2010. április 12. hétfő

ápr. 12
0:00
Elsöprő Fidesz-KDNP-győzelmek országszerte (HírTV)
Tarolt a Fidesz-KDNP Tolnában Tolna megye öt választókerületéből mindegyikben a Fidesz–KDNP jelöltje győzött. Tolna megyében győzött Horváth István (Szekszárd) 55,99 százalékkal, Tóth Ferenc (Paks) 62,83 százalékkal, Pótápi Árpád János (Bonyhád) 65,29 százalékkal, Patay Vilmos (Dombóvár) 50,06 százalékkal és Hirt Ferenc (Tamási) 62,05 százalékkal. A Fidesz&...
ápr. 12
0:06
Schiffer András: Úgy tűnik, a csoda bekövetkezett (Blikk)
ápr. 12
0:06
Vona: a magyar emberek kétharmada jobbikos, csak még nem tudnak róla (Infostart)
A magyar emberek kétharmada jobbikos, csak még nem mindenki tud róla - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke vasárnap az országgyűlési választás első fordulójának előzetes eredménye ismeretében.
ápr. 12
0:06
Belgium: a bruges-i döntetlen jól jött Juhász Rolandéknak (She)
Döntetlenre végződött az FC Bruges és a Gent vasárnapi rangadója a belga labdarúgó-bajnokság aranyéremért zajló rájátszásában, így a két vetélytárs nem tudott faragni az éllovas Anderlechttel szembeni hátrányából.
ápr. 12
0:06
Sólyom: Egy magyar kormány sem kapott ekkora felhatalmazást (+videó) (HírTV)
Eddig egy magyar kormány sem kapott ekkora felhatalmazást a választóktól – jelentette ki Sólyom László a választási központban tartott sajtótájékoztatóján vasárnap este.
ápr. 12
0:06
Mesterházy: új demokratikus baloldalt fogunk felépíteni (Alternatív Energia)
A választás még nem ért véget, jelentette ki Mesterházy Attila az első forduló után és egyben azt ígérte, hogy sok helyen megfordítják a jelenlegi eredményt.
ápr. 12
0:06
Az Autonóm szakszervezet korrekt partnerséget vár (hirado.hu)
Az érdekvédelmi szervezet az új kormánytól és a pártoktól is korrekt együttműködést várnak
ápr. 12
0:06
Orbán: életem legnagyobb feladata előtt állok (Portfolio)
"Életem legnagyobb feladata előtt állok" - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje pártja választási központjában vasárnap késő este; úgy értékelte: a magyar emberek a választás...
ápr. 12
0:06
119 választókerületben lehet eredményes az első forduló (ATV)
57 helyen lehet érvényes és eredménytelen.
ápr. 12
0:10
Orbán Viktor: Készen állunk a feladatra! (Infostart)
Soha ennyien nem dolgoztak, szorítottak és imádkoztak a változásért Magyarországon, mint ebben a választási kampányban - mondta Orbán Viktor a Vörösmarty téren. A Fidesz elnöke hangsúlyozta: ez egy nagyszerű, elsöprő és egyértelmű győzelem, amely nem csak a Fideszé, hanem Magyarországé.
ápr. 12
0:10
Tenisz: a dán Carolina Wozniacki győzelme Ponte Vedrában (She)
Az első helyen kiemelt dán Carolina Wozniacki nyerte meg a 220 ezer dollár összdíjazású WTA-tornát Ponte Vedrában.
ápr. 12
0:10
Schiffer: Csoda történt! (Alternatív Energia)
A csoda megtörtént, a Lehet Más a Politika minden előzetes várakozást felülírva, 7 százalék körüli eredménnyel bekerült a parlamentbe - így kezdte a választási eredményt értékelő beszédét Schiffer András, újságírók előtt miután bizonyossá vált, hogy az alig egy éve párttá alakult LMP ott lesz a következő országgyűlésben.
ápr. 12
0:10
Szigeti: törvényes volt a választás! (hirado.hu)
A választás a törvényeknek megfelelően bonyolódtak le, és összhangban voltak az alkotmányos követelményekkel, még akkor is, ha az igazolással szavazás jelenlegi rendszere revízióra szorul - közölte az OVB elnöke
ápr. 12
0:14
Vona: a magyarok kétharmada jobbikos, csak még nem tud róla (Alternatív Energia)
A "nemzeti áttörés napjaként" vonul be a magyar történelembe április 11-e Vona Gábor szerint. A Jobbik elnöke a "totális ellenszél" dacára elért egyértelmű sikerként értékelte pártja első fordulós választási eredményét a Jobbik vasárnapi esti rendezvényén.
