2010. április 30. péntek

ápr. 30
0:51
Michael Douglast idős nők avatták férfivá (Habostorta)
Annak ellenére, hogy Michael Douglas fiát nemrég hosszú börtönévekre ítélték...
ápr. 30
1:09
Vendégünk volt Ferenczi és Balajcza (Blikk)
Csütörtökön 13 és 14 óra között vendégünk volt a Fradiból Ferenczi István és az Újpestből Balajcza Szabolcs!
ápr. 30
2:21
Víz kell a nőnek! (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Nemcsak a férfiak nem tudják, hogy mi kell a nőknek, a hölgyek többsége sincs tisztában azzal, hogy mire is van valójában szüksége. Pedig a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakemberei szerint könnyű a válasz: a rendszeres és sok folyadékbevitel az egyik legfontosabb, amire a nőknek szüksége van ahhoz, hogy minél tovább egészségesek, fittek és szépek maradjanak.
ápr. 30
2:57
Exkluzív fotók Lilu kisfiáról a Blikkben! (Blikk)
Fenekestül felfordult az élete, amióta életet adott első gyermekének. Viszont nála a boldogság receptje!
ápr. 30
3:15
Zimány Linda megmutatta bájait (Blikk)
BUDAPEST — Több mint két évet várt Zimány Linda (24), hogy újabb fotósorozatot készíthessen róla a Playboy. A modell, műsorvezető csak a megfelelő alkalomra várt, hogy elkészülhessenek a fényképek.
ápr. 30
3:19
Schwajda Gyuri, ég veled! (Blikk)
BUDAPEST — „Babonás vagyok, hiszek egy túlvilági társulatban. Ott találkozunk majd, Gyuri!" – búcsúzott Garas Dezső (75), a Nemzet Színésze a színházépítőtől, a zseniális drámaírótól és színházigazgatótól, a múlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt Schwajda Györgytől (†67).
ápr. 30
3:19
Medvehagymát az asztalra! (Blikk)
Nyugat-Európában oly kedvelt, hogy a tömeges gyűjtés miatt védetté nyilvánították a medvehagymát. A hazánkban főként a Mecsekben élő "vadfokhagyma" piacon is beszerezhető, gyűjtése azonban kizárólag hozzáértőnek ajánlott! Serényi Ákos, az orfűi Muskátli vendéglő tulajdonosa most öt receptet is ajánl hozzá.
ápr. 30
3:51
Mourinho BL-döntőbe vitte a klubot (Blikk)
BARCELONA  ‒ Mennybe  ment José Mourinho (47). Az olasz bajnok Internazionale portugál edzője bő egy héten belül másodszor húzta ki taktikájával a világ legjobbjának tartott Barcelona „méregfogát".
ápr. 30
4:09
Gérard Depardieu lekurvázott egy újságírónőt (Blikk)
PÁRIZS —  Újságírókat, fotósokat már fejelt le Gerard Depardieu (61), nőket azonban még nem inzultált. Új filmje, a Mammuth párizsi bemutatóján azonban nem tudta türtőztetni magát, keresetlen szavakkal illette az egyik tévé riporternőjét, majd óriásit derült merészségén és továbbviharzott.
ápr. 30
4:13
Búcsú a királynőktől (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Fel kellett adnia a hazánk legszebbjének járó koronáért folyó harcot Bodri Szilviának (21). Az RTL Klub A Királynő című műsorának döntőjébe bejutott lány múlt hét pénteken rosszul lett, kórházba szállították, ahol még aznap meg is műtötték.
ápr. 30
4:27
Vérben úszotta tényői ház (Blikk)
GYőR  —  Finisébe  érkezett  a tényői családi dráma nyomozása. A nyomozók minden kétséget kizárólag tudják, pontosan hogyan gyilkolta meg két kislányát és feleségét Sz. Kolos (†36), majd miként vetett véget önkezével életének. Mint kiderült, március 15-én reggeli órákban a férfi először egy késsel próbálta ereit felvágni a karján és vádliján az első emeleti fürdőszobában.
