2010. április 10. szombat

ápr. 10
8:12
Egy év börtön motoros száguldásért (Vezess)
Elvették motorját és börtönbe zárták azt a francia motorost, aki két és félszeresen túllépte a megengedett sebességet. Ráadásul törött kézzel.
ápr. 10
9:06
Räikkönen meglepte magát is (Vezess)
Kimi Räikkönen minden ralifutam után meglepi rajongóit egy profi videóval az eseményről. Itt a legújabb Jordániról, ahol a Jégember megszerezte első pontjait a rali-világbajnokságon.
ápr. 10
11:12
Piaggio kisteherautók itthon (Vezess)
Az olasz Piaggio bemutatótermet nyitott Győrött, amely a jövendőbeli hálózat első tagja. Ezúttal nem motorok hanem kisteherautók forgalmazását kezdik meg.
ápr. 10
12:06
VW Golf 1.6 NY (mint nyugdíjas) (Vezess)
Megindító önvallomás külsős kollégánktól. Mi vihet rá egy látszólag oly fiatal lelket, hogy százhetvenezret futott Hármas Golf kombit válasszon első autónak? EGY-HATOS MOTORRAL???
ápr. 10
13:54
Razzia a főváros útjain (Vezess)
Átfogó közúti ellenőrzést tartanak a hétvégén a fővárosi rendőrök. Az ittas vezetőkre, a rendszám nélkül és gyorsan közlekedőkre egyaránt vadásznak.
ápr. 10
15:06
Csak kilinccsel előre! (Vezess)
Rally. 80-as évek. B csoport. Mennyország.
ápr. 10
16:18
Bődületesen fogy az autó Kínában (Vezess)
Nem csökken az autóvásárlási láz Kínában. Míg Magyarországon alig több mint tízezer autó kelt el az első három hónapban, az ázsiai országban 3,5 millió!
ápr. 10
18:54
Visszatérhet a száműzött csapatfőnök a Forma-1-be (F1világ)
A Renault egykori csapatvezetője, Flavio Briatore nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy napon visszatér a Forma-1-be, jóllehet azt már most borítékolta, hogy csapatfőnökként biztosan nem tevékenykedik a jövőben.
ápr. 10
20:12
Ez már tényleg szentségtörés! (Vezess)
Ha a jó ízlés határai valahol a Plútó környékén vannak, akkor ez a BMW hiperűrsebességgel robban el mellette és meg sem áll az Alpha Centauri-ig. A legocsmányabb, tényleg...

Keresés