2010. április 24. szombat

ápr. 24
3:12
Fehérvári Fradi-átok (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR — Tizenhét év után győzné le focibajnokin otthon a Videoton csapata a Ferencvárost. A fehérváriak legutóbb 1993. november 27-én verték saját közönségük előtt a Fradit, és hasonló sikerre készülnek az NB I 24. fordulójának mai rangadóján is.
ápr. 24
3:34
Sportágat váltott a magyar hoki-csapat (Blikk)
Kiváló futballisták után kutató menedzserek a magyar jégkorong-válogatottban is találnának tehetségeket. Ha a divízió I-es világbajnokság szünnapjain a csapatok focimérkőzéseket vívnának, a magyar hokisok ott is esélylyel pályáznának a tornagyőzelemre.
ápr. 24
6:51
Ázsia-kupa: nagyon nehéz csoportba került a címvédő Irak (She)
A címvédő Irak a vb-résztvevő Észak-Koreával és a világbajnokságról lemaradó, ám a kontinens futballjában hagyományosan meghatározó Iránnal is egy csoportba került a jövő évi labdarúgó Ázsia-kupán.
ápr. 24
7:39
"Csak akkor van esélyünk, ha..." (Behaviour)
A profi bokszban minden héten azt kommunikálják, hogy most jön az év meccse, a kézilabdások azonban ennél szerényebbek. Ettől függetlenül vasárnap tényleg az év meccsére készül a magyar bajnok: BL-negyeddöntő, első mérkőzés: Barcelona-MKB Veszprém...
ápr. 24
7:41
Sajtótájékoztató a vonaton, edzés az autópálya mellett, rostokoló versenyzők (Behaviour)
Tegnaptól kezdve ismételten repkedhetnek a sportolók kedvükre, ám az izlandi vulkánkitörés okozta hamufelhő miatti légtérzár igencsak felkavarta a nemzetközi és a hazai sportéletet.
ápr. 24
7:57
Geráék egyre közelebb az EL döntőhöz (Behaviour)
A Gera Zoltánnal pályára lépő Fulham gólnélküli döntetlent ért el a Hamburg vendégeként a labdarúgó Európa Liga elődöntőjének első felvonásán és bíztató helyzetből várhatja a jövő csütörtöki visszavágót. Az Atlético Madrid 1-0-ra nyert a Liverpool ellen.
ápr. 24
8:21
Jégkorong: Az első gól padlóra küldött minket, és utána hiába álltunk fel - Sator (She)
Mint ismeretes, a magyar jégkorong-válogatott tegnap 4–1-re kikapott Szlovéniától a divizó 1-es jégkorong-vb-n, így nem jutott fel az A-csoportba. Ted Sator szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak elmondta, a mérkőzést a kiállítások döntötték el, amelyek közül nem mindegyik volt jogos.
ápr. 24
9:15
Jégkorong: jövőre, április 18-tól 24-ig nálunk rendezhetik a divízió 1-es vb-t (She)
A magyar jégkorong-válogatottnak Ljubljanában nem sikerült megnyernie a divizió 1-es világbajnokságot, így a hazai szövetség már azt tervezi, hogy jövőre Budapesten rendeznék meg a tornát.
ápr. 24
9:51
Debrecen: Rudolf Gergely részleges bokaszalag-szakadást szenvedett (She)
A DVSC csatára, a Kaposvár ellen 5–1-re megnyert tegnapi bajnokin megsérülő Rudolf Gergely részleges bokaszalag-szakadást szenvedett az első diagnózis szerint – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
ápr. 24
10:27
NHL: kikapott a Washington, nyert a Buffalo, hét gólt ütött a Vancouver (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában magyar idő szerint szombat hajnalban két párharc is befejeződhetett volna, de a Montreal ismét nyert Washingtonban, míg a Buffalo megverte a Bostont, így mindkét csata folytatódik. A Detroit 4–1-re győzött Phoenixben, ezzel 3–2-re vezet, akárcsak a Los Angelesnek hét gólt ütő Vancouver.
ápr. 24
10:29
Úszás: három magyar aranyérem a spanyol bajnokság második napján (She)
Az augusztusi budapesti Európa-bajnokságra készülő magyar úszók közül Verrasztó Dávid, Mutina Ágnes és Molnár Ákos is győzelmet aratott Málagában a spanyol bajnokság második napján – adta hírül az uszovilag.hu.
