2010. április 29. csütörtök

ápr. 29
0:09
BL: Mourinho összekapott Valdésszel, meglocsolták az Intert - fotók (She)
José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője alaposan összekapott a pályán Víctor Valdésszel, a Barcelona kapusával a BL-elődöntő visszavágójának lefújása után.
ápr. 29
0:27
Videó: katalán nyomás, Inter-kiállítás, meg nem adott Barca-gól (She)
Piqué találatával egygólos sikert aratott a Barcelona a tíz emberrel játszó Internazionale ellen a BL-elődöntőjének visszavágóján, amely kevésnek bizonyult a fináléba jutáshoz. A meccsen szinte állandósult a Barca-nyomás, főleg Motta kiállítása után, a végén pedig egy meg nem adott gól borzolta az idegeket. Nézze meg a találkozó (1-0) összefoglalóját videón!
ápr. 29
0:31
Sznúker: Mark Selby elbúcsúztatta Ronnie O'Sullivant a világbajnokságon (She)
Teljessé vált az elődöntő mezőnye a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon. A negyeddöntőben az angol Mark Selby megverte a háromszoros világbajnok honfitársát,  Ronnie O'Sullivant.
ápr. 29
0:35
BL: Piqué az Inter-védelmet dicséri, nem beszél a bírókról (She)
Káprázatos gólt szerzett, de kevés volt: Gerard Piqué letörten nyilatkozott a Barcelona–Internazionale BL-elődöntő visszavágója után az El Mundo Deportivónak.
ápr. 29
3:27
Leváltották a Varga Zolinak engedélyt adó sportorvost (Blikk)
A Sportkórház másik részlegébe helyezték át a versenyzői engedélyt kiadó dr. Szabó Anitát.
ápr. 29
3:31
Eltiltották Véber Györgyöt (Blikk)
ápr. 29
3:35
Szávay győzelemmel tért vissza (Blikk)
ápr. 29
6:27
MLSZ - Csányi a jelölt (Behaviour)
Csányi Sándor elfogadta a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérését, s jelölteti magát a szervezet elnöki posztjára.
ápr. 29
6:45
Geráék az Európa Liga kapujában (Behaviour)
Fennállása legnagyobb diadalát arathatja Gera Zoltán angol együttese, a Fulham az Európa Ligában, ha csütörtök este legyőzi a német Hamburg gárdáját a második számú kontinentális sorozat elődöntőjének londoni visszavágóján.
ápr. 29
6:47
Fülöp Márton a Manchester Citynél (Behaviour)
Az angol labdarúgó-bajnokság negyedik helyéért küzdő Manchester City-ben fejezi be az idényt Fülöp Mártont, a Sunderland magyar válogatott kapusa.
ápr. 29
7:03
Bajnokok Ligája: Messi nem tudta megtörni a „Mourinho-fóbiáját" (She)
Továbbra is tart a Barcelona klasszisa, Lionel Messi „José Mourinho-fóbiája", a labdarúgó Bajnokok Ligája góllövőlistáját vezető argentin támadó továbbra sem tudott olyan meccsen gólt szerezni, amelyen a portugál tréner csapata volt az ellenfél.
ápr. 29
7:05
NHL: a Canadiens utolsó három meccsét megnyerve kiverte a Capitalst (She)
A Montreal Canadiens fantasztikus bravúrt hajtott végre: a párharc utolsó három mérkőzését megnyerve búcsúztatta az alapszakaszt a Keleti főcsoport élén záró Washington Capitals együttesét az NHL rájátszásának negyeddöntőjében, és utolsó csapatként bejutott az elődöntőbe. A magyar idő szerint szerda éjjel, az amerikai fővárosban rendezett meccsen a vendégek Jaroslav Halák kapus nagyszerű…
ápr. 29
7:21
NOB: utcát neveznek el Madridban Juan Antonio Samaranchról (She)
Madrid egyik utcája Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egy hete elhunyt örökös tiszteletbeli elnökének a nevét viseli majd.
ápr. 29
7:39
Bajnokok Ligája: A világ legjobb csapata ellen jutottunk tovább - Eto'o (She)
Samuel Eto'o, az elmúlt idényben még a Barcelonát erősítő kameruni támadó az Inter Barcelona elleni továbbjutását követően elmondta, a világ legjobb együttese ellen jutottak tovább a BL-ben.
