2010. április 22. csütörtök

ápr. 22
6:36
Újabb betegség tűnhet el a Föld színéről (NLC)
Tudtad, hogy jelenleg 172 millió embert fenyeget egy olyan fertőző betegség, amelyre több mint 70 éve létezik megoldás?
ápr. 22
7:12
20 000 görény okozhat káoszt a Kanári-szigeteken (NLC)
Kiszoríthatják az őshonos fajokat az elvadult vadászgörények
ápr. 22
8:42
Goofy lett Lagerfeldből (NLC)
...továbbá hogyan csináljuk egy dollárból százat, mit lehet kihozni egy széktámlából, és Izland egyedülálló zenével kárpótol minket. Heti válogatás a legjobb webes klikkekből.
ápr. 22
8:44
Tompos Kátya: Mi az, hogy csont nélkül? (NLC)
A Francia Intézet kávézójában beszéltük meg a találkozót. Amikor megérkezett, azonnal beláttam, hogy a hely tökéletesen illik hozzá. Majdnem meglepődtem, amikor magyarul köszönt vissza. Kiderült, nem azért jelölte meg ezt a helyszínt, mert tudta, hogy ott azonnal eszembe jut, mennyire hasonlít a fiatal Sophie Marceauhoz, hanem mert az interjú után zsűrizni fog egy sanzonversenyen. Tíz éve maga is…
ápr. 22
9:54
Segítünk, hogy beleszólhass az autóvásárlásba! (NLC)
Badarság, hogy a nők nem értenek az autókhoz. Egyre több háztartásban az asszony is közreműködik a kocsi kiválasztásában. Pláne fontos ez a családi autók esetében. Ha éppen ilyen beszerzés előtt állsz, érdemes megnézned a tesztünket, melyből kiderül, melyik a jobb dízeles családi autó: a Peugeot 5008 HDi vagy a Renault Grand Scénic dCi!
ápr. 22
11:06
Megasztár 5. - lesz-e feltámadás? (NLC)
Próbáljuk megjósolni, hogy a TV2 legerősebb produkciója vissza tudja-e hozni a csatornát a nézettségi gödörből – vagy a gyengélkedő tévé feléli az utolsó tartalékait is?
ápr. 22
11:24
Föld napja 2010: zöldprogramok országszerte (NLC)
Faültetéssel, tavaszi nagytakarítással, túrákkal és számtalan más zöldprogrammal ünneplik ma országszerte a Föld napját, melyet idén huszadik alkalommal rendeznek meg Magyarországon.
ápr. 22
12:18
Melyik a legszebb mobil? (NLC)
A szépség relatív, mindenki mást lát szépnek. Ugyanúgy nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy az XY mobil a legszebb a világon, ahogyan az a kérdés sem fog soha véglegesen eldőlni, hogy ki a jobb pasi: Brad Pitt vagy Ricky Martin. (Igaz, legalább már azzal tisztában vagyunk, ki melyik pályán játszik.) A címben költőien feltett kérdésre tehát sajnos ebben a cikkben sem fogjuk megtalálni a…
ápr. 22
13:12
A kisvállalkozások tartanak a közösségi oldalaktól (NLC)
A kisebb cégek tulajdonosainak közel háromnegyede fél attól, hogy a Facebook és a Twitter használata veszélybe sodorhatja őket. Egy másik kutatás szerint azonban a közösségi média használói nincsenek tisztában a biztonsági beállítások fontosságával.
ápr. 22
14:06
Bevásárlóközpont a pofátlan autósok ellen (NLC)
Kitiltják a MOM parkból azokat az autókat, amelyeket jogtalanul hagy a gazdájuk mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen.
ápr. 22
15:18
Megmondjuk, kire szavazz április 25-én, hogy biztosan nyerj! (NLC)
Természetesen ránk add le a voksodat! Aki 2010. április 25-én vásárol VIP tagságot, annak grátisz megduplázzuk az épp vásárolt mennyiséget! Igen, lehet hogy sorsfordító nap lesz ez az életedben, hiszen ez a Párkereső tagság könnyen hozzásegíthet egy komoly kapcsolathoz! Míg mások csak ígérgetnek, mi konkrétumokkal állunk eléd, és szeretnénk ha pénzedért a legteljesebb körű szolgáltatást és…
ápr. 22
15:20
Olcsó mobilok a láthatáron (NLC)
Ha neked tényleg csak telefonálásra és SMS-ezésre kell a telefon, és nem akarsz rá sokat költeni, akkor esetleg érdemes lehet szemrevételezned a Motorola néhány új mobilját.
ápr. 22
16:30
Van új a föld alatt... - szenzációs leletek Budapesten (NLC)
A tavaly végzett fővárosi ásatások ismét bizonyították, hogy „van új a föld alatt”: Budapest régészeti öröksége igen gazdag és minden évben tartogat meglepetéseket nemcsak a szakma, hanem a nagyközönség számára is.
ápr. 22
16:32
Családi költségvetés (NLC)
Az első és legfontosabb dolog, amit megtehetsz a pénzügyeid érdekében, az, hogy elkészíted a saját „családi" költségvetésed. Ehhez nem kell nagy családdal rendelkezned, hiszen a pénz költését akkor is meg kell tervezned, amikor egyedül élsz, akkor is, ha párban, és természetesen akkor is, amikor a családodhoz már a gyermekeid is hozzá tartoznak.
ápr. 22
16:34
Életveszélyesek a pécsi fák? (NLC)
A városvezetés ultrahanggal vizsgáltatja át a pécsi parkok fáit.
ápr. 22
16:36
Szaúd-Arábia és Izrael együtt a Könyvfesztiválon (NLC)
Hivatalosan ma nyílik a XVII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison: az egyik meghatározó kulturális eseménye a hét végéig várja a látogatókat.
ápr. 22
16:48
Nők a startvonalnál - Mi fontos egy pályakezdőnek? (NLC)
Tíz pályakezdő közül hat szemében a jó fizetés egy munkahely fő vonzereje. A Figyelő gazdasági hetilap és a humán tanácsadással foglalkozó Hewitt cég KarrierStart TOP30 elnevezésű kutatása azt vizsgálta: hol teremnek a legjobb állások a versenyszférában? Mi pedig azt néztük meg, mennyit számít a nem, vagyis: mi fontos a pályakezdő nőknek?
ápr. 22
19:12
Megrémülünk a kövérség látványától? (NLC)
Túlsúlyos idegenek képeit látva a nők agyában olyan terület aktiválódik, amely az identitásért és az önreflexióért felelős – idézte amerikai kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap, felvetve annak lehetőségét, hogy a női agy a folyamatos kondicionálás hatására félelemmel reagál a túlsúly látványára.
ápr. 22
23:06
Ugyan Anita titkos férjével az Everesten (NLC)
Anitáról már Kobold néven ír a külföldi sajtó: az életveszélyes expedíció előtt férjhez ment hegymászótársához

Keresés