2010. április 23. péntek

ápr. 23
0:09
Elsüllyedt az olajfúró torony a Mexikói-öbölben (Kripto Akadémia)
A tengerbe süllyedt csütörtökön az az olajkitermelő platform, amelyen két nappal korábban nagy erejű robbanás történt, 11 munkást továbbra is eltűntként tartanak nyilván - közölte az amerikai parti őrség.
ápr. 23
1:03
Fásy Ádám: Nem vagyunk egy kategória Verebes Istvánnal (Blikk)
ápr. 23
1:03
Aknarobbanás megölt egy tűzszerészt Boszniában (Kripto Akadémia)
Aknarobbanás következtében életét vesztette egy tűzszerész, egy másik pedig megsebesült csütörtökön Boszniában.
ápr. 23
1:06
Orrmandula-műtét? Égési sérülés azonnali ellátása? A HáziPatika segített! (HáziPatika)
A patikus krémet adott a kisgyermek égett kezére, ám az édesanya gyanakodott, és nálunk talált azonnali segítséget. Nem kente be a megégett bőrt, hanem hideg víz alá tette, majd orvoshoz fordult. Mozsár Andrásné története...
ápr. 23
1:10
Ezért lehetnek feledékenyek a nők (HáziPatika)
Terhessége előrehaladásával számos kismama számol be fokozódó feledékenységről és egy új kutatás szerint ezt a megemelkedett hormonszintek agyra gyakorolt hatása okozza.
ápr. 23
2:33
Vitamindús levesek az egész családnak (Blikk)
Íme három zöldséges fogás a tavaszi fáradtság ellen Kaldeneker György ajánlásával
ápr. 23
3:09
Varázslóiskola: Verebes József tanít (Blikk)
BUDAPEST — Verebes József (69) tanításra adta a fejét. A „Mágusnak" becézett futballmesteredző, korábbi magyar szövetségi kapitány saját akadémiáján oktatja kollégáit.
ápr. 23
3:15
Oláh visszatér! (Blikk)
KAPOSVÁR — Különös érzésekkel várja az NB I 24. fordulójának pénteki, debreceni nyitó mérkőzését Oláh Lóránt (30), a Kaposvár futballistája. A csatár most először játszik volt csapata ellen bajnokit azóta, hogy februárban elfogadta a kaposváriak ajánlatát.
ápr. 23
3:27
Fájdalomdíj: Tokaji marad a kispadon (Blikk)
A divízió I-es hokivébé zárómeccsén csak szurkoló lehet a fehérváriak védője.
ápr. 23
4:21
Hagyó: Várom a vizsgálatot! (Blikk)
BUDAPEST — Meggyanúsította volna a rendőrség Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettest, de az ügyészség nem látta kellőképpen alátámasztottnak a tervet.
ápr. 23
4:25
Kút lett az útból! (Blikk)
BUDAPEST — Mintha meteor csapódott volna be, olyan lyukat ütött az Október 23-a utcán a csütörtök hajnali csőtörés.
ápr. 23
4:29
Vámpírok portyáznak Pécsett (Blikk)
PÉCS —  Teljes a felfordulás Európa kulturális fővárosában. Az utcákon vérszomjas vámpírok vadásznak a gyanútlan járókelőkre, és elvadult rockerek harcolnak a maffiózók ellen.
ápr. 23
4:33
Én találtam meg a lányom testét! (Blikk)
KISKUNLACHÁZA—BUDAPEST —  Vannak-e annál kegyetlenebb percek, amikor egy apának lánya gyilkosa mellett kell állnia?
ápr. 23
4:39
Kutyus osztja a szórólapokat (Blikk)
KECSKEMÉT —  Szórólapokat oszt Beni (4) a keverék kutyus. Az eb „Szia, Beni vagyok, fogadj el egy szórólapot" – feliratú kabátkában járja a helyi bevásárlóközpontot.
