2010. április 7. szerda

ápr. 7
1:27
Judy Nerót nem rabolták el az ufók! (Habostorta)
Nincs lezárva a Kozsós románc, Judy Nero folytatná tovább...
ápr. 7
3:15
Táplálkozási ABC a gyógyuláshoz (Blikk)
Minden bajra kínál orvosságot a természet patikája is. Ha elege van a betegeskedésből, és a tabletták helyett szívesen alkalmazna más gyógymódot,  próbálja ki Maria Treben módszereit. A megfelelő kezelésekhez érdemes szakember tanácsát kérni
ápr. 7
3:19
Détár Enikő: "Iszonyatos időszakon vagyok túl" (Blikk)
Visszatért, forgat. Úgy izgult az első napon, mint egy kisiskolás vizsga előtt.
ápr. 7
3:33
Hiányzik a férjem! (Blikk)
BERETTYÓÚJFALU — „A házasságunk kezdetétől voltak a férjemnek szeretői, de mindig bíztam abban, hogy rendbe jönnek a dolgaink. Most nagyon hiányzik – nyilatkozta a Blikknek S. Andrea, akit – mint megírtuk – azzal gyanúsít a rendőrség, hogy meggyilkolta férjét, a bírósági titkárként dolgozó Ny. Lászlót (†31).
ápr. 7
3:51
Dannii Minogue imádja a terhességet (Blikk)
AUSZTRÁLIA ‒ Évekig rettegett a teste változásától Dannii Minogue (38), ezért  sokáig gyermeket sem akart, mivel féltette alakját.
ápr. 7
3:51
Búcsú Zimbától (Blikk)
Két hónapos kora óta gondozói nevelték a helyi állatkert kölyökoroszlánját, a most 9 hónapos Zimbát, a hét végén mégis búcsúzniuk kell kedvencüktől. A 90 kilós nagymacska mintha megérezte volna, hogy ez az utolsó alkalom, amikor fogadott családjával lehet: puszikat adott, hatalmas mancsaival átölelte és játékosan harapdálta ápolóit, akik könnyes szemmel simogatták.
ápr. 7
3:55
Triciklit kap a Blikktől Betti (Blikk)
JÁSZBOLDOGHÁZA — Minden lépés egy kínszenvedés Kobela Bernadett (11) számára, járni csak két bottal tud. A kislány ezért leírhatatlanul örült, amikor megtudta: a Blikk Napraforgó programjának segítségével egy olyan háromkerekű biciklit kap ajándékba, amellyel akár egyedül is meg tudja látogatni nagymamáját!
ápr. 7
3:59
Claudia vallomása : Néha utána akarok menni (Blikk)
BUDAPEST — Nem csupán egy szerelmet, hanem egy életre szóló társat, hitvest veszített el Daróczi Dávid (†37) halálával Liptai Claudia (36). A műsorvezető tegnap reggel a Mokka adásában vallotta be, szerelme egy héttel ezelőtt feleségül kérte őt, és felhúzta ujjára az örök szerelmet jelentő gyűrűt.
ápr. 7
4:09
Tolószékhez láncolva (Blikk)
BUDAPEST — Schubert Éva (79) tudja, hogy talán már sosem száll ki a tolószék-sosem száll ki a tolószékből, de nem csügged. A lélekben örökifjú A lélekben örökifjú színésznő új szerepen töri a fejét, interneten levelezget kanadai barátnőjével, és ha teheti, elhagyja a lakást – legutóbb egy kedves segítője ajánlotta fel, hogy eltolja a Szabadság térre a belváros új látványossága, az interaktív…
ápr. 7
4:13
Autót kapott Szabó Zsófi (Blikk)
BUDAPEST — Autót kapott Szabó Zsófi (21) a TV2-től. A JóbanRosszban színésznőjének persze nem ajándékba adta az autót a csatorna, csupán kibérelte számára addig, amíg Zsófi fel nem gyógyul betegségéből.
