2010. május 2. vasárnap

máj. 2
8:30
Magyar siker és baleset a világbajnokságon (Vezess)
Bár az időmérő első részében a leggyorsabb volt, csak tizedik helyről rajtolhat Michelisz Norbert a Túraautó-világbajnokság mai futamán. A magyar tehetség falhoz csapta versenyautóját.
máj. 2
9:06
Disneyland már nem csak a gyerekeké - videó (Vezess)
Ki emlékszik még, hogy anno a Vidámparkban is volt kaszkadőrshow? Western környezetben lőtték egymást, ugráltak, robbantgattak. Azóta valahogy teljesen odavagyok ezekért a figurákért.
máj. 2
10:18
Loeb nem áll le - videó (Vezess)
Bár tetemes fölénnyel vezeti a rali-világbajnoki pontversenyt, Sebastien Loeb nem lazsál, a verseny között továbbra is teszteli a C4 WRC-t. Legutóbb ép a Portugál-ralira készült. A tesztről készült videóért kattintson!
máj. 2
13:18
Eladta kátyúit egy falu (Vezess)
Több mint 250 kátyút adott el egy német falu az interneten és a befolyt összegből finanszírozták az útfelújítást.
máj. 2
14:12
Robban akár a bomba! (Vezess)
A belső égésű motorok civilizációnk alappillérei. Irányított robbanás, korszakalkotó ötlet, de van olyan eset, hogy kicsúszik a kezünkből az irányítás, és jön a nagy BUMMM!
máj. 2
17:12
Luxusautókkal járnak az F1-es sztárok (Vezess)
Az Auto, Motor und Sport című magazin kíváncsi volt arra, hogy a hétköznapokban milyen autókat használnak a Forma-1-es pilóták. Michael Schumachernek van még Ferrarija, Bruno Sennának viszont nincs saját autója.
máj. 2
19:39
Az FIA újabb korlátozásokat vezethet be (F1világ)
Az FIA bízik abban, hogy néhány célzott szabálymódosítással, mint például a felhasználható benzinmennyiség korlátozása, elérheti, hogy már az új motorformula 2013-as bevezetése előtt zöldebbé váljon a Forma-1.

Keresés