ápr. 30
5:03
Jövőre jön a családi adó (Blikk)
BUDAPEST  —  Nagyszabású terveket dédelget a Fidesz: Matolcsy György leendő gazdasági miniszter egy-két részletet elárult a tervekről a Heti Válasznak. Eszerint idén lesz adócsökkentés, jövőre már sokkal több maradhat a gyermekesek zsebében a családi adózás rendszerével. Matolcsy Franciaországot nevezte meg követendő példaként, ott a legalább három gyermeket nevelő családoknak nem  kell adót…
ápr. 30
5:05
Ki ölte meg Balla Irmát? (Blikk)
DEBRECEN — Bármi lesz is az ítélet a Balla-gyilkosság ügyében, a per így is, úgy is kriminalisztikatörténetté dagad.
ápr. 30
5:21
Bëlga Tavasz öccázé' a Blikkben (Blikk)
BUDAPEST —  Jó hír a rajongóknak, hogy május 5-én megjelenik a Bëlga Tavasz harmadik lemeze. Az előző két korongtól eltérően a mostani nem egy megadott tematika köré épül, sokkal inkább a hagyományos nagylemezek stílusát testesíti meg.
ápr. 30
6:33
Csak magával akart végezni a tényői családirtó (BorsOnline)
Váratlanul érte a vég K. Virágot és kisebbik lányát, a 8 éves Ajna azonban szörnyű pillanatokat élt át a halála előtt. Szembe kellett néznie baltával közelítő apjával.
ápr. 30
6:35
Claudia nem ment el Daróczi sírjához (BorsOnline)
Ismeretlenek, és összesen három családtag látogatott Daróczi Dávid sírjához a tragikus körülmények közt elhunyt férfi születésnapján. Claudia nem látogatott ki a temetőbe.
ápr. 30
6:51
Radcliffe varázspálcára gerjed? (BorsOnline)
Harry Potterként vált világhírűvé és dúsgazdaggá Daniel Radcliffe, de szeretne megszabadulni a skatulyától. Sorozatunk utolsó részéből állítólagos homoszexualitásáról olvashatnak.
ápr. 30
6:51
Kis János: van esély a normális demokráciára (hirado.hu)
A filozófus szerint amit a Fidesznek évekkel ezelőtt saját akaratából kellett volna megtennie, azt a szükség fogja kikényszeríteni. Kis János úgy véli: a jobboldal és baloldal lassan elfogadhatja egymást. A következő húsz évben a Magyar Köztársaság állampolgári közösséggé válhat
ápr. 30
6:53
Bors recept - e heti ajánlat: spárgás-csirkés tagliatelle - videóval (BorsOnline)
Az ebédet készítők gyakran nehéz helyzetben vannak, hiszen minden alkalommal valami újjal szeretnék meglepni szeretteiket. Pénteki sorozatunkban ehhez nyújtunk segítséget.
ápr. 30
6:53
Visszalő a M.E.G.A. Trade (hirado.hu)
Több tízmillió forintot követek a 2006-ban élelmiszer-átcímkézésben vétkesnek talált M.E.G.A. Trade Kft. áruházláncoktól, melyek levették a cég termékeit polcaikról. A végelszámolás alatt lévő cég azt állítja: nincs hatályos bírói végzés arról, hogy az összes akkor gyanúba kevert termék értékesíthetetlen lett volna
ápr. 30
7:09
Egymásnak estek a Barátok közt sztárjai (BorsOnline)
Forrt a levegő Szőke Zoltán és Kakasy Dóra között legutóbbi közös forgatásukon. A Barátok közt két színésze még nem szerepelt együtt intim jelenetben, ezért gondosan felkészültek rá.
ápr. 30
7:09
Szagot fogott a vagyonkezelő a lóversenypályán (hirado.hu)
Az állami tulajdonú Nemzeti Lóverseny Kft. a napokban azt közölte a Magyar Nemzettel, hogy a cégnél történt esetleges hűtlen kezelés ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást. Ezt az információt a BRFK-nál tévesnek minősítették. Most az MNV vizsgálódik
ápr. 30
7:11
Halottá nyilvánítják Várkonyit (BorsOnline)
Abbahagyták a mentőcsapatok a Himaláján eltűnt magyar hegymászó, Várkonyi László keresését. Az expeditions.hu-n megjelent közlemény szerint a helyi hatóságok halottá nyilvánítják a sportembert, mert több mint másfél nap után úgy vélik, nincs esély arra, hogy élve megtalálják.