ápr. 24
10:45
Labdarúgás: a Soproni Liga és a topligák mai programja (She)
Bár igazán nagy rangadót nem rendeznek szombaton a Soproni Ligában és az európai topligákban, a bajnokságok végének közeledtével így is több izgalmas összecsapás várható. A magyar élvonalban a listavezető Videoton a Ferencváros ellen próbálja meg növelni az előnyét a Debrecennel szemben, Angliában a címvédő Manchester United az elmúlt héten az Arsenalt és a Chelsea-t is megtréfáló Tottenham…
ápr. 24
11:03
Női kézilabda: megvannak az ETO-DVSC bajnoki döntő időpontjai (She)
Kijelölték a Győri Audi ETO KC–Debreceni VSC női kézilabda bajnoki döntő első két mérkőzésének időpontját.
ápr. 24
11:05
Műugrás: népszerűsítő versenyt rendeznek a Hajós Alfréd uszodában (She)
Szombaton 13 órától Lunda-kupa néven műugróversenyt rendez a nemrég megalakult Lunda SE a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában.
ápr. 24
11:39
Jégkorong: Palkovics Krisztián még nem döntött a folytatásról (She)
Mint ismeretes, a magyar jégkorong-válogatott tegnap Ljubljanában 4–1-es vereséget szenvedett a divízió 1-es világbajnokságon Szlovéniától, s ezzel nem jutott fel az A-csoportba. A magyar csapat két alapembere, Ladányi Balázs és Palkovics Krisztián elismerte, a szlovénok a játék minden elemében fölénk kerekedtek. A júliusban 35. születésnapját ünneplő Palkovics azt is elmondta, egyelőre nem…
ápr. 24
13:09
Benedekék újra csúcsra emelnék az újpesti pólót (Infostart)
Összefogtak az Újpest 1994-es BEK-győztes vízilabda-csapatának egykori tagjai. Benedek Tibor, Dala Tamás és társai azt szeretnék elérni, hogy a lila-fehér gárda ismét kijuthasson a nemzetközi porondra - mondta az InfoRádiónak a 358-szoros válogatott Vincze Balázs.
ápr. 24
13:09
Cselgáncs: Bor Barna és Joó Abigél is bejutott az elődöntőbe (She)
Bor Barna és Joó Abigél is bejutott az elődöntőbe a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 24
14:03
Miskolc-rali: öt szakasz után Aschenbrenner György vezet (She)
Aschenbrenner György zárta a legjobb idővel a Miskolc-rali szombati öt gyorsasági szakaszát az országos bajnokság második futamán. Aschenbrenner mögött Turi Tamás lett a második és ifj. Tóth János a harmadik.
ápr. 24
15:33
Férfi röplabda: nincs bajnokavatás, Kaposváron nyert a Kecskemét (She)
Nem dőlt el még a bajnoki cím sorsa a férfi röplabda Extraligában, a Kecskemét ugyanis a finálé harmadik mérkőzésén idegenben 3:1-re legyőzte a Kaposvárt.
ápr. 24
15:51
Két Giggs 11-essel tudott nyerni a Manchester United (Infostart)
A Manchester United 3:1 arányban legyőzte a Tottenham csapatát hazai pályán, az angol labdarúgó bajnokság 36. fordulójában. A Manchester ezzel az élre állt a tabellán.
ápr. 24
15:51
Premier League: az MU legyőzte a Spurst és élre állt a bajnokságban (She)
A Manchester United 3–1-re legyőzte a Tottenham Hotspurt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójának nyitó mérkőzésén. Sikerükkel a „vörös ördögök" átvették a vezetést a tabellán, igaz, a nagy rivális Chelsea csak holnap lép pályára.
ápr. 24
16:42
Manchester United: Rooney kihagyhatja a hátralévő két bajnoki mérkőzést (She)
Bár a Manchester United legyőzte a Tottenhamet a bajnoki aranyérem szempontjából nagyon fontos mérkőzésen, a „vörös ördögök" szurkolóinak öröme nem lehet felhőtlen, ugyanis Wayne Rooney, a csapat legjobbja kihagyhatja az utolsó bajnoki mérkőzéseket.