ápr. 23
4:43
Társasjáték magyar módra (Blikk)
BUDAPEST — A játékból nem lehet kinőni! Ezt vallják azok a magyar fiatalok, akik játékkészítésre adták a  fejüket.
ápr. 23
4:47
Foglyok a magyar zsenik (Blikk)
NEW YORK —  Leesett az álla a világ gazdasági vezetőinek a magyar találmányokat látva! Mint azt a Blikk megírta, a fiatalok a New York-i tőzsdén mutathatták be munkájuk gyümölcsét a Kairos Summit csúcstalálkozón.
ápr. 23
4:51
Őrületes tempóban terjed az ingyentelefon! (Portfolio)
Idén már felbukkantak azok a televíziók is, amelyek lehetővé teszik a Skype használatát, vagyis segítségükkel a számítógép közbeiktatása nélkül használhatja bárki a népszerű csevegőprogramot. Az...
ápr. 23
4:51
Ennyit kapnak a 36 éves öregségi nyugdíjasaink! Íme a számok (Pénzcentrum)
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban. A legfiatalabb öregségi nyugdíjasaink 1970 és 1974 között születtek, ők - 1317-en - átlagosan havi 154 279forintos ellátásban részesülnek....
ápr. 23
4:57
Tojással dobták meg a pártvezért (Blikk)
CORNWALL — Ebből már nem lesz rántotta! Tojással dobta meg egy 16 éves diák David Cameron (44) konzervatív brit kormányfőjelöltet, aki épp a fi a talember iskolájában tett látogatást.
ápr. 23
4:57
Lövöldözés volt Budapesten – a gazfickók „áttörték a zárat” (168 Óra Online)
Ámokfutó autóst üldöztek a rendőrök csütörtök délután a fővárosban – számolt be a .
ápr. 23
5:01
Színész lett a lámából (Blikk)
GYŐR — Egy láma lett a győri színház legújabb sztárja. Benjámin több hónapos gyakorlás után a Győri Nemzeti Színházban Egressy Zoltán Kék, Kék, Kék című darabjában alakítja Bélát, a Filadelfi a Vándorcirkusz tagját.
ápr. 23
5:05
Fegyver nélkül fogta el az ámokfutót (Blikk)
BUDAPEST — Autóroncsok, szanaszét heverő töltényhüvelyek maradtak annak a három férfinak az ámokfutása után, akik egy lopott Ford terepjáróval akartak meglógni az őket igazoltató rendőrök elől.
ápr. 23
5:09
Senkinek sem kellenek a hitelkártyák (Napi)
ápr. 23
5:09
Kéttétört a vonat kereke (Blikk)
BUDAPEST — Csak a szerencse mentette meg az utasokat egy tömegkatasztrófától a hétfői, Tata melletti vasúti baleset alkalmával a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szakértői szerint.
ápr. 23
5:15
A Barátok közt Orsija formába hozta magát (Blikk)
BUDAPEST — Elektromos zsírbontó kezeléssel hozza formába magát a nyárra Lóránt Kriszta (39).
ápr. 23
5:17
Harcossá gyúrta magát Jake Gyllenhaal (Blikk)
LOS ANGELES — Kőkemény edzéstervet dolgozott ki magának a múlt év végén Jake Gyllenhaal (29), hogy legújabb filmjének forgatására úgy nézzen ki, mint egy izmos harcos.
ápr. 23
5:27
Itt a devizaverő forinthitel! Lapáton a hitelközvetítők (Pénzcentrum)
A 2009-es egy rendhagyó évnek bizonyult a magyar lakossági jelzáloghitelezésben. A bankok életében az új hitelkihelyezések helyett a meglévő állomány megmentése került előtérbe, sokan a kölcsönszerződések ügyfél számára kedvező módosításával próbálták orvosolni a problémákat. A CIB Bank körülbelül 4 ezer lakáshiteles ügyfélnek struktúrálta át a hitelét az elmúlt évben, 2010-ben pedig a…
ápr. 23
5:27
„Mintha tisztogattak volna” Kirúgták az RTL műsorvezetőjét (ATV)
Szerződése lejárt, így átmehet másik csatornához.