ápr. 12
0:14
Mesterházy: a haza nem létezhet ellenzék nélkül (hirado.hu)
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje nem tett le arról, hogy Orbán Viktorral szeretne leülni egy miniszterelnök-jelölti vitára
ápr. 12
0:15
Négy párt jutott a parlamentbe (Napi)
ápr. 12
0:18
Eredményhirdetés után is szavaznak még a XI. kerületben (hirado.hu)
Fél tizenkettőkor még legalább 150-en várakoztak a szavazóhelyiség előtt
ápr. 12
0:24
Vona: Ez a nemzeti áttörés napja (Blikk)
A "nemzeti áttörés napjaként" vonul be a magyar történelembe április 11-e Vona Gábor szerint. A Jobbik elnöke a "totális ellenszél" dacára elért egyértelmű sikerként értékelte pártja első fordulós választási eredményét a Jobbik vasárnapi esti rendezvényén.
ápr. 12
0:24
Tenisz: Juan Ignacio Chela Houstonban megtréfálta a favorit Sam Querreyt (She)
A 442 500 dollár összdíjazású, salak pályás ATP-torna döntőjében az argentin Juan Ignacio Chela szetthátrányból fordított és nyert a favoritnak számító, harmadik helyen rangsorolt amerikai Sam Querrey ellen.
ápr. 12
0:24
A stabil kormányzás fontos a piac számára (Alternatív Energia)
Papírforma szerinti eredmény született, és alapvetően jó hír a piac számára, hogy Magyarországon stabil kormányzás lesz - mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője az MTI-nek vasárnap este, a választási eredmények 99 százalékos feldolgozottságának ismeretében.
ápr. 12
0:24
Radikális jobbratolódásról beszélnek a német televíziók (Kripto Akadémia)
Radikális jobbratolódásról, a Fidesz földcsuszamlásszerű győzelméről beszéltek vasárnap késő esti híradásaikban a német közszolgálati televíziók. Mind a ZDF, mind az ARD budapesti tudósításában kiemelte, hogy a parlamentbe ezúttal először bejutott a "szélsőjobboldali" Jobbik pártja is.
ápr. 12
0:24
Mesterházy gratulált Orbánnak és vitára hívta (ATV)
Bárhol, bármikor várja a Fidesz elnökét.
ápr. 12
0:28
Rögbi, Heineken-kupa: francia-ír versenyfutás mindkét elődöntőben (She)
Alakul a francia házidöntő a rögbisek Heineken-kupa néven futó legrangosabb európai kupasorozatában: a negyeddöntőt két-két francia, illetve ír csapat „élte" túl.
ápr. 12
0:33
Mesterházy: a választók leváltották az MSZP által támogatott kormányt (Napi)
ápr. 12
0:42
Orbán: Életem legnagyobb feladata előtt állok (Blikk)
ápr. 12
0:42
Itt dől el a végeredmény - ahol két hét múlva újra szavaznak (Infostart)
Huszonegy budapesti és 36 vidéki választókerületben tartanak második fordulót, mivel egyik jelölt sem kapta meg a szavazatok több mint felét. Ez 14 fővárosi kerületet és öt megyét érint.
ápr. 12
0:42
Könnyen meglehet a Fidesz kétharmada (Portfolio)
Jó esélye van a Fidesznek arra, hogy kétharmados többséget szerezzen. Az Index becslése szerint csak 14 egyéni választókörzet van, ahol nem biztos hogy fideszes győz, és ha ebből ötöt hoz a párt,...
ápr. 12
0:46
Mesterházy gratulált Orbánnak (Blikk)
ápr. 12
0:46
Minden területi listát a Fidesz-KDNP nyert meg (Infostart)
Valamennyi területi listát a Fidesz-KDNP nyerte meg a választás vasárnapi első fordulójában. Az MSZP 11, a Jobbik 9 területi listán lett második.
ápr. 12
1:09
A vállalkozások megerősítését várják a munkaadók (Napi)
ápr. 12
1:13
A szakszervezetek a partnerség folytatását várják (Napi)
ápr. 12
1:15
Logikai csavarok, avagy gondolkodási hibák (HáziPatika)
Előfordul, hogy a minket érő információkat negatív irányba torzítjuk. De ha a gondolkodásukat áthatják berögzött, negatív gondolatok; és mindent úgy magyarázunk, hogy ezeket fenntartsuk, lehet, hogy a depresszió gondolkodási...
ápr. 12
1:18
Közel a kétharmadhoz a Fidesz; tektonikus változások a pártrendszerben (Infostart)
Történelmi siker a Fidesz választási győzelme, a magyar pártrendszerben pedig tektonikus változások indultak el G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója szerint. Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője is úgy véli, hogy a Fidesz megszerezheti a kétharmados többséget, ehhez 52 mandátumra van még szüksége.
ápr. 12
1:18
Golf: Phil Mickelson nyerte meg az idei US Masterst, Tiger Woods negyedik (She)
Az utolsó játéknapnak a második helyről nekivágó Phil Mickelson nyerte meg a férfigolfozók idei első kiemelt, úgynevezett majorversenyét, az Egyesült Államokban zajló US Masterst. A 40 esztendős amerikai golfozó a negyedik fordulót hibátlanul, bogey nélkül játszotta végig, ezzel ledolgozta a nap elején meglévő együtéses hátrányát a végül a második helyen végző angol Lee Westwooddal szemben.