ápr. 29
7:39
A hetedik olimpiájára készül (Metropol)
Jörgen Persson, a svédek ötszörös világbajnok és kilencszeres Európa-bajnok asztaliteniszezője az 1988-as szöuli olimpia óta - amelyen az asztalitenisz először szerepelt a programban - minden ötkarikás eseményen ott volt, azonban érmet még egyiken sem sikerült szereznie.
ápr. 29
7:57
NBA: egy sikerre a továbbjutástól a Milwaukee Bucks (She)
A Milwaukee Bucks a 25 pontig jutó Brandon Jennings vezetésével 91–87-re megverte az Atlanta Hawks együttesét, és ezzel egy győzelemre került a párharc megnyerésétől az NBA Keleti főcsoportjának negyeddöntőjében. A Utah Jazz nem tudott élni lehetőségével nyugaton: 116–102-re kikapott a Denver Nuggets csapatától, így továbbra is egy nyert meccsre van a továbbjutástól.
ápr. 29
8:15
Női kosárlabda: Krivacsevics Amerikában tárgyal az őt draftoló Seattle edzőjével (She)
Az Egyesült Államokból sms-ben érkezett a huszadik életévét április 8-án betöltő Krivacsevics Tijana meglepetésajándéka: az észak-amerikai női profi bajnokságban WNBA szereplő, 2004-es bajnok Seattle Storm kiválasztotta a magyar centert, aki hamarosan az Egyesült Államokban tárgyal a csapat edzőjével.
ápr. 29
8:15
Államfő lenne a volt aranylabdás (Metropol)
George Weah nem adja fel. A 2005-ös libériai elnökválasztáson veszített, de az évszázad afrikai labdarúgója államfő akar lenni.
ápr. 29
8:33
Női kosárlabda: Krivacsevics Amerikában tárgyal a Seattle edzőjével (She)
Az Egyesült Államokból SMS-ben érkezett a huszadik életévét április 8-án betöltő Krivacsevics Tijana meglepetésajándéka: az észak-amerikai női profi bajnokságban (WNBA) szereplő, 2004-es bajnok Seattle Storm kiválasztotta a magyar centert, aki hamarosan az Egyesült Államokban tárgyal a csapat edzőjével.
ápr. 29
8:35
Zalaegerszeg: ingyenes belépők a DVTK ellen - anyák kék-fehérben (She)
Zalaegerszegen minden hölgyszurkoló ingyen nézheti meg a vasárnapi ZTE–DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
ápr. 29
8:51
Döntőbe juthatnak az Európa-ligában Geráék (Blikk)
ápr. 29
8:51
Samaranch utca a fővárosban (Behaviour)
Madrid egyik utcája Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egy hete elhunyt örökös tiszteletbeli elnökének a nevét viseli majd.
ápr. 29
9:09
Videó: íme, Bojan Krkic meg nem adott gólja a Barcelona-Inter meccsen (She)
A szerda esti Barca-Inter BL-elődöntő (1–0) hajrájában Bojan Krkic megszerezte a Barcelona hőn áhított második hazai, és egyben továbbjutást érő gólt, a játékvezető azonban nem adta meg a találatot, mert már korábban megállította a játékot. Nézze meg a jelenetet videón!
ápr. 29
9:27
Videó: Mourinho és Valdés incidense a lefújás után (She)
Az Internazionale vezetőedzője, José Mourinho és a Barcelona kapusa, Víctor Valdés között apróbb „nézeteltérés” alakult ki, amikor a portugál szakember a szurkolók felé indult ünnepelni a BL-meccs lefújása után. Nézze meg az esetet videón!
ápr. 29
9:27
Hetedik olimpiájára készül (Behaviour)
Hetedik olimpiájára készül Jörgen Persson, a svédek ötszörös világbajnok és kilencszeres Európa-bajnok asztaliteniszezője.
ápr. 29
9:45
Bajnokok Ligája: a statisztikák alapján a Bayern a döntő esélyese (She)
A statisztikák alapján a Bayern Münchennek van nagyobb esélye a BL-döntő megnyerésére. Legalábbis az eddigi két olasz–német párharcban a német együttes győzött a legrangosabb európai kupasorozat döntőjében.
