2010. április 5. hétfő

ápr. 5
8:15
Lány a gumiteszten (Vezess)
Egy gumiteszten mindig jókat lehet autózni és soha nem lehet megtudni semmit semmiről. Hát egy ilyen eseményről született ez a cikk.
ápr. 5
9:09
Tovább zuhan az autóeladás (Vezess)
Felére esett a forgalomba helyezett új autók száma az idei első negyedévben Magyarországon. A motorok terén is brutális a visszaesés.
ápr. 5
11:33
Villanyautó havi 47 ezerért (Vezess)
A Reva újra támad! Az importőr forintokkal és megtakarítási lehetőséggel igyekszik meggyőzni minket, hogy álljunk át benzinről villanyra.
ápr. 5
12:09
F1: Új időpontot kap az Ausztrál Nagydíj (Vezess)
A Nemzetközi Automobil Szövetség tesztjei szerint az Ausztrál Nagydíj utolsó köreiben már nem voltak megfelelőek a látási viszonyok, jövőre egy órával korábban lehet a rajt.
ápr. 5
13:03
F1: Bajok a Ferrarinál (Vezess)
A Ferrari ugyan a harmadik futam után is vezeti mind a konstruktőri, mind az egyéni világbajnokságot, de a csapatnál tudják, hogy nincs minden rendben.
ápr. 5
13:09
A Ferrari vizsgálatot indít a motorproblémák miatt (F1világ)
A Ferrari vezetése komolyan aggódik a múlt heti futamon történt meghibásodások miatt, mikor Fernando Alonso motorja elfüstölt az utolsó körökben, és partnerüket, a Saubert is motorproblémák hátráltatták Malajziában.
ápr. 5
14:16
Nem az USA-ban fogy az amerikai autó (Vezess)
A legnagyobb amerikai autógyár, a General Motors már több autót ad el Kínában, mint Amerikában. Kína egyébként a világ legnagyobb autópiaca.
ápr. 5
15:06
F1: Olcsó és erős KERS kell (Vezess)
A Forma-1-es csapatok a tavaly használt, de 2010-re ejtett mozgásienergia-visszanyerő rendszer, a KERS visszahozását fontolgatják, de az újbóli bevezetést csak akkor látják megvalósíthatónak, ha a rendszer gazdaságosabb és hatékonyabb lesz.
ápr. 5
17:12
F1: Júniusig győznie kell a Mercedesnek (Vezess)
Német sajtóértesülés szerint a Mercedes GP júniusig szabott határidőt az első győzelem megszerzésére, ha ez nem jön össze, a csapat ejti az idei évet, és áttér a 2011-es felkészülésre.
ápr. 5
19:18
F1: Schumi is beállt a sorba (Vezess)
Úgy tudni, a Maláj Nagydíj hétvégéjén Michael Schumacher újra csatlakozott a pilóták szakszervezetéhez, a GPDA-hoz.
ápr. 5
20:45
Newey szerint veszélyes lehet az F-csatorna (F1világ)
A Red Bull technikai vezetője, Adrian Newey aggodalmát fejezte ki a McLaren által elsőként kifejlesztett F-csatorna miatt, ugyanis véleménye szerint az biztonsági kérdéseket vet fel, ám hozzátette, hogy csapata is keményen dolgozik saját rendszere kifejlesztésén.

Keresés