2010. április 10. szombat

ápr. 10
0:06
MotoGP: Casey Stoner kezdett a leggyorsabban Katarban (She)
A királykategóriában az ausztrál Casey Stoner volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíjának első szabadedzésén.
ápr. 10
0:42
Serie B: Filkor végig a pályán volt, a Gallipoli vereséget szenvedett (She)
A Frosinone otthonában szenvedett 2–0-s vereséget a Gallipoli az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának 34. fordulójában. A vendégcsapatban Filkor Attila kezdőként kapott szerepet, és végig a pályán is maradt. A magyar középpályás csapata az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban.
ápr. 10
1:00
Női kosár Euroliga: spanyol ellenfele lesz a Szpartaknak a döntőben (She)
A címvédő orosz Szpartak Moszkva és a spanyol Ros Casares játssza a finálét a női kosárlabda Euroligában, miután előbbi a szintén orosz Jekatyerinburg, utóbbi pedig a lengyel Wisla Kraków ellen nyert az elődöntőben.
ápr. 10
1:18
Meghalt Varga Zoltán (Metropol)
A 65 éves olimpiai bajnok játékos a Danubia-pályán öregfiúk-mérkőzés közben összeesett, és a gyorsan kiérkező mentősök sem tudták megmenteni az életét.
ápr. 10
1:36
Liverpool: Reina 2016-ig kötelezte el magát a klubhoz - hivatalos (She)
A korábbi szigetországi sajtóinformációkat – mely szerint Pepe Reina hat évvel meghosszabbította szerződését a Liverpoolnál – az angol klub hivatalosan is elismerte.
ápr. 10
1:54
Tenisz Vesznyina könnyedén jutott a négy közé a Ponte Vedra-i versenyen (She)
A verseny negyedik kiemeltje, az orosz Jelena Vesznyina meglepően könnyedén nyert az amerikai Melanie Oudin ellen a Ponte Vedra-i női teniszversenyen negyeddöntőjében. A legjobb négy között már csak egy hely kiadó.
ápr. 10
2:12
Tenisz: minden hely elkelt az elődöntőben Casablancában (She)
Kialakult a legjobb négy mezőnye a casablancai férfi tenisztornán. Utoljára a francia Richard Gasquet-t legyőző Victor Hanescu jutott az elődöntőbe.
ápr. 10
2:16
Blog: Isten veled, Zoli! - Thury Gábor írása Varga Zoltán emlékére (She)
Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa blogjában emlékezik a Ferencváros korábbi klasszisára, Varga Zoltánra.
ápr. 10
2:30
Tomori a Fradihoz igazolt (Blikk)
BUDAPEST — Hű maradt a zöldfehér színekhez Tomori Zsuzsanna (22). A női kézilabda-válogatott átlövője, akivel a Bajnokok Ligája-elődöntőjében szereplő győriek két hete, szezon közben bontottak szerződést, tegnaptól a ferencvárosiak játékosa. Új klubjában egyelőre csak az edzéseket látogathatja, de a következő évadban már bevetheti Elek Gábor (39) vezetőedző.
ápr. 10
2:34
Urbányi: a Maldív-szigetekről Kecskemétre (Blikk)
KECSKEMÉT — Két év szünet után tér vissza vezetőedzőként a labdarúgó-NB I-be Urbányi István (42). A szakembert 2008 áprilisában menesztették Újpestről, most pedig újra lilafehér csapathoz, a Kecskeméthez érkezik Csertői Aurél (44) helyére.
ápr. 10
2:48
Csata az aranyért (Blikk)
MADRID — Gigászi csatára készül Spanyolország, futballfiesztát vár Európa – ma (Sport1, 22 óra) összecsap a Real Madrid és a Barcelona. Nagy a tét a bajnokságban 160. El Clásicón (eddig a Real 68-at, a Barca 61-et nyert 30 döntetlen mellett), az aranyérem sorsát is meghatározhatja az ütközet. A Real gólkülönbsége eggyel jobb, ennyivel előzi meg a bajnok és kupagyőztes, Bajnokok Ligája-címvédő…
ápr. 10
2:52
Foci közben hunyt el Varga Zoltán (Blikk)
BUDAPEST — Tragikus hír rázta meg tegnap kora este a magyar futballtársadalmat: elhunyt Varga Zoltán (†65), az FTC olimpiai bajnok labdarúgója. A zöld-fehérek klasszisa ott halt meg, ahol az élete nagy részét töltötte: a futballpályán. Az egykori labdarúgó péntek este Zuglóban, a Danubia-pályán focizott egy öregfiúk csapatban.