ápr. 29
9:45
José Mourinho: ez volt életem legszebb veresége! (Infostart)
José Mourinho dicséretét zengi a futballvilág. Az Inter edzője a rá jellemző célfutballt vezényelve bejuttatta a fekete-kékeket a Bajnokok Ligája döntőjébe. Utána örömtáncot lejtett a Camp Nou gyepén, majd beült a sajtótájékoztatóra. S nem tett lakatot a szájára.
ápr. 29
9:45
Majka: Reszkess, Fradi! (Blikk)
A lila-fehér focisták sikere esetén ferencvárosi barátait hívja majd először telefonon
ápr. 29
9:47
Bajnokok Ligája: Thiago Motta szerint igazságtalan volt a kiállítása (She)
Thiago Motta, az Inter középpályása úgy véli, igazságtalanul kapott piros lapot a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján, amelyen 1–0-s vereségével a milánói együttes jutott tovább.
ápr. 29
9:49
CONCACAF: a mexikói Pachuca az utolsó pillanatban hódította vissza a BL-trófeát (She)
Negyedik Bajnokok Ligája-győzelmét aratta a közép- és észak-amerikai térségében (CONCACAF) a mexikói Pachuca labdarúgócsapata, miután a döntő visszavágóján 1–0-s győzelmet aratott a szintén mexikói Cruz Azul ellen.
ápr. 29
10:03
Zalaegerszeg: ingyenes belépők a DVTK ellen - hölgyek kék-fehérben (She)
Zalaegerszegen minden hölgyszurkoló ingyen nézheti meg a vasárnapi ZTE–DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
ápr. 29
10:03
Búcsúztak Ovecskinék (Behaviour)
Az alapszakaszgyőztes Washington Capitals már az első körben kiesett az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, miután az utolsó, hetedik mérkőzésen 2-1-re kikapott a vendég Montreal Canadienstől.
ápr. 29
10:05
Juventus: mától Andrea Agnelli lehet az elnök, aki visszahozná Capellót (She)
Olasz források szerint a Juventus mai tulajdonosi ülésén Andrea Agnellit, a korábbi klubvezető Umberto Agnelli fiát nevezik ki a klub elnökének.
ápr. 29
10:05
Szépített a Denver, bajban az Atlanta (Behaviour)
A Denver Nuggets hazai pályán nyert, és 3-2-re szépített a Utah Jazz elleni párharcban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében.
ápr. 29
10:39
CONCACAF: a Pachuca az utolsó pillanatban hódította vissza a BL-trófeát (She)
Negyedik Bajnokok Ligája-győzelmét aratta a közép- és észak-amerikai térségében (CONCACAF) a mexikói Pachuca labdarúgócsapata, miután a döntő visszavágóján 1–0-s győzelmet aratott a szintén mexikói Cruz Azul ellen.
ápr. 29
10:41
BL: az Inter ellen több esélyünk van, a Barcánál kevesebbet támad - Van Gaal (She)
A Bayern München a Lyon elleni kettős győzelemmel már kedden bejutott a madridi döntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A németek holland edzője, Louis van Gaal örül, hogy a fináléban nem a Barcelonával, hanem az Interrel kell játszaniuk.
ápr. 29
10:43
Jótékonyság: Görbicz és Hornyák állatoknak gyűjt adományokat (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának két játékosa, Görbicz Anita és Hornyák Ágnes gyűjtést szervez az Emberek az Állatokért Alapítvány javára – olvasható a kisalfold.hu-n.
ápr. 29
10:45
Jégkorong: tízcsapatos lehet a MOL-liga, szlovákiai együttes is képbe került (She)
Május 10-én a Magyar Jégkorongszövetség vendégül látja az élvonalban szereplő magyar együttesek képviselőit, a megbeszélésen szóba kerül a 2010–2011-es Mol-liga esetleges bővítése is.
ápr. 29
10:57
Bajnokok Ligája: Nem értem kézzel a labdához - Yaya Touré (She)
Yaya Touré, a Barcelona játékosa az Inter elleni BL-búcsú után elmondta, Bojan Krkic meg nem adott gólja előtt nem ért kézzel a labdához, a játékvezető tévesen fújta le az esetet.
