2010. április 23. péntek

ápr. 23
3:15
Oláh visszatér! (Blikk)
KAPOSVÁR — Különös érzésekkel várja az NB I 24. fordulójának pénteki, debreceni nyitó mérkőzését Oláh Lóránt (30), a Kaposvár futballistája. A csatár most először játszik volt csapata ellen bajnokit azóta, hogy februárban elfogadta a kaposváriak ajánlatát.
ápr. 23
6:51
Juventus: Trezeguet menedzsere szerint a csatár a Milanba is távozhat (She)
David Trezeguet menedzsere nem zárja ki a lehetőségét, hogy a francia labdarúgó a nyáron az olasz Juventus csapatától a rivális Milanhoz igazol.
ápr. 23
7:03
"Honfitárs bíróval könnyű nyerni!" (Behaviour)
Meglepetést eredményezett a Bajnokok Ligája elődöntőjében megvívott első találkozó: nem az Internazionale sikere a váratlan, hanem a kétgólos előny, amit a Camp Nou-beli visszavágóra gyűjtött az olasz gárda. A 3-1-es hazai diadal után a katalánok elismerik riválisuk erényeit, ugyanakkor számon kérik José Mourinho honfitársaként bíráskodó játékvezetőn, hogy Diego Milito lesről talált a kapuba,…
ápr. 23
7:05
"Ribéry kiállításánál nem gondoltam, hogy megnyerjük a meccset" (Behaviour)
Az Inter kedden kétgólos, a Bayern szerdán egygólos előnyt szerzett a Bajnokok Ligája elődöntő első felvonásán. A Lyon elleni találkozón a hazaiaktól kiállították Ribéryt, a vendégektől Toulalant, ezzel együtt a bajorok domináltak, s végül 1-0-ra nyertek. Mindazonáltal mindkét visszavágó elképesztő izgalmakat ígér.
ápr. 23
7:07
Speciális üvegfal védi a két sakkfenomént (Behaviour)
Szófiában szerdán az ünnepélyes megnyitóval és a sorsolással megkezdődött a nagy érdeklődéssel várt sakkvilágbajnoki döntő. A címvédő indiai Viswanathan Anand és kihívója, a bolgár Veszelin Topalov 12 játszmás párosmérkőzésének első partiját április 24-én játsszák, a hazai pályán küzdő exvilágbajnok vezeti a világos bábukat.
ápr. 23
7:39
A Manchester United a legértékesebb klub (Metropol)
Sorozatban hatodszor ítélte a legértékesebb futball-klubnak a Manchester Unitedet az amerikai Forbes magazin.
ápr. 23
8:21
NFL: a St. Louis Rams Sam Bradfordot választotta elsőként a drafton (She)
Az irányító Sam Bradford mellett döntött a St. Louis Rams csapata az amerikaifutball-csapatok idei játékosbörzéjén, ezzel az oklahomai születésű játékos lett a 2010-es NFL-draft első választottja.
ápr. 23
8:39
Ribéry nyakig merült a szexbotrányba (Blikk)
PÁRIZS – Nem csoda, hogy ideges Franck Ribéry (27)! A Bayern München francia futballsztárja nehéz napokat él át, talán ennek is köszönhető, hogy buta piros lapjával nehéz helyzetbe hozta csapatát az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén.
ápr. 23
8:51
Országos fallabdaverseny indul májusban (Behaviour)
Először rendeznek Magyarországon - májustól június közepéig - országos amatőr fallabdaversenyt. A szervezők selejtezőnkként 60-70 játékos részvételére számítanak.
ápr. 23
8:57
Köszönöm, Blikk, én mehetek a vébére! (Blikk)
BUDAPEST – Megéri Blikk-olvasónak lenni! Egy székesfehérvári fiatalember, Mányok Miklós (35) utazhat lapunk jóvoltából a divízió I-es jégkorong-világbajnokság utolsó meccsére. Csak három kérdésre kellett helyes választ beküldenie, majd várhatta a sorsolást, amelynek nyerteseként két jegyet vehetett át a ma esti szlovén–magyar párharcra.
ápr. 23
8:57
Videó: közös erővel ollózták be a labdát a Boca Juniors kapujába (She)
Különleges góllal győzött a Gimnasia La Plata a Boca Juniors ellen az argentin labdarúgó-bajnokságban: Sebastián Romero és Marco Pérez egyszerre ugrott fel ollózni, s így került be a labda hálóba. Íme, a dupla ollózás videón!
