2010. május 23. vasárnap

máj. 23
8:06
Felrobbant egy rendőrautó benzintartálya (Vezess)
Jópofa dolog visszanézni, milyen dolgok estek meg az elmúlt száz évben az autózás történetében. És az MTI Sajtóadatbankjának (szerkesztőségi munkanéven csak MTI Classic) hála ezt meg is tehetjük. Íme!
máj. 23
9:18
Autónkat is uralhatják a hackerek (Vezess)
Szakértők vizsgálata szerint a mai modern, számítógép által vezérelt autók könnyen a hackerek uralma alá kerülhetnek. Akár a fékeket is kikapcsolhatják menet közben.
máj. 23
11:06
Kedvenc mindenem a bicikli - Holland filozófia (Vezess)
Egy napra biciklire száll a város. Jó móka, közösségi élmény, lehet ujjongani. Aztán másnap visszatér a szmog, dugó, autó szentháromság. Nincs ez így jól.
máj. 23
11:24
F1: Hamilton mehet a bíróságra (Vezess)
Lewis Hamilton márciusi, melbourne-i autós vagánykodásából bírósági ügy lesz, a mclarenes versenyző tárgyalását augusztus végére tűzték ki.
máj. 23
14:06
Tegnap győzött, ma kizárták (Vezess)
Wéber Gábor tegnap a csúcsra ért és megnyerte a SEAT Leon EuroCup első versenyét Monzában, am egészen ellenkezőleg alakult a helyzete, kizárták.
máj. 23
15:09
Eljárás indul Hamilton ellen (F1világ)
A melbourne-i bíróság eljárást indított Lewis Hamilton ellen, aki még a március végi Ausztrál Nagydíj hétvégéjén került összetűzésbe a helyi rendőrökkel.
máj. 23
15:18
Semmit nem érnek a zöld autók? (Vezess)
Eléggé borúlátó jelentést tett közzé az OECD. Úgy tűnik az egyre másra megjelenő hibrid és villanyautók sem tesznek csodát, 2030-ig 40 százalékkal nőhet a közlekedés szén-dioxid-kibocsátása. A fuvarozással és a repüléssel kell kezdeni valamit.
máj. 23
17:06
F1: Eltűnnek a hókotró szárnyak? (Vezess)
Német sajtóértesülés szerint az olasz Pirelli a fő esélyes az év végén távozó gumiszállító, a Bridgestone leváltására. A csapatok komoly aerodinamikai módosításokat is terveznek jövőre.
máj. 23
22:12
Ártatlanul büntették a magyar versenyzőt (Vezess)
Vegyes hétvégét zárt a Túraautó Világbajnokság magyar résztvevője, Michelisz Norbert. Előbb büntetés és karambol, utóbb remek pontszerzés.

Keresés