2010. június 4. péntek

jún. 4
3:30
Durva! Hízókúrára fogták a magyar modellt! (NLC)
Kis Hegedüs Réka hónapok óta küzd azért, hogy jó formában legyen. Ám nem a gyarapodás, hanem a túlzott fogyás jelent számára problémát.
jún. 4
4:06
Kéreget Daróczi Dávid éhező mamája (NLC)
Nem tudja kifizetni a számláit Daróczi Dávid édesanyja. Az idős asszonyt esztendők óta imádott fia tartotta el, de Dávid halálával az édesanya nehéz helyzetbe került.
jún. 4
7:06
Tudtad? Hajunk elárulja egészségi állapotunkat - VIDEÓ! (NLC)
A hajunk elárulja, ha a szervezetünkben valami nem stimmel. Miért érdemes ápolni és mit üzen ha csomókban hullik?
jún. 4
7:08
70 év fölé kúszhat a nyugdíjkorhatár (NLC)
Néhány fejlettebb országban 50 éven belül akár 70 év fölé is emelkedhet a nyugdíjkorhatár – amennyiben megvalósul az Európai Bizottság azon törekvése, hogy a korhatárt a várható élettartamhoz viszonyítva állapítsák meg. A hírt Peller Mariann kommentálja.
jún. 4
7:10
Göndör frizura egyszerűen és gyorsan - VIDEÓ! (NLC)
Nem kell órákat csavaróban tölteni a göndör fürtökért. Hajsütővel és hajvasalóval is könnyedén elérhetjük a kívánt hatást, mindössze néhány perc alatt.
jún. 4
8:00
Aluljárókban dohányozni tilos! (NLC)
A Fővárosi Közgyűlés június 3-i ülésén elfogadták azt a képviselői indítványt, mely szerint a budapesti aluljárókban betiltják a dohányzást.
jún. 4
8:04
Karmahoroszkóp (június 4-11.) (NLC)
Ez a hét nem mondható könnyűnek. Sok olyan változás történik, amelyet nehezen tudsz elfogadni, mégis ez a feladatod, mert így válik könnyebbé a jövőd.
jún. 4
8:54
Hétvégi horoszkóp (június 4-6.) (NLC)
A Bikáknak egy kis nyugalomra lenne szükségük, a Mérlegeknek az egészségükre kellene a szokásosnál jobban koncentrálniuk. Te is szeretnéd a legtöbbet kihozni a hétvégéből? Horoszkópunk mutatja az utat!
jún. 4
8:56
Először szólal meg Travolta: „Ez a terhesség igazi csoda” (NLC)
„Valóságos csoda, hogy újra gyerekünk lesz” – mondta John Travolta az első interjújában, amelyet azóta adott, hogy kiderült: fia halála után felesége újra babát vár.
jún. 4
8:58
Provence sosem volt még ilyen közel: 6 szuper weboldal vérbeli utazóknak (NLC)
Fapadosan okosan, kerékpárral a Himalájáig, virtuális utazás a transzszibériai expresszel és egyéb hasznos linkek a vakáció tervezéséhez.
jún. 4
9:30
Mikortól beteges egy szenvedély? (NLC)
Drog, cigi, alkohol - a közismert "hármas" jut eszünkbe a szenvedélybetegség kapcsán, pedig a paletta sokkal színesebb. Függőséget okozhat a játék, a vásárlás, az étkezés, a szex, a társ, de még a számítógép, vagy a telefon is. A szenvedély az élet motorja, a kérdés, hogy a "viszony", mikortól beteges?
jún. 4
9:48
Eláruljuk, hogyan készül az „időjárás”? (NLC)
Májusban váratlan viharok „mosták el” az országot. Az esőzések utáni egyik első napsütéses napon arra kerestük a választ, hogyan készülnek a meteorológiai előrejelzések, és milyen távolságra láthatunk előre nagy biztonsággal?
jún. 4
10:24
Tapizós díva és metálos púder (NLC)
Két igencsak "nőcis" telefont volt alkalmunk kipróbálni. A Samsung Diva S7070-nek már a neve is sejteti, ki a célcsoport, de az Alcatel OT808 púderdobozra emlékeztető formája sem hagy kétséget afelől, hogy a feltűnést kereső lányok fognak rákattanni.
