2010. május 5. szerda

máj. 5
7:18
Jön a 350 forintos benzin (Vezess)
Néhány hetes szünet után ismét változtak az árak a hazai töltőállomásokon. Újabb rekordot döntve a benzin és a gázolaj ára egyaránt emelkedik mától.
máj. 5
7:20
Megnéztük az új magyar autó szülőhelyét (Vezess)
Megindult a visszaszámlálás a Mercedes-gyárban, egy év múlva kell megkezdődnie a próbagyártásnak. Megnéztük, hogy haladnak a 215 milliárdos beruházás építésével.
máj. 5
7:36
Mától itt a 340 forintos benzin (Vezess)
Néhány hetes szünet után ismét változtak az árak a hazai töltőállomásokon. Újabb rekordot döntve a benzin és a gázolaj ára egyaránt emelkedik mától.
máj. 5
8:48
4 litert fogyasztó új Škodák (Vezess)
Két új takarékos, úgynevezett Greenline modellt mutatott be a Škoda. Az új Fabia kombi és Roomster modellek elődjeiknél is takarékosabbak.
máj. 5
9:06
F1: Külső szállítótól jöhet a KERS 2011-ben (Vezess)
Sajtóértesülés szerint a csapatok külső szállítótól vásárolt KERS használatát fontolgatják. Az FIA-elnök is a hibridtechnológia mielőbbi visszahozását támogatja.
máj. 5
9:30
A Ferrari javított motorokkal érkezik Barcelonába (F1világ)
A Ferrari felnyithatja motorjait és elvégezheti a szükséges módosításokat, hogy javítson V8-as egysége megbízhatóságán, miután erre engedélyt kapott az FIA-tól.
máj. 5
9:42
Nagyon gyors Polót tervez a Volkswagen (Vezess)
A Volkswagen sportrészlege új csúcsmodellt tervez a Polónak. A több mint 200 lóerős R verzió két év múlva kerülhet piacra.
máj. 5
10:18
F1: A Ferrari javított a motorján (Vezess)
A Ferrari hivatalosan is közölte, hogy az FIA engedélye alapján az elmúlt hetekben megbízhatósági javításokat végzett a motorján.
máj. 5
11:12
Megállítható a ralivilágbajnok? (Vezess)
A hétvégén Új-Zélandon folytatódik a rali-világbajnokság. Az immár 40. alkalommal megrendezésre kerülő verseny a pilóták kedvence, itt ugyanis elsősorban a vezetési tudás dominál. A fő kérdés, sikerül-e a Ford pilótáinak megtörni Sebastien Loeb győzelmi sorozatát.
máj. 5
11:42
Kilen lesz a Hispania tartalékversenyzője (F1világ)
Christian Klien a Hispania Racing tartalékversenyzőjeként tér vissza a Forma-1-be, és nem kizárt, hogy már a hétvégi Spanyol Nagydíj pénteki első edzésén kipróbálhatja magát a csapat egyik versenygépében.
máj. 5
11:48
Kínai autó készülhet a szomszédban (Vezess)
Újabb külföldi autógyártó, egy kínai vállalat szeretne letelepedni Szlovákiában. A szakértők megosztottak abban a kérdésben, hogy az autógyártók terjeszkedése milyen hatással van a szlovák gazdaságra.
máj. 5
11:50
F1: Tovább gyorsul a Red Bull (Vezess)
Míg a csapatvezető, Christian Horner inkább óvatos, a Red Bull motorsportfőnöke szerint a csapat a Spanyol Nagydíjon is a mezőny leggyorsabbja marad.
máj. 5
12:06
Tisztítja a levegőt a Volvo (Vezess)
Enyhülhetnek az allergia tünetei a Volvo-modellekben, köszönhetően az automatikus levegőminőség-ellenőrzésnek, a szűrőknek és a felhasznált anyagoknak.
máj. 5
12:42
F1: Hamilton esőt szeretne (Vezess)
Ugyan a McLaren is komoly fejlesztésekkel érkezik Barcelonába, Lewis Hamilton nem bánná, ha esne a hétvégén. Az angol szerint a legfontosabb a jó kvalifikáció.
máj. 5
12:48
Schumacher titokban tesztelte az új Mercedest (F1világ)
Német lapértesülések szerint Michael Schumacher a hét elején pályára vitte a Mercedes továbbfejlesztett, hosszabb tengelytávú versenygépét az angliai Rockinghamben, ahol a szabályok betartásával 100 km-t teljesített egy reklámfilm-forgatáson.
máj. 5
13:18
Júniustól használható az M31-es autópálya (Vezess)
Várhatóan 2010 júniusától vehetik birtokba az autósok az M31-es autópályát. Az új út az M0-M3 autópályák közötti új átkötés.
