2010. április 18. vasárnap

ápr. 18
7:12
Rémesen elhízott a világsztár! (NLC)
Óriási pocakot növesztett a francia színész.
ápr. 18
8:24
Madonna Afrikában ragadt (NLC)
A repülőgépek miatt egyelőre nem jut haza a popdíva.
ápr. 18
9:18
Berlin - a szexi metropolisz (NLC)
Igazi gourmet hírében állsz? Netán bolondulsz a divatért, és beújítanál egy-két tuti nyári göncöt? Vagy legszívesebben csak múzeumokban lógnál egész nap? Akkor meg se állj Berlinig!
ápr. 18
10:12
3 zöldtipp a mindennapokra (NLC)
Szeretnél „zöldebben” élni, de nem tudod, hogyan kezdd? Félsz, hogy túl sok lemondással jár majd, ha a bolygó egészségére is gondolsz? Ne aggódj, a legegyszerűbb változtatásokkal is rengeteget tehetsz!
ápr. 18
11:06
Tavaszi kreatív tipp: tarka szélforgók (NLC)
Ezekből a szélforgókból csak úgy árad a vidámság és a jókedv – minket a gyermekkorunkra emlékeztetnek. Különösebb rafinériák nélkül is bohókás dekorációt varázsolhatsz belőlük.
ápr. 18
11:08
Hurrá! Hódok Bécsben (NLC)
Bécs egyes vizeiben egyre több hód nyomára lehet bukkanni. A hódok jelenlétére a fákon látható rágásnyomok utalnak, ez a szakemberek szerint nagyon jó jel, ugyanis a vizek tisztaságára, a flóra és a fauna jó egyensúlyára utal.
ápr. 18
11:10
Bűn, ha megverem a gyereket? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Felneveltem egy gyermeket, és végigéltem egy tinédzser idegesítően pimasz viselkedését. Bevallom, volt, hogy megvertem, mert a többszöri szép szó nem használt.
ápr. 18
12:00
Három magyar nő a Mrs. Worldön (NLC)
Hummel Nóra 38 évesen nevezett be a szépségversenyre, amelyet kifejezetten férjezett nők számára írnak ki. Csak miután megérkezett Vietnamba, akkor szembesült vele, hogy magyarok tényleg mindenhol vannak: a kanadai és a szerb versenyző is magyarul szólt hozzá.
ápr. 18
14:06
Veszélyes internet: óvd meg a gyereked! (NLC)
Csak nehogy elhízzon! Elszigetelődjön… A szeme megromoljon… – fohászkodunk, amikor a gyereket a számítógép előtt látjuk. De vajon tényleg ezek az internetezés igazi veszélyei?
ápr. 18
16:30
Féltéglányi telefon aranyból - tényleg elért minket a 80-as évek (NLC)
Régóta rebesgetik, de eddig nem mertük komolyan venni, hogy a retrohullám a 80-as éveknél tart. A márványfarmer után itt a következő rettenet: bicepszedzésre is alkalmas arany óriásmobil a Privétől.

Keresés