ápr. 7
4:27
Különleges készültség Tabáni István májusi koncertjére (Blikk)
BUDAPEST — Különleges biztonsági tervekkel készülnek Tabáni István (32) első nagykoncertjére! A Blikk információi szerint akkora az érdeklődés a „kiscsillag" iránt, hogy a szervezők jobbnak látják, ha megerősítik a biztonsági védelmet.
ápr. 7
4:31
Melinda, a fitneszlady (Blikk)
BUDAPEST — Férje unszolására jelentkezett a Blikk szépe 2010 versenyre Tóth Kerepesi Melinda (29), hatodik címlaplányunk. A korábban fitnesz versenyeken is sikeres hölgy csúcsformában érkezett a válogatásunkra, mégis csak párja noszogatására vetkőzött le.
ápr. 7
6:24
Újabb fejezet a BKV-botrányban: vezetők milliós fizetéssel, munka nélkül (hirado.hu)
Lapértesülés szerint egy korábbi átszervezés miatt légüres térbe került három BKV-vezető: munkakörük nem maradt ugyan, mégis alkalmazták őket tovább, csaknem egymilliós havi fizetéssel
ápr. 7
6:26
Csak a csúcsban hisz a Fidesz (hirado.hu)
Ha a Fidesz alakít kormányt, Orbán Viktor vélhetően más szerkezetet preferál majd, mint a mostani. Csúcsminisztériumok jöhetnek létre, de hogy azokat ki vezeti, arról még csak találgatnak. A pártelnök ugyanis állítólag szereti az utolsó percig versenyeztetni az embereit
ápr. 7
6:33
Claudia: nem akarok élni! (BorsOnline)
Tiszta szívemből szeretlek, veled akarok családot, veled akarom leélni az életemet – vallott Liptai Claudiának hagyott utolsó üzenetében Daróczi Dávid. Minderről a fájdalomtól meggyötört színésznő beszélt a tévékamerák előtt emlékezve elhunyt kedvesére.
ápr. 7
6:35
Filléres filmmel kaszálnak milliókat (BorsOnline)
A felnőtté válás útját mutatja be az Egy lányról című film, mely Lynn Barber önéletrajzi könyvéből született. Az ifjú főszereplő, Carey Mulligan pedig máris bejátszotta magát a nagyok közé.
ápr. 7
6:42
Schiffer bízik a 6-8 százalékban (hirado.hu)
Itt az ideje annak, hogy kilépjünk a retorikai bunkósbotok világából - fogalmazott az LMP listavezetője
ápr. 7
6:51
Elvették az új szíves asszony nevelt lányát (BorsOnline)
Belehalok, ha elveszik tőlem Ramónát! – mondta kétségbeesetten Trajtlerné Herceg Zsuzsa. A szívátültetésen átesett asszony nevelt lánya nevelőotthonba került, míg Zsuzsa a kórházban volt.
ápr. 7
6:53
George Michael Wham!-es kollégájával is kikezdett (BorsOnline)
Millió szív tört össze, amikor George Michael bevallotta: saját neméhez vonzódik. A második részből kiderül, miért nem vállalta rögtön homoszexualitását.
ápr. 7
7:00
Navracsics: fő a hitelesség! (hirado.hu)
A reformok végrehajtásához hitelességre van szükség - állítja a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint ha hitelesen politizálnak, nem szűkül be a Fidesz mozgástere az önkormányzati választásokra sem
ápr. 7
7:02
Rosszabbul élünk, mint négy, jobban, mint nyolc éve (hirado.hu)
Egy megalapozott, de tartós emelkedés hasznosabb lett volna, mint a húzd meg - ereszd meg politika - véli a szakember
ápr. 7
7:09
Titokzatos lábnyom a tényői családirtás helyszínén (BorsOnline)
A tettes gyors megnevezése után a rendőrség még nem zárta le a nyomozást. Sok kérdés ugyanis megválaszolatlan maradt.