ápr. 23
9:33
Vb 2010: kedveznének az iskolásoknak Chilében a torna ideje alatt (She)
Az iskolaidő átmeneti módosítását javasolják chilei parlamenti képviselők, hogy a diákok élőben követhessék az ország labdarúgó-válogatottjának világbajnoki mérkőzéseit.
ápr. 23
9:51
Öttusa: érettségije miatt csúszik Kovács Sarolta visszatérése (She)
Lovasbalesetét követően a vártnál korábban meggyógyult, így a héten már el is kezdte az edzéseket Kovács Sarolta, a székesfehérváriak öttusázója.
ápr. 23
10:27
Dortmund: Klopp még nem tudja, hogy Hajnal vagy Valdez kezd-e (She)
A Borussia Dortmundot irányító Jürgen Klopp még nem tudja, hogy kit jelöl a kezdőcsapatba a keresztszalag-szakadás miatt fél évre kidőlő Mohamed Zidan helyére. Az edző valószínűleg Hajnal Tamás és Nelson Haedo Valdez közül dönt.
ápr. 23
10:29
Videó: a szlovének ellen is bízunk a "hazai" szurkolókban - Énekes Lajos (She)
A magyar jégkorong-válogatott edzője, Énekes Lajos eddig nem nagyon szeretett volna foglalkozni a szlovének elleni mérkőzéssel, szépen sorban akartak haladni a fiúkkal, de a "döntő" előtt most már elkerülhetetlen a téma. A tréner bízik a hazai pályát teremtő magyar szurkolókban, és azt mondja, erre a meccsre mindent fel kell tenniük a sikerhez. Nézze meg a Szlovénia elleni "döntő" előtti videós…
ápr. 23
10:57
Evezős évadnyitó a Margitszigeten (Behaviour)
A Danubius Nemzeti Hajósegylet, a Magyar és a Budapesti Evezős Szövetség, illetve a Budapesti Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség immár 20. alkalommal rendezi meg évadnyitóját, a gróf Széchenyi István-emlékversenyt és sportnapot vasárnap a Margitszigeten.
ápr. 23
11:21
Motorsport: Tóth Imre ismét motoron, a Supersport-vb hétvégi futamán indul (She)
Tóth Imre újra motorra ül: a magyar versenyző a Supersport-világbajnokság asseni futamán áll rajthoz. Versenygépe egy Honda CBR 600RR lesz, amit először a mai szabadedzésen próbál ki.
ápr. 23
11:23
Championship: Tímár Krisztián már kocogott a Plymouth edzésén (She)
Súlyos sérülését követően a csütörtöki edzésen kocogott először Tímár Krisztián, az angol másodosztályban szereplő Plymouth labdarúgója.
ápr. 23
11:39
Újpest: combsérülése miatt kérdéses Kabát Paks elleni játéka (She)
Egyelőre bizonytalan, vállalja-e a játékot Kabát Péter,az Újpest támadója a Paks elleni szombati bajnokin.
ápr. 23
12:15
Kecskemét: gyenge játék esetén újra fizethetnek a labdarúgók (She)
Mint korábban megírtuk, ismét ingyenes lesz a belépés a hétvégén a Széktói Stadionba: a Haladás elleni találkozót követően a Zalaegerszeg ellen sem nyitnak ki a pénztárak Kecskeméten.
ápr. 23
12:27
Autóbalesetben halt meg a kétszeres olimpiai bajnok (Metropol)
Natalja Lavrova ritmikus gimnasztikázó az orosz csapat tagjaként 2000-ben, Sydneyben és 2004-ben, Athénban nyert olimpiai aranyérmet.
ápr. 23
12:27
Geráék döntőközelben értek (Behaviour)
Bár az elődöntős nyitómeccseken csütörtök este túljutottak az érintettek, mintha mi sem történt volna, mind a négy csapat változatlanul azt hirdeti, hogy a labdarúgó Európa Liga fináléjába várja magát.
ápr. 23
12:33
Torna: Vágner Levente remekelt a birminghami junior Eb-n (She)
Szenzációsan teljesített Vágner Levente a férfi tornászok birminghami junior Európa-bajnokságán, az éjszakába nyúló viadalon bejutott az egyéni összetett fináléba, és kvalifikációt szerzett a szingapúri ifjúsági olimpiára is. A magyar versenyző az összetettben végül a 16. helyen végzett.