máj. 5
13:21
Újabb esős verseny van kilátásban az F1-ben (F1világ)
Minden jel arra utal, hogy a változékony, esős időjárás követi a mezőnyt Európába, és az elmúlt három futamhoz hasonlóan, a hétvégi Spanyol Nagydíj sem lesz zökkenőmentes, már ami az időjárást illeti.
máj. 5
13:36
F1: A Toro Rosso betörne a nagyok közé (Vezess)
A Spanyol Nagydíj előtt a Toro Rosso a top10-et célozta meg, mint annyian, a kiscsapat is a nagyok által "meghagyott" pontokra vadászik.
máj. 5
14:12
Újra van Fiat Uno (Vezess)
Bemutatta az új Unót a Fiat. A dobozformájú kisautó Brazíliában készül, elsősorban a dél-amerikai piac számára.
máj. 5
14:45
F1: Schumacher titokban tesztelt Angliában (Vezess)
A múlt hétvégén Michael Schumacher is versenypályára lépett, a német a Mercedes új, a Spanyol Nagydíjra átépített autóját vezette.
máj. 5
15:33
A McLaren megtörné a Red Bull egyeduralmát (F1világ)
A McLaren egyértelműen a rajtrács első sorát célozza meg a hétvégi Spanyol Nagydíjon, ahol riválisaihoz hasonlóan, élesben is beveti új fejlesztéseit, árulta el a wokingi gárda főmérnöke, Tim Goss.
máj. 5
15:39
Videón az új csoda-Bentley (Vezess)
Elkészült a Bentley új zászlóshajója, a Mulsanne mozgóképes bemutatója. Edinburgh és Skócia vidéki útjain suhan a csodaszép limuzin.
máj. 5
16:15
F1: Nagy teszt vár Kubicáékra (Vezess)
Robert Kubica szerint továbbra is realistának kell maradnia a Renault-nak, a Spanyol Nagydíjat nagy tesztnek tartja.
máj. 5
16:33
Rengeteg kínai autó fogy (Vezess)
Több mint másfél millió autó készült egyetlen hónap alatt Kínában. Ennek kilencven százaléka a helyi piacon kelt el.
máj. 5
16:39
New York egyelőre nem kér a Forma-1-ből (F1világ)
Egy nappal azután, hogy nyilvánosságra kerültek a tervek, Jersey City lemondott arról, hogy a jövőben f1-es versenyt rendezzen, ugyanis a polgármester a projekt áttanulmányozása után úgy döntött, nincs helye a versenyautóknak a Liberty State Partban.
máj. 5
17:06
F1: Elmaradt az FIA-vizit a kihagyott csapatnál (Vezess)
A rossz időjárás miatt Jean Todt nem tudta felkeresni kedden az Epsilon Euskadi főhadiszállását.
máj. 5
17:42
Halálugrással készültek a ralisok (Vezess)
Egy kis vitorlázással és bungee juminggal melegítettek a rali-világbajnokság résztvevői a holnap kezdőd Új-Zéland-ralira. A Ford tengeren gyorsabb volt a Citroënnél, murván is erre törekszenek.
máj. 5
18:18
Istennőből csinibaba: Citroën DS3 (Vezess)
Egy francia autót sosem azért szokás szeretni, mert príma a motorja, dinamikus a futóműve, vagy éppen azért, mert lehet vele rendesen váltani. A Citroën DS3 pedig ilyen autó.
máj. 5
18:54
Egy őrült ötlet az autóépítés hőskorából! (Vezess)
Akadnak furcsa elképzelések az autóépítés területén. Viszont ez már a rettentően különös kategória...
máj. 5
19:30
Űrtechnika Massa F1-es kormányában - videó (Vezess)
Leegyszerűsítette a Ferrari a 2010-es szezonra autója kormánykerekét, de így sem könnyű elmagyarázni, melyik kapcsoló mire való. Majdnem kilenc percig tart.
máj. 5
19:54
A Bridgestone megtartja az egy lépés távolságot (F1világ)
A Bridgestone szerdán bejelentette, hogy milyen gumikkal látja el a mezőnyt a Kanadai-, a Brit-, és az Európa Nagydíjon, amiből az is kiderül, hogy továbbra is tartja magát eredeti tervéhez, miszerint egy fokozatot kihagy a két keverék között.
máj. 5
22:06
Klien lesz a Hispania tartalékversenyzője (F1világ)
Christian Klien a Hispania Racing tartalékversenyzőjeként tér vissza a Forma-1-be, és nem kizárt, hogy már a hétvégi Spanyol Nagydíj pénteki első edzésén kipróbálhatja magát a csapat egyik versenygépében.

Keresés