ápr. 10
7:00
NHL: tovább izgulhatnak a Boston, Philadelphia és a Montreal hívei (She)
Az NHL 168. játéknapján a New York Rangers 4–3-ra nyert a Philadelphia Flyers ellen, így életben tartotta rájátszásbeli reményeit. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Boston, a Montreal és a Philadelphia még mindig nem tekinthető a playoff résztvevőjének.
ápr. 10
7:18
NBA: minneapolisi sikerével a Lakers megnyerte a Nyugati főcsoportot (She)
Az NBA legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers 97–88-ra győzött a Minnesota Timberwolves otthonában, ezzel pedig biztossá vált, hogy a Nyugati főcsoport élén fejezi be az alapszakaszt.
ápr. 10
7:36
Még mindig éhesek a sikerre Geráék (Behaviour)
A Hamburg elleni elődöntős párharc után is vissza szeretne térni az észak-német városba Gera Zoltán és csapata, a Fulham, vagyis az angol alakulat döntőbe akar jutni a labdarúgó Európa Ligában.
ápr. 10
7:38
EL: Fulham-futballmese Gera főszereplésével (Behaviour)
A labdarúgó Európa Liga törpéje, a Fulham a német bajnok VfL Wolfsburg elleni kettős győzelemmel már elődöntős a második számú európai kupasorozaton. A németországi visszavágón - az otthoni 2-1- után - 1-0-ra nyert a londoni kiscsapat, melynek gólja Gera átadásából született a 21. másodpercben. A találathoz kellett Bobby Zamora zseniális alakítása is, aki sarokkal maga elé tette a labdát, majd…
ápr. 10
7:54
NHL: a Rangers életben tartotta reményét a rájátszásba jutásra (She)
Az NHL 168. játéknapján a New York Rangers 4–3-ra nyert a Philadelphia Flyers ellen, így életben tartotta a reményét, hogy bejusson a rájátszásba.
ápr. 10
7:54
Görbicz újra a győri fedélzeten (Behaviour)
Egyetértünk a felvetéssel, hogy a többiekkel szemben bizony igazságtalan, ha Görbicz Anita héten elővezetett visszatérését alapvető jelentőségűnek ítéljük, hiszen sérülése alatt is majdnem hibátlanul menetelt a győri női kézilabdás különítmény, de ez van: a Bajnokok Ligája elődöntő első, vasárnap délutáni partija más lesz a legjobb magyar kézissel, mint nélküle.
ápr. 10
7:56
Guardiola: mesternégyes a mestertől? (Behaviour)
A múlt hét végén Angliában és Németországban látogatott a második helyezett az addigi listavezetőhöz, most ugyanez a helyzet a spanyoloknál.
ápr. 10
8:12
Kerékpár: Armstrong még nem döntött, hol teker a Tour de France előtt (She)
Lance Armstrong még nem döntötte el, hogy melyik viadalon szerepel közvetlenül a júliusi francia kerékpáros körverseny, a Tour de France előtt.
ápr. 10
8:12
Újra főszereplő lehet Talmácsi Gábor (Infostart)
Vasárnap este a villanyfényes losaili pályán a Katari Nagydíjjal megkezdődik a 18 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság. A versenysorozaton egy magyar pilóta, Talmácsi Gábor indul.
ápr. 10
8:48
Katari Nagydíj: Talmácsi kilencedik az első szabadedzésen (Metropol)
A kilencedik helyen zárta az első szabadedzést a Moto2-es kategóriában versenyző Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság nyitófutamán, a Katari Nagydíjon, pénteken.
ápr. 10
9:24
Blog: jó meccsekkel és győzelmekkel búcsúznánk - Kovács Csaba írása (She)
Kovács Csaba, a Sapa Fehérvár AV 19 válogatott jégkorongozója legújabb blogbejegyzésében a magyar válogatott vb-re való felkészüléséről számol be.
ápr. 10
9:24
Elhunyt Varga Zoltán olimpiai bajnok labdarúgó (Behaviour)
Elhunyt Varga Zoltán, a Ferencváros egykori válogatott labdarúgója és edzője.
