2010. június 9. szerda

jún. 9
3:12
Formás popót villantott a magyar Megasztár - fotó (NLC)
Tóth Gabi, Fresh Viki és Szorcsik Viki a nyár beköszöntével nem csak a strandokat támadja meg, hanem a fesztiválokat is. Kezdésként ráadásul egy igazán vagány, rockos bulival hangolódnak a nyárra a Harley Davidson Fesztiválon. A lányok a nagy buli előtt nyeregbe pattantak, Tóth Gabi formás fenekét is megvillantotta.
jún. 9
6:12
Gordon Ramsay megverte Robbie Williams-t (NLC)
Hatodik alkalommal rendezték meg a Soccer Aidet, a Robbie Williams által életre hívott jótékonysági focimeccset az Old Trafford gyepén. A meccs nem csak küzdelmet jelentett: néhány sztár elásta a csatabárdot az esemény előtt.
jún. 9
6:14
A pornó lazábbá tenné a világot? (NLC)
Heves vitát váltott ki a finn fővárosban egy ateista szövetség köztéri rendezvénye, ahol pornómagazinokat osztogattak szent könyvekért, köztük a Bibliáért és a Koránért cserébe. Winkler Nóra kommentálja a hírt.
jún. 9
6:48
A sztárséf receptje: Rukolasaláta kecskesajttal és áfonyával (NLC)
Ha tehetjük, minél több ételbe csempésszünk gyümölcsöt, és ha csak lehet, nyersen. A nyári időszakban válogathatunk a jobbnál jobb alapanyagok közt, csupán arra kell ügyelnünk, hogy mit, mivel kínálunk.
jún. 9
7:24
3 különleges bodzás finomság (NLC)
Már javában virágzik a szezon sztárja, a bodza. A mámorító illatú növény virága és bogyója is fogyasztható – érdemes kipróbálni. Íme pár csemege, amelyeket az egyszerű és egészséges bodzateán kívül te is gyorsan el tudsz készíteni!
jún. 9
8:36
A 8 legfurább Hello Kitty kütyü (NLC)
Tudtad, mi mindenre rákerült már a híres cica képe? Nem csak "cukiságokat" vagy hétköznapi használati tárgyakat díszítenek vele. Volt már láncfűrészen, fegyveren, és akkor még csak a kevésbé durvákat említettük.
jún. 9
8:38
Bochkor szexszel égette le Várkonyi Andit (NLC)
Igencsak pikáns titkot árult el Bochkor Gábor a tegnapi Bumeráng adásában. A rádiós ugyanis bevallotta: kedvesével, Várkonyi Andival gyakran az autóban esnek egymásnak...
jún. 9
8:54
Trendi bevásárlótáska a környezetvédelem jegyében (NLC)
A cipőiről és táskáiról is híres Prada ezúttal környezetbarát bevásárlótáskákat dobott piacra.
jún. 9
8:56
Egy rejtett paradicsom Tunéziában: a Kerkennah-szigetek (NLC)
Tunézia tengerpartja ma már az egyik legközkedveltebb célpontja a magyar turistáknak, de sokan megfeledkeznek arról, hogy Tuniszon, Sousse-on és Dzserbán túl is akadnak izgalmas úti célok az országban. Egy felfedezőút erejéig ellátogattunk a turisták által jószerivel ismeretlen Szfaxba és a festői Kerkennah-szigetekre.
jún. 9
9:30
Női vagy férfi orvos - Te kit választanál? (NLC)
Figyelmesebbek, gondoskodóbbak és empatikusabbak a női orvosok. Igaz, a bizalomért jobban meg is kell dolgozniuk: az emberek ugyanis "szófogadóbbak", ha férfi orvos kezeli őket. A tekintélynek jóllehet inkább misztikus alapjai vannak, hiszen a női orvosok kevesebbet hibáznak, a munkájukkal szemben pedig sokkal kevesebb a panasz.
jún. 9
10:42
A hivatásos olvasó - E héten válaszol: Cserna-Szabó András (NLC)
Az irodalom szakácsa, a séfek esszéistája, pazar humorú Facebook-bajnok. Kattints ide, ha tudni akarod, mit olvas az író, Cserna-Szabó András!
