2010. április 30. péntek

ápr. 30
7:09
Ilyen smink nélkül a legjobb nő (NLC)
Megan Foxot több ízben a világ legjobb nőjének választották. A Transformers sztárja azonban smink nélkül inkább ijesztő, semmint ingerlő.
ápr. 30
7:45
Gwen Stefani fiai ennivalóan édesek (NLC)
Míg Courtney Love azzal a régi-új hírrel turnézik, hogy Gavin Rossdale-lel csalták Gwent, a szőke popcsillag inkább egy jó kis piknikre vitte a gyerekeket, Kingstont és Zumát.
ápr. 30
8:57
Egy családregény és egy vaspáncélos playboy. Hétvégi moziajánló (NLC)
Robert Downey Jr. a Vasember visszatérésével nyitja meg a nyári megafilmek szezonját (április ide vagy oda), uralván a hétvégi mozikasszákat. Az ínyenceknek azért ott van Francis Ford Coppola is egy igazi nagyszabású családregénnyel, a Tetróval.
ápr. 30
9:33
Nézze meg Beckhamné igazi mellét (NLC)
Victoria Beckhamről régi paparazzofotó kering a neten, és ennek csöppet sem örül a világ leghíresebb focistafelesége. Beckhamné a képen ugyanis bikinifelső nélkül napozik, és látszik a melle, annak természetes valójában, még a műtétek előtt.
ápr. 30
9:35
Hétvégi horoszkóp (2010. április 30. - május 2.) (NLC)
Vajon mit ígérnek erre a hétvégére a csillagok? Napsütés, vihar vagy szélcsend lesz várható az egyes jegyek szülötteinek?
ápr. 30
9:37
Mit tegyek, hogy ne legyen koraszülött a kisbabám? (NLC)
Miért olyan magas a koraszülöttek száma Magyarországon? Jelen idő szerint minden 11. gyerek idejekorán jön a világra, ami súlyos egészségkárosodás veszélyét rejti magában. Ezzel az aránnyal hazánk a sereghajtók között van Európában. Ezúttal ennek járunk utána...
ápr. 30
10:45
Mi kerül ezen a cipőn 300 ezerbe?! - videóval (NLC)
Te mennyit költenél egy pár cipőre? Van az a szépség, amiért akár több százezret is kiperkálnál? Megmutatjuk a legdrágább topánokat is!
ápr. 30
10:47
Robotkutyák kora, avagy kötelező-e a mikrochip? (NLC)
Régebben még azt a gazdát is extraóvatosnak tartották, aki bilétát tett a kutya nyakába névvel, lakcímmel. Júliustól viszont egy új jogszabály értelmében már a mikrochip beültetése is kötelező lesz – bizonyos esetekben.
ápr. 30
11:39
Karmahoroszkóp (május 1-7.) (NLC)
A Plútó és a Mars nehéz fényszöget zár be egymással, ami arra utal, hogy talán kicsit feszültebbek leszünk, de mégis engedékenyebbek, erről a Merkúr és a Plútó trigonja gondoskodik.
ápr. 30
12:33
Kelly Osbourne: „Anyám nem enged férjhez menni!” (NLC)
A 25 éves énekesnő állítja, hogy a közeljövőben nem terveznek házasságot 20 éves modellfiújával, Luke Worrall-lal – a szüleik őszinte örömére.
ápr. 30
13:27
Cipőszárítás kiskutyával (NLC)
Vizes cipőben senki nem szeret tapicskolni. Itt egy érdekes, minden bizonnyal aranyosnak szánt alternatíva a cipők gyors megszárítására.
ápr. 30
14:21
Igaz vagy hamis? Legendák a hajfestésről (NLC)
A hajfestésről legalább annyi közkeletű „igazságot" lehet hallani nőtársainktól, mint a fogyókúráról. Csupán annyi velük a baj, hogy korántsem mind igaz...
ápr. 30
15:51
Vlagyimir Putyin a jegesmedvékkel is elbánik (NLC)
Az orosz miniszterelnök a világ talán legnagyobb hatalmú vezetője, mégis sokak szemében kezdi elveszíteni a tekintélyét. Akkora lendülettel építi ugyanis a saját imázsát, hogy az már lassan az ellenkezőjébe csap át.
ápr. 30
16:45
Szexista kampány: bugyikért belépőt (NLC)
Túljelentkezés volt a Sziget fesztivál mai akciójára: több, mint száz piros bugyis nő tolongott a Divatcsarnokban, hogy ingyenjegyet kapjon. Riporterünk legfontosabb kérdése: de hát miért?!
ápr. 30
16:47
Fado – a portugál sors (NLC)
Két héttel ezelőtt hazánkban járt a világ egyik legsikeresebb fado énekesnője. A művésznővel a Művészetek Palotájában beszélgettünk, közvetlenül a koncertje előtt.
ápr. 30
17:39
A legdurvább parlamenti bunyó-videók (NLC)
Óriási botrány tört ki az ukrán parlamentben, a honatyák "igazi férfiként" egymásnak estek. Nem egyedi esetről van szó, az elmúlt esztendőkben sorra bizonyították a politikusok, hogy a higgadt, megfontolt döntések helyett néha a tesztoszteron lecsapolása az egyszerűbb megoldás. Vezérhímek, gratulálunk!
ápr. 30
18:33
310 grammal született bébi - videó (NLC)
Az alig több, mint 30 dekával világra jött Laura hamarosan már az egyéves szülinapját ünnepelheti... Egyedülálló sikersztori a koraszülött osztályról!
ápr. 30
19:27
Javul a magyarok egészsége (NLC)
Javult a Magyarországon élők szubjektív egészségérzete az elmúlt évtizedben – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal 2009-es egészségfelmérésének előzetes eredményeiből.

Keresés