ápr. 10
9:26
Kézilabda: Puljezevics otthagyhatja a Hannovert (She)
Német lapértesülések szerint az évad végén elhagyja a német kézilabda Bundesligában szereplő Hannovert Puljezevics Nenad.
ápr. 10
9:42
Kézilabda: Puljezevics Nenad otthagyhatja a Hannovert (She)
Német lapértesülések szerint az évad végén elhagyja a német kézilabda Bundesligában szereplő Hannovert Puljezevics Nenad.
ápr. 10
9:44
Tenisz: Chela a címvédőt, Zeballos az első kiemeltet búcsúztatta (She)
A negyeddöntő jelentette a végállomást az első helyen kiemelt Fernando Gonzáleznek és a címvédő Lleyton Hewittnak is a houstoni ATP-tenisztornán. Mindkettejüket argentin játékos verte meg, Gonzálezt Horacio Zeballos, Hewittot pedig Juan Ignacio Chela.
ápr. 10
9:46
Labdarúgás: a Soproni Liga és a topligák mai programja (She)
Két nagy rangadót is rendeznek ma az európai labdarúgó-topligákban: Spanyolországban a Real Madrid fogadja a Barcelonát, míg Németországban a Bayern München a Leverkusen vendége lesz. Hazánkban az MTK–Ferencváros örökrangadó emelkedik ki a kínálatból.
ápr. 10
10:18
El clásico: Domenech feleslegesen lesz ott a Bernabéuban? (She)
A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Raymond Domenech a helyszínen tekinti meg a szombat esti Real Madrid–Barcelona rangadót, ám lehet, nem sok értelme lesz az utazásának, ugyanis elképzelhető, hogy a két csapat francia játékosai csak minimális szerephez jutnak az el clásicón.
ápr. 10
10:20
Premjer-liga: Huszti nagyon várja a Lokomotiv elleni rangadót (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a Zenit a Lokomotiv Moszkvát fogadja.
ápr. 10
10:54
Soproni Liga: a győriek garanciát kapnak a Diósgyőrtől (She)
Nagy Béla, a Diósgyőr labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója szerint majdnem mindenben megállapodtak a győriekkel a négy futballista kölcsönadásának árában. Erről a Borsod megyei klub hivatalos honlapja számolt be.
ápr. 10
10:54
NHL: kiengedték a kórházból a rákos edzőt (Behaviour)
Kiengedték a kórházból Pat Burns Stanley Kupa-győztes jégkorongedzőt, akit máj- és vastagbélrák miatt kezeltek.
ápr. 10
11:30
Bulgária: bárányt áldoztak a pályájukon a Pirin labdarúgói (She)
Egy bárányt áldoztak fel a bolgár élvonalban szereplő Pirin Blagoevgrad labdarúgói pénteken, egy nappal a Beroe elleni bajnoki előtt. A csapatnál azt remélik, ettől újra sikeresek lesznek hazai környezetben.
ápr. 10
11:32
MTK: Lázok János Ferencváros elleni játéka erősen kétséges (She)
Az MTK labdarúgócsapatának honlapján közöltek szerint nagy esély van rá, hogy Lázok János nem léphet pályára szombaton a Ferencváros elleni örökrangadón.
ápr. 10
11:48
Honvéd: Takács, Zsolnai és Cuerda még mindig nem játszhat (She)
Egyre több labdarúgójára számíthat Massimo Morales, a Bp. Honvéd vezetőedzője. Takács Ákos, Zsolnai Róbert és Fernando Cuerda viszont nem tartozik közéjük, ők még nem játszhatnak a szombati kecskeméti bajnokin.
ápr. 10
12:06
A Barcelona két meccset akar nyerni a Bernabéuban (Infostart)
Ma este a tavasz mérkőzését rendezik a spanyol bajnokságban: a Real Madrid a Barcelonát fogadja, a Bernabéuban. A két csapat azonos pontszámmal áll, így a győztes legfeljebb hárompontos előnybe kerülhet, hét fordulóval a zárás előtt. Mégis, a legtöbb spanyol elemző úgy véli, ez a meccs valójában döntő lesz. A világsajtó szerint a találkozó kulcsa az lehet, mennyire tudja hatástalanítani a Real…
ápr. 10
12:06
Atlétika: Paula Radcliffe tökéletes időzítéssel esett teherbe (She)
Ismét gyermeket vár Paula Radcliffe, a női maratoni futás világcsúcstartója.