ápr. 7
7:11
Nyolcvanéves kor felett is élvezetes lehet a szex (BorsOnline)
A fiatalok azt gondolják, hogy az idős emberek már nem is gondolnak az erotikára. A felmérések azonban azt mutatják, hogy a férfiak 80, a nőknek pedig 60%-a még 80 éves koruk felett is szexuálisan aktív.
ápr. 7
7:18
Tarlós nem egyedül gyúrná át a fővárost (hirado.hu)
Az új Országgyűlés komolyabb politikai erőinek egyetértésére szükség ahhoz, hogy átszabják a budapesti kétszintű igazgatási rendszert - állítja a Fidesz főpolgármester-jelöltje
ápr. 7
7:20
Így ráznák gatyába a Malévot (hirado.hu)
Elkészült a Malév reorganizációs tervével a PM. A dokumentumot áprilisban megküldik Brüsszelnek, előtte azonban még egyeztetnek róla az érdekvédőkkel
ápr. 7
7:27
Benkőnél főzött Edit (Blikk)
Budapest — Egy napig Benkő Dániel (62) feleségének érezhette magát Edit, akit az RTL Klub műsorában kosarazott ki a lantművész.
ápr. 7
7:29
Ágyba viszi a reggelit Baronits Gábor (Blikk)
Budapest — Szeret és tud is udvarolni saját bevallása szerint a Jóban Rosszban ügyeletes szívtiprója, aki amióta kibékült barátnőjével, szívesen veszi elő romantikus oldalát.
ápr. 7
7:31
Jesse James megbánta csalfaságát (Blikk)
Los Angeles – Megpróbálná rendbe hozni a dolgokat Jesse James (41).
ápr. 7
7:36
Milliós bírság figyelhet be a MÁV-nál (hirado.hu)
Bár már tavaly március végén lejárt a MÁV és egy cég közötti szerződés a tehergépjármű-állomány bérletével és flottarendszerű üzemeltetésével kapcsolatban, a felek csak idén január végén állapodtak meg a hosszabbításról - állítja a Magyar Nemzet
ápr. 7
7:38
Robbanás Párizs mellett (hirado.hu)
Egy ember meghalt, tíz megsérült egy Párizs melletti üzemben, melyet robbanás rázott meg. Valószínűleg baleset történt
ápr. 7
7:40
Brutálföldrengés Szumátrán (hirado.hu)
A Richter-skálán mérve 7,8-as fokozatú földrengés rázta meg az Indonéziához tartózó Szumátra szigetét
ápr. 7
7:45
Az ő holttestét találták meg George Clooney háza mellett (Blikk)
Como — Erőszakos bűncselekmény áldozata lett az a 25-30 éves svájci nő, akinek holttestét a világhírű színész, George Clooney (49) comói háza közelében emelték ki a tóból az olasz rendőrök.
ápr. 7
7:47
Unisex: sérülten is a színpadon (Blikk)
Maria Am — Úgy tűnik, veszélybe kerülnek az Unisex együttes nyári fellépései, miután Wéber Helgára (26) komoly műtét vár.
ápr. 7
7:54
Kirgizisztán: letartóztatták az ellenzék volt elnökjelöltjét (hirado.hu)
Otthonában őrizetbe vették Almazbek Atambajevet
ápr. 7
8:03
Magyar sztárnak hódol Európa (BorsOnline)
Európát meghódította Sztár. A hároméves border collie tavaly első lett a világ legrangosabb kutyakiállításán, idén pedig a legeredményesebb angol pásztorkutyáknak járó vándorkupát is elhozta.