ápr. 30
7:11
Bliccelők adósságától szabadulna a MÁV (hirado.hu)
Másfél milliárd forinttal tartoznak a 2007 eleje és 2009 vége között érvénytelen menetjeggyel, illetve menetjegy nélkül utazó ügyfelek a vasúttársaságnak
ápr. 30
7:13
Feketék lehetnek a patikák (hirado.hu)
Az etikus gyógyszer-kereskedelem visszaállításában sokat segítne, ha a kamarák visszakapnák jogaikat és kötelezettségeiket - véli a kamarai elnök
ápr. 30
7:27
Jobb, ha ezeket elkerüljük lakásunkban! (Blikk)
WASHINGTON—BUDAPEST — Nélkülözhetetlenek az otthonokból, mindennapjank részei, de senki nem tudja, mennyire veszélyesek egészségünkre. Rágógumi, súrolószer, műanyag palack vagy akár a fogkrém – megannyi kérdőjel.
ápr. 30
7:27
Pályázati taktikázás miatt veszélyben a daganatos betegek ellátása (hirado.hu)
Saját magát záratná ki egy pályázó konzorcium egy, a rákbetegek gyógyításában fontos tenderből, hogy érvénytelenítse a számára kedvezőtlen döntést
ápr. 30
7:45
Pentagontól kért segítséget a British Petrol (hirado.hu)
A BP a hadsereg által használt távirányítású tengeri robotokat és képalkotó berendezéseket szeretne kapni
ápr. 30
7:47
Nem cáfolta a Hezbollah a scud rakétákat (hirado.hu)
Izrael most attól tart, hogy a síita szervezet újra feltöltötte rakétaarzenálját, hogy megtámadja a zsidó államot
ápr. 30
8:03
Eva Rhodes lánya a bíróságot vádolja (Blikk)
GYőR—BőNY —  Óriási fordulat az Eva Rhodes- (†65) gyilkosság büntetőperében! Az elhunyt állatmenhely-tulajdonos asszony lánya elvesztette a hitét a bíróságban, ezért ügyvédjén keresztül elfogultsági indítvánnyal élt.
ápr. 30
8:03
Lendvai: az MSZP-elnökség nem ugrik le a villamosról (hirado.hu)
A pártelnök fontosnak tartja, hogy állítsanak köztársaságielnök-jelöltet, akkor is, ha azt jó eséllyel nem választja meg a törvényhozás. Lendvai szerint a jelölt személye árulkodó...
ápr. 30
8:21
Botrányt okoztak Nacsáék a Frizbiben (BorsOnline)
Négy éve nem beszélt egymással, utoljára pedig a bíróságon találkozott Hajdú Péter és a Bagi– Nacsa páros. Most a két parodista a Frizbi vendége volt, de a felvétel botrányba fulladt.
ápr. 30
8:21
Claudia újra forgat! (Blikk)
BUDAPEST — Az élet megy tovább – szól a mondás. Talán Liptai Claudia (36) szeme előtt is ez lebegett, amikor kedden újra belépett a Csillagvirág Klinikára. A színésznő ugyanis napok óta teljes titokban újra forgatja a Jóban Rosszban sorozatot,  alig egy hónappal szerelme, Daróczi Dávid (†37) öngyilkossága után állt ismét kamerák elé.
ápr. 30
8:21
Mennie kell a Vértesi Erőmű vezetőjének? (hirado.hu)
A május 18-ára összehívandó rendkívüli közgyűlésén váltják le Szabó Pált, a Vértesi Erőmű Zrt. elnök-vezérigazgatóját - értesült a Népszava, mely szerint a posztot Magyari József, a Kossuth Holding Vagyonkezelő Zrt. felügyelőbizottsági tagja tölti majd be
ápr. 30
8:23
Pirosra vált a Sziget (hirado.hu)
Az egyik telekommunikációs szolgáltató lesz a rendezvény "bemutatja" kategóriás szponzora
ápr. 30
8:39
Nem ismerte Daróczit az állítólagos zsaroló (BorsOnline)
Egy személyes ellentét miatt keveredett a Daróczi-ügybe, pedig nem ismerte a volt kormányszóvivőt – mondja B. Gyula, akiről az elmúlt napokban azt állították, kompromittáló fotókkal zsarolta Daróczit. A rokkantnyugdíjas férfi interjút adott lapunknak.
