2010. május 22. szombat

máj. 22
8:06
A legtökösebb melós: Új Navara (Vezess)
Megújuláskor, igazi férfiemberként nem a tükör előtt töltötte el a legtöbb időt a Nissan Navara. Sokkal inkább a konditeremben acélozta meg eddig is irigyelt izmait. De jutott ideje olvasásra is.
máj. 22
8:08
F1: Lefoglalták Flavio Briatore jachtját (Vezess)
A rendőrség adócsalás gyanúja miatt lefoglalta Flavio Briatore hajóját. Az olasz üzletembertől 1,3 milliárd forintot követelnek a hatóságok.
máj. 22
10:12
Dubajban elgurult a gyógyszer (Vezess)
Száguldozás, cikkázás a sorok között? Ugyan, Dubajban ennél sokkal durvább dolgok történnek egy átlagos napon. A hónap felvétele következik.
máj. 22
12:00
Amerikai jövő: V8 helyett hibrid (Vezess)
Felére csökkentené a járművek fogyasztását 2020-ig az amerikai kormányzat. Barack Obama szerint Amerikának az alternatív üzemanyagok és hajtásrendszerek felé kell fordulnia.
máj. 22
14:24
Williams felfedte a Red Bull sikerének titkát (F1világ)
Egykori főnöke, Sir Frank Williams szerint Adrian Newey zsenialitásának köszönhető, hogy a riválisok nem tudnak felzárkózni a Red Bull Racingre, és eddig minden jel arra utal, hogy az energiaital-gyárosok mindent bezsebelnek az idei évben.
máj. 22
15:00
F1: Ilyen lett volna a 2010-es Toyota (Vezess)
A Racecar Engineering szaklap új számában képeket közölt a Toyota 2010-re épített, de a rajtrácsra nem került autójáról.
máj. 22
19:12
Stohl András balesetének utóélete (Vezess)
Igaz a hírekből lassan kikopik Stohl Buci karambolja, az internet kreatív hiénái nem hagyják feledésbe merülni az esetet. Összegyűjtöttünk pár témába vágó szösszenetet.
máj. 22
22:48
Magyar siker az Európa-bajnoki futamon (Vezess)
A Túraautó Világbajnokság monzai időmérő edzésén Michelisz Norbert remek teljesítményt nyújtva a nyolcadik helyet szerezte meg. Ám ennél is izgalmasabb hír, hogy Wéber Gábor megnyerte a SEAT Leon EuroCup szombati versenyét.

Keresés