ápr. 10
12:06
Ismét bokszmeccs a Yankee Stadionban (Metropol)
Több mint harminc év után idén júniusban ismét ökölvívó-mérkőzést rendeznek a New York Yankees baseball-csapatának stadionjában.
ápr. 10
12:24
Gyász: hétfőn gyertyagyújtással emlékeznek Varga Zoltánra (She)
A 100% Fradi információja szerint a zöld-fehér klub hétfő este hat órától gyertyagyújtással emlékezik az Albert-stadionban a pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Varga Zoltánra.
ápr. 10
12:24
Varga Zoltánra emlékeznek az Albert Stadionban (Metropol)
Az FTC hétfőn este hat órától, az Albert Stadionban csendes gyertyagyújtással emlékezik a klub egykori válogatott labdarúgójára és edzőjére, a pénteken elhunyt Varga Zoltánra.
ápr. 10
12:42
Súlyemelő Eb: Zabolotnaja nyert, Krutzler hetedik lett összetettben (She)
Címét megvédve az orosz Natalja Zabolotnaja diadalmaskodott a női 75 kg-osok mezőnyében szombaton a minszki súlyemelő Európa-bajnokságon. A viadal honlapjának beszámolója szerint a kategória magyar résztvevője, a pénteken a B-csoportban pódiumra lépő Krutzler Eszter az összetett sorrendben a hetedik lett.
ápr. 10
13:18
Tragédia: a Lengyel Olimpiai Bizottság elnöke is elhunyt a légikatasztrófában (She)
A Lengyel Olimpiai Bizottság elnöke is elhunyt a Szmolenszknél történt légikatasztrófában.
ápr. 10
13:36
Az Albert Stadionban gyertyagyújtással emlékeznek Varga Zoltánra hétfőn (Infostart)
Hétfő este az Albert Stadionban gyertyagyújtással emlékezik az FTC a tegnap elhunyt Varga Zoltánra.
ápr. 10
13:54
Vb 2010: új pályaborítást tesztel a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (She)
A mű- és a természetes fű keverékéből kifejlesztett pályaborítást tesztel a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokság két stadionjában a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) – ez lesz az első alkalom, hogy egy nagy tornán is ilyen felületen játszanak majd a csapatok.
ápr. 10
14:30
Vb-2010 - Új pályaborítást tesztel a FIFA (Behaviour)
A mű- és a természetes fű keverékéből kifejlesztett pályaborítást tesztel a június 11-én kezdődő, dél-afrikai világbajnokság két stadionjában a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) - ez lesz az első alkalom, hogy egy nagy tornán is ilyen felületen játszanak majd a csapatok.
ápr. 10
14:48
Hollandia: Dzsudzsák a szezon végén tárgyal csak a jövőjéről (She)
Dzsudzsák Balázs, a PSV magyar labdarúgója csak a szezon végén ül le tárgyalni a holland klub vezetőivel a hogyan továbbról.
ápr. 10
14:50
Hollandia: ötvenöt évesen sem vonulna vissza a rekorder játékvezető (She)
Bár júniusban már 55 éves lesz, továbbra sem akar visszavonulni Roelof Luinge, a holland labdarúgó-bajnokság legrutinosabb játékvezetője.
ápr. 10
15:06
Gyász: az MLSZ is saját halottjának tekinti Varga Zoltánt (She)
A Ferencvárosi Labdarúgó Zrt., a Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Olimpiai Bizottság mellett a Magyar Labdarúgó-szövetség is saját halottjának tekinti Varga Zoltánt, a pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori labdarúgót, labdarúgóedzőt – erről az MLSZ hivatalos honlapja adott hírt.
ápr. 10
15:08
Bundesliga 2.: a Düsseldorf vereséget szenvedett Cottbusban (She)
Kétgólos vereséget szenvedett Cottbusban a Fortuna Düsseldorf a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 30. fordulójában.
ápr. 10
15:10
Soproni Liga: korábbi élvonalbeli kapusát gyászolja a Videoton (She)
Életének 72. évében elhunyt Varga József, a VT Vasas és a Videoton SC egykori kapusa, aki közel egy évtizeden keresztül őrizte a piros-kékek hálóját.

Keresés