ápr. 30
8:39
Öngyilkos akart lenni Camilla hercegnő? (Blikk)
LONDON – Odaadó férjként tolta feleségét, Camilla hercegnőt (62) a londoni operaházban a brit trónörökös, Károly herceg (61); a királyi pár most mutatkozott először a baleset óta.
ápr. 30
8:39
WJSE: Orbánnak jobb a gyengébb forint? (hirado.hu)
Az amerikai lap európai kiadása azt írja: ha a leendő miniszterelnök és a jegybankelnök között tovább eszkalálódik a konfliktus, akkor a forint tovább gyengülhet
ápr. 30
8:41
Kibabrált a Megákkal Rúzsa Magdi (Blikk)
BUDAPEST — Rúzsa Magdi (24) még egyszer vállalta! A Megasztár 3. nyertese úgy gondolta, megvicceli a tehetségkutató legújabb szériájának zsűritagjait, és Pinknek öltözve megpróbálkozott a válogatóval. Persze hamar „lebukott", de annak örült, hogy ennél a zsűrinél is továbbjutott volna.
ápr. 30
8:48
Egyszer volt, hol nem volt pár régi strand (Metropol)
Május 1-jén megnyitja kapuit néhány budapesti strand, például a Dagály és a Palatinus is, melyeket a budapestiek többsége jól ismer. De emlékeznek a Hattyú strandra? Vagy tudják, hogy miért áll évtizedek óta üresen egy medence az Orczy-kertben? Eltűnt fürdőhelyek nyomait kerestük a mai Budapesten.
ápr. 30
8:57
Titokban klinikára került Liptai Claudia (hirado.hu)
A mai bulvártermés szerint a színésznő visszatért szappanoperájába, reggeli műsorától azonban egy hónapnyi szabadságot kért. Állítólag elismerte a rendőröknek, hogy szakított Daróczival kedvese halála előtt. Felejteni pedig a tengerentúlra megy egy-két hétre Pankával
ápr. 30
8:59
Elképesztő kutatás! Így lesz a békából király! (hirado.hu)
Science című tudományos folyóiratban megjelent cikk szerint nagyon hasonlít a béka és az ember genoméja
ápr. 30
9:15
Négy név már biztos (BorsOnline)
A leendő kormány egy miniszterének, egy államtitkárának és a kormányfő szóvivőjének kilétét fedte fel egyelőre Orbán Viktor. A kabinet teljes névsorára hétfőig várni kell.
ápr. 30
9:15
Újabb ámokfutó késelt Kínában! (hirado.hu)
A férfi a késelés után kalapáccsal rontott a gyerekekre, majd leöntötte magát benzinnel és felgyújtotta magát
ápr. 30
9:33
Az én Budapestem: színház a világ! (Blikk)
BUDAPEST — Színház az egész világ, és színész benne Alexandra (30) és Timi (32) is – nevetett Timi a Vígszínház előtt pukedlizve.
ápr. 30
9:33
Ingatag a forint árfolyama (hirado.hu)
Péntek reggelre azért megnyugodott a magyar fizetőeszköz, 265 forintért adtak egy eurót a bankközin
ápr. 30
9:51
Depardieu lek..vázott egy nőt (hirado.hu)
Egy tévériporter csak annyit akart megtudni a francia filmsztártól, hogyan viseli elhunyt fia után a gyászt
ápr. 30
9:53
Medgyessy: Mesterházynál alkalmasabb nincs (hirado.hu)
A volt miniszterelnök szerint, azért mert Lendvai Ildikó lemondott attól még nem fog megújulni az MSZP
ápr. 30
9:55
Déri-díjat kapott Krizsó Szilvia (hirado.hu)
Rangos elismerés a műsorvezetőnek
ápr. 30
10:09
Dobrádyt a zene eltávolítja a csajától (BorsOnline)
Dobrády Ákos ma este a hűség városában koncertezik, ahol duettezik Emiliával, de még egykori zenésztársa, Inti is felbukkan egy közös éneklésre. Ákos a soproni buli részletei mellett a távkapcsolat előnyeiről is nyilatkozott lapunknak.

Keresés