ápr. 23
13:09
Vb 2010: az MTV minden mérkőzést élőben közvetít a tornáról (She)
A Magyar Televízió mind a 64 mérkőzést élőben, a helyszínen tartózkodó kommentátorok közreműködésével közvetíti a nyári labdarúgó-világbajnokságról.
ápr. 23
13:21
Napi három vb-meccs az MTV-n (Metropol)
A telesport.hu oldalon - a világbajnokságok történetében először - valamennyi mérkőzés élőben lesz látható, s ezek bármikor visszanézhetőek lesznek az MTV videotárából.
ápr. 23
13:27
Championship: Steve Coppell lett a Bristol City új menedzsere (She)
Steve Coppell, a Reading korábbi sikeredzője vette át a másodosztályú Bristol City irányítását. Az 54 éves szakember egyéves szerződést írt alá új csapatával.
ápr. 23
13:45
Cselgáncs Eb: Mészáros a döntőben, Ungvári a négy között (She)
A világbajnoki ezüstérmes Mészáros Anett bejutott a fináléba, míg Ungvári Attila (73) elődöntős a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 23
14:03
NSO Tv: több ezren írták alá az NS-zászlót, Kangyal pezsgőt bontana (She)
A szlovénok elleni sorsdöntő divízió 1-es világbajnoki jégkorong mérkőzésre a Nemzeti Sport egy különleges zászlót készítetett, amelyet a fiúkért szorítók közül több ezren írtak alá, és amely ma este a helyszínen segíti majd a magyar válogatottat a legjobbak közé kerülni. Tekintse meg a csapat korábbi tagjával, a vb alatt televíziós szakértőként dolgozó Kangyal Balázzsal készített interjúnkat!
ápr. 23
14:21
Manchester City: Torres a legjobban kereső angliai játékos lehet (She)
Roberto Mancini elismerte, hogy a Manchester City komolyan érdeklődik Fernando Torres iránt, akiért klubja 50 millió fontot is megadna a Liverpoolnak.
ápr. 23
14:23
Cselgáncs Eb: Ungvári Attila kikapott az elődöntőben, a bronzért küzdhet (She)
A 73 kg-os Ungvári Attila kikapott az elődöntőben, így a bronzéremért küzdhet a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 23
14:51
Jégre veled, Magyarország! (Behaviour)
A világelitbe jutás a tét a ma este 20 órakor kezdődő szlovén-magyar divízió I-es jégkorong világbajnoki mérkőzésen. Amelyik válogatott győz, jövőre a szlovákiai vb-n a világ legjobb 16 csapata között szerepelhet.
ápr. 23
14:57
Curling: hetedik a magyar vegyes páros a világbajnokságon (She)
A hetedik helyen végzett a Patonai Ágnes, Sárdi Péter duó a vegyes párosok curling-világbajnokságán az oroszországi Cseljabinszkben.
ápr. 23
15:09
Olimpiai bajnokok és 50 sportág Szegeden (Behaviour)
A Nagy Sportágválasztó szervezői szerint kettős premier helyszíne lesz május 7-én és 8-án Szeged: ez lesz az első olyan sportágválasztó, amelyet nem Budapesten rendeznek, másrészt az idei, összesen 17 eseményből álló sorozat első állomása.
ápr. 23
15:11
Foci-vb élőben az interneten (Behaviour)
Napi három alkalommal jelentkezik majd élőben a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról a Magyar Televízió, amely pénteken, sajtótájékoztatón számolt be a közvetítések menetéről.
ápr. 23
15:13
Hetedikek lettünk a curling vb-n (Behaviour)
A hetedik helyen végzett a Patonai Ágnes, Sárdi Péter duó a vegyespárosok curling-világbajnokságán az oroszországi Cseljabinszkben.
ápr. 23
15:15
REAC: Mátyus János a rákospalotaiak új vezetőedzője (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Mátyus János lett a REAC vezetőedzője, ő követi a héten közös megegyezéssel távozó Nagy Sándort a kispadon. Értesüléseink szerint a rákospalotai együttes este hivatalosan is bejelenti az edzőváltás tényét.
ápr. 23
15:27
Várják az olimpián ifjú tornászunkat (Behaviour)
Bejutott az egyéni összetett döntőbe, és indulási jogot szerzett az augusztusi, szingapúri ifjúsági olimpiára Vágner Levente a férfi junior tornászok birminghami Európa-bajnokságán.
