2010. április 28. szerda

ápr. 28
6:15
Kilógnak Paris Hilton bordái (NLC)
Paris Hiltonnak nem tett jót a szakítása Doug Reinhardttal. A szőkeség ugyanis rengeteget fogyott az utóbbi időben, kilógnak a bordái.
ápr. 28
7:45
Az Everest átka: újabb sérült magyar hegymászók (NLC)
ápr. 28
8:03
Szulák Andrea: „Nagyon sokat tanultam Rozitól... (NLC)
Sok mindent kérdeztem már tőle. Házasságról, válásról, szerelemről, magányról, sikerekről, bukásról, népszerűségről, és sokféle oldalról is ismertem: mint primadonna, díva, tévésztár, színésznő, művésznő, énekesnő. Esett szó szerepekről, vágyakról, válságokról, mindennapokról, ünnepekről, de megvallom: az igazi, a lényeges, az életet valójában meghatározó kérdésekről még nem beszéltünk. Most,…
ápr. 28
9:16
5 állati jó úti cél: kalandok amatőr természetbúvároknak (NLC)
Imádod a természetet és az állatokat? Nem okoz gondot, ha órákig kell néma csöndben ücsörögnöd? Akkor ezek a programok pont neked szólnak. A felejthetetlen élmény garantált!
ápr. 28
9:18
Gond az ágyban: A csodapirula tönkreteszi az illúziót? (NLC)
A szexuális problémák sajnos még mindig tabunak számítanak a legtöbb házasságban. Pedig aki mer kérdezni, megoldást is talál. Szakértőnk várja a te kérdéseidet is.
ápr. 28
9:51
Ő Ricky Martin meleg szerelme - fotó (NLC)
Ricky Martin már felvállalja kedvesét. Az énekes összeköltözött hat éve titokban tartott szerelmével, és az sem elképzelhetetlen, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.
ápr. 28
10:09
Tűsarkú topán rendőr-amazonoknak (NLC)
Nem lenne utolsó látvány, ha ilyen cipőben grasszálnának a rendőrnők, de minden bizonnyal hamar tropára menne a lábuk a nagy bűnüldözés közepette. Szerencse, hogy csak egy képzeletbeli cipőről van szó.
ápr. 28
12:15
D. Tóth Kriszta: Minden csikó éjszaka születik (NLC)
Versenylovak vagyunk. Nem így terveztük, persze, hiszen jó előre megesküdtünk, hogy mi majd másként fogjuk csinálni, mint anyánk. Aztán mégis így alakult. Van, akinél csak néha, bizonyos alapfeltételek együttállásakor jelentkeznek a tünetek, és van, aki mára életformává emelte. A vetélkedést.
ápr. 28
12:17
Free süni! (NLC)
A Fővárosi Állat- és Növénykert csütörtökön délelőtt 24 mentett sünt enged szabadon a Pilisben.
ápr. 28
14:21
10 szép magas sarkú cipő bulizáshoz (NLC)
A komor téli csizmák után igazán megérdemlünk néhány harsány lábbelit, és ha igazán szép darabra bukkanunk, még a vízhólyagoknak is könnyebben megbocsátunk. Jöjjön a 10 legszebb.
ápr. 28
15:16
Az anyák jobban vezetnek (NLC)
Egy közvéleménykutatás szerint a gyerekek nagyobb biztonságban érzik magukat az autóban, ha az anyjuk vezet, mintha az apjuk ülne a volánnál.

Keresés