jún. 9
11:18
Csodatévő zöldségek a szépségedért (NLC)
Ha szeretnél a tányérodon kívül a fürdőszobádban is egy frissítő és egészséges zöldségkoktélt, nézd át a következő hozzávalókat!
jún. 9
12:48
Megoldások reménytelen párkeresőknek (NLC)
Sok nő érzi, hogy a magánélete romokban van. Hiába próbálkozik, sorra olyan pasikat fog ki, akik képtelenek őszintén szeretni, vagy kiderül róluk, hogy valami más nem stimmel velük. Lehet, hogy a nő a hibás?
jún. 9
12:50
Így nyerj lottó ötöst – segít az asztrológia (NLC)
A héten létrejött Jupiter–Uránusz-együttállás izgalmas asztrológiai jelenség, amely mindannyiunk életére kihat. A legtöbb asztrológus egyetért abban, hogy ez a konstelláció lottóötöst (-ötösöket) ígér. Lássuk, mit tehetsz azért, hogy szombaton a te öt számodat húzzák ki!
jún. 9
13:42
Otthon szülés: Geréb Ágnes tagadja bűnösségét (NLC)
Az otthon szülést népszerűsítő szülész-nőgyógyász nem vallotta magát bűnösnek annak a két újszülöttnek a halálában, akiknek a születésénél bábaként dolgozott azután, hogy eltiltották szakorvosi tevékenységétől.
jún. 9
15:48
Hétköznapi függőségek (NLC)
Könnyen ítélkezünk, mikor valaki mellettünk ötpercenként rágyújt egy cigire, vagy iszik. Mi pedig boldogan megvesszük a sokadik pár cipőnket, amit aztán a szekrény mélyére dobunk, és egy tábla csokival ülünk le a tévé elé. A legtöbben bizony pótszerekkel keressük az utat a boldogsághoz.
jún. 9
17:00
5 ezoterikus könyv nyaraláshoz (NLC)
Azoknak ajánlunk könyveket, akik a szabadságuk ideje alatt is szeretnék bővíteni ezotériával kapcsolatos ismereteiket. Olvasnivalók párkapcsolatról, vízről, csakrárkról kezdőknek és haladóknak egyaránt.
jún. 9
17:36
Pasiszótár: fordítások férfiról nőre! (2. rész) (NLC)
Felkértünk egy férfit, hogy segítsen értelmezni azokat a – nők számára – érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száján csúsznak ki. Pasiszótár sorozatunk második példamondata: „Majd hívlak!” És a magyarázat.
jún. 9
17:38
Rod Stewart nadrág nélkül - megrázó fotó! (NLC)
Rod Stewart ledobta a nadrágját, és megmutatta, ami alatta van. Szerencsére a vén rocker nem villantott nyers húst, ellenben egy narancssárga, világító fecskét igen. Vigyázat, megrázó fotó következik!
jún. 9
18:30
Mozizás káros mellékhatásokkal? (NLC)
Létezik mozi pattogatott kukorica nélkül? Hát persze, hogy nem! De vajon mennyi kalóriát és zsírt jelent a vászon előtti nasizás?
jún. 9
20:00
A hosszú út – Egyedül tenger és ég között (NLC)
Egyszerű, természetes, mégis költői és filozofikus - Moitessier írása a tenger és a hajózás szerelmeseit éppúgy magával ragadja, mint azokat, akik csak álmodoznak a végtelen kékségről.
jún. 9
22:24
Hernádi Judit: "Az ember alapjában véve mindig saját magát játssza" (NLC)
Nemrég könyv jelent meg Verebes István tollából. A főhős neve Maya, de valójában Hernádi Judit életét fogalmazták regénnyé. Nem önéletrajz, de a valóságból építkezik. Egy színdarab is készült a könyv alapján, Egy színésznő lánya címmel. Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófia játssza benne saját magát. Valóság, színház, terápia? A darab sebeket tép fel, és talán gyógyítani is képes.

Keresés