2010. április 1. csütörtök

ápr. 1
8:12
Mégis a nők a legerősebbek (NLC)
Julianna Margulies szebb, meggyőzőbb és érdekesebb, mint valaha – A férjem védelmében pedig kiváló sorozat.
ápr. 1
8:48
Báránykából méregzsák: ha hisztis a gyerek (NLC)
Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor a kis cuki báránykák toporzékoló méregzsákká változnak, és még az is megesik, hogy az ennivaló kis kezecskéjüket szülőanyjukra, apjukra emelik. Mi tegyünk ilyenkor? Türelmesen magyarázzuk el, hogy „anyának még szüksége van a fél szemére”, vagy ennél drasztikusabb eszközökhöz kell folyamodnunk?
ápr. 1
9:42
Hatalmas magyar siker - szürkemarha világnap (NLC)
Kanada eddig sem csípett minket, most viszont végleg kihúztuk a gyufát. A fókanapnak annyi, helyette őshonos magyar állat a jövő évi naptárban.
ápr. 1
9:44
Legyen közmunkás az út mellett (NLC)
Szemétszedésre invitálja a lakosságot a hazai utak első számú kezelője, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Több ezer köbméter szemét kerülhet a megfelelő helyre.
ápr. 1
9:46
Plakáttal az autóbaleset ellen (NLC)
Balesetmegelőzési projektet indított a rendőrség hazánk legveszélyesebb útja, a 4-es számú főút biztonságának javításáért. Plakát, útfestés és videó is lesz.
ápr. 1
9:48
Paul McCartney volt neje bíróság előtt (NLC)
Bíróság előtt kellett megjelennie Paul McCartney volt nejének: Heather Millst volt alkalmazottja perelte be, amiért állítólag rosszul bánt vele.
ápr. 1
9:50
Rolls-Royce poharak Magyarországról (NLC)
A Rolls-Royce luxusautógyár beszállítója lett az Ajkai Kristály. A magyar vállalat többek között poharakat szállít a méregdrága luxusautókhoz.
ápr. 1
9:52
Segítség! Két év egyedüllét után félek a szextől (NLC)
A Nők Lapja Egézség új rovatában neves szakértő válaszol az olvasók kérdéseire. Vajon elveszíthetjük-e azt a tudásunkat, amit az ágyban szereztünk? Két szexmentes év megölheti a vágyat?
ápr. 1
11:48
Új, zöld hajtrend a tavasz jegyében (NLC)
Vigyázat, új frizuratrend hódít a New York-i partikon! Aki kicsit is ad magára, azonnal hajfestéket ragad.
ápr. 1
11:50
Minden rendben? (NLC)
Még van lehetőséged ingyenes bőrvizsgálatra, hogy felkészülhess a forró sugarakra.
ápr. 1
11:52
A legnagyobb magyar életművész (NLC)
Kolovratnik Krisztián színész, fotós, idegenvezető. Sokoldalú és jóképű – természetesen imádják a nők. Interjúnkban először beszél példaképéről, és elárulja valódi nevét!
ápr. 1
12:24
Húsgolyók pennével és bazsalikommal (NLC)
Az olasz tészták mindig népszerűek – ennek a fogásnak a különlegességét a húsgolyók adják.
ápr. 1
12:26
A nagy csokinyúlteszt (NLC)
Idén semmit nem bíztunk a véletlenre: gyerekekkel kóstoltuk végig a csokoládényúl-felhozatalt. Megtaláltuk a legfinomabbat és a legborzasztóbbat is, valamint lerántjuk a leplet egy több évtizedes tévhitről.
ápr. 1
12:42
Parfüm készül Michelle Wildból (NLC)
A különleges alkotófolyamat során a színésznő legszebb gyerekkori emlékeit is felhasználták.
ápr. 1
13:36
Párkeresés pizzával (NLC)
„Te is hawaii-t rendeltél? Akkor járunk?" A legújabb randiszolgáltatás az USA-ból!
ápr. 1
14:12
Tisztasági zacskók a játszótereken (NLC)
Egy szimpatikus kezdeményezés a kisgyerekek bőrének védelmében!
ápr. 1
15:08
Schwarzenegger otthagyja Amerikát. Hollywoodi szuperprodukciók költözhetnek Magyarországra (NLC)
Kisebb sokkhatással ért fel Arnold Schwarzenegger kormányzó bejelentése, miszerint otthagyja Amerikát és visszatér Ausztriába. A Terminátornak velünk is tervei vannak.
ápr. 1
16:54
Vanessa, a víájpí: Párja milliárdos, úgy él, ahogy akar (NLC)
Vanessa B. Huszonnégy éves, született Nógrádban, K. Erzsébetként. Budapesten szerzett közgazdász diplomát, majd egy éve megismerte hatvanéves párját, a milliárdos H.-t. Azóta úgy él, ahogy akar. Vásárolgat, golfozik, jachtokon napozik, bankigazgatókkal vacsorál. Dolgoznia nem kell.
ápr. 1
18:06
Petthing a kirakatban! (NLC)
Napok óta egyfolytában megy a petthing az egyik budapesti bankfiók kirakatában. Ráadásul éjjel-nappal nyugodtan bekapcsolódhat bármelyik járókelő. Aki nem bánja, hogy közben nézik, április 5-ig még simán petthingelhet egy jót a Dohány utca 65. szám alatt.
ápr. 1
19:36
Nassolj, hogy segíthess! (NLC)
Jó ügy és finom sütik - röviden ez az akció lényege. Licitálj te is a 27 gasztroblogger által készített süticsodára, és segíts a koraszülötteken!
ápr. 1
21:06
Chevrolet Spark - lányteszt a szikráról (NLC)
A Chevrolet legújabb ultradizájnos autója, a Spark, láthatatlan. Egyáltalán nem észlelhető, már a második napon belém jöttek. A rekeszek tökéletesek, a tanksapka teljesen logikátlan, és ezres motorral is bírja a 130-at. Csak nem szereti.
ápr. 1
21:08
Talmácsi nagyot váltott (NLC)
Talmácsi Gábort az új versenyidényben ismét a MOL támogatja. Cserébe szép eredményeket várnak tőle, na meg egy nap ingyen munkát az egyik MOL-kúton. Utóbbit Talma már le is tudta.
ápr. 1
22:36
Áprilisi horoszkóp (NLC)

Keresés