2010. június 5. szombat

jún. 5
7:24
Tom Cruise Fergie-vel bulizott! (NLC)
Táncra perdült a hollywoodi sztár.
jún. 5
8:36
Szinte mindennel elégedetlenek a magyarok (NLC)
Huszonhárom nemzet közül a dél-koreaiak után a magyarok a legelégedetlenebbek a lakóhelyükkel és közvetlen környezetükkel – olvasható az Ipsos közvélemény-kutató intézet közleményében.
jún. 5
9:30
A vásznon is hódít a szexi szőke énekesnő (NLC)
Christina Aguilera visszatért!
jún. 5
9:48
Visszatérő rémálom: újra divatban a zokni-szandál kombináció (NLC)
Sokáig tiltólistán volt a zokni-szandál párosítás, az elmúlt szezonokban azonban visszatérni látszik az elegánsnak és előnyösnek csak nehezen nevezhető kombináció.
jún. 5
10:24
Erőszak a négy fal között (NLC)
A családon belüli erőszak ma már Magyarországon sem tabutéma, egyre többet beszélünk róla, és egyre többen ismerik fel környezetükben is a jelenséget. A bántalmazottak is tájékozottabbak, mint néhány éve, és tudják, hová fordulhatnak baj esetén. De még ma is sokan vannak, akik a félelem és a szégyenérzet miatt senkinek sem mernek szólni, csak némán tűrnek tovább.
jún. 5
11:18
Hajformázási tippek rövid és hosszú hajra - VIDEÓ! (NLC)
A tökéletes frizura titka nem csak jó vágásban keresendő - legalább annyira fontos, hogy otthoni körülmények között is kezelni tudjuk a rakoncátlan tincseket. Tippek és trükkök egy profi fodrásztól.
jún. 5
13:06
Avatar-szerű hajkiegészítő (NLC)
Ha már egyszer Hajhét van, ezt a kütyüt mindenképpen be kell mutatnunk. Úgy néz ki tőle az ember feje, mint a Lelkek Fája az Avatar című filmben.
jún. 5
15:30
Segítsünk együtt az árvízkárosultaknak! (NLC)
A kialakult drámai árvízi helyzetben az fn.hu együttműködést kezdeményezett a Magyar Vöröskereszttel, amelyhez a Nők Lapja Cafe, továbbá a WellnessCafe, a Cosmopolitan.hu és a Story Online is csatlakozott.
jún. 5
15:32
A filmtörténet 10 legextrémebb frizurája (NLC)
Herczeg Csaba (Gepárd) többszörös díjnyertes mesterfodrásszal, a Hairclub fodrászszalon egyik tulajdonosával néztük át a filmtörténet tíz legemlékezetesebb hajviseletét, hogy szakértői véleményével emelje összeállításunk lakkozott fényét.

Keresés