán. Két orosz fiú feldarabolt egy fiatal lányt, akinek húsát hasábburgonyával tálalta.
ápr. 8
7:18
Áron alul jutott szociális bérlakáshoz a volt csepeli rendőrkapitány? (hirado.hu)
A volt rendőrkapitány csaknem 3 millió forintért jutott hozzá egy szociális bérlakáshoz - a Fidesz szerint áron alul
ápr. 8
7:27
Elhagyta barátnőjét a Csillag születik sztárja (Blikk)
Horváth Tamás (18) mindent feladott a sikerért: elhagyta barátnőjét, vidékről a fővárosba költözött, zenekart alapított, és készíti első albumát.
ápr. 8
7:36
Párterápia komikusokkal (Metropol)
A siker szinte garantált: Feynek íróként és színésznőként egyaránt sok Golden Globe-díja és Emmyje van, míg Carrellt négyszer jelölték az utóbbi elismerésre.
ápr. 8
7:36
Ellentétek feszítik a gazdaszövetséget (hirado.hu)
Megyei vezetők szerint megosztja, szétveri és felszámolja a gazdaköri mozgalmat a Magosz elnöke és szövetségi igazgatója. Ezt Orbán Viktorral is közölték
ápr. 8
7:38
Kirgizisztán: megalakult az átmeneti kormány (hirado.hu)
Roza Otunbajeva volt kirgiz külügyminiszter lemondásra szólította fel az elnököt
ápr. 8
7:40
Elszivároghatnak az állami kamattámogatások (hirado.hu)
Az állam sokszor nem időben értesül a támogatásban részesült építőipari cégek felszámolásáról. A már nem elérhető vállalkozói kamattámogatásra évente néhány milliárd forintot fizetünk ki
ápr. 8
7:45
Pesten lép fel Jerry Lee Lewis (Blikk)
Budapest - Július 20-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a rock and roll halhatatlanjai közé beválasztott Jerry Lee Lewis (74).
ápr. 8
7:47
Uma Thurman megjött! (Blikk)
Budapest — Tegnap dél óta hazánkban tartózkodik Uma Thurman (39).
ápr. 8
7:49
Szellőék együtt? (Blikk)
Budapest — Az RTL Klub híradósáról, Szellő Istvánról mostanában főként ikergyermekei kapcsán olvashattunk.
ápr. 8
7:51
Letámadták Kovács Áront (Blikk)
Budapest — Azt eddig is tudni lehetett, hogy Kovács Áron (36) a nők kedvence, de az Aktív kamerái előtt most erre bizonyíték is született.
ápr. 8
7:54
Washington: feleslegesen teperték le a katari alkonzult (hirado.hu)
Azt hitték, cipőjébe rejtett robbanószerkezetet akar meggyújtani
ápr. 8
8:03
Prága megbénult Obamáék miatt (BorsOnline)
Soha nem látott biztonsági intézkedések várják Prágában a világ két nagyhatalmának első emberét, Barack Obamát és Dmitrij Medvegyevet. A cseh fővárost lezárták.
ápr. 8
8:03
Ő a megmentett ravaszdi (Blikk)
Szeged — Három állatfaj kölykeivel gazdagodott a tavasz első napjaiban a Szegedi Vadaspark.
ápr. 8
8:12
Esőisten siratja Riót (Képgalériával) (hirado.hu)
Legkevesebb 133-an veszítették életüket a mostoha időjárás miatt
ápr. 8
8:14
Benzinárban lenyomjuk a régiót (hirado.hu)
A régióban egyértelműen Magyarországon a legdrágább a benzin, de a nagy különbség ellenére sem fokozódik a benzinturizmus. Aki megtehette, eddig is átjárt a határon túlra tankolni
ápr. 8
8:16
Mikrobák bonthatják el a tengerben lévő műanyagot (hirado.hu)
Ez az első DNS-alapú kutatás, amely azzal foglalkozik, hogyan viselkednek a mikrobák a műanyagdarabkákkal
ápr. 8
8:30
Továbbra is 266 forint felett az euró (hirado.hu)
A forinttól a kockázatkerülő nemzetközi piaci hangulatban és a hétvégi választások miatt enyhén gyengülő árfolyamot várnak a héten
ápr. 8
8:48
Budapestre jön a rock and roll ördöge! (hirado.hu)
Jerry Lee Lewis júliusban ad koncertet a Sportarénában
ápr. 8
8:50
Furcsa akció! Homokkal teli autó járja Budapest útjait! (hirado.hu)
A DDB reklámügynökség így kívánja felhívni a figyelmet a választás fontosságára, mert szerintük, aki nem megy el szavazni, az homokba dugja a fejét
ápr. 8
8:52
Bezárták az ellenzékiek tévéállomását Thaiföldön (hirado.hu)
A hatóságok azzal magyarázták döntésüket, hogy a P-TV a tüntetéseken való részvételre buzdított
ápr. 8
8:54
Híradó, 2010. április 8. 8:00 (hirado.hu)
Híradó reggel
ápr. 8
8:57
Szemben laktak, de egymást keresték a testvérek (Blikk)
ápr. 8
9:06
"Iszonyatosan nehéz volt" - Megszólalt Détár Enikő! (hirado.hu)
Súlyos betegsége, és három hónapnyi kényszerpihenő után visszatért a képernyőre, és újra próbál a színésznő
ápr. 8
9:08
Orvos is segített Daróczinak a démonok elleni harcban (hirado.hu)
Állítólag a Claudia-szerelem miatt vette rá magát arra, hogy szakembertől kérjen segítséget a démonok elleni harcban - ezt állítja több bulvárlap is Daróczi Dávidról, akinek az apja ugyanakkor nem hisz abban, hogy fia depressziós lett volna
ápr. 8
9:10
Mínuszba fordulnak az európai tőzsdék (hirado.hu)
A piacon várják azokat az újabb adatokat, amelyek további lendületet adhatnak a kereskedésnek
ápr. 8
9:12
Új robotgenerációt tervez a NASA (hirado.hu)
A NASA új űrfelderítési terve nagy hangsúlyt fektet a robotmissziókra

Keresés