2010. április 23. péntek

ápr. 23
6:39
Öngyilkossági hullám a sztárvilágban (NLC)
Nem csak Magyarországot borzolja egy öngyilkosság: Daróczi Dávid halálhíre kapcsán talán jobban a szemünkbe tűnik, hogy 2010 tavaszán több világsztár is önmaga ellen fordult.
ápr. 23
7:15
Jennifer Aniston arca öreg közelről (NLC)
Jennifer Aniston Hawaiin forgatja legújabb, Adam Sandlerrel közös filmjét. A színésznő aprócska farmer forrónadrágban jelent meg a legutóbbi forgatási napon, de a jelenlévőknek sajnos nem a formás lábai szúrtak szemet, sokkal inkább az, hogy Aniston arcán smink nélkül mennyire látszik a kora.
ápr. 23
7:17
Jennifer Aniston arca öreg közelről (NLC)
Jennifer Aniston Hawaiin forgatja legújabb, Adam Sandlerrel közös filmjét. A színésznő aprócska farmer forró nadrágban jelent meg a legutóbbi forgatási napon, de a jelenlévőknek sajnos nem formás lábai szúrtak szemet, sokkal inkább az, hogy Aniston arcán smink nélkül mennyire látszik a kora.
ápr. 23
7:33
Baba vagy karrier? Mindkettő! (NLC)
Igenis teremthetsz összhangot a bébi és a meló között. A babázós hónapok után simán megszervezheted a baba ellátását és a háztartási teendőket, miközben a munkába is visszatérhetsz!
ápr. 23
8:27
7+1 szuper lakber bolt - rusztikus stílusban (NLC)
Szívesen kutakodsz a padláson békebeli kacatok után, és odavagy Provence-ért? A vidéki otthon melegére vágysz? Akár a városban is? Nem gond! Feltérképeztük nektek a legjobb lelőhelyeket, ahol tényleg mindent megkaptok, ami a vidéki romantikához szükséges!
ápr. 23
8:45
Pedofilía-botrányok: Krízisben a katolikus egyház (NLC)
Zaklatásokról, pedofil papokról, az ügyeket eltussoló egyházi vezetőkről zeng hónapok óta a világsajtó. A római katolikus egyház tekintélyét megrendítő botránysorozat egyre több országot és egyházkerületet érint. A Nők Lapja megpróbálta összeszedni és rendszerezni a híreket.
ápr. 23
9:39
A boldog párok hasonlítanak? (NLC)
Örök kérdés, vajon jól választottunk-e párt magunknak. Miért is esünk valakivel első pillantásra szerelembe, mással meg soha, bármennyire lehozná nekünk a csillagokat is az égről?
ápr. 23
9:41
Smink nélkül Sarah Jessica Parkerék (NLC)
A vásznon gyönyörűek, szexisek, mindenki rájuk akar hasonlítani. Ám a valóságban korántsem ennyire ingerlőek a Szex és New York szereplői.
ápr. 23
10:33
A böngésző is lehet divatos (NLC)
Pillanatok alatt akár egy divattervező "ruháját" is rávarázsolhatod a böngésződre. De ha pillangókat vagy megnyugtató, visszafogott külsőt szeretnél, olyat is lehet. Így akkor is lesz miben gyönyörködnöd, ha lassan töltődne be egy oldal. Google Chrome-hoz és Mozilla Firefoxhoz ajánlunk dizájnos, pofonegyszerűen kezelhető külsőket.
ápr. 23
11:45
3 magyar topdíva. Akik férfiak! (NLC)
Nicole sminkes, Jessica táncművész, Betty színinövendék. Hetente kétszer-háromszor viszont ők az éjszaka legforróvérűbb revünői. Más szóval: az ország legjobb transzvesztita előadóművészei!
ápr. 23
11:47
Kitiltják az USA-ból Molnár Anikót? (NLC)
Molnár Anikó igen kellemetlen helyzetbe került. A hajdani Nagy Ő ugyanis a légtérzár miatt nem tud hazajönni Amerikából, pedig már lejárt a tartózkodási engedélye.
ápr. 23
13:51
Hagyd otthon az autót szombaton! (NLC)
Ha teheted, inkább bringával vagy gyalog közlekedj a fővárosban április 24-én! Sokfelé lezárják Budapest belvárosában az utakat szombaton délután a több tízezer fősre becsült kerékpáros és babakocsis felvonulás miatt.
ápr. 23
14:09
Így válassz napszemüveget! (NLC)
A tűző nap nemcsak a bőrödet teheti tönkre, hanem a szemednek is árthat. Egyáltalán nem mindegy tehát, milyen napszemüveggel véded! Így válassz okosan:
ápr. 23
14:45
Naomi Campbell véres botránya (NLC)
Politikai botrányba rángatták bele Naomi Campbellt. A topmodell a New York Times szerint állítólag olyan afrikai gyémántot fogadott el Charles Taylor volt libériai elnöktől, amelyhez ezrek vére tapad.
ápr. 23
15:03
Kontrolláld az étvágyadat! (NLC)
A fogyókúrázók leggyakoribb kérdése: hogyan foghatnám vissza az étvágyamat?
ápr. 23
17:09
Életre szóló minta:A tetoválásom én vagyok! (NLC)
Tavasszal rövidülnek a pólók, felsők, és kivillannak a derekak. Láthatóvá válik, hány nő visel tetoválást. Divat, mindkét nem körében. Valamiképpen mindig is az volt, hiszen ősi hagyományról van szó; csak épp a motívumok változtak. De miközben elterjedt, változatlanul megmaradtak az előítéletek és a kérdések.
ápr. 23
17:11
Így lopnak a sunyi majmok (NLC)
Pofátlan pávián okozott galibát egy afrikai nemzeti parkban. Az állat rendszeresen lopkod a turistáktól, ezért rendőrkézre került.
ápr. 23
17:45
Légy mozifanatikus egy éjszakára! (NLC)
Április 23-án, pénteken újra megrendezésre kerül a Mozifanatikusok éjszakája, egy újonnan becsatlakozott mozival, és minden eddiginél színesebb programmal.
ápr. 23
18:21
Mocskos zsaruk, defektes sármőrök, Amélie férfibőrben, avagy rongybabák kezében a világ sorsa (NLC)
Nem a ruha teszi az embert. Nem szellemeskedő cím takarja a szellemes filmet. A magyar címadók értelmezhetetlen szójátékkal próbálják menteni a Róma–New York szerelmes üldözőst. Hiába. A hét legjobb filmje szerény. És mi a címe? Csak egy szám...
ápr. 23
19:33
A csokoládé a májbetegek gyógyszere? (NLC)
Könnyen lehet, hogy a jövőben kakaóban gazdag étcsokoládét írnak majd fel az orvosok a májcirrhózisban szenvedő betegeknek - legalábbis erre enged következtetni az a kutatás, amely a csokoládé újabb egészségvédő tulajdonságait tárta fel.
ápr. 23
21:57
A világ legbizarrabb frizurája (NLC)
Sokkoló hajakkal vonultak végig a modellek Manchesterben egy versenyen. A szervezők célja különleges frizurák készítése volt, és ez is bejött nekik: a közönség elhűlt a horrorisztikus hajak láttán.

Keresés