ápr. 23
5:29
Újabb nevek! Íme a Fidesz-kormány várható kezdőcsapata! (ATV)
A miniszterek névsora lassan végleges. Répássyból államtitkár, Szijjártóból szóvivő lehet, Kövér lesz a házelnök. Kokó valószínűleg nem lesz kormánytag, bár neve tényleg felmerült.
ápr. 23
5:33
Gesztesi: Padlón vagyok anyagilag! (Blikk)
BUDAPEST — Gesztesi Károly (47) padlóra került. A színész nem tagadja, három házasság után erősen a zsebébe kell nyúlnia, hogy négy gyermekét segítse, ezért anyagilag már hó elején „elúszik".
ápr. 23
5:33
Fél év alatt ismerhető majd meg az új kormány gazdaságpolitikája (Üzlet és Utazás)
A Fidesz gazdaságpolitikája egyelőre üres doboz, az új kormány gazdaságpolitikai programját csak a kabinet felállása után 3-6 hónap alatt lehet majd megismerni - mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője a hitelintézet csütörtökön megrendezett befektetői klubjában.
ápr. 23
5:35
Tabáni aranyember lett (Blikk)
BUDAPEST — Óriási meglepetést szerzett Tabáni Istvánnak (32) a lemezkiadója. Az énekes első albuma, a Ments meg! máris aranylemez lett, amiről még maga Tabáni sem tudott csütörtök délutánig.
ápr. 23
5:45
Így bukhatsz el mindent egy befektetésen (Napi)
ápr. 23
5:51
Lemondana a miniszterelnök, de nem hagyják! (168 Óra Online)
Yves Leterme belga kormányfő csütörtökön lemondott, miután a legjelentősebb flamand párt megvonta támogatását a koalíciós kormánytól.
ápr. 23
5:51
A félelem új politikája Európában (Kripto Akadémia)
A félelem új politikája Európában címmel közölt cikket legújabb számában a Newsweek amerikai hírmagazin, amelyben a szerző mindenekelőtt a Fidesz elsöprő választási győzelmét taglalja.
ápr. 23
5:51
Ősztől Mindentudás Egyeteme (Üzlet és Utazás)
Szeptembertől új formában jelentkezik a nagy sikerű előadás- és televíziós sorozat a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Telekom együttműködésével.
ápr. 23
5:51
A köröm betegségei (WebBeteg)
A köröm kültakarónk része, eltérései számos betegség velejárói lehetnek. A köröm hetente körülbelül egy millimétert nő, a kéz középső ujján a leggyorsabban.
ápr. 23
5:53
Rakéták vagy hűtődetonáció? (Kripto Akadémia)
Titokzatos robbanások rázták meg tegnap a levegőt a jordániai Akaba és az izraeli vörös-tengeri Eilat városa között.
ápr. 23
5:53
EBRD: a magasabb rangú jelölté lett a bársonyszék (Üzlet és Utazás)
Május 6-án, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) legközelebbi igazgatótanácsi ülésén nyilvánvalóan Jan Fischert, az idén augusztusban leköszönő cseh miniszterelnököt választják be a pénzintézet megüresedő alelnöki posztjára. Információink szerint a nyolc jelölt közül Fischer volt a legmagasabb rangú, ezért esett rá Thomas Mirow EBRD-elnök választása. Így a többi jelöltnek - köztük…
ápr. 23
5:55
Vannak még csodák (Kripto Akadémia)
Ami hosszú éveken keresztül elképzelhetetlennek tűnt, az nem sokkal Viktor Janukovics ukrán elnökké választását követően igen gyorsan valósággá vált.