ápr. 24
17:00
Rooney számára véget ért a szezon (Infostart)
Ágyéksérülése miatt valószínűleg nem léphet pályára a szezon utolsó két fordulójában Wayne Rooney, az angol labdarúgó Premier League-ben címvédésre hajtó Manchester United csatára.
ápr. 24
17:15
Rooney valószínűleg kihagyja az utolsó két meccset (Metropol)
Ágyéksérülése miatt valószínűleg nem léphet pályára a szezon utolsó két fordulójában Wayne Rooney, az angol labdarúgó Premier League-ben címvédésre hajtó Manchester United csatára.
ápr. 24
17:36
Soproni Liga: Videoton-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójában a Videoton a Ferencvárost fogadja. Kövesse a mérkőzést az NSO-n!
ápr. 24
17:38
Férfi vízilabda: az Eger 11-6-ra legyőzte az FTC-t az első elődöntőn (She)
Az Eger 11–6-ra legyőzte hazai pályán a Ferencvárost a férfi vízilabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén, így 7–1-es összesítéssel vezet a párharcban, azaz egy győzelemre van a döntőbe jutástól.
ápr. 24
17:40
Női kosárlabda NB I: hazai győzelmével a tizenegyedik helyen végzett a BEAC (She)
A 11. helyen fejezte be a 2009-2010-es élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságot a BEAC, amely a rájátszásban a helyosztó utolsó mérkőzésén hazai pályán tizenkét ponttal megverte a Ceglédet.
ápr. 24
17:51
Putyin a cselgáncs eb-n (Behaviour)
Szigorú biztonságiak közepette érkezett meg a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság helyszínére Vlagyimir Putyin orosz kormányfő.
ápr. 24
17:54
Mit keres Vlagyimir Putyin a Ferry Dusikában? (Infostart)
Szigorú biztonságiak közepette érkezett meg a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság helyszínére szombaton Vlagyimir Putyin orosz kormányfő. A Ferry Dusika Sportcsarnokot és környékét elözönlötték a rendőrök, hogy a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) tiszteletbeli elnökének biztonságára vigyázzanak.
ápr. 24
18:12
League One: Gulácsi Péterrel a soraiban játszott döntetlent a Tranmere (She)
Gulácsi Péterrel a kapujában játszott 1–1-es döntetlent a Tranmere Rovers a Colchester United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályának 44. fordulójában.
ápr. 24
18:14
Soproni Liga: Győr-Nyíregyháza találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 24. fordulójában a harmadik helyen álló Győr a tizenötödik Nyíregyházát fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 24
19:06
Női röplabda NB I: a Nyíregyházát megverő Újpesté lett a hetedik hely (She)
A női élvonalbeli röplabdabajnokság rájátszásában az Újpest a hetedik helyért zajló versenyfutás harmadik felvonásában négyszettes mérkőzésen győzött a Nyíregyháza ellen, így eldöntötte a párharcot.
ápr. 24
20:51
Bundesliga - Az utolsó pillanatok döntöttek Brémában (Metropol)
A harmadik helyezett Werder Bremen egy az utolsó pillanatokban szerzett 11-es góllal győzte le a vendég Köln együttesét a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén.
ápr. 24
20:54
Döntetlen a Videoton-Ferencváros rangadó (Infostart)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában 0-0-ra végződött Székesfehérváron a nagy érdeklődéssel várt Videoton-Ferencváros mérkőzés. További eredmények: Pápa-Honvéd 0-3, Kecskemét-Zalaegerszeg 2-2, Újpest-Paks 3-2, Győr-Nyíregyháza 2-1
ápr. 24
20:54
Bundesliga: a Werder Frings 91. percben lőtt tizenegyesével nyert a Köln ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 32. fordulójában a Werder Bremen hazai pályán Torsten Frings 91. percben tizenegyesből lőtt találatával kerekedett a Köln fölé és tartotta otthon a három pontot.
ápr. 24
21:48
Görög Kupa: a Panathinaikosz legyőzte az Ariszt a fináléban (She)
A Panathinaikosz nyerte meg a Görög Kupát, miután a döntőben 1–0-s győzelmet aratott az Arrisz ellen. A mindent eldöntő találatot Sebastian Leto szerezte a találkozó 63. percében.
ápr. 24
23:18
Ligue 1: három kapufa után szerzett góljával pontot mentett a Paris SG (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén a Paris Saint-Germain 1–1-es döntetlent játszott a Rennes-nel.

Keresés