ápr. 7
8:12
Profitot hoz a hajdúnánási gázmező (hirado.hu)
A magyarországi kitermelés a tavalyelőtti 0,2 milliós veszteséget követően 1,2 millió dolláros üzemi eredményt hozott a brit JKX Oil & Gas Plc.-nek
ápr. 7
8:14
A hominidák és az ember közötti hiányzó láncszemet fedezték fel (hirado.hu)
A csontvázat megvizsgáló szakemberek annyit azonban elmondtak, hogy a Homo habilis jellegzetességei megtalálhatók rajta
ápr. 7
8:16
Tapolcai kórház: tart a kötélhúzás (hirado.hu)
Még mindig nem egyezett meg Tapolca és a helyi kórházat működtető cég az átadás-átvételről. A Medisys 500 millió forintot szeretne beruházásai ellenértékeként, az önkormányzat azonban ezt nem akarja kifizetni
ápr. 7
8:18
Jövőre járnak csúcsra az uniós kifizetések (hirado.hu)
Évről évre nő a Magyarország által lehívott uniós támogatások mértéke
ápr. 7
8:21
Íme Mesterházy tojása (Blikk)
Budapest ‒ El ne ejtse! Családi körben készült a húsvétra Mesterházy Attila (36), az MSZP miniszterelnök-jelöltje, aki a lányoknak is besegített a tojásfestésben.
ápr. 7
8:30
Visszafizetik a szennyezett bébiételek árát (hirado.hu)
Az OVKO termékeket bármely Tesco áruház vevőszolgálatán leadhatják a vásárlók, visszakapják azok árát
ápr. 7
8:32
Merre utazik a magyar nyugdíj? (hirado.hu)
A nyugdíjfolyósító 55 országba utal magyar jogosultság alapján nyugdíjat. A külföldre utalt ellátások fele az Egyesült Államokban, illetve Kanadában landol
ápr. 7
8:34
WHO: Magyarország a a világ egyik legegészségtelenebb országa (hirado.hu)
Főleg a mozgásszegény életmód, a jelentős alkoholfogyasztás és dohányzás, valamint a zsíros ételek fogyasztása miatt vagyunk betegebbek, mint a többi ország lakói
ápr. 7
8:39
Messi kiverte az Arsenalt (Blikk)
A Barcelona az argentin ász négy találatával nyert 4-1-re, s várhatja az Inter elleni elődöntőt.
ápr. 7
8:48
265 forint alatt az euró (hirado.hu)
A svájci frankot 185 forint körül, a dollárt pedig 197 forint körül jegyezték szerda reggel a bankközin
ápr. 7
9:06
Fagyűrűk segítségével a jégkorszaki klíma nyomában (hirado.hu)
A kauri fák hatalmas mennyiségű információt tartalmaznak a múltban végbement gyors és szélsőséges klímaváltozásról
ápr. 7
9:08
Illegális határátlépésért nyolc év kényszermunka (hirado.hu)
Az amerikai férfi elismerte bűnösségét; a múlt hónapban tartóztatták le
ápr. 7
9:10
Hatalmas botrány - Kitálalt főnökéről és perel a sorozatsztár! (hirado.hu)
A Született feleségek szőke férfifalóját alakító Nicolette Sheridan többek között tettlegesség és nemi erőszak miatt is perli a szappanopera producerét
ápr. 7
9:12
Több mint 1880 rab szeretne szavazni vasárnap (hirado.hu)
Azok a fogvatartottak voksolhatnak, akik előzetesben vannak és ideiglenes kényszergyógykezeltek, az elzárást, a pénzbírságot helyettesítő elzárást töltő elkövetők, valamint a pénzbüntetés, a pénzmellékbüntetés és közérdekű munka helyébe lépő szabadságvesztésüket töltik
ápr. 7
9:15
Két hét alatt leadhatja az ünnepi pluszkilókat (BorsOnline)
Ha már megtörtént a baj, és felcsúszott néhány kiló az ünnepek alatt, a legrosszabb, ha drasztikus diétába kezdünk a fogyásért. Az éhezéssel leadott kilók ugyanis mindig többszörösen visszajönnek.

Keresés