ápr. 29
10:59
FTC-Újpest: fél ötkor indul a vendégszurkolókat szállító metrószerelvény (She)
Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint az FTC elleni pénteki bajnoki mérkőzésre jegyet váltott újpesti szurkolók 16 órától gyülekeznek a Városkapu metrómegállónál, ahonnan 16.30 órakor utaznak a rendőrség által biztosított különmetróval a Népligetbe.
ápr. 29
11:01
Libertadores-kupa: Adrianóék tíz emberrel nyertek Ronaldóék ellen (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében brazil csúcsrangadót rendeznek, az első felvonáson hazai pályán játszó Flamengo labdarúgócsapata minimális előnyt szerzett magának a Corinthians elleni visszavágóra.
ápr. 29
11:33
Jégkorong: szlovákiai együttes is képbe került, tízcsapatos lehet a MOL-liga (She)
Május 10-én a Magyar Jégkorongszövetség vendégül látja az élvonalban szereplő magyar együttesek képviselőit, a megbeszélésen szóba kerül a 2010–2011-es Mol-liga esetleges bővítése is.
ápr. 29
11:33
Mourinho legboldogabb veresége (Metropol)
Élete legboldogabb vereségének nevezte a szerdait Jose Mourinho, a Bajnokok Ligája elődöntőjében a címvédő FC Barcelonát búcsúztató Internazionale edzője.
ápr. 29
11:35
FTC-Újpest: a vendégszurkolókat szállító metrószerelvény fél ötkor indul (She)
Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint az FTC elleni pénteki bajnoki mérkőzésre jegyet váltott újpesti szurkolók 16 órától gyülekeznek a Városkapu metrómegállónál, ahonnan 16.30 órakor utaznak a rendőrség által biztosított különmetróval a Népligetbe.
ápr. 29
11:37
Everton: a portugál másodosztályból szerződtették az új „Pauletát” (She)
A 19 éves portugál Joao Pedro Pereira Silvával erősítette meg csapatát az angol élvonalban (Premier League) vitézkedő Everton.
ápr. 29
11:51
Befejezték a hatóságok a Himalájában eltűnt Várkonyi László keresését (Infostart)
Kínában befejezték a hatóságok a hétfőn, a Himalájában eltűnt Várkonyi László keresését - mondta a pekingi magyar főkonzul. Sárközy Péter az InfoRádióban hozzátette: erről az eltűnt hegymászó társa, Klein Dávid tájékoztatta telefonon.
ápr. 29
11:51
Sportkórház: leváltották a Varga Zoltánnak engedélyt adó sportorvost - lapértesülés (She)
Leváltották és a Sportkórház másik részlegébe helyezték át azt a doktornőt, aki április 8-án kiadta a sportorvosi engedélyt a másnapi öregfiúk meccs közben elhunyt olimpiai bajnok labdarúgónak, Varga Zoltánnak – számolt be róla a blikk.hu.
ápr. 29
12:09
Szabadidősport: május 1-jén rendezik meg a Samsung olimpiai fesztivált (She)
A Samsung olimpiai zöld fesztivál a szabadban való sportolás mellett a környezetvédelmet és a zöld, ökológiai szempontból tudatos szemléletmódot is népszerűsíti – ennek jegyében várja a Magyar Olimpiai Bizottság és a Budapest Sportiroda május 1-jén a Hármashatár-hegyre a futni és mozogni vágyókat a rendezvényre.
ápr. 29
12:11
Póker: teniszcsillagot igazolt a PokerStars (She)
A piacvezető online pókerterem szerződést kötött Gaël Monfilsszel, aki már be is mutatkozott az EPT-sorozatában.
ápr. 29
12:13
Formula-1: 2011-ben újra alkalmazhatják a csapatok a KERS-rendszert (She)
Igazi szakmai áttörést jelentett tavaly a gyorsulást elősegítő KERS-rendszer megjelenése a Formula–1-ben, de mivel túl drágának bizonyult, a csapatok lemondtak a technológiai újításról. A jelek szerint azonban csak átmenetileg: 2011-ben egy olcsóbb fejlesztéssel visszatérésre készülnek.

Keresés