ápr. 23
5:55
Világ-bankadó a láthatáron (Üzlet és Utazás)
Globális bankadókkal szembesülhet a világ, ha a G20-ak országai elfogadják a Nemzetközi Valutaalap (IMF) javaslatát.
ápr. 23
5:57
Euróbevezetés: minimum négy év (Üzlet és Utazás)
Egyelőre nincs realitása az euró bevezetésének - közölte egy fórumon Járai Zsigmond, az Orbán-kormány egykori pénzügyminisztere, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) volt elnöke. A közgazdászok között sincs azonban teljes egyetértés a csatlakozás legelőnyösebb időpontjáról. Akadnak olyanok, akik nem halogatnák túlságosan sokáig ezt a lépést, míg mások szerint most a stabil forint kifejezetten előnyös…
ápr. 23
6:09
Fásy elindítja saját tehetségkutatóját (Blikk)
BUDAPEST —  Lélegzethez sem jutott csütörtök délelőtt Fásy Ádám (57) a Blikk szerkesztőségében; olvasóink megállás nélkül hívták, és ontották neki címzett kérdéseiket az interneten keresztül. A mulatós zene királya szimultán chatelt és telefonált; még be sem fejezhetett egy választ, máris jött a következő kérdés.
ápr. 23
6:09
Pedofil-ügy: lemondott egy belga püspök (Metropol)
Az egyház nem közölte, hogy ki az a püspök, aki lemondott, és azt sem, hogy pontosan miért döntött így, de a nemzeti hírügynökség, a Belga úgy tudja, hogy Roger Vangheluwe-ről, a bruges-i püspökség vezetőjéről van szó, és az ügy "súlyos".
ápr. 23
6:09
II. forduló: mire számíthatunk? (Alternatív Energia)
Elkerülhető a sorban állás az igazolással szavazók számára, ha még holnap délutánig felvetetik magukat a választói névjegyzékbe. Virág Rudolf az Országos Választási Iroda vezetője viszont felhívta a figyelmet arra, hogy a matematikai törvényszerűségeken nem tudnak túllépni, így ha vasárnap késő délután több százan jelennek meg, hogy voksoljanak, akkor nem tudnak bezárni a szavazókörök este 19…
ápr. 23
6:15
Schlett István: Természetes, hogy az emberek tartanak a kétharmados többségtől (Infostart)
Természetes, hogy egy kormány kétharmados többségéhez kapcsolódnak félelmek, de egy erős hatalomnak előnyei is vannak - mondta Schlett István politológust az InfoRádió Aréna című műsorában. A politológus szerint egy jó kormányzat lavírozik a vágyai és a lehetőségei között.
ápr. 23
6:15
Kerülje autóval Budapestet szombaton (Vezess)
Sokfelé lezárják Budapest belvárosában az utakat szombaton délután a több tízezer fősre becsült kerékpáros és babakocsis felvonulás miatt. Jobb, ha autóval nem tervez.
ápr. 23
6:21
Lemondott a kormány (Kitekintő)
Yves Leterme belga miniszterelnök csütörtökön benyújtotta kormánya lemondását II. Albert királynak, miután a flamand liberálisok a Brüsszel-Hal-Vilvoorde (BHV) választókerület átszabásának ügyében előállt patthelyzet miatt kiléptek a kormányból.
ápr. 23
6:27
Claudia biztos Daróczi öngyilkosságában (BorsOnline)
Liptai Claudia napi kapcsolatban áll elhunyt vőlegénye családjával. Együtt keresnek válaszokat a felfoghatatlan tragédiára, de Daróczi gyűrűs menyasszonya a híresztelések ellenére is állítja, hogy Joci fordult önmaga ellen.
ápr. 23
6:27
Egérfogóban végezte a kihaltnak hitt gekkó (Metropol)
Új-Zéland egyik főszigetén, az Északin - helyileg - kihaltnak hitt gekkóra bukkantak: holtan. Az állattal egy egérfogó végzett.

Keresés