ápr. 12
1:19
A narancslé megvéd a zsíros ételektől (HáziPatika)
A flavonoid-tartalmú élelmiszerek - például narancslé - semlegesítik a magas zsír és szénhidrát-tartalmú gyorséttermi ételek oxidatív és gyulladáskeltő hatását, ezáltal csökkentik az ereket érő károsodást - mutatták ki a Buffalói...
ápr. 12
1:27
A piac várhatóan bizalmat szavaz (Napi)
ápr. 12
1:36
A „külsős” szavazók miatt csúszott a voksolás és az eredményközlés (Metropol)
Az este 7 órás urnazárás után még órákig elhúzódott a szavazás azokban a körzetekben, ahol az igazolással szavazók voksolhattak.
ápr. 12
1:54
Hangos éljenzés a Fidesznél (Metropol)
A hideg idő ellenére hét órakor már több száz szimpatizáns gyűlt össze a Fidesz választási központjánál, a Vörösmarty téren.
ápr. 12
1:58
Húsz százalék alatt az MSZP (Metropol)
Nyolcévi kormányzás után súlyos vereség.
ápr. 12
2:02
Elégedett a Jobbik (Metropol)
Kitartóak voltak a Jobbik szimpatizánsai a SportMax rendezvénycsarnokban tartott eredményváró gyűlésen. Mire a várva várt eredmények megjelentek a kijelzőn, az újbudai csarnok is megtelt a szimpatizánsokkal.
ápr. 12
2:12
„A csoda megtörtént” (Metropol)
Úgy tűnik, a csoda bekövetkezett – jelentette ki Schiffer András.
ápr. 12
2:30
Hajnali negyed kettőre fejeződött be a választás a XI. kerületben (Blikk)
ápr. 12
3:06
Hajnali negyed kettőig tartott a szavazás a XI. kerületben (Infostart)
Hétfő hajnali negyed kettőkor adhatta le utolsóként szavazatát az a választópolgár, aki hét órát várt arra, hogy igazolással a lakóhelyétől távol élhessen választójogával a főváros XI. kerületének 19-es számú választókörében; az országban utolsóként szavazó fiatalembert a választókerület egyéni képviselői mandátumát az első fordulóban elnyerő Fidesz-KDNP közös jelöltje, Rétvári Bence egy üveg…
ápr. 12
3:54
Mire figyeljünk önbarnító krém használatakor? (WebBeteg)
Mindenki számára elérhető az év bármely szakában, első látásra könnyen alkalmazható készítmények, melyek többsége otthoni használatra lettek kifejlesztve, bár kozmetikai célokra is kiválóak: az önbarnítő készítmények.
ápr. 12
4:18
Kangyal Balázs 19 év után elbúcsúzott (Blikk)
BUDAPEST — Szokatlan szerepben tűnt fel Kangyal Balázs (40), a Vasas Bp. Stars jégkorongozója a magyar– osztrák válogatott meccsen. Ezúttal nem a pakkot kergette a felkészülési mérkőzésen, hanem a kezdődobást végezte el. A Pannon-kupa szombati találkozóján elbúcsúztatták a nemzeti együttestől.
ápr. 12
4:22
Palik nyert (Blikk)
DERECSKE — Palik László (48, Nissan) nyerte a tereprali-bajnokság második futamát, 310 versenykilométer megtétele után három (!) másodperccel előzte meg a második helyen végzett Korda Eriket (Nissan).
ápr. 12
4:26
Varga vállalta a veszélyt (Blikk)
BUDAPEST — Varga Zoltán (†65) tisztában lehetett azzal, hogy az életét kockáztatja a focizással. Az FTC olimpiai bajnok labdarúgója, későbbi edzője pénteken a Danuvia-pályán esett össze a Merkapt– Skála öregfiúk-mérkőzésen, és hunyt el. Korábban két infarktuson és több szívkatéterezésen esett át, márpedig ilyen előzmények után már jobb, ha nem erőlteti az ember a fizikai megterhelést...
ápr. 12
4:30
Örökrangadó, örök balhé? (Blikk)
BUDAPEST — Nem múlt el balhé nélkül az örökrangadó. Az MTK–FTC NB I-es bajnokin a lefújás után több embert állítottak elő.
ápr. 12
4:34
Bejött az edzőcsere a Diósgyőrnek (Blikk)
MISKOLC — Örülnek a diósgyőri futballcsapat szurkolói, végre ismét kedvenceik győzelmét ünnepelhették: a DVTK 3-0-ra verte a Pápát.
ápr. 12
4:38
Elintézte Messi a Realt (Blikk)
MADRID — Elképesztő formában van Lionel Messi (22). A Barcelona argentin labdarúgóját a Real Madrid sem tudta megállítani a spanyol bajnokság 31. fordulójában rendezett csúcsrangadón, az „El clásicón".

Keresés