ápr. 23
15:33
Vasárnap Budapesten versenyez a korábban tevéket hajtó világsztár (Infostart)
Egy évvel Overdose futása, és Christophe Soumillon emlékezetes budapesti lovaglása után ismét egy, a világ legszűkebb élmezőnyébe tartozó zsoké érkezik a Kincsem Parkba.
ápr. 23
16:27
Real Madrid: Kaká felépült, ott lesz a keretben a szombati bajnokin (She)
Kaká, a Real Madrid brazil középpályása felépült elhúzódó lágyéksérüléséből, így helyet kap a „királyi gárda” keretében a Zaragoza elleni szombati bajnokin.
ápr. 23
16:45
Videó: akciófilmbe illő ugrás az akrobatikus baseballozótól (She)
A Fordham csapata 9–1-es hátrányban volt az Iona elleni baseballmeccsen, azonban Brian Kownacki parádés ugrásának is köszönhetően 12–9-re fordítani tudott, és győzött. Íme, a látványos jelenet videón!
ápr. 23
17:39
Nagy sportválasztó: Janics, Vajda és Molnár is népszerűsíti a sportágakat (She)
A nagy sikerre való tekintettel 2010-ben az ország több nagyvárosában is rendeznek Nagy Sportágválasztót, nemcsak a fővárosban. A szegedi szervezők – két nagyszerű és rendkívül eredményes, a versenysporttól már visszavonult kenus, Kozmann György és Csabai Edvin csapata – ötven sportágat és több nagy bajnokot is felvonultat majd május 7-8-án, az országossá nőtt rendezvény első idei állomásán.
ápr. 23
17:51
A bronzért küzdhet dzsúdósunk (Behaviour)
A 73 kg-os Ungvári Attila kikapott az elődöntőben, így a bronzéremért küzdhet a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 23
19:09
Soproni Liga: Debrecen-Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A Soproni Liga 24. fordulójának nyitó mérkőzésén a Debrecen a Kaposvárt fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 23
19:27
Magyar aranyérem a bécsi cselgáncs Európa-bajnokságon (Infostart)
Aranyérmet szerzett Mészáros Anett a 70 kg-os súlycsoportban a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 23
19:39
Ferguson nem vonul vissza az idény végén (Metropol)
Nem áll szándékában visszavonulni az idény végén a Manchester United labdarúgócsapatát irányító Sir Alex Fergusonnak.
ápr. 23
20:03
Nem akar visszavonulni a manchesteri edzőlegenda (Infostart)
Tagadta Sir Alex Ferguosn, hogy a következő szezon végén távozna a Manchester United kispadjáról.
ápr. 23
20:15
Bronzérmes lett dzsúdósunk (Behaviour)
A 73 kg-os Ungvári Attila bronzérmet nyert a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 23
20:21
Női kézilabda NB I: a Veszprém ikszelt Hódmezővásárhelyen (She)
A női kézilabda NB I 9-12. helyért zajló rájátszásában a Veszprém Barabás KC 32–32-es döntetlent játszott az ASA Consolis vendégeként.
ápr. 23
20:39
Női kosárlabda: 100 pontot szórt, és négy év után bajnok a Pécs (She)
A női kosárlabda-bajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén a Mizo Pécs idegenben, hosszabbítás után 100–96-ra legyőzte az MKB-Euroleasing Sopron csapatát, így vesztett csata nélkül, 3–0-s összesítéssel visszahódította a bajnoki címet. A pénteki felvonás pazar forgatókönyv szerint zajlott: két és fél negyeden át fej fej mellett haladtak a csapatok, a harmadik negyedben elhúzott a Pécs, ám a Sopron…
ápr. 23
20:57
Soproni Liga: a második félidőben „kivégezte” a Loki a Kaposvárt (She)
A Soproni Liga 24. fordulójának nyitó mérkőzésén a Debrecen 1–0-s hátrány után kezdett el igazán futballozni a Kaposvár ellen, és negyed óra alatt öt gólt berámolva „kivégezte" ellenfelét. A fordításhoz kellettek a vendégek kapusának, Milinte Árpádnak a hibái is, aki két hazai gólban is alaposan benne volt. Végül 5–1-re nyertek a hajdúságiak.

Keresés