jún. 4
10:26
Mit tegyek? Verekszik a gyerekem – Ranschburg válaszol (NLC)
Ha valami nem tetszik neki, rám csap, és szinte minden pelenkázáskor, öltöztetéskor megrúg. Nemrég elkezdte a férjemet is csapkodni…
jún. 4
11:18
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? (NLC)
A változékony időjárás arra is figyelmeztethet, hogy te magad is változtass valamin! A munka vagy a párkapcsolat terén is jól jöhet az újdonság, de vajon mit mond a tarot az előttünk álló hónapról?
jún. 4
11:20
Hajhullás, kopaszodás, korpa - Vajon mi áll a hajbetegségek hátterében? (NLC)
Egyre több fiatal fordul szakemberhez fejbőrük betegségeivel és kopaszodással. A fej is a lélek és a test "tükre", az örökölt hajlamon kívül életmódunk és életkörülményeink is befolyásolják hajunk állapotát.
jún. 4
11:22
D. Tóth Kriszta: Háború békében (NLC)
Majd ülünk a kertben, föltesszük a lábunkat és kávét szürcsölünk. A gyerekek meg közben eljátszanak egymással. Hisz Sophie és Lola olyan rég nem látták egymást, bőven van pótolnivalójuk a hétvégén. No, igen. Ahogyan azt a naiv szülő elképzelte.
jún. 4
11:54
Fodrásznő segítette világra a kisbabát (NLC)
Hírsztár sorozatunk e heti hőse egy kőbányai fodrásznő, Zsuzsa, aki ismeretlenül segített egyik nőtársán: levezette egy kínai asszony szülését. Zsuzsa lélekjelenlétének és segítő szándékának köszönhetően az asszony és a kisbabája is makkegészséges.
jún. 4
12:30
Nyalható Chanel (NLC)
Világhírű ruha és autómárkák válhatnak ehetővé egy olasz származású fotóművésznek köszönhetően.
jún. 4
12:32
Hogyan szeressük meg az operát? (NLC)
A Nők Lapja felkérésére Kertesi Ingrid, az egyik legsikeresebb magyar szopránhang bevezet minket az opera szépségeibe.
jún. 4
14:36
Újabb gyermeket szeretne a magyar színésznő (NLC)
Habár már van két fia, Gregor Bernadett nagyon vágyik egy harmadik gyermekre is. Erről a Best magazin e heti számában mesélt.
jún. 4
14:38
London, csak oda (NLC)
Új szingliregény született - korszerű, a ma huszonéveseinek problémáival foglalkozó, szellemes, (ön)ironikus és tanulságos.
jún. 4
15:12
Árvízi helyzetjelentés: tények, számok az ország állapotáról (NLC)
Hazánk területén jelenleg 4 megyében hirdettek vészhelyzetet. Borsodban 175 településen, mintegy 7200 épület és a bennük élő több mint 25.000 lakos van közvetlen veszélyben az árvíz miatt.
jún. 4
15:14
Puszik miatt működik a Barátok közt sztár házassága (NLC)
Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Mikije csupán a sorozatban falja a nőket, a valóságban példás családapa és mintaférj. A színész máig is minden jelentős dátumot megünnepel feleségével, még az első puszijukat is.
jún. 4
17:00
Miért hidegül el a párok többsége? (NLC)
3000 párt vontak be egy vizsgálatba, hogy megtudják: az idő miért feszíti szét a legtöbb kapcsolatot. Szegények, ha előre tudták volna az eredményt...
jún. 4
17:18
A világ első virtuális épületfestő versenye (NLC)
A Visualpower a világon elsőként írt ki virtuális épületfestő pályázatot animáció- és mozgóképkészítők számára. Az itthon még kevéssé ismert művészeti ág képviselőinek munkáit óriás fényerejű projektorokkal vetítik ki a Múzeumok Éjszakáján a Magyar Nemzeti Galéria homlokzatára.
jún. 4
17:20
Cameron Diaz megöregedett - Fotó! (NLC)
Cameron Diaz elveszítette hajdani hamvas szépségét. A szőke színésznő közelről igencsak ráncosnak és megviseltnek tűnik...
jún. 4
18:48
Kiderült, kik a legrosszabbul öltözött turisták (NLC)
A britek Európa legrosszabbul öltözött turistái, nekik köszönhetjük például a zokni-szandál párosítást.

Keresés