2010. május 22. szombat

máj. 22
9:30
Pünkösdi programdömping: 10 ötlet hétvégére (NLC)
Utcaszínház, kulináris élvezetek, virágkiállítás, pásztorbál, lovasbemutatók, ókori kézművesvásár – felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas programot tartogat a háromnapos hosszú hétvége. Az ország minden szegletében megpezsdül az élet.
máj. 22
9:32
Mindent az anyákról - Anyák Éjszakája Programsorozat (NLC)
Az Anyák Éjszakája az anyaság árnyoldalaira és tragédiáira hívja föl a figyelmet. Május 24-én Pünkösd vasárnap a programsorozat utolsó állomásán az afrikai anyák helyzetét ismerhetjük meg.
máj. 22
10:24
Abortuszszolgáltatást hirdetnek a brit televízióban (NLC)
Az abortuszellenes csoportok heves tiltakozása mellett jövő héten műsorba kerülnek a brit televíziós csatornákon az első olyan reklámok, amelyek terhességmegszakítást kínáló szolgáltatást hirdetnek.
máj. 22
10:26
Ha te sem férsz el a konyhádban: térgazdálkodj okosan! (NLC)
Egy konyha sosem lehet elég nagy. Ezt az alapigazságot csak az érti, aki már próbált konyhát berendezni, és a gondos tervezés ellenére is fejtörést okozott neki egyik-másik háztartási készülék praktikus elhelyezése.
máj. 22
12:12
Karmahoroszkóp (május 22-28.) (NLC)
A Jupiter és a Szaturnusz egzakt szembenállása arra utal, hogy ezen a héten a legfontosabb feladat az egyensúly megtartása.
máj. 22
12:14
Hétvégi horoszkóp (május 21-24.) (NLC)
Vajon mit ígérnek a csillagok a hétvégére? A viharos hétköznapok után mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire? Hétvégi horoszkópunkból kiderül!
máj. 22
12:16
Ez történt a héten - Kőbán Rita hírszemléje (NLC)
Kőbán Rita kétszeres olimpiai bajnok kajakos véleményezi ezen a héten azokat a híreket, amelyek leginkább felbolygatták a közvéleményt.
máj. 22
19:06
Szépségtárca: Egy borzalmasan vonzó férfi (NLC)
Tegnap éjjel rádöbbentem: szerelmes vagyok Marlowe-ba, Chandler legendás magánnyomozójába.

Keresés